Cum să-ți petreci timpul la aeroport

Fiind blocat la aeroport, în special la aeroporturile mari, poate fi o experiență neplăcută pentru dvs. în multe privințe. Nu te poți mobiliza prea mult din cauza mulțimii mari și a temperaturii, iar brațele încep să sufere din cauza cantității de bagaje pe care ai mișcat-o. Apoi, descoperiți că zborul dvs. va fi amânat pentru o lungă perioadă de timp. Din fericire, există modalități de a trece timpul.

pași

Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 1
1
Gândește-te înainte. Înainte de a pleca la aeroport, să fie pregătiți pentru posibilitatea unei întârzieri în zbor și asigurați-vă că pentru a împacheta unele elemente pentru a menține ocupat și confortabil dacă se întâmplă inevitabil. De exemplu, puteți purta un laptop, o carte, un player de muzică portabil, o consolă de joc manual sau un puzzle. În același mod, este obligatoriu să purtați un ceas. Copiii pot deveni foarte nerăbdător despre așteptare, astfel încât să le distrage atenția și distrați cu o carte de colorat sau o carte de povești și nu uitați să aducă jucăriile lor preferate.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 2
  2
  Asigurați-vă că împachetați o periuță de dinți, o pastă de dinți și un prosop de față. Fiind capabil să se răcească atunci când sunteți blocat într-un aeroport ocupat poate face o diferență și ridica starea ta de spirit. Asigurați-vă că purtați încărcătorul dvs. de telefon mobil - este important să îl încărcați și să îl utilizați. Puteți avea un rucsac sau o pungă mică pentru a stoca obiecte pe care le puteți lua cu ușurință la aeroport.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un aeroport Pasul 3
  3
  Ajutați-i pe oameni În multe cazuri, există persoane care se află la aeroport și trebuie să se confrunte cu mai multe dificultăți decât tine. Oferiți să vă țineți un copil sau să jucați un joc cu fiul unei mame uimiți. Ajutați-i pe mâncarea de la o femeie fragilă care ar putea avea probleme în a merge pe un coridor lung. În mod similar, oferiți-i pe cineva să utilizeze telefonul mobil sau laptopul pentru a comunica cu rudele sau prietenii care sunt preocupați de bunăstarea acelei persoane. Sprijinirea altor persoane vă va permite să vă opriți obsesia față de situația nefericită și să faceți timpul să treacă mai repede.
 • Imagine intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 4
  4
  Priviți fereastra. Puteți vedea prin ferestrele mari ale aeroportului și puteți vedea cum se îndepărtează avioanele și taxiurile. În același mod, puteți lua o cameră și puteți fotografia.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 5
  5
  Mergeți la o plimbare. Există atât de mult de văzut la aeroport, astfel încât să puteți merge pe aici. O plimbare plăcută vă poate ajuta să petreceți timpul necesar. Ai putea vedea câteva medii interesante. De exemplu, în unele aeroporturi puteți afla despre avioanele din trecut, cum ar fi Concorde, care este faimos în întreaga lume.
 • Imagine intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 6
  6
  Lee. Există mii de reviste și cărți de vânzare la majoritatea aeroporturilor. Acest lucru la momentul potrivit pentru a vă deschide mintea și a învăța noi subiecte.
 • Imaginea intitulată
  7
  Rezolvați un cuvânt încrucișat sau faceți un puzzle, pe care le puteți găsi în magazinele majorității aeroporturilor. Un puzzle încrucișat sau un sudoku vă poate face să vă distrați pentru un timp, precum și să serviți ca un exercițiu pentru minte.
 • Imaginea intitulată
  8
  Ascultați muzică sau vizionați un videoclip- Playerul media portabil vă poate salva viața. Redați un joc, ascultați muzică, vizionați un videoclip. Tot ce aveți nevoie este o baterie nouă sau încărcată și o mulțime de date.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas spre aeroport 9
  9
  Ești foame și însetat? Aeroporturile sunt locuri decente pentru a găsi ce trebuie să mănânci și să bei. Va fi disponibilă o mare varietate de feluri de mâncare, de la mâncăruri tradiționale până la băuturi răcoritoare. În mod similar, puteți găsi mai multe alimente exotice, deci fiți îndrăzneți și încercați-i. Puteți să mergeți la o tavernă, să vă așezați și să vă relaxați cu o masă și să beți dacă doriți atmosfera unor astfel de locuri. De asemenea, există multe locuri unde puteți găsi băuturi. Le puteți cumpăra în automatele și în baruri. Pregătiți-vă să cheltuiți mai mult decât ați cheltuit în mod normal pentru un anumit fel de mâncare.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 10
  10


