Cum să sunați în Brazilia

Încercați să intrați în legătură cu un prieten sau o rudă care se află în a cincea țară ca mărime din lume? Efectuarea unui apel telefonic către Brazilia de oriunde din lume este rapidă și ușoară dacă înțelegeți sistemul de apeluri internaționale. Înainte de a efectua apelul telefonic, va trebui să vedeți ora braziliană și să obțineți numerele necesare: prefixul internațional, codul de țară al Braziliei, codul local sau orașul și numărul local de telefon. Acest articol conține detalii despre cum să găsiți toate acele numere, precum și informații de pe etichetă, pe care să le utilizați cu un telefon și alternative accesibile pentru a putea utiliza telefonul pentru apeluri internaționale.

pași

Partea 1
Efectuați apelul pe un telefon

Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 1
1
Obțineți codul de ieșire pentru țara dvs. Codul de ieșire al țării dvs. vă va permite să sunați în străinătate. Este, de asemenea, cunoscut ca un cod de acces internațional sau un cod de apelare interna internațională (cod DDI). Fiecare țară are un cod diferit. Dacă căutați online pentru "cod de ieșire din (țara dvs.)", ar trebui să apară imediat.
 • Câteva exemple de coduri de ieșire sunt: ​​011 pentru SUA. UU. și Canada-00 pentru Regatul Unit (și multe alte țări, cum ar fi Argentina și Noua Zeelandă).
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 2
  2
  Amintiți-vă că codul de țară al Braziliei este de 55 de ani. Un cod de țară vă va permite să apelați țara respectivă de la alta: codul de țară al Braziliei vă va permite să apelați această țară din străinătate. Codurile țării sunt formate din una sau două cifre: marcați-le după ce ați marcat codul de iesire din țara dvs.
 • Până în acest moment, numerele pe care le-ați marca în telefonul dvs. ar fi "codul de ieșire al țării dvs." + "55". Dacă vă aflați în Statele Unite sau Canada, ar fi 011-55.
 • Dacă doriți vreodată să căutați un cod de țară, următoarea căutare online vă va oferi rezultate imediate: "Care este codul țării (țara)?".
 • Image titled Call Brazilia Pasul 3
  3
  Confirmați că aveți zona corectă sau codul local. Un cod de zonă poate fi de la una la trei cifre și vă va limita geografic apelul în țara pe care o apelați. Brazilia utilizează coduri regionale din două cifre și are multe, prin urmare, cel pe care îl utilizați depinde de orașul sau zona pe care trebuie să o apelați. Dacă încă nu cunoașteți codul zonal, căutați pe Internet pentru "codul zonal al (orașul Braziliei)".
 • Câteva exemple din codul zonei braziliene sunt: ​​21 pentru Rio de Janeiro, 91 pentru Anapolis, 11 pentru Sao Paulo. Dacă apelați undeva în Sao Paulo din Statele Unite ale Americii, numerele ar marca până atunci ar fi „011-55-11“ (înainte de numărul local de opt cifre).
 • Este probabil ca numărul de telefon să includă deja codul zonal. Este posibil să îl vedeți în paranteze în fața numărului local, de exemplu, (11) 5555-5555.
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 4
  4
  Verificați bine numărul local de telefon pe care doriți să-l apelați. Acesta este numărul de telefon direct al reședinței sau companiei la care veți contacta în Brazilia. Brazilia utilizează numere de telefon locale de opt cifre. Dacă nu sunteți sigur de numărul, verificați bine prin e-mail sau rețelele sociale (pentru a obține un contact personal) sau printr-o căutare pe Internet (dacă este o companie, o agenție guvernamentală etc.).
 • Image titled Call Brazilia Pasul 5
  5
  Notați numărul complet de telefon internațional. Înainte de a efectua apelul, vă recomandăm să notați numărul de telefon sau să îl introduceți într-un document text în cazul în care trebuie să îl utilizați din nou.
 • Ordinea numerelor va fi "codul de ieșire al țării dvs." + "55" (codul de ieșire al Braziliei) + "codul de zonă al Braziliei" + "numărul de telefon local opt cifre".
 • Dacă sunați la numărul local 5555-5555 din Sao Paulo, Brazilia, din SUA. UU. L-ai scrie și apoi ai apela 011-55-11-5555-5555.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 6
  6
  Formați numărul de telefon internațional complet. Odată ce aveți numărul necesar, marcați și așteptați un sunet, astfel încât să știți că aveți o conexiune adecvată.
 • Partea 2
  Luați în considerare metode mai ieftine de apelare

  Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 7
  1


  Utilizați o aplicație bazată pe Internet. Aplicațiile cu voce peste IP (voice over internet protocol) vă vor permite să efectuați apeluri internaționale mult mai ieftine decât prin furnizorul dvs. de telefonie. Tot ce veți avea nevoie este un computer, tabletă sau smartphone și o conexiune la Internet.
  • Cele mai populare aplicații sunt Skype, Google+ Hangouts, Viber și Jitsi.
  • Dacă apelați în mod frecvent Brazilia, verificați dacă aplicația Voce over IP oferă abonamente sau rate forfetare lunare pentru un număr predeterminat de minute în apelurile către Brazilia. Astfel puteți să vă reduceți în mod semnificativ costurile voce peste IP pe minut.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 8
  2
  Efectuați chat video. Dacă chemați pe cineva pe care îl cunoașteți, vă recomandăm să îi cereți să vorbească prin chat video cu dvs. Multe site-uri și aplicații de rețele sociale (inclusiv Google+, Hangouts și Skype) oferă servicii gratuite de chat video.
 • În același mod, multe aplicații (WhatsApp, Skype, Facebook) permit apeluri gratuite în cadrul aplicațiilor, ceea ce înseamnă că atât persoana care efectuează apelul, cât și cea care îl primește, ar avea nevoie de o conexiune la internet pentru a putea face apelul.
 • Image titled Call Brazilia Pasul 9
  3
  Cumpărați o carte de vizită internațională. Dacă nu aveți o conexiune la Internet și totuși aveți o linie fixă ​​cu minute gratuite locale, cea mai bună opțiune este probabil o carte de vizită. Tarifele și tarifele ascunse pentru cartelele de telefon variază foarte mult. Căutați o carte de vizită care oferă prețuri simple, clare și câteva taxe ascunse și extra. Cele mai populare cartele de telefon sunt Pingo, EnjoyPrepaid, Comfi, NobelCom și CallingCards.
 • Cu excepția cazului în care telefonul dvs. mobil are minute nelimitate, o carte de vizită nu este probabil cea mai bună opțiune, deoarece ați putea ajunge să plătiți pentru telefonul mobil câteva minute după minutele de pe cartela de terminare. În cazul în care furnizorul dvs. de telefonie mobilă vă percepe 25 de centi pe minut, iar cartea de vizită vă costă încă două cenți pe minut, veți plăti cel puțin 27 de cenți pe minut (fără a include taxele de conectare sau costurile ascunse pe care ar trebui să le plătiți) cu cartea de vizită).
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 10
  4
  Consultați-vă cu furnizorul dvs. de telefonie. Dacă efectuați în mod constant apeluri internaționale și nu sunteți foarte dispuși sau nu puteți utiliza o aplicație cu voce peste IP, luați în considerare apelul la furnizorul dvs. de telefonie pentru a vedea dacă vă pot oferi un tip de pachet internațional de bilete la distanță.
 • Partea 3
  Practicați o etichetă bună

  1
  Țineți minte ora locală. Există patru fusuri orare în Brazilia care variază de la -2 la -5 ore în raport cu timpul mediu al Greenwich (GMT, pentru acronimul său în limba engleză), care este meridianul internațional care marchează punctul de plecare pentru toate celelalte fusuri orare. Fusul orar oficial pentru Brazilia (unde Rio, Sao Paulo si capitala federala Brasilia sunt) este de -3 ore.
  • De exemplu, dacă îl sunați pe Sao Paulo din New York când timpul de vară (
  DST, pentru acronimul său în limba engleză) este valabil, rețineți că prima va fi cu o oră înaintea celui de-al doilea moment. Ar fi deosebit de important să acordați atenție acestui detaliu dacă sunați noaptea, deoarece destinatarul poate dormi.
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 12
  2
  Aflați ceva de la Portugheză de bază. Limba oficială a Braziliei este portugheză. Cunoașterea unor fraze de bază vă va ajuta să evitați confuzia dacă cineva care nu este destinatarul dvs. răspunde la telefon:
 • "Bună ziua, numele meu este ..." în portugheză este "Oi, meu nome é ...".
 • "Vorbești (pune-ți limba aici, de exemplu, spaniolă)?" În portugheză este "Você fala (spaniolă)?".
 • "Te rog, pot să vorbesc cu ..." în portugheză este "Te rog, posso falar com ...".
 • "Vă rog să lăsați un mesaj?" În portugheză este "Eu posso please deixe uma mensagem?".
 • "Numărul meu de telefon este ..." în portugheză este "O meu telefone é ...".
 • "Mulțumesc foarte mult" în portugheză este "Muito obrigado" (obrigadoa dacă sunteți o femeie).
 • Imaginea intitulată Cereți Brazilia Pasul 13
  3
  Pregătiți-vă să continuați. Unele surse sugerează că, pentru brazilieni, apelurile telefonice nu sunt la fel de eficiente ca e-mailurile și vizitele personale, prin urmare, unul rareori primește mesaje de răspuns vocal. Dacă lăsați un mesaj cuiva și nu vă dau un mesaj de răspuns în decurs de două sau trei zile, puteți încerca să contactați persoana sau compania prin e-mail sau pur și simplu să sunați încă o dată.
 • Încercați să nu fiți nepoliticoși sau să vă exprimați frustrarea de a avea dificultăți în comunicarea prin telefon sau prin mesageria vocală. Este probabil doar o diferență culturală.
 • sfaturi

  • Dacă urmați pașii de mai sus, dar apelul dvs. nu este efectuat, închideți telefonul și apelați asistența unui operator pentru a putea obține ajutor de la un utilizator pentru a efectua apelul. Pentru America de Nord, numărul operatorului pentru apelurile la distanță este 00, în timp ce în Regatul Unit este de 155. Numărul va fi diferit în funcție de țară. Rețineți că nu este același număr ca numărul de participare al unui operator local (care în America de Nord este 0).
  • Gândiți-vă la codurile de ieșire și de țară ca și cum ar fi ușile care se deschid: marcați codul de iesire al țării dvs. pentru a deschide o ușă și, astfel, ieșiți de acolo - apoi marcați codul de țară al țării de destinație pentru a deschide o ușă în acea țară și intrați acolo.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se formează numere internaționale din Statele UniteCum se formează numere internaționale din Statele Unite
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  » » Cum să sunați în Brazilia

  © 2011—2020 ertare.com