Cum să petreceți o zi perfectă la Disneyland

După cum probabil știți deja, Disneyland este un parc tematic imens situat în Anaheim, California. Acest articol vă va oferi sfaturi și indicii pentru a petrece o zi minunată la Disneyland, pentru a reduce la minimum orele și pentru a maximiza distracția.

pași

Metoda 1
Numai parcul Disneyland

Imagine cu titlul Castelul Disneyland
1
Cumpărați bilete în avans. În loc să aștepți în linie pentru a cumpăra bilete la parc, cumpărați-le în avans la site-ul oficial al Disney. Dacă cumperi cu suficient timp, îi poți trimite în casa ta înainte de călătorie. Dacă nu, puteți descărca biletele electronice și le puteți imprima din e-mail.
 • Rămâneți atenți la promoții. Disney oferă ocazional promoții care includ o zi suplimentară pentru bilete de mai multe zile, fără costuri suplimentare.
 • Știi ce vei cumpăra. Dacă doriți doar să mergeți la Disneyland Park și nu la California Adventure, nu este nevoie să cumpărați un ParkHopper (bilet care vă permite să intrați în ambele parcuri). Cumpărați simplu un bilet pentru un singur parc.
 • Dacă intenționați să parcați la Disneyland, puteți cumpăra și biletul de parcare online.
 • Imaginea intitulată Oh este locul unde suntem
  2
  Sosiți mai devreme Dimineața devreme este timpul perfect în parc. Este mai mult gol, e cool și copiii sunt încă fericiți. Puteți obține pași rapizi și încărcați unele dintre cele mai populare jocuri înainte ca oamenii să meargă nebun. Oamenii încep să se alinieze în afara parcului cu aproximativ o oră înainte de a se deschide.
 • Dacă doriți să mergeți la plimbările Fantasyland, faceți-o dimineața, înainte de a ajunge familiile: cozile vor fi mai scurte la acel moment.
 • 44417203-1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu denumirea 44417203 1
  3
  Utilizați pașii rapizi. Sistemul intimidează puțin la început, dar este mai simplu decât pare și merită să sărind liniile de așteptare. Acesta este modul în care funcționează:
 • Puteți obține treceri rapide la fiecare 90 de minute. Trimiteți-i pe cineva afară pentru prima dvs. rundă de îndată ce intrați în parc (va trebui să ia biletele tuturor). Dacă nu știți la ce moment vor fi cele 90 de minute, în partea inferioară a trecerilor rapide timpul va fi imprimat cel mai aproape de timpul pe care îl puteți obține.
 • Jocurile care permit utilizarea trecerilor rapide au o stație mică cu 4 până la 8 mașini. Introduceți pașii unul câte unul în mașină și vă va da o hârtie în care este indicată o marjă de timp de 1 oră. Nu trebuie să mergeți exact în acea oră, permisul dvs. va fi valabil pentru orice moment după ora stabilită. Ceea ce nu puteți face este să transferați trecerile rapide de la o zi la alta, trebuie să le utilizați în aceeași zi în care le-ați primit.
 • Odată ce obțineți trecerile rapide și a trecut prima oră marcată, va trebui să vă antrenați pe linia de trecere rapidă în locul celui obișnuit. Aceste cozi sunt marcate clar în fiecare joc. O persoană de la începutul rândului vă va examina permisul pentru a vă asigura că este valid, apoi îl returnați participantului la sfârșitul liniei.
 • Trecerea rapidă funcționează chiar după termenul stabilit pe hârtie. De exemplu, dacă ai voie să spui 1:45 până la 2:45, dar ajungi la ora 4:00, poți să o folosești.
 • În unele dintre cele mai populare jocuri, trecerile rapide sunt epuizate. Dacă doriți să utilizați unul în Space Mountain, Indiana Jones, Mansion Haunted (în timpul Halloween sau Crăciun) sau AstroBlasters, faceți-o mai devreme. Unele alte jocuri care au pași scurți (cum ar fi Thunder Mountain sau Mountain Splash) au cozi mai scurte la sfârșitul zilei și nu veți avea nevoie de ele.