  Du-te la cumparaturi. În mod normal, aeroporturile sunt supraaglomerate cu magazine. Cumpărăturile într-un aeroport vă pot face să vă simțiți mai relaxați pentru zborul dvs.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 11
  11
  Navigați online Internetul este, de obicei, disponibil la aeroporturi, deși poate avea un preț ridicat. În mod similar, internetul poate face timpul să treacă rapid dacă aveți banii să-l utilizați. De ce nu verificați mesajele de poștă electronică sau jucați online jocuri? Puteți contribui chiar și la wikiHow! Dacă aveți copii, lăsați-i să se joace la fel de bine ca ei să rămână distrați pentru o lungă perioadă de timp și vor rămâne relaxați înainte de zbor.
 • Imaginea intitulată Timpul de trecere la un pas spre aeroport 12
  12
  Dă-ți un tratament În prezent, unele aeroporturi internaționale oferă masaje, manichiură, pedichiură și alte tratamente. Pentru un preț adecvat, vă puteți simți reînnoit sau relaxat pentru zborul dvs. În mod similar, puteți cumpăra un bilet la salonul de așteptare aeroport unde vă puteți petrece activități de timp faci vă plac, ca jucând biliard, de băut într-un bar sau intră jacuzzi. Deși poate fi costisitor, va face ziua fericită dacă vă puteți permite.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 13
  13
  Vorbește cu oamenii. Vorbind este o altă opțiune excelentă de a ucide timp. Mii de oameni folosesc zboruri în fiecare zi, așa că veți găsi pe cineva cu care să conversați. Dacă sunteți nervos despre cum să conversați, întrebați pe cineva "Unde călătoriți?" pentru a putea începe o conversație extraordinară. Uneori, puteți întâlni oameni foarte buni la aeroporturi. Este întotdeauna util să ai prieteni în altă parte în țară sau în lume.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas spre aeroport 14
  14
  Verificați planul de călătorie. Verificați-l cu alte persoane cu care se deplasează nu numai a vă ajuta să treacă timpul, dar asigurați-vă că toată lumea știe că totul merge bine și că a fost distractiv. Acest lucru vă poate face să aveți și conversații cu alte persoane care ar putea participa la conversație.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas spre aeroport 15
  15
  Scrie. Este posibil să fi învățat multe și să aveți multe detalii în mintea dvs. dacă vă aflați la aeroport pentru că tocmai ați terminat o vacanță și ați întâlnit oameni interesanți, ați făcut un tur în câteva locuri interesante sau ați vizitat o plajă frumoasă. De ce nu profitați de ocazia de a scrie câteva note despre aceste experiențe? Nu le vei mai aminti în același mod ca și acum. Acest moment vă va oferi ocazia de a vorbi cu tovarășii dvs. despre detaliile călătoriei în timp ce le scrieți dacă sunteți cu ei. Puteți să vă scrieți adnotările în jurnalul, în album sau în blog atunci când ajungeți acasă. Dar cel mai important lucru este că utilizarea timpului de la aeroport pentru a scrie vă va ajuta să dezarhivați sau să întrebați despre călătoria voastră.
 • Imaginea intitulată Timp de trecere la un pas de aeroport 16
  16
  Ține-ți degetele ocupați. Luați un proiect de țesut, croșetat sau alt ac de broderie. Aveți o fotocopie a designului sau folosiți un design ușor de memorat. Majoritatea companiilor aeriene permit ace de tricotat și ace de croșetat pe avioane. Învățați-vă copilul să tricot, croșetat, broderie sau să facă proiecte simple cu fire.
 • Imaginea intitulată
  17
  Joacă un joc de cărți. Luați un pachet de cărți la aeroport și jucați poker sau alt joc de cărți cu prietenii dvs. sau cu pasagerii (acesta funcționează întotdeauna).
 • Imaginea intitulată Timpul de trecere la un pas de aeroport 18
  18
  Luați o consolă de joc manuală și asigurați-vă că bateriile sunt încărcate.
 • sfaturi

  • Încercați să evitați să dormiți la aeroport, indiferent cât de obosit vă simțiți! Vă veți simți bine când adormiți în avion!
  • Gândirea în avans vă ajută cu adevărat în întregul proces. După cum se spune "Un călător inteligent este un călător fericit". Veți salva pe voi înșivă și pe cei care călătoresc cu voi cu multă frustrare, plictiseală și multe situații neplăcute dacă vă gândiți înainte.
  • Reportarea hranei proprie poate fi un punct plus. Puteți lua suma dorită și nu va trebui să plătiți pentru ea. Acest lucru va fi foarte util dacă grupul cu care călătoriți este mare și veți realiza că economisiți o mulțime de bani, care pot fi utilizate în alte elemente atunci când ajungeți la destinație. Cu toate acestea, rețineți că regulile Administrației Federale de Aviație (FAA), Autorității Canadiene de Siguranță Aeriană (CATSA) și altor agenții de siguranță Călătoriile cu aer pot împiedica transportul lichidelor în controlul siguranței. Când ați trecut prin securitate, puteți să luați și să luați lichide în avion.
  • Se recomandă evitarea accesului la restaurante care necesită mai mult timp dacă timpul zborului dvs. întârziat este scurt sau incert. Mâncați ceva rapid (majoritatea aeroporturilor au o zonă de fast-food) și mâncați lângă ușa de plecare. Multe aeroporturi servesc alimente proaspete pe care le puteți mânca în timp ce vă deplasați.
  • Aflați cum să facă exerciții de yoga de călătorie care cuprinde subtil întindere, care pot calma și reînnoi mușchii (după ce un zbor pe care aveți forma unui covrig uman). https://charleston.net/rews/2007/sep/24/try_some_subtle_yoga_airport16793/

