Cum să rezolvați un microgenerator

Este dificil pentru micromedici să aibă încredere și să lase pe alții să ia decizii și să acționeze în mod autonom. Poate că acest lucru se datorează nesiguranței, presiunii asupra performanței, culturii companiei sau mai multor motive diferite. micromanager lucru pentru un sef te poate pune într-o poziție dificilă, dacă vă simțiți afectează performanța de locuri de muncă și bunăstarea. Cu toate acestea, există linii directoare pe care le puteți urma pentru a ușura tensiunea și pentru a vă ajuta șeful să vă oprească. Urmați aceste sfaturi pentru a rezolva problema micromanagementului în munca dvs.

pași

Partea 1
câștiga încrederea șefului tău

Imaginea intitulată Deal cu un micromanager Pasul 1
1
Fii o persoană de succes. Arătați-vă șefului că meritați încrederea lui și că nu trebuie să vi se spună toate punctele pe care trebuie să le faceți. În general, micro-managerii se preocupă în principal de performanța angajaților lor. Prin urmare, o modalitate de a gestiona un micromanager este de a depăși ceea ce vă așteptați de la dvs. Dacă șeful dvs. este un micro-manager, atunci poate că a moștenit problema încrederii oamenilor - deci trebuie să lucrați mult mai greu pentru a-ți câștiga încrederea și respectul.
 • Aduceți conducătorul șefului dvs. Pregătiți-vă un răspuns afirmativ de fiecare dată când vi se solicită dacă vă deplasați înainte și s-ar putea să observați că șeful dvs. nu vă mai urmărește atât de mult.
 • Câștigați o reputație de excelență în munca dvs. Dacă reputația dvs. arată ceea ce sunteți capabil să faceți, nu ar trebui să vă ocupați atât de mult de micromanagement.
 • Image titled Deal cu un micromanager Pasul 2
  2
  Urmați regulile. Nu modificați sau rupeți politica companiei, mai puțin încercați să evitați să urmați protocolul companiei în cele mai mici detalii. Micro-manageri se împușcă atunci când prind angajații la fața locului și, astfel, veți confirma convingerile șefului dvs. că angajații nu pot avea încredere.
 • Imaginea intitulată Deal cu un micromanager Pasul 3
  3
  Aflați tot ce puteți despre șeful dvs. de microgeor. Afla ce caută șeful tău într-un angajat și fă-o. Evitați să faceți lucruri care vă deranjează și satisfaceți preferințele. Discutați cu alți angajați care au lucrat cu șeful dvs. și discutați despre strategiile care ar putea fi de natură să o facă față.
 • Dacă vedeți că există un angajat care are o relație pozitivă cu șeful tău, în special, încercați pentru a vedea modul în care acestea comunică și să lucreze împreună, și ce note pricepe. Poate că celălalt angajat este cinstit, deviaza tensiunea cu umor, este foarte prietenos sau de a face altceva, puteți încerca să se aplice seful tau.
 • Image titled Deal cu un Micromanager Pasul 4
  4
  Fii sigur Nu dați motivul șefului dvs. să nu vă creadă. Fiți mereu punctual sau ajungeți înainte de ora indicată, efectuați lucrul la timp sau cu câteva zile înainte și efectuați alte sarcini utile, cum ar fi aducerea de cafea, efectuarea de apeluri și ajutarea altor colegi să-și atingă obiectivele. Fiți persoana pe care o caută alții, deoarece știu că veți face treaba. Dacă aveți reputația de a fi o persoană de încredere, șeful dvs. va observa și șansele ca el nu va fi atât de exigenți cu tine va fi mai mare.
 • Dacă faceți totul, seful dvs. va observa că nu aveți nevoie de ajutor suplimentar.
 • Partea 2
  vorbi cu șeful tău

