Cum să vă organizați pentru a călători

Călătoria poate fi una dintre cele mai impresionante experiențe din viață, dar pregătirea pentru o excursie și a fi cu o valiză în mână peste tot vă pot dezorienta puțin. Asigurați-vă că vă planificați bagajele în avans și întotdeauna anticipați nevoile dvs. și situațiile care pot apărea în timp ce vă aflați pe drum. Călătorii organizați se bucură întotdeauna de mai mult, deoarece știu că au luat toate măsurile de precauție. Dacă vă faceți timp să vă pregătiți acum, vă veți bucura mai mult când călătoria este în plină desfășurare!

pași

Imaginea intitulată Ia organizat pentru călătorie Pasul 1
1
Verificați regulile de călătorie înainte de ambalare. De vreme ce apar întotdeauna reguli noi de călătorie aeriană, este o idee bună să faci puțină cercetare înainte de ambalare dacă călătoriți cu avionul. Investigând câteva minute pentru a afla ce puteți sau ce nu puteți lua, vă veți salva de hassle-ul de a vă lăsa unele lucruri pe punctul de control al aeroportului.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 2
  2
  Obțineți o copie a pașaportului și a altor documente importante. Având o copie a primei pagini a pașaportului dvs., informații importante privind identitatea personală și cardul de credit sunt importante în cazul în care vreunul dintre originale este pierdut, distrus sau furat! O copie vă permite să aveți un cod de înlocuire temporar și vă poate ajuta să accelerați procesul de înlocuire a documentelor dvs. de călătorie. Asigurați-vă întotdeauna că aveți copii separat de documentele originale, astfel încât să nu pierdeți totul dintr-o dată! Este convenabil să aveți copiile în valiză și în bagajele de mână. Documentele originale ar trebui să rămână cu dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 3
  3
  Protejați-vă documentele de călătorie și obiectele de valoare mici. Dacă nu le veți trata delicat în călătoria dvs. (mai ales în apropierea apei), vă recomandăm să păstrați în siguranță documentele de călătorie, banii și alte obiecte de valoare mici în recipiente rezistente la impact, strânse și puternice. Acestea vă vor ajuta să păstrați lucrurile în siguranță, uscate și întregi!
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 4
  4
  Împachetați haine ușor de spălat. Dacă nu sunteți sigur de serviciile pe care le veți avea la destinație, este posibil să nu fie cea mai bună opțiune de a părăsi casa cu o mulțime de haine "numai pentru curățarea chimică". În schimb, optați pentru haine care se opun spălării, fie într-o mașină de spălat, fie manuală.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 5
  5
  Rolați-vă hainele Nimic nu economisește mai mult spațiu în valiză decât să vă ridicați cu grijă hainele în loc să le pliați. Nu veți crede cât de mult se poate potrivi într-o valiză! Rolling are avantajul suplimentar de a fi mai ușor decât plierea, plus hainele nu primesc atât de multe riduri și crease (astfel încât să nu firați mai puțin atunci când despachetați).
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 6