 • Imagine intitulată Ariels Grotto Restaurant la California Adventure
  4
  Mâncați bine și faceți-o cu înțelepciune. Mâncarea din interiorul parcului poate fi costisitoare, mai ales dacă mergeți cu întreaga familie, deși există experiențe în restaurante pe care le puteți încerca. Următoarele idei pot funcționa pentru dvs.:
 • Mâncați mai devreme decât de obicei sau după orele de vârf: de la ora 11:00 până la 2:00 și de la 6:30 până la 20:00. În acest fel, puteți continua să urcați jocurile, în timp ce alții mănâncă și evită cozile la mâncare.
 • Luați în considerare faptul că restaurantele din Piața New Orleans sunt cele cu cele mai multe cozi. Mergeți la Frontierland sau Critter Country dacă doriți cozi mai scurte.
 • Dacă doriți să economisiți pe mâncare, luați gustări și cină și păstrați-le într-o dulap la intrarea în parc. Există numeroase mese în jurul parcului pentru a sta și a mânca. Având un picnic pe insula Tom Sawyer poate fi o modalitate bună de a se răcori în după-amiaza. Dacă aveți nevoie să cumpărați alimente în interiorul parcului, fructul este de obicei ieftin și porțiunile sunt suficiente pentru două persoane.
 • Faceți rezervări pentru orice restaurant cu servicii complete. Există doar câteva restaurante cu o zonă de luat masa în interiorul parcului, cum ar fi Blue Bayou și Café Orleans, dar acestea se umple rapid. Dacă doriți cu adevărat să mâncați la unul dintre aceștia, faceți rezervări în avans la Disney Dinning la (714) 781-3463.
 • Planificați mesele cu personaje în avans. Aceste mese sunt la Plaza Inn, unde personajele se plimbă în jurul restaurantului, fac fotografii cu participanții în timp ce au cină. Aceasta este o modalitate ușoară de a petrece timp cu personajele dacă aveți copii, dar este de obicei costisitoare și se umple rapid. Cea mai bună opțiune este să faceți rezervări la (714) 781-3463.
 • Imaginea intitulată
  5
  Adu mâncare și jocuri pentru a aștepta mult timp și pentru a economisi bani. Nu toate atracțiile au FastPasses și așteptarea este inevitabilă, plus veți economisi multe! Saci de cereale, popcorn, granola baruri, struguri și sandwich-uri cu unt de arahide și gem sunt mari pentru a lua, fără a uita un DS sau un iPod.
 • Imagine cu titlul Disneyland Sam
  6
  Decideți când să cumpărați suveniruri. Ca și în cazul alimentației, există câteva moduri de a cumpăra suveniruri, în funcție de nevoile dvs. Iată câteva opțiuni:
 • Dacă doriți să folosiți urechile Mickey (sau orice altă pălărie), vă recomandăm să le cumpărați la începutul zilei, astfel încât să apară în toate fotografiile.
 • Dacă nu sunteți sigur ce doriți, opriți-vă la unele magazine de suveniruri când aveți nevoie de o pauză. Dacă vă atrage atenția ceva, întoarceți-vă și cumpărați-l înainte de a părăsi parcul, astfel încât să nu trebuiască să-l purtați toată ziua.
 • Dacă aveți copii și sunteți îngrijorat de faptul că ar putea arunca tantrami cu amintiri, încercați acest truc: cumpărați cadouri mai ieftine și luați-le cu dvs. Noaptea înainte de a merge la Disneyland, el aranjează darurile ca și când Mickey le-ar fi lăsat noaptea, ca și Moș Crăciun. În acest fel vor avea lucruri noi de jucat și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cumpărarea în interiorul parcului. Problema rezolvată!
 • Imaginea intitulată Mickey cu niște prieteni noi!
