Cum să plătiți on-line rezervările hotelului

Planificarea unei vacanțe perfecte sau a unei călătorii de afaceri se poate face online eficient. Site-uri precum Expedia, Hotwire, Orbitz și Kayak au înlocuit agenții de turism tradițional și sunt acum responsabili pentru a ajuta oamenii să găsească și să rezerve cele mai ieftine zboruri, mașini și hoteluri. Toate lanturile hoteliere majore oferă posibilitatea de a rezerva o cameră online și chiar hotelurile internaționale și casele de oaspeți fac rezervări prin intermediul site-urilor web. Plătiți un avans online cu un card de credit pentru a face rezervările dvs. de hotel sau, dacă doriți să obțineți cele mai bune rate, plătiți integral într-o singură tranșă.

pași

Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 1
1
Comparați prețurile Căutați hotelul pe care doriți să-l revizuiți prin revizuirea paginilor web ale anumitor hoteluri sau prin intermediul unui agent de turism online, cum ar fi Expedia, Travelocity sau Orbitz. Găsiți hoteluri care sunt disponibile la datele de care aveți nevoie și aflați cât de mult veți plăti pe noapte.
 • Există site-uri de căutare, cum ar fi Hotels.com sau Travelweb, care sunt specifice și fac rezervări numai hotelului - adică nu oferă opțiuni de căutare suplimentare pentru zboruri sau închirieri de mașini.
 • Vedeți dacă există taxe suplimentare. Anumite agenții independente de rezervare online percep taxe pentru utilizarea serviciului lor. Taxa poate fluctua de la 1 $ la 10 $ și nu este rambursabilă dacă anulați sau modificați rezervarea.
 • Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 2
  2
  Rezervă-ți hotelul Rezervați hotelul pe care doriți să-l utilizați pe site-ul web al hotelului sau agenția de turism online. Introduceți datele dvs. de contact și datele de sosire și de plecare.
 • Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 3
  3
  Determinați când va trebui să plătiți pentru rezervarea dvs. După ce faceți rezervarea, va apărea suma pe care o datorați.
 • Dacă doriți cele mai bune prețuri, va trebui să efectuați plata totală. Multe pagini web de hoteluri și agenții de turism vă vor oferi un preț mai mic dacă plătiți totul la momentul rezervării. Există adesea restricții pentru anularea sau modificarea rezervării.
 • Faceți depozitul solicitat. Dacă planurile dvs. se pot schimba și nu doriți să plătiți prețul întregului dvs. sejur, rezervați un hotel care acceptă doar depozite. Când faceți depozitul solicitat de hotel, care este adesea echivalent cu prețul unei nopți, puteți modifica, de obicei, datele călătoriei fără penalități.
 • Plătiți în momentul șederii. În funcție de hotel, puteți garanta rezervarea dvs., oferind un număr de card de credit, dar nu plătiți nimic până nu ajungeți la hotel. Multe agenții online cum ar fi Expedia, Orbitz și Hotels.com nu oferă această opțiune.
 • Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 4


  4
  Determinați cum veți plăti pentru rezervarea dvs.
 • Plătiți cu un card de credit sau de debit. Cel mai simplu mod de a plăti pentru o rezervare online a hotelului este cu un card de credit. Vi se va solicita un număr de card de credit pentru a efectua rezervarea online și puteți utiliza aceeași carte pentru a plăti depozitul hotelului sau rata completă a sejurului.
 • Dacă doriți să utilizați BookIt.com, plătiți cu PayPal. PayPal este cea mai populară formă de plată online, deoarece nu trebuie să oferiți informațiile despre cartea dvs. de credit unei alte pagini web, decât Paypal. BookIt.com este prima agenție online de turism care acceptă PayPal ca formă de plată. Veți avea nevoie de un cont PayPal deja creat.
 • Plătiți cu kilometri sau puncte de recompensă. Dacă sunteți un călător frecvent, probabil că ați acumulat multe puncte în lanțul de hoteluri în care stați și puteți petrece câteva nopți libere. Rezervați online direct la hotel și dați numărul cărții de puncte de recompensă sau alte informații.
 • Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 5
  5
  Faceți oferte pentru rezervări utilizând site-uri de licitații online, cum ar fi Priceline sau Hotwire. Când oferiți prețul pe care doriți să îl plătiți, acesta vă va oferi o listă de opțiuni hoteliere. Ar trebui să știți că pe site-uri ca acestea, nu veți ști întotdeauna ce hotel veți găsi înainte de rezervare.
 • Va trebui să plătiți întreaga taxă într-o singură tranșă cu un card de credit sau de debit în momentul rezervării.
 • Imagine intitulată Plătiți pentru rezervările online ale hotelului Pasul 6
  6
  Aceasta include politica de anulare. Unii agenți de rezervare online, cum ar fi Priceline și Hotwire, nu vă permit să modificați sau să anulați rezervarea. Alții precum Expedia și Orbitz vă vor percepe o taxă. Dacă plătiți totul într-o singură tranșă sau faceți un depozit, asigurați-vă că citiți politica de anulare online. Dacă nu plătiți nimic până la ora șederii dvs., aflați cât de mult în avans va trebui să anulați înainte de a fi taxată o noapte pe cardul dvs. de credit.
 • sfaturi

  • Rețineți că hotelurile internaționale vor afișa adesea prețurile în moneda lor locală. În momentul efectuării rezervării, banca din cardul dvs. de credit vă poate percepe o taxă pentru efectuarea modificării valutei. Verificați conversiile monetare online la Xe.com/ucc/.
  • Rezervați în avans. De îndată ce cunoașteți datele călătoriei dvs., rezervați o cameră într-un hotel. Astfel, prin rezervarea în avans, veți avea șanse mai bune de a obține o rată mai bună la hotelul pe care îl doriți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Carte de credit
  • Contul PayPal
  • Card de recompensă pentru hotel
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum să obțineți rezervări în spălătoria francezăCum să obțineți rezervări în spălătoria franceză
  Modificarea unei rezervări de zboruriModificarea unei rezervări de zboruri
  Cum să cumpărați bilete de avion în cantitateCum să cumpărați bilete de avion în cantitate
  Cum să confirmați rezervările la AirAsiaCum să confirmați rezervările la AirAsia
  Cum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miereCum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miere
  Cum să pregătiți un buget pentru călătoriiCum să pregătiți un buget pentru călătorii
  Cum de a găsi hoteluri ieftineCum de a găsi hoteluri ieftine
  Cum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în CaraibeCum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în Caraibe
  Cum să găsiți un tarif redus pentru aerCum să găsiți un tarif redus pentru aer
  » » Cum să plătiți on-line rezervările hotelului

  © 2011—2020 ertare.com