Cum să treci prin siguranță la aeroport fără probleme

După 9/11, securitatea a crescut drastic, lăsând mulți călători să se teamă de experiența aeroportului odată plăcută. Liniile lungi, ofițerii intruzivi și pasagerii furioși fac ca Punctul de Securitate la Aeroport să fie ceva nedorit. Urmând acești pași, puteți "zbura" în această parte a călătoriei dvs., fără probleme.

pași

Imaginea intitulată
1
Trebuie să fii pregătit. Înainte de a ajunge la aeroport, luați măsurile de precauție necesare pentru a vă face simpla experiența.
 • Purtați pantofi practice Pantofii Meteor sunt ușor de îndepărtat. Asigurați-vă că sunt confortabil.
 • Evitați îmbrăcămintea metalică sau accesoriile, deoarece va trebui să le îndepărtați când treceți prin detectorul de metale. Același lucru este valabil și pentru obiectele metalice din buzunare.
 • Împachetați lichidele și gelurile în mod corespunzător. Toate lichidele din geantă trebuie să se găsească în sticle de 3 uncii sau mai puțin, iar toate aceste sticle trebuie să se găsească într-o geantă de plastic tip Ziploc. Există excepții de la această regulă, inclusiv laptele pentru sugari și medicamentele lichide, dar asigurați-vă că ați verificat înainte de ambalare.
 • Împachetați toate lucrurile într-o manieră ordonată, deci dacă există o problemă și trebuie să verificați geanta, verificați-o repede.
 • Evitați contrabanda. Verificați valiza pentru a vă asigura că tot ce transportați este permis în avion. În caz contrar, va trebui să aruncați aceste obiecte sau pot începe să vă pună întrebări sau să vă acuze de ceva.
 • Imagine intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Step 2
  2
  Asigurați-vă că aveți în palmă carnetul de îmbarcare și fotografia (permis de conducere sau pașaport) înainte de a ajunge la linia de securitate. Linia, deși uneori lungă, se poate mișca rapid și pasagerii se irită cu oricine oprește linia pentru că nu este gata.
 • Imagine intitulată Treceți prin aeroport cu o linie de siguranță Smoothly Pasul 3
  3
  Acordați atenție instrucțiunilor care sunt date în timp ce vă aflați pe linie. Vă ajută să vedeți ce au uitat ceilalți pasageri
 • Imagine intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Pasul 4
  4
  Salvați cartea de îmbarcare și ID-ul imediat ce vă verifică. Păstrați-vă pasul de îmbarcare la îndemână, așa cum va cere din nou, dar ID-ul dvs. poate fi salvat.
 • Imaginea intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Step 5
  5
  Scoateți toate elementele inutile imediat ce ajungeți la centură, plasându-le în tăvile care vă sunt furnizate. Majoritatea securității aeroportuare necesită scoateți sacul plin de lichide și laptopul din geantă. Urmați instrucțiunile.


 • Imaginea intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Step 6
  6
  TSA cere pasagerilor să-și înlăture încălțămintea atunci când trec prin detectorul de metale. Nu este mult spațiu să te apleci. Oamenii vor încerca să te treacă și peșele sunt prea departe. Purtați pantofi pe care îi puteți scoate și puneți rapid.
 • Imagine intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Step 7
  7
  Îndepărtați toate articolele și accesoriile de îmbrăcăminte necesare din corp. Scoateți obiecte metalice, precum și jachete, capace etc., în funcție de aeroport.
 • Imaginea intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Step 8
  8
  Du-te prin detectorul de metale după ce un angajat ți-a dat semnalul. Dacă vă spun că trebuie să treceți printr-o altă recenzie, ar trebui să faceți acest lucru imediat și politicos.
 • Imaginea intitulată Treci prin siguranța aeroportului Smoothly Pasul 9
  9
  Colectează-ți lucrurile și salvează-le. Asigurați-vă că nu lăsați nimic și părăsiți rapid zona de securitate pentru a nu deranja ceilalți pasageri.
 • sfaturi

  • În timp ce așteptați în linie, este timpul să vă pregătiți pentru a trece prin detectorul de metale / radiografia. Dacă călătoriți cu altcineva, persoana respectivă trebuie să vă ajute ținându-vă lucrurile și invers.
  • Încercați să nu aduceți prea multe schimbări în buzunare. Va trebui să puneți totul în tăvi. Strângeți toate aceste monede, împreună cu a vă pune pantofii și a vă colecta posesiunile pot fi plictisitoare.
  • Plasați toate obiectele mici pe care le puteți pierde în buzunarul îmbrăcămintei sau în sacul de purtare. Puteți organiza totul mai târziu.
  • Rămâi calm și evitați comportamentul suspect sau anxios.
  • Așteptați recenzii suplimentare dacă sunteți în zbor în așteptare!

  avertismente

  • Nu face glume, mai ales cele legate de bombe sau terorism. Companiile aeriene iau toate aceste glume ca amenințări posibile, ai putea avea probleme.
  • Ascultați toate instrucțiunile administratorului de securitate. Amintiți-vă că tot acest proces este de a vă menține în siguranță.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se comporte cu eticheta într-un aeroportCum să se comporte cu eticheta într-un aeroport
  Cum să ajungeți la aeroport rapid și eficientCum să ajungeți la aeroport rapid și eficient
  Cum să dormi la aeroportCum să dormi la aeroport
  Cum să împachetați lichide și geluri într-un avionCum să împachetați lichide și geluri într-un avion
  Cum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionulCum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionul
  Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.
  Cum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casăCum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casă
  Cum să împachetezi pentru o climă ploioasăCum să împachetezi pentru o climă ploioasă
  Cum să împachetezi rapid pentru a trece prin securitatea aeroportuluiCum să împachetezi rapid pentru a trece prin securitatea aeroportului
  Cum să împachetezi pentru o călătorie de afaceriCum să împachetezi pentru o călătorie de afaceri
  » » Cum să treci prin siguranță la aeroport fără probleme

  © 2011—2020 ertare.com