  Image titled Deal cu un micromanager Pasul 5
  1


  Cere-i să facă mici proiecte pentru tine. Începeți scara mică Întreabă-l pe șeful tău dacă te deranjează să faci un mic proiect pentru tine, poate unul care durează o săptămână până la finalizare, pentru a obține experiență de management. Alegeți ceva care se află în partea de jos a listei priorităților șefului dvs. și faceți o treabă excelentă. În cazul în care probele pot proiecta de la început până la sfârșit de tine mismo- atunci seful tau va permite să aibă grijă la fel de proiecte mai provocatoare.
  • După ce ați finalizat cu succes proiectul mic, vă mulțumim șefului pentru că vă încredințați această lucrare. Indică faptul că ați câștigat o experiență neprețuită și că veți putea să vă desfășurați mai eficient activitatea în viitor. Arătați-i că există rezultate dacă vă lasă să faceți singuri.
 • Image titled Deal cu un micromanager Pasul 6
  2
  Discutați în prealabil despre principiile din fundalul unui proiect. Dacă șeful tău ți-a dat un proiect, în plus față de trei pagini cu specificații privind modul de realizare a proiectului, asigură-te că te întâlnești cu el pentru a vorbi despre proiect într-un mod general, în loc să te concentrezi pe tipul de scrisoare pe care ar trebui să-l folosești. . Discutați despre obiectivele proiectului și cum le puteți atinge și arătați că aveți o mare cunoaștere a acestuia. Dacă șeful tău vede că îl înțelegi cu adevărat, atunci nu va fi așa de nervos în ceea ce privește executarea fiecărei specificații.
 • Dacă faceți acest proces în mod regulat înainte de a începe un proiect, există mai puține șanse ca șeful tău să scrie tot ce trebuie să faci.
 • Imaginea intitulată Deal cu un micromanager Pasul 7
  3
  Ascultă cu atenție când vorbește șeful tău. Repetați ceea ce spuneți și adăugați un comentariu pentru a vă asigura șefului că vă acordați atenție și că înțelegeți ce vă cere. Faceți contactul cu ochii, așezați-vă capul, faceți note dacă aveți nevoie, pentru a-ți arăta șeful că nu pierdeți ce spune el. Dacă arăți distras sau ieșit din elementul tău, șeful tău nu va avea nici un motiv să te încreadă.
 • Imaginea intitulată Deal cu un micromanager Pasul 8
  4
  Oferă frecvent actualizări. Este important să țineți șeful dvs. conștient de progresul dvs., deoarece este posibil să vă faceți griji că nu veți face totul așa cum doriți. Ați trimis raportul săptămânal prin e-mail șefului dvs.? Menționați-o când o vedeți în restul. Ai terminat proiectul pe care l-ai făcut? Spune-i înainte de a pune raportul pe biroul lui. Ai făcut acel apel important pe care șeful tău ți-a spus să o faci? Spune-i și descrie detaliile.
 • Acest lucru poate fi util pentru șeful dvs. pentru a vedea că faceți ceea ce trebuie să faceți și, de asemenea, poate avea un efect asupra șefului dvs. obținuți puțin deranjați și micromanageați, ceea ce îl va calma.
 • Image cu titlul Deal cu un micromanager Pasul 9
  5
  Arată empatie. Încercați să înțelegeți ce vă motivează șeful. Este o persoană foarte reușită, care dorește să facă cea mai bună treabă posibilă și se simte nervoasă în a lăsa pe alții să aibă grijă de responsabilitățile sale sau este o persoană care este foame în putere și care vrea să preia totul și să mențină controlul? Indiferent de motivele pentru gestionarea micro, încercați să lăsați șeful să știe că îl înțelegeți.
 • Dacă sunteți nervos în a-ți face un loc de muncă, spuneți-le că știți cât de important este proiectul pentru el și întreaga companie și că vă dați tot ce vă stă în putință.
 • Dacă șeful tău dorește să aibă control complet, spune-i că el a fost o parte foarte importantă a proiectului și că nimeni nu ar fi putut să o realizeze fără ajutorul lui. Lăudați munca grea a șefului dvs., chiar dacă ați făcut cel mai mult și veți simți bine că aveți controlul.
 • Image titled Deal cu un micromanager Pasul 10
  6
  Discutați cu șeful dvs. dacă situația atinge un punct critic. Deși acest lucru nu ar trebui să fie primul lucru pe care îl faceți, deoarece ar putea duce la o confruntare, vorbirea cu șeful dvs. despre situație ar putea contribui la comunicarea nevoilor dvs. dacă simțiți că nu aveți un spațiu de respirație. În general, micro-manageri nu sunt conștienți de faptul că ei micromanage. Dacă simțiți că stresul de a avea de-a face cu un micromanager ajunge la punctul în care vă poate afecta munca, atunci vă răniți pe voi înșivă sau pe șeful dvs., deoarece nu sunteți proactiv în ceea ce privește încurajarea schimbării.
 • Subliniați faptul că, dacă ați avut ocazia să vă asumați mai multă responsabilitate, ați putea face o treabă mai bună, în loc să vă consultați tot timpul și să urmați ordinele șefului dumneavoastră la scrisoare. La sfârșitul zilei, șeful tău dorește să fie făcut cât mai bine, așa că trebuie să subliniezi faptul că poți face o treabă mai bună dacă ai mai puțină interferență.
 • Fii foarte atent în tratarea problemei cu delicatețe și discutați cu șeful despre situație. Amintiți-vă să fiți buni. Nu spune micromanagerului tău șef.
 • Nu faceți acuzații - dimpotrivă, întrebați dacă există ceva ce puteți face pentru a îmbunătăți comunicarea între ele.
 • Explicați îngrijorarea pe care o aveți atunci când nu puteți ajunge la potențialul dvs. cu atât de puține oportunități de a vă asuma responsabilitatea.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se ocupe de un șef enervantCum să se ocupe de un șef enervant
  Cum să se ocupe de un șef enervantCum să se ocupe de un șef enervant
  Cum se măsoară performanțaCum se măsoară performanța
  Cum să ajuți angajații descurajațiCum să ajuți angajații descurajați
  Cum să-i ajuți pe șeful tău să reușeascăCum să-i ajuți pe șeful tău să reușească
  Cum să dați o evaluare a performanței unui angajatCum să dați o evaluare a performanței unui angajat
  Cum să-i spuneți șefului dvs. că ați făcut o greșeală teribilăCum să-i spuneți șefului dvs. că ați făcut o greșeală teribilă
  Cum sa spun nu la seful tauCum sa spun nu la seful tau
  Cum să vă apărați de un sef răuCum să vă apărați de un sef rău
  Cum să împuterniciți angajațiiCum să împuterniciți angajații
  » » Cum să rezolvați un microgenerator

  © 2011—2020 ertare.com