  7
  Identificați unde vor fi personajele. Dacă aveți copii, vedeți că personajele vor fi cu siguranță în lista dvs. Deși înainte ca personajele să meargă liber prin parc, acum au zone desemnate unde le puteți găsi.
 • Dacă doriți autografe ale personajelor, asigurați-vă că aveți un pix mare pe care îl pot ține. Ei nu vor putea să apuce un stilou mic în același mod ca un marcator mare.
 • Vizitați Toontown. Pentru o întâlnire cu Mickey sau Mimi, vizitați casele lor din Toontown. Dar fii pregătit să aștepți în linie. Unele alte personaje vor fi în roaming în jurul Toontown prea.
 • Vizitați Printesa Fantasy Faire. Dacă doriți o fotografie cu o prințesă, acesta este locul unde puteți obține una. Încercați să ajungeți mai devreme, deoarece în zilele de vârf pot dura până la 2 ore. Pentru a ajunge la Faire, mergeți la Mundo Pequeno, faceți stânga și continuați să mergeți până când treceți poarta Toontown. Dacă nu, puteți lua Șoseaua Disneyland la oprirea Toontown.
 • Vizitați Pixie Hollow. Acesta este un alt domeniu cu caractere specializate, situat între Astro Orbiter și Matterhorn. Ca și în cazul prințeselor, cozile pot fi lungi.
 • Așteptați ușa secretă a personajelor. Pentru a le găsi atunci când acestea intră în parc, așteptând la ușă, în colțul de nord-est a Main Street, între Main Street Cinema și Momente de mare cu dl Lincoln. Caracterele vor apărea urmate aici pentru a fotografia și a semna autografe.
 • Imaginea cu titlul Focuri de artificii 14
  8
  Căutați locuri bune pentru spectacole și parade. Disneyland are mai multe parade în timpul zilei, în funcție de sezon, precum și spectacole de noapte fantastice și focuri de artificii. recenzie agenda parcului să știi ce se va întâmpla când te duci. Aproape toate emisiunile vor fi pline, dar puteți obține locuri bune dacă intenționați.
 • Pentru parade: îndreptați-vă spre Tomorrowland și înainte de a intra, faceți stânga și urmați calea către statuia regelui Triton. Acesta este un punct bun pentru a urmări parada fără toți oamenii.
 • Pentru Fantasmic: obținerea unui loc pentru Fantasmic poate fi complicată, dar este posibil. Dacă doriți un drept loc în fața malul lacului (vizavi de Café Orleans, în cazul în care oamenii se apropie barca lui Tom Sawyer Island), cea mai bună opțiune este de a pune o pătură timpurie și să ia transformă îngrijirea loc. Dacă există două spectacole în acea zi, cea mai eficientă va fi atunci când cea precedentă este terminată. Odată ce toți oamenii încep să se ridice, alegeți un loc.
 • Focuri de artificii: Mulți oameni se adună pe Main Street pentru a vedea focurile de artificii chiar în spatele castelului de Frumoasa Adormită. Dacă vrei să faci, să încerce să găsească o bancă în piața centrală, statuia lui Walt și Mickey, sau masa de nord de Gibson Fata Ice Cream Parlor.
 • Focuri de artificii alternative: dacă nu te superi pierde scena castel, focuri de artificii, de asemenea, văzut de drumul care leagă Frontierland și Fantasyland, în spatele Big Thunder Mountain. Dacă vă plac roller-coasterele, puteți obține Big Thunder pentru o vedere spectaculoasă. De asemenea, linia este, de obicei, atât de scurtă încât puteți urca de mai multe ori în ce sunt focurile de artificii.
 • Dacă nu doriți să vedeți spectacolele, acesta va fi un moment bun pentru a merge la jocuri, în timp ce toată lumea este distrasă. Jocuri precum Splash Mountain și Space Mountain sunt, de obicei, mai goale în timpul Fantasmic și focuri de artificii.
