Cum să treci prin vama Statelor Unite

Înainte de a intra în Statele Unite, toți pasagerii trebuie mai întâi să treacă prin Serviciul vamal și de protecție a frontierelor (CBP). Mulți oameni se tem de această experiență, dar urmând acești pași, veți trece repede obiceiurile fără probleme.

pași

Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Pasul 1
1
La bordul avionului, veți primi documentele vamale și de imigrare. Dacă nu sunteți cetățean american, atunci va trebui să completați formularul I-94. Dacă sunteți cetățean american, atunci nu aveți nevoie de acest formular. Toți pasagerii trebuie să completeze un formular de declarație vamală. Acest formular este necesar pentru ambii cetățeni americani. ca și pentru străini. Asigurați-vă că ați completat documentele necesare înainte de a intra în birourile vamale și de imigrare.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamal Pasul 2
  2
  Când ieșiți din avion, urmați indicațiile care vă îndrume spre sosirile internaționale, imigrația și obiceiurile. De foarte multe ori, va trebui să mergeți printr-un coridor sau în cîțiva pași către unitățile vamale și de imigrare. În cazuri rare (mai ales în aeroporturi mai mici și mai puțin gestionate prost), va trebui să călătoriți cu autobuzul.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Pasul 3
  3
  Prima oprire este în Passport Control / Immigration. Dacă sunteți cetățean al Statelor Unite, trebuie să mergeți la rândurile marcate cu cetățeni americani. Dacă nu sunteți cetățean, mergeți la rândurile marcate cu cetățeni străini. Dacă aveți un alt zbor de legătură, există uneori linii speciale pentru pasagerii care au conexiuni.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Pasul 4
  4
  Dați pașaportul și formularele dvs. ofițerului de imigrare / vamal. El / ea vă va vedea pașaportul, îl va scana și eventual va valida. De asemenea, va păstra formularul I-94 și va valida și returna formularele vamale.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Pasul 5
  5


  După ce ați trecut prin Passport Control, urmați instrucțiunile privind revendicarea bagajelor. Aici vă puteți revendica bagajele, chiar dacă aveți un alt zbor pe care trebuie să-l îmbarcați. Uitați-vă la ecrane pentru a afla numărul caruselului care a fost atribuit zborului dvs. și așteptați să apară bagajele.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Pasul 6
  6
  Odată ce ți-ai recuperat bagajele, următoarea ta oprire este la vamă. Dacă nu aveți nimic de declarat, continuați cu rândurile verde marcate "nimic de declarat". Dacă aveți lucruri de declarat, continuați pe benzile roșii marcate "Bunuri pentru a declara". Aici veți livra formularul dvs. vamal și dacă nu aveți nimic de declarat, vă vor permite să treci ieșirea.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamal Pasul 7
  7
  Dacă aveți un alt zbor de legătură, urmați instrucțiunile marcate "Zboruri de legătură / carusel de bagaje de legătură" când părăsesc zona vamală. Dacă ați ajuns la destinația finală, mergeți direct la pasul 8.
 • La sosirea la conexiunea de tip carusel pentru bagaje, asigurați-vă că pentru a plasa toate lichide, geluri si aerosoli, care sunt mai mult de 3 uncii, sau orice alte elemente care nu sunt permise prin punctele de control de securitate Administrare (TSA pentru securitate transport, pentru acronimul său în limba engleză) în bagajele înregistrate. Verificați dacă etichetele pentru bagaje corespund destinației dvs. finale. Plasați-vă bagajele pe benzile transportoare, cu roțile sau mânerele orientate în sus (bagajele trebuie să fie cu susul în jos).
 • Continuați să urmați indicațiile marcate cu zboruri de conexiune și continuați prin securizare până la zona de plecare a zborului.
 • Imaginea intitulată Go Through U.S. Vamă Etapa 8
  8
  Dacă ați ajuns la destinația finală, urmați semnele de ieșire și de transport pe uscat. Odată ce părăsiți vama și facilitățile de imigrare, veți fi zona de sosire internațională. Aici vă puteți întâlni cu prietenii și familia dvs. sau puteți găsi un serviciu de transport pentru curtoazie, taxiuri, mașini de închiriat sau alte servicii de transport pe sol.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că completați toate formularele necesare înainte de a le prezenta în zona de control a pașapoartelor sau de la ofițerul vamal.
  • Fii drăguț cu ofițerii. Cel mai probabil, ei vor returna favoarea.
  • Nu vă faceți griji că vă pierdeți. Trebuie doar să urmați semnele, deoarece există doar o singură cale prin aceste facilități.
  • De multe ori va exista un alt ofițer în fața liniei de control al pașapoartelor, care vă va îndruma către următoarea cabină disponibilă. Cabinele sunt, de asemenea, numerotate, pentru a vă ajuta.

  avertismente

  • Nu este permis niciodată să fotografiați sau să utilizați telefoanele mobile la US Customs. și facilitățile de imigrare.
  • După ce părăsi zona de ridicare a bagajelor / vamă și nu se poate re-intra, deci asigurați-vă că aveți toate lucrurile cu tine înainte de a pleca pentru zborurile sau zona de sosiri internaționale de conectare.
  • Ca întotdeauna, nu faceți glume despre bombe, terorism, contrabandă etc.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pașaport valabil
  • Documente vamale și imigrație completate complet
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te divorțezi în ArkansasCum să te divorțezi în Arkansas
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să importați în MexicCum să importați în Mexic
  Cum să imigrați în IrlandaCum să imigrați în Irlanda
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum să devii diplomatCum să devii diplomat
  Cum de a apela Statele Unite din FranțaCum de a apela Statele Unite din Franța
  Cum de a obține o viză TN pentru a lucra în Statele UniteCum de a obține o viză TN pentru a lucra în Statele Unite
  Cum să adopți un copil japonezCum să adopți un copil japonez
  Cum se obține un nou număr de securitate socialăCum se obține un nou număr de securitate socială
  » » Cum să treci prin vama Statelor Unite

  © 2011—2020 ertare.com