Cum să faci o slujbă plictisitoare

Îți urăști slujba până la punctul de a plânge în fiecare seară înainte de a începe o altă zi lucrătoare, pentru că va trebui să te ridici la rutina îngrozitoare de dimineață? Există o modalitate de a vă schimba mentalitatea și de a vă face ziua să fie tolerabilă pe termen scurt, ceea ce vă va ajuta simultan să vă dați seama că aveți nevoie de o schimbare de profesie iminentă. În primul rând, trebuie să acceptați că va trebui să vă schimbați profesia și că performanța în locul dvs. de muncă curent nu este importantă pentru viața voastră. Dacă nu ar fi adevărat, nu v-ați ura locul de muncă și nu va mai fi nevoie să citiți acest articol.

pași

Imaginea intitulată Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 1
1
Ascultați muzica amuzantă Petreceți timpul în fiecare dimineață făcând o listă nouă și nouă de melodii care conține muzica preferată.
 • Image cu titlul Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 2
  2
  Plătiți un mic cadou de dimineață pentru sursa de venit. Faceți o listă de sarcini legate de munca pe care trebuie să o faceți.
 • Imaginea intitulată Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 3
  3
  Acordați-vă un omagiu spiritului vostru. Aceasta înseamnă a face o listă de lucruri care nu sunt legate de lucrarea pe care ați vrea să o învățați astăzi. Trebuie să vă vedeți incredibil de ocupați în acest moment.
 • Image cu titlul Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 4
  4
  Răspundeți la e-mailuri Aceasta este o pierdere de timp și contribuie la apatie înainte de a merge la masa de prânz rapid. Asigurați-vă că e-mailul are un format și o gramatică impecabilă. Dacă doriți, puteți chiar să o revizuiți și să o editați pentru ao face inteligent.
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 5
  5
  Divertează atenția de la tine. Asigurați-vă că șeful și colegii dumneavoastră "ști" că vă faceți munca Furnizați un raport despre sarcinile dvs. și sugerați o întâlnire "facilitarea comunicării" și că ceilalți își pot da socoteală "livrări".
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 6
  6
  Bucură-te de prânz În cazul în care colegii dvs. nu sunt oameni interesanți, și anume, aceștia alternează monologii despre cunoștințele și rudele lor bazate pe subiecte legate tangențial, nu pierdeți timpul să vorbiți cu ei. Începând să citești o carte bună (ficțiune sau non-ficțiune), garantează iluminarea și oportunitatea de a câștiga suficiente cunoștințe despre viață și, astfel, culege curajul de a-ți schimba profesia.
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 7


  7
  Hrăniți spiritul. După masa de prânz, în timpul în care ar trebui să luați a "siestă"Când tot sângele curge în sistemul dvs. digestiv, nu în creier, începeți câteva file ale browserului cu subiecte care nu sunt legate de lucrarea pe care ați pus-o pe o listă. Investe o oră sau două în el. Această activitate este mai importantă pentru bunăstarea dvs. decât pentru munca dvs.! Puteți înlocui munca, dar viața nu poate. Trăiți-vă viața învățând lucrurile care vă interesează.
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 8
  8
  Utilizați legile universului. Ca și cel care spune că timpul și spațiul sunt același lucru. Prin urmare, acumulând o mulțime într-un spațiu mic sau perioadă scurtă de timp creează presiune și energia cinetică stocată în sistem poate fi exploatat. Acum, că aveți suficient timp și presiune acumulate pentru a accepta sarcini grele de sarcini legate de muncă, ce așteptați?
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 9
  9
  amintiți-vă: Cantitatea de calitate! Nu observați, generați un număr de cuvinte, foi de calcul, rânduri de date, câteva formule, câteva linii de cod, unele grafice, unele fișiere ... indiferent de ce este, faceți-o din abundență. Poate amorti mintea, dar nu-ti face griji, se va termina inainte sa o stii. Investirea puțin timp în a face o mulțime vă conduce la eficiență. În plus, minimizați procentajul din viața dvs. investită în acel loc de muncă nebun.
 • Image titled Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 10
  10
  Uită-te la ceas. Fără a ști asta, ați făcut multă muncă și este aproape timpul pentru început.
 • Image cu titlul Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 11
  11
  Acum gândește-te de ce ai petrecut cel puțin 60% din orele tale de trezire la locul de muncă. Chiar aveți nevoie de salariu atât de mult? Nu puteți obține aceeași plată făcând mai multe lucruri pline de satisfacții? Îți pasă atât de mult de părerea pe care o ai despre ceilalți despre tine? Cel mai probabil, nimeni nu este interesat de ceea ce faci cu viața ta și chiar dacă renunți la munca ta și faci altceva, cum ar fi începerea unei afaceri, nimeni nu te va deranja să te critică. În momentul în care cineva menționează schimbarea dvs. de profesie, interlocutorul conversației (monolog) va spune o poveste similară despre altcineva și aceasta este cea mai mare măsură pe care o vor menționa.
 • Image cu titlul Deal cu un loc de muncă plictisitor Pasul 12
  12
  Nu vorbiți sau nu vă gândiți la munca dvs. în afara muncii. De ce permiteți slujbei proaste să preia controlul asupra vieții dvs. private? Nu este o robie, meritați o pauză de la muncă ca ființă umană.
 • sfaturi

  • Începeți să vă gândiți când și cum să faceți o schimbare de profesie.
  • Amintiți-vă: cantitatea de calitate.

  avertismente

  • Nu te îndura în părerea de sine, începe să faci ceva pozitiv pentru a-ți schimba situația.
  • Nu-ți face foarte clar că-ți urăsi slujba. Bonusurile dvs. vor fi afectate și veți fi chiar concediați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapteCum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapte
  Cum sa te ridici mai usor dimineataCum sa te ridici mai usor dimineata
  Cum să luați o rutină de dimineațăCum să luați o rutină de dimineață
  Cum să scurtezi rutina de dimineațăCum să scurtezi rutina de dimineață
  Cum să dormi și să te simți răcit dimineațaCum să dormi și să te simți răcit dimineața
  Cum să înflorești unde ești plantatăCum să înflorești unde ești plantată
  Cum să începeți dimineața bineCum să începeți dimineața bine
  Cum să menținem echilibrul dintre muncă și viațăCum să menținem echilibrul dintre muncă și viață
  Cum se face o listă uimitoare de temeCum se face o listă uimitoare de teme
  Cum să rămâi organizat cu o rutinăCum să rămâi organizat cu o rutină
  » » Cum să faci o slujbă plictisitoare

  © 2011—2020 ertare.com