 • Imaginea intitulată Faceți cele mai bune momente din timpul dvs. la Disneyland Pasul 8
  9
  Nu forțați pe alții să meargă la anumite atracții. Nimeni nu vrea să simtă presiunea de a face ceva ce nu vrea. Poate alții vor să încerce atracția după ce văd cât de distractiv ai avut. Între timp, du-te la coada de persoane individuale și a te ridici mai repede.
 • Imagine cu titlul Sub Lagoon
  10
  Știți la ce oră se închid zonele. Parcul se închide, de obicei, târziu în timpul verii și în weekend, și se închide puțin mai devreme în timpul iernii și în timpul săptămânii. Deși anumite zone se închid mai devreme dacă există un spectacol. În continuare vă vom oferi un ghid:
 • Dacă există Fantasmic, insula Tom Sawyer se va închide la apus.
 • Dacă există focuri de artificii, Toontown se închide mai devreme.
 • Fantasyland este unul dintre primele zone care se închid la sfârșitul nopții, deci nu presupune că poți intra în jocuri atunci când oamenii pleacă.
 • Cele mai multe jocuri au un semn cu timpul lor de închidere.
 • 11
  Alege cu înțelepciune la ce oră să pleci. Va fi o mulțime de oameni care părăsesc parcul imediat după focuri de artificii (sau cu o oră înainte de închiderea parcului dacă nu există nici unul). Ieșirea va fi lentă și cozile pentru trenul care conduc la parcarea vor fi lungi. Dacă doriți să evitați aglomerația, puteți merge la mijlocul focurilor de artificii sau puteți aștepta închiderea parcului.
 • Metoda 2
  Disneyland și California Adventure

  Imagine cu titlul Paradise Bay
  1
  Pregătește-te pentru o zi obositoare. Dacă există puțini oameni și aveți multă energie, este posibil să vizitați cele două parcuri în aceeași zi. Încercați să vă organizați, astfel încât să nu difuzați toată ziua de la un parc la altul, dar veți ajunge la dureri de picioare.
 • Bilet! .jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Bilet!
  2
  Cumpărați bilete în avans. În loc să așteptați să cumpărați bilete la parc, cumpărați-le în avans la site-ul oficial al Disney. Dacă cumperi cu suficient timp, îi poți trimite în casa ta înainte de călătorie. Dacă nu, puteți descărca biletele electronice și le puteți imprima din e-mail.
 • Urmăriți ofertele. Disney oferă, ocazional, promoții care adaugă o zi suplimentară la un permis de mai multe zile, fără costuri suplimentare.
 • Știi ce vei cumpăra. Dacă doriți să mergeți la cele două parcuri în aceeași zi, cumpărați un ParkHopper.
 • Dacă doriți să parcați la Disneyland, puteți cumpăra un bilet de parcare online.


 • Imagine cu titlul Disney California Adventure
  3
  Sosiți mai devreme Dimineața, nu există aproape niciun popor, vremea este rece și copiii se află încă într-o stare bună, deci este momentul potrivit pentru a merge la Disneyland. Puteți obține treciuri rapide și obțineți unele dintre cele mai populare jocuri înainte de a sosi toți oamenii. Oamenii încep să se aștepte în afara parcului cu o oră înainte de a se deschide.
 • Atât Disneyland cât și California Adventure se deschid în același timp, deci alegeți pe care doriți să mergeți mai întâi. California Adventure a folosit pentru a avea mai puțini oameni la început, dar s-ar fi putut schimba cu noua zonă Land Cars. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să alegeți parcul unde sunt jocurile pe care chiar doriți să urcați mai întâi.
 • Dacă doriți să găsiți un loc pentru World of Color, este mai bine să mergeți mai întâi la California Adventure (mai multe informații de mai jos).
