Cum să faci o programare la INEM

INEM este agenția responsabilă pentru plata subvențiilor și a ajutoarelor de șomaj și ca parte a procesului său de modernizare este în prezent esențial să aibă o programare prealabilă pentru orice conducere. Pentru a solicita întâlnirea anterioară, aveți două opțiuni.

pași

Metoda 1
La telefon

Imaginea intitulată Răspundeți la telefon politicos Pasul 1
1
Sunați la telefonul INEM. Pentru a face o programare prin telefon, este necesar să sunați la numărul 901 01 02 10, unde puteți accesa toate procedurile necesare și puteți efectua anumite proceduri.
 • Imagine cu denumirea Apelați un număr de telefon prin satelit Pasul 3
  2
  Introduceți codul poștal Deși procesul este asistat de voce dacă este adevărat că poate fi oarecum complicat să găsești ceea ce căutați, mai ales în primele momente. Pentru a vă găsi direct la biroul dvs., vă vor cere să marcați cele cinci cifre ale codului poștal. Pentru a face acest lucru, utilizați tastatura telefonică.
 • Imaginea intitulată Vorbește Profesional pe telefon Pasul 14
  3
  Alegeți opțiunea de programare. După avansare, expresia vă va oferi posibilitatea de a alege între solicitarea de întâlniri sau solicitarea de informații și certificate. Verificați opțiunea 1 pentru a accesa serviciul de întâlniri.
 • Imagine intitulată Deveniți un cetățean american Pasul 1
  4
  Alegeți între DNI sau NIE. Dacă aveți un DNI spaniol, verificați opțiunea 1. Dacă aveți un document străin sau NIE, bifați opțiunea 2. Apoi va trebui să formați cele opt numere ale DNI sau NIE. În cazul în care aveți mai puțin de 8 numere, trebuie să adăugați zerouri în stânga până la completarea celei de 8 cifre.
 • Imaginea intitulată Vorbește Profesional pe telefon Pasul 19
  5
  Verificați dacă DNI sau NIE și litera sa sunt corecte. După apelarea celor opt cifre, sistemul răspunde prin repetarea cifrelor și adăugarea literei. Verificați dacă este corect și acceptați-l apăsând 1. Dacă trebuie să corectați apăsați 2.
 • Imaginea intitulată Vorbește Profesional pe telefon Pasul 2


  1
  Notați-vă întâlnirea. După ce acceptați că DNI este corect, sistemul vă alocă automat o întâlnire. Dezavantajul este că numirea este fixă ​​și nu o puteți modifica. Puteți să o anulați și să o cereți mai târziu dacă data nu vă corespunde.

  Metoda 2
  Faceți o programare prin Internet

  Imagine cu denumirea SEPES
  1
  Accesați serviciul de întâlniri prin web. Pentru a accesa acest serviciu, trebuie să vizitați web numirea în prealabil a SEPES de la care începe procedura.
 • Imaginea intitulată Găsiți pe cineva Pasul 11
  2
  Identificați-vă și alegeți procedura care trebuie efectuată. Pentru a începe procesul, este necesar să indicați atât codul poștal al reședinței, cât și numărul DNI sau NIE, după caz. De asemenea, este necesar să indicați tipul de procedură pe care trebuie să o efectuați printre cele disponibile.
 • Imaginea inregistrata inregistreaza-te pentru a vota in Oregon Pasul 6
  3
  Scrie CAPTCHA. Înainte de a accepta și a începe procesul, trebuie să scrieți codul CAPTCHA sau codul literelor și numerelor care apar în partea de jos a paginii. Scrieți-o corect și din moment ce nu faceți acest lucru, va trebui să repetați procesul.
 • Imaginea intitulată Studiu pentru o etapă de testare 18
  4
  Scrieți întâlnirea. Odată ce ați scris codul și ați acceptat procesul, webul va răspunde direct la o întâlnire. Înregistrați-i ziua, ora și locul. Ca și în sistemul telefonic, nu veți putea schimba data întâlnirii.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că managementul este împărțit între serviciul de ocupare a forței de muncă de stat și comunitățile autonome, deci dacă nu găsiți serviciul pe care îl căutați pe web sau în opțiunile de telefon, este posibil ca acesta să fie gestionat de serviciul autonom corespunzător.
  • Dacă nu puteți participa la întâlnirea programată, este important să o anulați, astfel încât să puteți solicita un altul sau să lăsați acel timp gratuit dacă un alt utilizator îl poate utiliza.
  • Dacă aveți un certificat digital, există proceduri pe care le puteți efectua direct prin intermediul web-ului. Răsfoiți printre diferite opțiuni pentru a ști cum să faceți acest lucru.
  • În cazul în care aveți câteva secunde fără a apăsa nici o tastă în sistemul de întâlniri prin telefon, comunicarea va fi tăiată și va trebui să începeți cu aceasta. Țineți minte atunci când o utilizați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhoneModificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhone
  Cum de a sparge un program prin modificarea fișierelor DLLCum de a sparge un program prin modificarea fișierelor DLL
  Cum se creează un limbaj de programareCum se creează un limbaj de programare
  Cum de a debloca un Moto GCum de a debloca un Moto G
  Cum de a debloca un telefon Nokia 520Cum de a debloca un telefon Nokia 520
  Cum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobilCum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobil
  Cum se scrie un algoritm în limbajul de programareCum se scrie un algoritm în limbajul de programare
  Cum se face timpul acordând prioritate și programareCum se face timpul acordând prioritate și programare
  Cum să programezi întâlniriCum să programezi întâlniri
  Cum să obțineți un curs SEPECum să obțineți un curs SEPE
  » » Cum să faci o programare la INEM

  © 2011—2020 ertare.com