Cum să faci față unei persoane care vorbește prea mult la întâlniri

La un moment dat în viața ta profesională, este probabil că te-ai întâlnit cu un coleg care domină întâlnirile de lucru. Acest lucru poate schimba ideile celorlalți în favoarea dvs. sau puteți întrerupe continuu alții pentru a adăuga comentarii. Indiferent de tipul de domnitor al întâlnirii cu care trebuie să vă ocupați, puteți fi de acord că această persoană incită la furie și sabotează întrunirile complet. Aflați cum să răspundă la dominația într-un mod pașnic, cum să reducă la minimum cineva care preia controlul asupra întâlnirilor și modul în care să organizeze întâlniri de succes de la început.

pași

Partea 1
Răspundeți la dominație

Imaginea intitulată
1
Ascultați, dar nu înveseliți. Mențineți o expresie neutră și uniformă față de persoana care vorbește. Dacă încercați să redirecționați conversația, evitați orice răspuns pozitiv sau negativ, cum ar fi zâmbetul sau căutarea în timp ce persoana vorbește, deoarece orice reacție îi poate face să vrea să continue. De asemenea, evitați să întrerupeți, deoarece probabil aceasta face ca persoana să continue pentru mai mult timp.
 • Această metodă funcționează cel mai bine dacă sunteți un coleg al persoanei sau dacă vă asumați un alt rol decât conducerea.
 • Imaginea intitulă Efectuați o prezentare de vânzări Pasul 6
  2
  Redirecționează subiectul conversației. Oferiți un compliment către vorbitor, dar apoi schimbați subiectul pentru a continua conversația într-un mod diferit. În acest fel, îi mulțumiți persoanei și profitați de ocazie pentru a vă reîntoarce la întâlnire.
 • De exemplu, puteți spune "Mulțumesc, Rafael. Îmi place ideea Maria, ai idei despre cum să măriți venitul celui de-al patrulea trimestru? " Recunoașterea persoanei care vorbește prea mult îi cere să se oprească într-un mod educat. În plus, această strategie permite altcuiva să vorbească.
 • Imaginea intitulă Efectuați o prezentare de vânzări Pasul 4
  3
  Lăsați-vă limbajul corpului să trimită un mesaj. Deoarece toți oamenii au dreptul să își exprime ideile într-o întâlnire, să fie respectuos, chiar și cu un domnitor. Păstrați contactul vizual cu persoana care vorbește și faceți un gest încurajator atât de des când doriți ca persoana să continue să vorbească. Cu toate acestea, când este timpul să vă opriți, trimiteți un mesaj clar cu limba corpului.
 • Puteți face acest lucru îndreptându-vă atenția către o altă persoană, traversând brațele sau picioarele și acordând recunoașterea persoanei următoare prin contact. Dacă sunteți un supraveghetor, ridicarea și mersul pe jos în jurul mesei vă pot ajuta să faceți o schimbare a ritmului și lăsați persoana să știe că este timpul să facă loc pentru altcineva.
 • Aceasta este o opțiune bună dacă gestionați întâlnirea sau dacă sunteți supraveghetorul sau managerul persoanei.
 • Imaginea intitulată Efectuați o prezentare de vânzări Pasul 3
  4
  Fii ferm cu o persoană care întrerupe întotdeauna. Unii oameni cred că trebuie să vorbească întotdeauna (fie la nivel conștient sau subconștient). Acest lucru poate deveni o problemă atunci când nu ar trebui. Poate vă împărtășiți ideile și această persoană vă întrerupe cu a lor. Dacă se întâmplă acest lucru, există modalități de a trata o persoană care întrerupe lipsa de respect atunci când vorbiți la întâlniri.
 • Cere-mi să termin. Adevărul este că nu ar trebui să cereți să terminați vorbind atunci când aveți atenția totală a tuturor oamenilor, cu excepția unuia. Cu toate acestea, acest lucru poate ajuta cu fermitate reaminti Heckler pe care cu siguranta ai fost cel care a avut cuvântul și v-ar dori să completeze ideea. Puteți spune "Îmi pare rău, Raúl, nu am terminat, poți să aștepți o secundă pentru a-ți împărtăși comentariile?"
 • Continuă să vorbești ca și cum nu ai fi observat încercările lui de a întrerupe. Deși această măsură poate provoca un moment de confuzie în care ambii încearcă să vorbească în același timp, cealaltă persoană va recunoaște probabil că nu intenționați să le acordați cuvântul. Cu noroc, se va opri persistent.
 • Imaginea intitulată Manipulați un angajat`s Attendance Problems Step 5
  5
  Luați persoana deoparte și mustrați comportamentul. Spuneți direct persoanei că participarea lor este exagerată la întâlniri și că nu vor lăsa pe alții să vorbească. Faceți-o cu respect, dar asigurați-vă că în același timp înțelegeți că acest comportament nu este acceptabil.
 • De exemplu, puteți spune: "Sunteți foarte implicat în acest subiect și știți multe despre el, dar este important ca ceilalți să simtă libertatea de a contribui la idei. De asemenea, dacă oferiți toate informațiile, alții vor avea probleme să participe. " Spunând acest lucru, stimulați persoana și, în același timp, transmiteți punctul dumneavoastră.
 • Partea 2
  Reduceți dominația

  Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru o interviu de angajare Pasul 2
  1
  Subliniază faptul că participarea tuturor persoanelor este o cerință. Spuneți, de asemenea, colegilor dvs. că opinia dvs. contează. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca și cum ați merge în jurul mesei și puteți cere fiecărei persoane ce gândesc despre un anumit subiect.
  • A le implica (mai degrabă decât a lăsa o persoană să domine întâlnirea) va încuraja oamenii să vorbească și să nu lase pe cineva să preia controlul tot timpul.
  • Puteți spune pur și simplu "În acest birou toate opiniile sunt evaluate, astfel încât toată lumea are posibilitatea de a vorbi. Oamenii care sunt timizi trebuie să fie auziți, iar cei care vorbesc prea mult vor trebui să dea cuvântul".
 • Imaginea intitulată Conducerea seminarelor Pasul 6