 • Imagine cu numele Get the Fastpass
  4
  Utilizați pașii rapizi. Sistemul intimidează puțin la început, dar este mai simplu decât pare și merită să sărind liniile de așteptare. Acesta este modul în care funcționează:
 • Puteți obține treceri rapide la fiecare 90 de minute. Trimiteți-i pe cineva afară pentru prima dvs. rundă de îndată ce intrați în parc (va trebui să ia biletele tuturor). Dacă nu știți la ce moment vor fi cele 90 de minute, în partea inferioară a trecerilor rapide timpul va fi imprimat cel mai aproape de timpul pe care îl puteți obține.
 • Jocurile care permit utilizarea trecerilor rapide au o stație mică cu 4 până la 8 mașini. Introduceți pașii unul câte unul în mașină și vă va da o hârtie în care este indicată o marjă de timp de 1 oră. Nu trebuie să mergeți exact în acea oră, permisul dvs. va fi valabil pentru orice moment după ora stabilită. Ceea ce nu puteți face este să transferați trecerile rapide de la o zi la alta, trebuie să le utilizați în aceeași zi în care le-ați primit.
 • Odată ce ați primit pașii rapizi și a trecut prima oră marcată, va trebui să vă antrenați în coada de trecere rapidă în locul celui obișnuit. Aceste cozi sunt marcate clar în fiecare joc. O persoană de la începutul coadajului vă va examina permisiunea pentru a vă asigura că este validă, apoi o returnați și o înmânați însoțitorului la sfârșitul coadă.
 • Trecerea rapidă funcționează chiar după termenul stabilit pe hârtie. De exemplu, dacă ai voie să spui 1:45 până la 2:45, dar ajungi la ora 4:00, poți să o folosești.
 • În unele dintre cele mai populare jocuri, trecerile rapide sunt epuizate. Dacă doriți să utilizați unul în Space Mountain, Indiana Jones, Mansion Haunted (în timpul Halloween sau Crăciun) sau AstroBlasters, faceți-o mai devreme. Unele alte jocuri care au pași rapizi (cum ar fi Thunder Mountan sau Mountain Splash) au cozi mai scurte la sfârșitul zilei și nu veți avea nevoie de ele.
 • 5
  Mâncați bine și faceți-o cu înțelepciune. Mâncarea din interiorul parcului poate fi costisitoare, mai ales dacă mergeți cu întreaga familie, deși există experiențe în restaurante pe care le puteți încerca. Următoarele idei pot funcționa pentru dvs.:
 • Mâncați mai devreme decât de obicei sau după orele de vârf: de la ora 11:00 până la 2:00 și de la 6:30 până la 20:00. În acest fel, puteți continua să urcați jocurile, în timp ce alții mănâncă și evită cozile la mâncare.
 • La California Adventure, restaurantele din The Fisherman`s Wharf și Cars Land au cele mai lungi cozi. Mergeți la Hollywood Land dacă doriți cozi mai scurte. În Disneyland, New Orleans Square este cel mai aglomerat. Du-te la Critter Country sau Frontierland.
 • Dacă doriți să economisiți pe mâncare, luați gustări și cină și păstrați-le într-o dulap la intrarea în parc. Există numeroase mese în jurul parcului pentru a sta și a mânca. Având un picnic pe insula Tom Sawyer poate fi o modalitate bună de a se răcori în după-amiaza. Dacă aveți nevoie să cumpărați alimente în interiorul parcului, fructul este de obicei ieftin și porțiunile sunt suficiente pentru două persoane.
 • Faceți rezervări pentru orice restaurant cu servicii complete. Există doar câteva restaurante cu o zonă de luat masa în interiorul parcului, cum ar fi Blue Bayou și Café Orleans, dar acestea se umple rapid. Există mai multe restaurante în California Adventure, cum ar fi Carthay Circle și Trattoria Vinului. Dacă doriți cu adevărat să mâncați la unul dintre aceștia, faceți rezervări în avans la Disney Dinning la (714) 781-3463.
