Cum să urinați în timp ce călătoriți cu mașina

Călătoria cu mașina poate fi lungă și monotonă, deoarece există distanțe care par a dura o viață. Cu toate acestea, apelurile naturale nu sunt întotdeauna în cele mai convenabile momente. Există câteva opțiuni pentru a avea grijă de pauze pentru a merge la baie în timpul călătoriilor lungi de mașină, deși depinde de cât de pregătit sunteți.

pași

Metoda 1
Urinați în interiorul vehiculului

Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 1
1
Luați un dispozitiv pentru a urina. Înainte de a vă împacheta lucrurile și de a merge într-o excursie cu mașina, cumpărați un dispozitiv pentru a urina astfel încât să puteți lua cu dvs. Un pisoar de unică folosință va fi cea mai bună opțiune, deoarece este cel mai ușor de utilizat. Ar putea fi o idee bună să cumpărați câteva tipuri de pisoare și să le luați cu dvs. dacă nu ați mai folosit niciodată înainte. De asemenea, puteți numai pipi într-o sticlă.
 • Există multe dispozitive pentru a urina pe piață pentru bărbați și femei.
 • Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe un dispozitiv de unică folosință, puteți utiliza anumite materiale pe care le aveți deja. Mulți bărbați folosesc un lapte matern, dar acest obiect poate fi voluminos și poate ocupa mult spațiu în mașină.
 • Sticlele Gatorade au o gură largă, deci sunt preferabile pentru femei.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 2
  2
  Folosiți niște bunuri de curățat. Deoarece mâinile pe care le folosiți pentru a urina și conduce mașina, va trebui să purtați niște consumabile de curățare, cum ar fi un dezinfectant de mână, șervețele pentru copii sau prosoape de hârtie umezite cu săpun și apă.
 • Puteți găsi sanitizer de mână și șervețele pentru copii la orice magazin mare (cum ar fi Wal-Mart) sau supermarket. Obțineți un produs de dimensiuni mici dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani.
 • Pentru a umezi prosoapele de hârtie, luați unul și puneți-l sub un curent de apă până când se umezește. Aplicați una sau două picături de săpun lichid de mână și frecați-l până când îl vedeți săpun. Strângeți surplusul de apă și aliniați-l la dimensiunea dorită.
 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe o călătorie de automobile Pasul 3
  3
  Așezați dispozitivul de urinare într-un loc aproape de dvs. în mașină. Când sunteți gata să conduceți, asigurați-vă că acest dispozitiv este accesibil și gata în cazul în care aveți nevoie de el în vehicul. Idealul este că nu trebuie să-l căutați.
 • Puteți să-l așezați în consola centrală, în compartimentul ușii mașinii sau în torpedou.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 4
  4
  Parcați mașina. Așezați-l într-un loc sigur când trebuie să urinați. Puteți face acest lucru pe marginea drumului, pe o ieșire de drum sau într-un loc departe de trafic. Din motive de securitate, nu vă opriți în partea laterală a unei autostrăzi sau autostrăzi principale. În mod similar, nu utilizați dispozitivul pentru a urina în timpul conducerii.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 5
  5
  Urina din interiorul dispozitivului să urineze. Luați-l din locul unde l-ați ascuns. Scoateți capacul dacă îl aveți. Înclinați dispozitivul spre corpul dvs. astfel încât fundul să se afle la un unghi de 45 de grade față de sol. Urinați-vă în gura dispozitivului și faceți-o spre partea de jos.
 • Dacă dispozitivul are un capac, asigurați-vă că îl înlocuiți când ați terminat.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 6
  6
  Curata-te cu consumabilele de curatare pe care le-ai adus. Luați șervețelele sau dezinfectarea mâinilor și curățați-vă înainte de a relua drumul. Puteți să aruncați dispozitivul în urină dacă există un container în apropiere. Altfel, salvați-l. Lăsați-l aproape de dvs. dacă credeți că veți avea nevoie de ea în curând. De asemenea, puteți lua un alt dispozitiv de unică folosință dacă ați luat ceva de acest tip.
 • Nu aruncați dispozitivul pentru a urina în afara vehiculului. Majoritatea statelor au sancțiuni stricte pentru părăsirea containerelor pline de urină pe marginea drumului.
 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe o călătorie de automobile Pasul 7
  7
  Luați drumul din nou. Continuați să conduceți la destinație mai confortabil. Asigurați-vă că beți suficientă apă. Deshidratarea provoacă oboseală, ceea ce este rău la conducere.
 • Metoda 2
  Urinarea din vehicul

  Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe un pasaj de automobile Pasul 8
  1
  Folosiți niște bunuri de curățat. În general, se recomandă curățarea după urinare, indiferent de locul în care faceți acest lucru. Puteți folosi un dezinfectant de mână, șervețele pentru copii sau prosoape de hârtie umezite cu săpun și apă.
  • Puteți găsi sanitizer de mână și șervețele pentru copii la orice magazin mare (cum ar fi Wal-Mart) sau supermarket. Puteți obține o mărime mică dacă nu doriți să cumpărați unul mare.
  • Pentru a umezi prosoapele de hârtie, luați unul și puneți-l sub un curent de apă până când se umezește. Aplicați una sau două picături de săpun lichid de mână și frecați-l până când îl vedeți săpun. Strângeți surplusul de apă și aliniați-l la dimensiunea dorită.
 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe o călătorie cu automobilul Pasul 9
  2
  Parcați mașina. Așezați-l într-un loc sigur și discret atunci când trebuie să urinați. Asigurați-vă că sunteți într-un loc departe de trafic, astfel încât să aveți o intimitate. Este de preferat să optați pentru o ieșire de pe un drum principal. Nu parcați mașina în bermă de drum sau autostradă principală din motive de securitate.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o trecere automată Pasul 10
  3
  Ieși din mașină. Pleacă de aici și te uiți în jurul tău. Asigurați-vă că în apropiere nu există persoane care să poată vedea ce veți face. În caz contrar, alegeți un alt loc. De asemenea, este important să verificați dacă nu veți urina pe proprietatea privată a unei persoane.


 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe un pasaj de automobile Pasul 11
  4
  Găsiți un loc discret pentru a urina. Dacă vă aflați într-un loc care este la distanță (în apropierea unei zone de pădure sau în apropierea arborilor), mergeți puțin departe de mașină și găsiți o zonă care este semi sau complet obstrucționată. În acest fel, nimeni care merge sau nu conduce în jur poate vedea ce veți face.
 • Puteți sta în spatele unui copac sau al unui tufiș mare, în mijlocul unei pajiști înalte sau în spatele unui gard.
 • Când găsești un loc bun, fa ce trebuie să faci. Puneți pantalonii până la glezne și stați în spatele unui copac sau unui tufiș dacă sunteți o femeie.
 • Dacă nu există o zonă discretă, stați în spatele ușii de pasageri deschise. Stați pe partea opusă a drumului. Puneți pantalonii până la glezne și stați în spatele ușii deschise pentru pasageri dacă sunteți o femeie. Faceți-o cât mai aproape de mașină pentru a avea mai multă intimitate.
 • Aveți grijă ca cineva să vă prindă, deoarece este posibil să plătiți o amendă pentru un comportament care contravine ordinii publice. Acest lucru poate fi de la 50 la 500 dolari, deși va depinde de locul în care vă aflați.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe un pas de autoturism Pasul 12
  5
  Ia-ți pantalonii și întoarce-te în mașină. Când terminați, fixați-vă și intrați în mașină. Este recomandat să vă curățați cu obiectele de curățare pe care le-ați făcut înainte de a relua drumul.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o călătorie de automobile Pasul 13
  6
  Luați drumul din nou. Continuați să vă deplasați spre destinația dvs. Asigurați-vă că beți suficientă apă. Deshidratarea provoacă oboseală, ceea ce este rău la conducere.
 • Metoda 3
  Opriți-vă în zona de odihnă

  Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 14
  1
  Folosiți niște bunuri de curățat. Se recomandă pregătirea în cazul în care oprirea nu are săpun și apă. Sanitizatorul de mână sau șervețelele pentru copii sunt soluții rapide și ușoare de luat cu tine.
  • Le puteți găsi la orice magazin mare (cum ar fi Wal-Mart) sau la supermarket. Puteți obține o mărime mică dacă nu doriți să cumpărați unul mare.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe un pasaj de automobile Pasul 15
  2
  Găsiți cea mai apropiată zonă de odihnă. Căutați-o căutând intens la semnele de circulație care indică faptul că acestea sunt "Zone de odihnă" când trebuie să urinați Cele mai multe dintre aceste zone au semne de avertizare care vă spun câte kilometri sau câte mile să ajungeți acolo.
 • Puteți descărca aplicații pe telefonul mobil care localizează zonele de odihnă din apropierea locației dvs. În acest fel, veți deschide doar aplicația și veți găsi restul zonei care este cel mai apropiat de îndată ce știți că trebuie să urinați.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți într-o călătorie auto 16
  3
  Stația în zona de odihnă. Fa-o atunci când localizați zona de odihnă cea mai apropiată. Puteți să vă întindeți picioarele, să faceți fotografii dacă există o atmosferă panoramică sau pur și simplu mergeți la baie.
 • Multe zone de odihnă au automate, câteva zone pentru animale de companie, un serviciu gratuit de cafea și Wi-Fi, uneori.
 • Imaginea intitulată Urinați atunci când sunteți pe o excursie automată Pasul 17
  4
  Urină în baie. Toate zonele de odihnă au bai sau pisoare disponibile, indiferent dacă sunt direcționate către un anumit gen, sau că acestea sunt private. Aveți posibilitatea să așteptați câteva minute sau să conduceți la următoarea zonă de odihnă dacă personalul curăță toaletele.
 • Dacă sunteți o femeie, cu noroc baia va fi curată și veți putea să vă așezați și să vă faceți lucrurile. Cu toate acestea, dacă este atât de murdar încât nu doriți să stați pe ea, puteți să-l utilizați în continuare. Așezați-vă pe scaunul de toaletă și ghemuiți-vă deasupra bolului toaletei.
 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe un pas de autocar 18
  5
  Curățați-vă Fa-o dacă există săpun și apă în baia din zona de odihnă. Cu toate acestea, dacă nu există, puteți utiliza consumabilele de curățare pe care le-ați luat.
 • Imaginea intitulată Urinați când sunteți pe un pasaj auto 19
  6
  Luați drumul din nou. Continuați până la destinație și asigurați-vă că beți suficientă apă pe drum. Deshidratarea vă poate face să adormiți la roată, ceea ce este periculos.
 • sfaturi

  • Dacă sunteți un om (și nu conduceți), puteți încerca să vă plimbați printr-o fereastră deschisă a mașinii. Rețineți că riscați să fiți prinși de autorități și că este posibil să plătiți o amendă costisitoare.
  • O opțiune alternativă este un scutec pentru adulți dacă nu doriți să opriți mașina și să o parcați.
  • Femeile care stau jos trebuie să acorde atenție să nu urineze pe pantaloni sau pantofi.
  • Bărbații, care urinează în spatele ușii pasagerului și direct pe podea, în loc să fie nevoiți să arca, vor împiedica împrăștierea urinei în fața mașinilor apropiate, ceea ce va atrage mai puțină atenție.

  avertismente

  • Nu urinați niciodată în mașină în timp ce conduceți. Așteptați până când îl puteți parca într-un loc sigur.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a evita plictiseala in timpul unei plimbari lungi cu masinaCum de a evita plictiseala in timpul unei plimbari lungi cu masina
  Cum sa te distrezi intr-o plimbare lunga cu masina (pentru adolescenti)Cum sa te distrezi intr-o plimbare lunga cu masina (pentru adolescenti)
  Cum să mergeți la baie atunci când utilizați un tamponCum să mergeți la baie atunci când utilizați un tampon
  Cum se face pipi (femei)Cum se face pipi (femei)
  Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
  Cum sa impiedicati o pisica sa pulverizeze urinaCum sa impiedicati o pisica sa pulverizeze urina
  Cum să obțineți o mostră de urină de la câinele dvs. de sex masculinCum să obțineți o mostră de urină de la câinele dvs. de sex masculin
  Cum să facem față dorinței de a merge la baieCum să facem față dorinței de a merge la baie
  Cum să nu mai mergi la baie târziu noapteaCum să nu mai mergi la baie târziu noaptea
  Cum de a alege un dispozitiv pentru a prezice ovulațiaCum de a alege un dispozitiv pentru a prezice ovulația
  » » Cum să urinați în timp ce călătoriți cu mașina

  © 2011—2020 ertare.com