  6
  Nu-ți pierde din vedere laptopul. Când călătoriți cu avionul cu un laptop, nu îl înregistrați cu restul bagajelor, purtați-l întotdeauna în bagajele de mână. Păstrarea laptopului cu dvs. în orice moment îl va împiedica să fie deteriorată prin folosirea defectuoasă și vă va ajuta să vă asigurați că informațiile personale stocate pe computer nu cad în mâinile greșite.
 • Imagine intitulată Obțineți organizarea pentru călătorie Pasul 7
  7
  Luați niște pungi de plastic. O geantă goală în valiză poate deveni cel mai bun prieten al călătorului! Data viitoare când mergeți la supermarket, păstrați pungile de unde ați adus consumabilele în casă și luați-le împreună cu dvs. în următoarea călătorie. Veți fi surprins de cât de multe utilizări le puteți găsi! Sunt excelente pentru a păstra hainele murdare separate de cele curate. De asemenea, puteți utiliza pungi de plastic pentru a înfășura pantofii înainte de a le pune în interiorul valizei cu toate hainele dvs. sau de a separa articolele de toaletă cum ar fi șamponul și loțiunea din interiorul valizei (doar în cazul în care sticlele încep să curgă ).
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătorii Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că țineți dispozitivul încărcat. Fiind în plină desfășurare poate fi o provocare pentru a menține mici dispozitive electronice, cum ar fi telefoanele mobile și PDA-urile încărcate. Luați în considerare investiția într-un încărcător portabil DC, deoarece funcționează cu portul USB al brichetei și cu dopul DC al aeronavei. Veți putea să vă asigurați că dispozitivele dvs. sunt încărcate și conectate indiferent de ceea ce călătoriți!
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea călătoriei Pasul 9
  9
  Luați împreună cu dvs. o memorie suplimentară pentru camera digitală. Indiferent dacă vă petreceți timpul vizând familia sau explorând locuri exotice, sărbătorile sunt pline de fotografii ocazionale pe care le puteți lua doar o singură dată în viața voastră. Deci, asigurați-vă că nu pierdeți nimic pentru că nu ați avut nici o memorie rămasă în aparatul foto! Puneți întotdeauna o cartelă de memorie suplimentară sau lipiți-o în interiorul carcasei camerei digitale pentru situații de urgență. Amintiți-vă, apusurile de soare și momentele spontane uluitoare nu pot aștepta o excursie la magazinul de electronice!
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 10
  10
  Asigurați-vă contractele de cazare înainte de a călători. Este mult mai ușor să culegeți informații și să luați decizii de la domiciliu decât în ​​timp ce călătoriți într-o țară străină. Dacă preferați să nu vă angajați într-o găzduire (sau dacă vreți să o vedeți mai întâi), atunci includeți-o în planurile pe care le încredințați în prima zi și colectând informații detaliate despre opțiunile dvs. înainte de a vă arunca o privire.
 • Imaginea intitulată Obțineți organizarea pentru călătoria Pasul 11
  11
  Aflați opțiunile telefonului înainte de a călători. Cunoașterea procedurilor și a prețurilor apelurilor vă poate salva o mulțime de dificultăți dacă apare o situație dificilă în care trebuie să sunați pe cineva. Telefoanele mobile pot fi utilizate pentru apelarea numerelor de urgență și, de asemenea, pentru a păstra legătura cu prietenii și furnizorii de încredere locali și înapoi acasă atunci când alte opțiuni de telefon sunt dificile. Indiferent dacă închiriați un telefon mobil local (scump), utilizați planul mobil al țării dvs. (moderat de costisitor), un plan special pentru călătorii oferit de o companie (mai puțin costisitor) sau un plan prepaid local (de obicei economic) să știți opțiunile înainte de a ajunge acolo (economisind astfel timp și risc în călătoria lungă). Dacă aveți un telefon GSM deblocat care are o frecvență utilizată local, atunci aveți majoritatea opțiunilor. În general, puteți utiliza planul țării dvs. și conectați, de asemenea, un chip SIM de la orice furnizor local de telefonie mobilă locală. Aceste cipuri pot fi achiziționate la magazinele de telefonie mobilă în majoritatea țărilor sau pe internet înainte de a călători și planurile de obicei preplatite au taxe fixe și taxe foarte mici pentru cipul SIM (în jur de 5 până la 20 USD). Cardurile telefonice pe care le cumpărați în țara dvs. (cel puțin în SUA) vă permit să apelați de la orice telefon din țara în care veți călători și poate fi de asemenea foarte util să vă adaptați prețurilor și securității la efectuarea unui apel .
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să împachetați alcoolul în bagajeCum să împachetați alcoolul în bagaje
  Cum se calculează costurile unei călătoriiCum se calculează costurile unei călătorii
  Cum să împărțiți sărbătorile atunci când aveți interese diferiteCum să împărțiți sărbătorile atunci când aveți interese diferite
  Cum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miereCum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miere
  Cum de a da o călătorie de vacanță ca un cadouCum de a da o călătorie de vacanță ca un cadou
  Cum să pregătiți un buget pentru călătoriiCum să pregătiți un buget pentru călătorii
  Cum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionulCum să împachetați eficient pentru o călătorie cu avionul
  Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.Cum sa impachetezi valize pentru o excursie la Washington, D.C.
  Cum să vă împachetați pentru luna de miereCum să vă împachetați pentru luna de miere
  Cum să împachetezi rapid pentru a trece prin securitatea aeroportuluiCum să împachetezi rapid pentru a trece prin securitatea aeroportului
  » » Cum să vă organizați pentru a călători

  © 2011—2020 ertare.com