 • Planificați mesele cu personaje în avans. Aceste mese sunt la Plaza Inn (Disneyland) sau Grotto lui Ariel (California Adventure), unde personajele se plimbă în jurul restaurantului, fac fotografii cu participanții în timp ce au cină. Aceasta este o modalitate ușoară de a petrece timp cu personajele dacă aveți copii, dar este de obicei costisitoare și se umple rapid. Cea mai bună opțiune este să faceți rezervări la (714) 781-3463.
 • Imaginea intitulată Dacă aș fi fost eu`d do what the girl with the ears says...
  6
  Decideți când să cumpărați suveniruri. Ca și în cazul alimentației, există câteva moduri de a cumpăra suveniruri, în funcție de nevoile dvs. Iată câteva opțiuni:
 • Dacă doriți să folosiți urechile Mickey (sau orice altă pălărie), vă recomandăm să le cumpărați la începutul zilei, astfel încât să apară în toate fotografiile.
 • Dacă nu sunteți sigur ce doriți, opriți-vă la unele magazine de suveniruri când aveți nevoie de o pauză. Dacă vă atrage atenția ceva, întoarceți-vă și cumpărați-l înainte de a părăsi parcul, astfel încât să nu trebuiască să-l purtați toată ziua.
 • Dacă aveți copii și sunteți îngrijorat de faptul că ar putea arunca tantrami cu amintiri, încercați acest truc: cumpărați cadouri mai ieftine și luați-le cu dvs. Noaptea înainte de a merge la Disneyland, el aranjează darurile ca și când Mickey le-ar fi lăsat noaptea, ca și Moș Crăciun. În acest fel vor avea lucruri noi de jucat și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la cumpărarea în interiorul parcului. Problema rezolvată!
 • Imagine cu titlul Meeting mickey
  7
  Identificați unde vor fi personajele. Dacă aveți copii, vedeți că personajele vor fi cu siguranță în lista dvs. Deși înainte ca personajele să meargă liber prin parc, acum au zone desemnate unde le puteți găsi.
 • Dacă doriți autografe ale personajelor, asigurați-vă că aveți un pix mare pe care îl pot ține. Ei nu vor putea să apuce un stilou mic în același mod ca un marcator mare.
 • Personajele încă mai călătoresc liber prin California Adventure, mai ales în Țara Bugului. Dacă doriți să creșteți șansele de a găsi personaje, cea mai bună opțiune va rămâne Disneyland. Consultați secțiunea anterioară pentru mai multe informații.
 • Imagine cu titlul Lumea Culorii
  8
  Pregătește-te în avans pentru World of Color. Dacă preferați să vedeți Fantasmic sau focuri de artificii, verificați secțiunea anterioară pentru a afla cum să faceți acest lucru la Disneyland. World of Color este exclusiv pentru California Adventure și există două funcții în zilele de vârf și una în sezonul scăzut. Dacă doriți să vedeți World of Color, mai jos vă vom oferi un ghid general pentru a găsi un loc, precum și pentru pauzele de cină.
 • Obțineți pași rapizi pentru locurile generale. Locațiile Culori ale culorilor sunt împărțite în funcție de culori, iar culoarea zonei dvs. va fi tipărită pe trecerea rapidă. Luați biletele tuturor și mergeți la Grizzly River Rapids, unde este mașina de transfer rapid a culorilor. Obțineți un permis rapid pentru fiecare persoană. Dacă acestea sunt toate de aceeași culoare, veți fi gata.
 • Aproximativ o oră înainte de începerea Lumii Culorilor, mergeți la zona de locații generale, de la Paradise Pier, unde membrii personalului vă vor îndruma către zona dvs. Locurile generale sunt în picioare, deci dacă doriți să fiți așezat și aproape de spectacol, va trebui să ajungeți foarte devreme (și pregătiți-vă să vă udați puțin în primele rânduri).
 • Dacă doriți cina și un bilet în condiții de siguranță la World of Color, există două opțiuni: puteți merge pentru un picnic, în orice moment al zilei și a obține o trecere pentru scaunele cu ea sau puteți merge mânca o masă completă și de a obține locuri prime. vede pagina de Cină din Lumea Culorilor pentru mai multe informații.
