Cum să solicitați un împrumut în Peru

Un împrumut de bani este ceva care poate fi foarte util la un moment dat în viața noastră, fie pentru că vrem să începem o afacere nouă, să facem o călătorie dorită sau să rezolvăm orice datorie importantă pe care o avem. Cu toate acestea, împrumuturile nu sunt acordate atât de ușor, deoarece trebuie să îndepliniți o serie de cerințe esențiale pentru a putea primi unul. Prin urmare, dacă doriți să solicitați un împrumut monetar de la o instituție financiară din Peru, în acest articol vă vom arăta cum să îl obțineți.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă să cereți împrumutul

Imagine cu titlul Decontare a datoriilor cu împrumuturi cu o zi de plată Pasul 1
1
Determinați dacă aveți nevoie de un împrumut. Cea mai bună modalitate de a ști cât de mult ai nevoie este să faci un echilibru al veniturilor și cheltuielilor tale. Dacă datoriile dvs. sunt mai mari decât venitul dvs. monetar, probabil că trebuie să obțineți un împrumut. În acest caz, a face un buget va fi cea mai bună alternativă.
 • Dacă împrumutul este pentru un eveniment special (de exemplu, căsătorie, călătorie, cumpărare de aparate), este mai bine să știți cât de mult plănuiți să cheltuiți pentru a nu cere mai mult decât este necesar.
 • Vorbește cu alți oameni. Vorbind despre acest lucru cu alte persoane, vă poate oferi o perspectivă mai bună asupra oportunității unui împrumut. Persoanele care au solicitat anterior un împrumut vă pot oferi sfaturi mai bune cu privire la acest aspect.
 • Imaginea intitulată
  2
  Accesați istoricul de credit. Fiind clar despre datoriile dvs. și istoricul dvs. de credit este un pas important în aprobarea unui împrumut. Pentru a cunoaște acest raport, vizitați site-ul Sentinel Peru și urmați instrucțiunile pentru a accesa consultația gratuită și pentru a afla toate detaliile.
 • O altă metodă pe care o puteți utiliza este "Raportul privind datoriile SBS". Introduceți site-ul Web al superintendentei bancare, asigurări și AFP (SBS) pentru a obține mai multe informații.
 • Aveți grijă dacă angajați o persoană pentru a efectua acest proces, deoarece ați putea fi victima unei fraude.
 • Imaginea intitulată Determinați o rată de întoarcere contabilă Pasul 1
  3
  Aveți un cont de economii. Indiferent dacă sunteți un lucrător independent sau dependent, având un cont de economii responsabil poate face ca instituția financiară la care solicitați împrumutul să fie mai ușor accesată, deoarece veți avea un comportament bun de economisire. În Peru, toate entitățile bancare vă oferă posibilitatea de a crea un cont de economii numit "Cuenta Cero", care nu percepe o comision lunar pentru întreținerea cardului.
 • De fiecare dată când primiți o sumă de bani pentru munca dvs., salvați o sumă într-un cont de economii pentru a avea un comportament bun de economisire.
 • Cu un cont de economii, puteți avea o prezență legală în fața diferitelor instituții financiare care vă pot oferi un împrumut.
 • Imagine intitulată Cont pentru venituri amânate Pasul 7
  4
  Evaluați posibilitățile de plată. Înainte de a solicita un împrumut, asigurați-vă că aveți solvabilitatea și securitatea locului de muncă necesare pentru a putea să o plătiți în timpul stabilit. Dacă pe termen lung împrumutul va fi încă o datorie și nu vă va rezolva problemele financiare, puteți avea probleme juridice grave.
 • Cel mai bun lucru ar fi să faceți o diagramă în care detaliați venitul brut și datoriile pe care trebuie să le plătiți pentru a ști exact dacă puteți plăti suma împrumutată în limita stabilită.
 • Rețineți că împrumuturile sunt întotdeauna împrumuturi pe termen lung, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți dispuși să luați o datorie de mai multe luni sau ani.
 • Imagine intitulată Întrebați-vă părinții pentru bani Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că aveți toate conturile actualizate. Este posibil să aveți datorii restante - dar dacă doriți ca creditorul să vă asigure că aveți mijloace suficiente pentru a achita împrumutul, trebuie să fiți la curent cu nevoile dvs. de bază cum ar fi apa, electricitatea etc.
 • În funcție de provincia în care locuiți, instituțiile financiare vă vor solicita dovada plății pentru servicii de bază, precum și pentru proprietățile anuale.
 • Amintiți-vă că plata pentru aceste servicii este primul pas pentru aprobarea creditului, deoarece acestea sunt nevoi esențiale.
 • Partea 2
  Începeți procesul de împrumut

  Imaginea intitulată
  1
  Aflați despre diferitele instituții de creditare. În Peru, există nenumărate entități la care puteți solicita un împrumut, care variază de la bănci de economii, bănci de economii municipale, cooperative, bănci și case de amanet. În Peru, principalele entități la care se îndreaptă oamenii sunt băncile din cauza fiabilității și a solvabilității lor, deși majoritatea impun rate ale dobânzii prea mari.
  • Unele dintre entitățile bancare caracterizate de dobânzi reduse sunt Interbank și Scotiabank. În plus, oferă metode de plată destul de confortabile în comparație cu alte bănci.
  • Înainte de a solicita împrumutul, căutați mai multe informații despre entitatea de pe site-ul dvs. web.
  • Aflați TCEA (rata anuală efectivă a costurilor) pentru a obține o idee despre cât de mult veți plăti pe termen lung. Cu această rată, veți ști ce va fi costul total pe care va trebui să-l plătiți pentru împrumutul va fi și veți putea afla care este cel mai bun credit pentru dvs.
 • Imaginea intitulată