  avertismente

  • Rețineți că, dacă ajutați o mamă cu un copil mic (această regulă se aplică numai bărbaților), s-ar putea să văd un pic înfricoșător sau un stalker și poate că nu vrea să vă ajute în această situație. Este posibil ca această mamă să nu vrea ca străinii să-i atingă copilul. Cu toate acestea, există mame care chiar doresc sau au nevoie de ajutor. Prin urmare, utilizați judecata dvs. cu privire la situație și alegeți-vă cu atenție cuvintele.
  • Uitați-vă la timp și ascultați anunțurile. Uneori, un zbor întârziat se îndreaptă către o nouă poartă de plecare. Prin urmare, ați putea fi în locul greșit atunci când zborul dvs. va decola dacă nu știți despre schimbarea porții de plecare.
  • Unii oameni nu le place să vorbească. Fiți prietenoși și amabili, astfel încât să nu provocați o scenă rușinoasă în fața a sute sau mii de pasageri.
  • Uită-te la lucrurile tale, este comun că acestea se pierd în aeroporturi. Folosește-ți intelectul.
  • Nu terminați cu o mulțime de saci de cumpărături dacă doriți să cumpărați. Va fi dificil să vă mobilizați în cazul în care aeroportul este plin și vă veți face viața și cea a pasagerilor mai dificilă și incomodă.
  • În această epocă, după atacul din 11 septembrie asupra Turnurilor Gemene, precauția și supra-sensibilitatea, în ciuda lipsei de amenințări directe, fac folosirea cuvintelor "pompă". "terorist". "armă", etc. ele devin o problemă sau generează arestări, deși acestea au fost folosite doar ca o glumă. Prin urmare, nu riscați și evitați să vorbiți sau să glumiți cu privire la măsurile de securitate sau la modalitățile de evitare a acestora. Aduceți-vă personalitatea, oamenii nu au nevoie să vă cunoască cu adevărat, trebuie doar să cunoască persoana care trebuie să treacă prin aeroport.
  • Nu lăsați pungile sau pachetele nesupravegheate, deoarece acestea pot fi văzute ca bombe teroriste, ceea ce va provoca panică și va crea o mare problemă. Pachetul sau sacul suspect vor fi eliminate din zonă și deschise.
  • Rețineți că unele aeroporturi (mici) se închid noaptea. Prin urmare, dacă vi se permite să așteptați în interiorul aeroportului pentru zborul dvs. în zori, ați putea ajunge în așteptare într-un loc inconfortabil pentru ore. Este mai bine să căutați un hotel din apropiere în acest caz.

  Lucruri de care ai nevoie

  • bani
  • Ceas deșteptător sau telefon mobil (cu ceas) (opțional)
  • Carte (opțional)
  • MP3 player sau player media (opțional)
  • Alimente (opțional)
  • Intrarea la sala de așteptare a aeroportului (opțional)
  • Computer sau laptop (opțional)
  • Revista sau ziarul (opțional)
  • Guma de mestecat sau guma de mestecat (opțional)
  • Pulover sau jachetă
  • Camera (opțional)
  • Sarcină (opțional)
  • Consola de joc manuală (opțional)
  • Încărcător sau baterii pentru telefonul mobil și consola de jocuri (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci excursii lungi cu copiiiCum să faci excursii lungi cu copiii
  Cum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avionCum să-i păstrezi pe băiețelul tău ocupat într-un avion
  Cum să urcați la bordul unui avionCum să urcați la bordul unui avion
  Cum să se comporte cu eticheta într-un aeroportCum să se comporte cu eticheta într-un aeroport
  Cum să ajungeți la aeroport rapid și eficientCum să ajungeți la aeroport rapid și eficient
  Cum să vă bucurați de o călătorie lungă cu autobuzulCum să vă bucurați de o călătorie lungă cu autobuzul
  Cum să dormi la aeroportCum să dormi la aeroport
  Cum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionulCum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionul
  Cum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casăCum să împachetezi pentru a petrece o săptămână departe de casă
  Cum să împachetezi o călătorie peste noapteCum să împachetezi o călătorie peste noapte
  » » Cum să-ți petreci timpul la aeroport

  © 2011—2020 ertare.com