 • 9
  Știți la ce oră se închid zonele. Parcul se închide de obicei târziu în timpul verii și la sfârșit de săptămână, și se închide un pic mai devreme în timpul iernii și în timpul săptămânii, dar anumite zone închide mai devreme în cazul în care există un spectacol. Apoi, un ghid:
 • În weekend și în sezonul de vârf, California Adventure se închide cu o oră înainte de Disneyland.
 • Dacă există Fantasmic, insula Tom Sawyer se va închide la apus.
 • Dacă există focuri de artificii, Toontown se închide mai devreme.
 • Fantasyland este unul dintre primele zone care se închid la sfârșitul nopții, deci nu presupune că poți intra în jocuri atunci când oamenii pleacă.
 • Cele mai multe jocuri au un semn cu timpul lor de închidere.
 • Imagine cu titlul Disneyland after fireworks
  10
  Alege cu înțelepciune la ce oră să pleci. Va fi o mulțime de oameni care părăsesc parcul imediat după focuri de artificii (sau cu o oră înainte de închiderea parcului dacă nu există nici unul). Ieșirea va fi lentă și cozile pentru trenul care conduc la parcarea vor fi lungi. Dacă doriți să evitați aglomerația, puteți merge la mijlocul focurilor de artificii sau puteți aștepta închiderea parcului.
 • Dacă ieșiți pe California Adventure și sunteți la Paradise Pier sau Peak Grizzly, luați în considerare o scurtătură către hotelul Grand Californian. Ieșiți din parcul de hotel, cu care se confruntă Grizzly River Rapids, plimbare prin lobby-ul, la dreapta și du-te prin centrul de convenții, următoarele semne de Downtown Disney. Odată ce ați ieșit afară, întoarceți-vă spre dreapta pentru a ajunge la zona de parcare
 • Imaginea intitulată Faceți cele mai bune momente din timpul dvs. la Disneyland Pasul 1
  11
  Luați pauze! Întoarceți-vă la hotel și odihniți-vă puțin. Mulțimile și căldura pot fi copleșitoare, așa că este important să se răcească și să aibă posibilitatea de a părăsi parcul, pentru că nu vreți ca cineva să bea.
 • Imaginea intitulată
  12
  Doar utilizați telefonul mobil pentru a efectua apeluri! Utilizarea acestuia pentru aplicații și fotografierea va consuma bateria. Este important să aveți un telefon mobil activ în cazul în care tu și un membru al familiei sau un prieten te separați.
 • Imaginea intitulată
  13
  Faceți o listă de priorități. Dacă nu ați fost niciodată la Disneyland, adunați-i pe toți în grupul dvs. și întrebați-i ce vor ei în mod special în timpul șederii lor la Disney. Poate vor să vadă toate casele personajelor ToonTown sau să meargă la Muntele Splash. Astfel, toată lumea se va simți mulțumită.
 • Imaginea intitulată Faceți cele mai bune momente din timpul dvs. la Disneyland Pasul 7
  14
  Nu stresați pentru bani. Deși este necesar să se sublinieze puțin costurile, purtarea unui notebook sau a unui calculator nu este soluția. Aduceți-vă propria apă și mâncare sau purtați un notebook în loc să cumpărați o carte de autografe. Dacă stresați bani tot timpul, nimeni nu se va concentra cu adevărat pe distracție, ci pe bani care pot fi salvați.
 • Imaginea intitulată
  15
  Ai copii care nu pot merge la vreo atracție? Cereți o trecere a trenului de tren! În timp ce o persoană așteaptă în coadă, cealaltă rămâne pe cealaltă parte având grijă de copii. Apoi, atunci când prima persoană se termină bucurându-se de atracție, a doua persoană poate merge mai departe și poate merge la începutul coada.