  2
  Analizați diferitele beneficii pe care le oferă. Fiecare instituție financiară oferă beneficii diferite, astfel încât să puteți solicita un împrumut. Cel mai recomandat este să analizați fiecare dintre ele și să vedeți care este cel mai bine pentru dvs.
 • Printre avantajele oferite se numără momentul în care vă va duce să plătiți suma, condițiile de plată, ușurința plății, printre alte beneficii.
 • Imaginea intitulată Modificați un împrumut comercial Pasul 2
  3
  Livrați toate cerințele pe care vi le adresați. Odată ce ați ales cel mai bun creditor, mergeți la cea mai apropiată sucursală și transmiteți toate documentele pe care le solicitați. În general, va trebui să certificați un venit brut brut care variază între 1000 și 1200 de tălpi, pe lângă prezentarea buletinelor de identitate, încasările și aprobarea vârstei.
 • Amintiți-vă să acumulați toate aceste documente înainte de a vă apropia de instituția creditorului.
 • Asigurați-vă că solicitați suma de care aveți nevoie. După trimiterea tuturor lucrărilor, trebuie să semnați documentele și să finalizați detaliile pentru a primi suma solicitată.
 • Imaginea intitulată Deschideți un cont bancar în Insulele Cayman Pasul 2
  4
  Ai grijă de banii tăi După ce ați primit o sumă mare de bani, este mai bine să fiți atenți atunci când părăsiți, deoarece există întotdeauna criminali care sunt atenți la toate mișcările de bani.
 • Cel mai bine este să deschideți un cont de economii sau să depozitați banii într-un cont existent. Acest pas este mai simplu dacă ați solicitat un împrumut de la o bancă, deoarece vă oferă această posibilitate.
 • Partea 3
  Determinați metoda de plată

  Imaginea intitulată Deveniți un inițiator de împrumut Pasul 2
  1
  Verifică-ți contractul de împrumut. Cea mai bună modalitate de a afla cât trebuie să plătiți și cât timp revizuiește acordul de împrumut, unde sunt exact detaliate comisioanele pe care le-ați angajat. Desigur, înainte de a solicita împrumutul, instituția financiară vă va informa în detaliu cu privire la sumele lunare și la momentul în care va trebui să plătiți datoria.
  • Ar fi bine să instalați o cerere a instituției împrumutătorului cu care ați făcut procesul, astfel încât, în acest fel, să puteți controla totul despre bani.
  • În funcție de venitul dvs., puteți stabili suma pe care o veți plăti lunar instituției financiare, precum și cantitatea de timp pe care o va trebui să o faceți.
  • Amintiți-vă că puteți efectua plată integrală sau parțială în orice moment, cu o libertate totală și fără nici o pedeapsă sau cost.
 • Imaginea intitulată Cont pentru venituri amânate Pasul 5
  2
  Determinați mijloacele de plată. Dacă ați solicitat împrumutul bancar, nu veți avea complicații majore, veți putea efectua plățile prin agenți bancari, casieri, ferestre sau prin Internet banking. Băncile de economii și de economii municipale au, de asemenea, o bancă online, care vă va permite să efectuați transferuri virtuale.
 • Căutați un agent în apropierea locației dvs., deoarece acestea se găsesc de obicei în depozite sau în casele de minimarketing, ceea ce vă facilitează foarte mult accesul la bancă.
 • Puteți, de asemenea, plăti prin efectuarea de transferuri grație unei aplicații pe telefonul dvs. mobil, aveți nevoie doar de numărul de cont, de ID și de o parolă cu care să intrați.
 • Imaginea intitulată Evitați refuzarea aplicării împrumutului agricol Pasul 2
  3
  Verificați întotdeauna notificările de plată. În fiecare lună, prin intermediul unei scrisori sau al unui e-mail, veți primi notificări cu privire la valoarea datoriilor și data scadenței următoarei tranșe. Rămâi acordat, pentru că dacă plata este trecută cu scadența, este posibil să vi se perceapă dobândă.
 • Imaginea intitulată
  4
  Bucurați-vă de împrumutul dvs. Aceștia sunt toți pașii necesari pentru a plăti un împrumut. Amintiți-vă că, dacă doriți să solicitați un altul în viitor, trebuie să fiți atenți la istoricul dvs. de credit, deoarece este ceea ce instituțiile financiare utilizează pentru a putea aproba acest credit.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează un interes simpluCum se calculează un interes simplu
  Cum să plătiți pentru școala de dreptCum să plătiți pentru școala de drept
  Cum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de creditCum să cumpărați o mașină nouă fără istoric de credit
  Cum se calculează plata anuală a unui împrumutCum se calculează plata anuală a unui împrumut
  Cum se calculează cheltuielile cu dobânzileCum se calculează cheltuielile cu dobânzile
  Cum de a cumpăra un complex de apartamenteCum de a cumpăra un complex de apartamente
  Cum să scapi de capcana pentru împrumuturi de platăCum să scapi de capcana pentru împrumuturi de plată
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  Cum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecarCum să eliminați un nume dintr-un credit ipotecar
  » » Cum să solicitați un împrumut în Peru

  © 2011—2020 ertare.com