  2
  Începeți prin a cere comentariul altcuiva. Dacă știți că o persoană tinde să se extindă, salvați-vă comentariul pentru sfârșit. Întrebați o altă persoană pentru părerea dvs. cu privire la problema curentă. Apoi, păstrați-vă în jurul valorii de masă, până când persoana care de obicei nu are ocazia de a vorbi face acest lucru.
 • Vorbitorii ar putea încerca să întrerupă - totuși, dacă o fac, ridică un deget și spune: "Toată lumea va avea ocazia să vorbească, Esteban ... Mariana, continuă".
 • Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 9
  3
  Mergeți în cameră cu comentarii în timp. Stabiliți o limită de timp pentru fiecare persoană și setați un cronometru. Acest lucru vă va ajuta să mențineți programul de întâlnire și îl puteți împiedica să dureze prea mult. De asemenea, poate împiedica o persoană să vorbească mult și să preia controlul asupra întregii întâlniri.
 • Dacă oamenii ar trebui să facă prezentări, spuneți-le ce limită de timp este cu câteva zile înainte de întâlnire sau le informați cu privire la timpul alocat la începutul întâlnirii.
 • Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 11
  4
  Consultați persoana din afara reuniunilor. Abordați persoana în timpul unei pauze sau după întâlnire pentru a vorbi despre ideile lor. Acest lucru va permite persoanei să împărtășească orice este important, fără a trebui să gestioneze un întreg grup.
 • Spuneți, de exemplu: "Nu v-am văzut așa de atent la o întâlnire înainte, Carlos. Pun pariu că ai scris multe lucruri pentru a le pune în practică. Dacă aveți mai multe idei pe care doriți să le discutați, puteți să mă abordați în timpul orelor de program. "
 • Această măsură vă oferă o întărire pozitivă și vă permite să știți că doriți să auziți ideile, în loc să fie nevoiți să le prezentați întotdeauna. În cazul în care persoana are idei de a împărtăși, există și alte canale care nu presupun că sunt în fața întâlnirilor pentru a face acest lucru.
 • Partea 3
  Au întâlniri mai bune

  Imaginea intitulată Comunicați efectiv pasul 6
  1
  Ea stabilește reguli de bază clare. Începeți întâlnirea, permițând tuturor să știe ce este tema, scopul și durata reuniunii.
  • Începerea întâlnirii prin stabilirea acestor reguli poate contribui la realizarea acesteia conform planului. Poate împiedica echipa să coboare subiectul și poate încuraja oamenii să colaboreze pentru a genera idei.
  • Spuneți ceva de genul "Bună ziua tuturor, sunt sigur că aveți multe de spus, dar astăzi vom avea o întâlnire scurtă. Tema centrală este evenimentul caritabil anual. Să ne limităm la acest subiect, astfel încât să putem merge mai departe. "
 • Imaginea intitulată Dezvoltă abilitățile de gândire critică Pasul 24
  2
  Alegeți o agendă. Creați un program care include subiectul conversației, precum și termenele pentru fiecare persoană. Crearea acestor reguli nu numai că vă permite să urmați programul de întâlnire, dar, de asemenea, împiedică oamenii să vorbească prea mult și să domine întâlnirea. Atribuiți un control de timp pentru a vă asigura că nimeni nu depășește limitele de timp.
 • Imagine intitulată Obțineți un ordin al instanței Pasul 6
  3
  Împărțiți oamenii în grupuri și puneți împreună oameni care vorbesc mult. Strângeți oameni care doresc să domine întâlnirile într-un grup mic și ceilalți oameni dintr-un alt grup. Această măsură va permite persoanelor care nu găsesc ocazia de a vorbi să aibă posibilitatea de a face acest lucru.
 • Opriți grupurile după aproximativ 10 minute pentru a limita timpul de vorbit și pentru a arăta că nu aveți nevoie de o perioadă mare de timp pentru a ajunge la o soluție.
 • Imagine intitulată Demisie grațios Pasul 4
  4
  Cereți unui grup să evalueze eficiența reuniunilor. Adresați-vă colegilor dvs. ce părere au despre întâlnire. Ei își pot scrie opiniile pe hârtie sau vă pot spune personal punctele lor de vedere. Această măsură vă oferă ocazia să întrebați alte persoane ce cred despre o anumită persoană, dacă este necesar.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a forma relații sănătoase atunci când vă recuperați de o boală mintalăCum de a forma relații sănătoase atunci când vă recuperați de o boală mintală
  Cum să arate o atitudine pozitivăCum să arate o atitudine pozitivă
  Cum să te prefac că ești fericitCum să te prefac că ești fericit
  Cum se creează legături de încredereCum se creează legături de încredere
  Cum să vorbești cu cineva pe care nu o știiCum să vorbești cu cineva pe care nu o știi
  Cum să vorbești cu o fată dintr-un grupCum să vorbești cu o fată dintr-un grup
  Cum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bineCum sa vorbesti cu un tip timid pe care nu-l stii foarte bine
  Cum să începi o conversație bunăCum să începi o conversație bună
  Cum să începi o conversație cu noii prieteniCum să începi o conversație cu noii prieteni
  Cum să se ocupe de oameni nepoliticoșiCum să se ocupe de oameni nepoliticoși
  » » Cum să faci față unei persoane care vorbește prea mult la întâlniri

  © 2011—2020 ertare.com