Cum să sunați la Germania

Relațiile comerciale și personale sunt din ce în ce mai globale, pe măsură ce tehnologiile de comunicare avansează. Ca urmare, mai multe persoane trebuie să facă un apel internațional, spre exemplu în Germania. Procesul este mai simplu decât mulți oameni cred și, practic, este același indiferent dacă sunați la Germania cu un telefon fix sau cu un telefon mobil folosind un furnizor wireless.

pași

Metoda 1
Efectuați apelul prin telefon

Imaginea intitulată Chemarea Germaniei Pasul 1
1
Formați codul de ieșire internațional. Aceasta spune companiei telefonice că apelați un număr în afara țării dvs. Dacă sunați din Statele Unite, codul este 011.
 • Indică faptul că apelul este de apelare internațională 011. Dacă efectuați apelul de pe un telefon mobil, puteți utiliza simbolul + în loc de codul internațional 011.
 • Imaginea intitulată Chemare Germania Pasul 2
  2
  Formați codul țării. Acesta este codul care spune companiei telefonice în ce țară să dirijeze apelul. Pentru a apela Germania trebuie să formați 49.
 • Imaginea intitulată Chemare Germania Pasul 3
  3
  Marcați numărul principal cu prefixul zonal. Formați numărul de telefon al persoanei pe care încercați să o contactați. Asigurați-vă că numărul pe care îl aveți nu include codul țării sau al zonei.
 • Efectuați apelul cu atenție, asigurându-vă că ați marcat toate codurile în ordinea corectă.
 • Imaginea intitulată Chemă Germania Pasul 4
  4
  Așteptați să se audă sunetul de linie. Este posibil să dureze mai mult decât de obicei pentru conectare.
 • Metoda 2
  Găsiți numărul

  Imaginea intitulată Chemarea Germaniei Pasul 5
  1
  Găsiți numărul persoanei pe care doriți să o apelați. Dacă nu cunoașteți numărul locului pe care trebuie să-l apelați, trebuie să-l găsiți, fie într-o pagină Web, într-un director telefonic, fie prin întrebarea unei rude sau a unui prieten al persoanei.
 • Imaginea intitulată Chemarea Germaniei Pasul 6
  2
  Asigurați-vă că este inclus codul de zonă. Codurile zonei sunt de la 2 la 5 cifre, în timp ce numerele de telefon sunt de la 3 la 9 cifre. În general, numerele de telefon pe care trebuie să le apelați sunt 9 cifre, deci dacă numărul pe care îl aveți este de 9, trebuie să găsiți codul zonal.
 • Un lucru pe care îl puteți face este să căutați codul zonal al regiunii pe care o apelați și să verificați dacă se potrivește cu primele numere pe care le aveți.
 • Imaginea intitulară Chemare Germania Pasul 7


  3
  Confirmați numărul de telefon. Adesea, ratele internaționale sunt destul de ridicate, deci apelarea unui număr greșit va fi o greșeală costisitoare. Dacă persoana sau compania care apelează nu poate obține numărul direct, există directoare internaționale telefonice, atât rezidențiale cât și comerciale, disponibile pe Internet.
 • Metoda 3
  Efectuați apelul cu Skype

  Imaginea intitulată Chemând Germania Pasul 8
  1
  Instalați Skype. Acest program poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial. Chiar și poate fi instalat ca o aplicație pe telefoane!
 • Imaginea intitulată Chemă Germania Pasul 9
  2
  Obțineți creditul Skype. Cumpărați creditul Skype sau obțineți un abonament. Apelurile la telefoane costă bani, dar sunt mult mai ieftine decât cele realizate de pe o linie fixă.
 • Imaginea intitulată Chemarea Germaniei Pasul 10
  3
  Obțineți un microfon și căști dacă doriți. Dacă aveți de gând să utilizați un computer în loc de telefon, veți avea nevoie de aceste lucruri pentru că nu veți putea auzi apelul și nici nu vă vor putea auzi!
 • Imaginea intitulată Chemă Germania Pasul 11
  4
  Găsiți numărul de telefon în conformitate cu pașii de mai sus. Chiar dacă apelezi de la Skype, încă mai ai nevoie de numărul de telefon.
 • Imaginea intitulată Chemă Germania Pasul 12
  5
  Deschideți marcajul și introduceți numărul. Deschideți programul și faceți clic pe butonul de apelare care se află în meniul de sus. Faceți clic pe butonul Apel după introducerea numărului. Apelul nu va fi efectuat decât după ce îl apăsați. Bucurați-vă de comunicare și apoi terminați-o apăsând butonul cu pictograma unui telefon roșu.
 • sfaturi

  • Când apelați Germania de pe o linie fixă, aflați tarifele de apeluri internaționale de la mai multe companii pentru a profita de cele care sunt mai ieftine. Mulți transportatori pe distanțe lungi furnizează coduri de apel care permit clienților companiilor concurente să utilizeze serviciile lor și să le perceapă facturile pe linia lor fixă.
  • Dacă aveți nevoie sau doriți asistență unui operator, puteți folosi codul 01 în locul codului internațional de iesire 011. Celelalte instrucțiuni de apelare sunt identice. După efectuarea apelului, ascultați și urmați instrucțiunile operatorului.
  • Atunci când apelați Germania de la un telefon mobil, asigurați-vă că aveți suficientă baterie și un semnal puternic și evitați să vă mișcați prea mult, astfel încât comunicarea să nu fie întreruptă.

  avertismente

  • Atunci când apelați Germania de pe un telefon mobil, aflați tariful internațional minut al operatorului dvs. de linie wireless, deoarece este diferit de linia fixă ​​și variază în funcție de țara din care vă apelați. Dacă frecvent sunați la Germania, vă recomandăm să vă abonați la unul dintre planurile de apel internațional ale operatorului dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un apel internaționalCum se face un apel internațional
  Cum să marcați pe plan internaționalCum să marcați pe plan internațional
  Cum să efectuați apeluri internaționale din Statele UniteCum să efectuați apeluri internaționale din Statele Unite
  Cum să sunați în JaponiaCum să sunați în Japonia
  Cum să sunați în AustraliaCum să sunați în Australia
  Cum să sunați în CanadaCum să sunați în Canada
  Cum de a apela Filipine din Statele UniteCum de a apela Filipine din Statele Unite
  Cum să sunați în Statele Unite din PortugaliaCum să sunați în Statele Unite din Portugalia
  Cum să sunați în Arabia SaudităCum să sunați în Arabia Saudită
  Cum să sunați Franța din Regatul UnitCum să sunați Franța din Regatul Unit
  » » Cum să sunați la Germania

  © 2011—2020 ertare.com