Cum să faci o zi proastă la locul de muncă

Multe articole care sugerează căi de a vă confrunta cu o zi proastă la locul de muncă presupun că, atunci când se termină o zi, vă întoarceți acasă pentru a vă înfunda în pat într-o poziție fetală și uitați totul, dar cum rămâne cu acele zile la lucru când totul Merge greșit și nu poți să te înșeli sau să țipi pe cineva care se îndepărtează de tine? Atunci aveți nevoie de mecanisme de coping, care vă dau nervii de oțel pentru a depăși dorința de a vă face puțin și de a fugi. Acest articol oferă sugestii pentru a vă confrunta cu o zi proastă pe măsură ce se dezvoltă.

conținut

pași

Imaginea intitulată Recunoașteți agitatorii printre colaboratorii dvs. Pasul 7
1
Faceți față crizelor de presiune. Acceptați că nimeni nu este un "superperson" și că greșelile se întâmplă atunci când încercați să faceți prea mult la un moment dat. Nu luați în inimă greșelile care se fac din cauza gravei timpului, pentru că este normal ca acestea să se întâmple.
 • Imaginea intitulată Împreună cu o zi rea la lucru Pasul 2
  2
  Aduceți persoana potrivită la locul potrivit. Dacă aveți multe probleme pentru a schimba un format, apar probleme juridice și echipa de asistență se plânge de aprovizionarea cu lapte (toate în același timp!). Nu este recomandabil să oferiți un răspuns, cel puțin nu în acel loc sau în acel moment . Delegați imediat sarcinile persoanelor care pot răspunde mai bine. Nu aveți nevoie să fiți un administrator pentru a delega, puteți face acest lucru într-un mod transversal și puteți atribui sarcini colegilor care sunt capabili să facă față acestor probleme.
 • Imaginea intitulată Copii cu o zi rea la lucru Pasul 3
  3
  Du-te la baie și dezleagă-te. Indiferent dacă doriți să plângeți, să stați, să respirați adânc, să întindeți sau să bateți aerul, trebuie să o faceți în particular. Dacă asta înseamnă să mergi la toaleta de la un alt etaj unde nu te cunoaște nimeni, fă-o! Dacă nu doriți să mergeți la baie, faceți pauze de 5-10 minute în aer liber.
 • Imaginea intitulată
  4
  Cereți ajutor Nu vă plângeți despre voi înșivă gândindu-vă că lumea se destramă în jurul vostru. Dacă nu înțelegeți ceva, nu doriți să o faceți sau este mai dificil decât v-ați așteptat, nu trebuie să vă fie rușine să cereți ajutor. Ceilalți sunt acolo pentru asta. ea teribil este că o persoană nu caută ajutor și apoi sfârșește prin copleșire.


 • Imaginea intitulată Copii cu o zi rea la lucru Pasul 5
  5
  Du-te acasă mai devreme dacă ai o justificare. Dacă într-o zi devine rău pentru că ați adus multe probleme la domiciliu, uneori nimic nu o va rezolva. Pentru unii oameni, munca este o evadare din problemele casei, dar uneori, chiar si pentru ei, imensitatea unei probleme personale este prea mult pentru ca munca sa ajute la uitare. Dacă sunteți epuizat, doriți să plângeți, sunteți agresați și pe punctul de a exploda și de a spune lucruri necorespunzătoare, cel mai bine este să cereți permisiunea și să vă duceți acasă pentru a vă rezolva problemele.
 • Imaginea intitulată Copiii cu o zi rea la lucru Pasul 6
  6
  Nu luați comentariile sarcastice la inimă. Dacă aveți o zi proastă deoarece cineva a spus ceva urât despre tine, zâmbiți și afrontați. Nu trebuie să acordați o prea mare importanță comentariilor inutile sau nepoliticoase ale colegilor care au o predispoziție de a fi antisocial, rău sau neplăcut. Întrebați-i să explice ceea ce, din punctul lor de vedere, nu este corect și să-i întrebe ce puteți face pentru ao îmbunătăți.
 • Imaginea intitulată
  7
  Vorbiți cu alți oameni Învățați să vă exprimați sentimentele. Lasă totul să iasă, pentru că, altminteri, ura va rămâne în tine pentru totdeauna.
 • Imaginea intitulată
  8
  Acceptați faptul că nu în fiecare zi veți fi norocoși. Cu toate acestea, alegeți să fiți fericiți.
 • sfaturi

  • Concentrați-vă numai pe ceea ce veți face pentru a vă îmbunătăți. Nu pierdeți timp gândindu-vă cum să îi plăceți pe ceilalți.
  • Nu vă rușinați să vă schimbați domeniul carierei. Dacă aveți deseori zile rele pentru că simțiți că nu vă potriviți sau că vă lipsiți de interes, ar putea fi pentru că ați ales cariera greșită și nu se potrivește cu tipul dvs. de gândire. Dacă aceasta este cauza principală, solicitați sfaturi pentru a vă schimba cariera.
  • Dacă continuați cu zilele rele, probabil că trebuie să vă gândiți să vă schimbați la un loc de muncă nou, unde nu vă comportați în mod greșit stăpânirea de sine sau bucuria.
  • Amintiți-vă că mâine va fi o zi mai bună și probabil că aveți o perspectivă mai bună asupra lucrurilor.
  • Viața constă în a face lucruri pe care nu vrei să le faci. Deci, dacă doriți să obțineți ceva, depășiți-l, convingeți-vă că această problemă nu vă va ucide și nu veți continua.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te confrunt cu singurătateaCum să te confrunt cu singurătatea
  Cum să încetați să faceți greșeli neglijenteCum să încetați să faceți greșeli neglijente
  Cum să accepți vinovăția când o meritațiCum să accepți vinovăția când o meritați
  Cum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tăuCum să nu mai iubiți cel mai bun prieten al tău
  Cum să opriți comportamentul pasiv agresiv la locul de muncăCum să opriți comportamentul pasiv agresiv la locul de muncă
  Cum să discutămCum să discutăm
  Cum să eviți să-ți fie rușine de tineCum să eviți să-ți fie rușine de tine
  Cum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tăuCum să te ocupi de fostul tău prieten care este, de asemenea, colegul tău
  Cum să se ocupe de o persoană care suflăCum să se ocupe de o persoană care suflă
  Cum să uitați persoana cu care sunteți îndrăgostit și cine este un idiotCum să uitați persoana cu care sunteți îndrăgostit și cine este un idiot
  » » Cum să faci o zi proastă la locul de muncă

  © 2011—2020 ertare.com