 • sfaturi

  • Unul dintre cele mai scumpe lucruri din Disneyland este apa îmbuteliată. Puteți economisi bani dacă aduceți sticla de apă și o umpleți în fântâni de băut.
  • Înainte de vizita dvs., verificați site-ul Disneyland pentru ore, spectacole, evenimente speciale și vreme.
  • Evitați să mergeți la Disneyland în timpul weekend-urilor, sărbătorilor și în timpul celor mai fierbinți zile de vară. Cei mai mulți vizitatori la Disneyland sunt locali, deci vor fi plini în acele zile. La sfârșitul lunii august și de primăvară sunt momente bune pentru a merge, deoarece majoritatea copiilor sunt în școală și, dacă acestea sunt zilele ploioase, mulți oameni preferă să nu meargă (deși unele jocuri închide acest motiv, cum ar fi Matterhorn).
  • Luați o hartă și un ghid de prezentare atunci când intri în parc. Acest lucru este esențial pentru planificarea zilei.
  • Întrebați membrii personalului dacă există Mickeys ascunși în jocul în care te afli. Cei mai mulți vă vor spune cu plăcere.
  • Amintiți-vă că Disneyland este un loc de familie, bucurați-vă și să fiți atenți la ceilalți oameni din parc.
  • Toți muncitorii din parc, de la directorul de șantier la supraveghetori, vor avea o etichetă cu numele lor (cu excepția caracterelor). Amintiți-vă că toți au fost angajați deoarece iubesc să-i ajute pe oameni, așa că nu vă temeți să le puneți întrebări.
  • Dacă ați cumpărat deja urechile sau pălăriile lui Mickey, ultima dată când ați mers, purtați-le din nou. Copilul dumneavoastră va dori probabil unul atunci când vede ceilalți copii în pălăriile lor. Puteți ieși din rucsac și copilul dvs. va fi mulțumit.
  • Puteți să mergeți la tren pentru a vă odihni picioarele. Puteți, de asemenea, să vă răcoriți puțin în camera Eniki Tiki.
  • Asigurați-vă că primiți trecerea rapidă la Radiator Springs Racers devreme, deoarece acestea se termină în curând.

  avertismente

  • Dacă vă este frică de un joc sau aveți probleme medicale majore, nu intrați în joc. Acordați întotdeauna atenție semnalelor de avertizare.
  • Este ușor de uitat că fiecare atracție pe care o vizitați implică mașini de înaltă tehnologie care pot provoca vătămări grave sau chiar moarte. Asigurați-vă întotdeauna atenție la ceea ce vă spun angajații și urmați instrucțiunile acestora, pentru propria dvs. siguranță.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Dacă călătoriți cu familia, veți avea nevoie de:
  • rucsac
  • protecție solară
  • Sticle de apă
  • Bluze pentru noapte
  • ochelari de soare
  • Pătură pentru depozitarea locurilor pentru Fantasmic (opțional)
  • Aplicația pentru telefonul mobil care vă spune timpul de așteptare al jocurilor (opțional).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți crește șansele de a câștiga loteriaCum puteți crește șansele de a câștiga loteria
  Cum să vă bucurați de un parc tematicCum să vă bucurați de un parc tematic
  Cum se joacă Monopoly JuniorCum se joacă Monopoly Junior
  Cum se joacă PowerballCum se joacă Powerball
  Cum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas ParadeCum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas Parade
  Cum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuiteCum să obțineți bilete de concerte ieftine sau gratuite
  Cum să obțineți bilete gratuite la cinemaCum să obțineți bilete gratuite la cinema
  Cum să furi într-un film C-evaluatCum să furi într-un film C-evaluat
  Cum se imprimă biletele pentru un evenimentCum se imprimă biletele pentru un eveniment
  Cum să cumpărați bilete de avion în cantitateCum să cumpărați bilete de avion în cantitate
  » » Cum să petreceți o zi perfectă la Disneyland

  © 2011—2020 ertare.com