Cum să obțineți un credit ipotecar în Spania

Deși piața ipotecară se află în starea de spirit din Spania, acest lucru nu a servit la facilitarea procesului de obținere a unui credit ipotecar, însă a complicat-o și mai mult. Atât în ​​cerințele, cât și în celelalte operațiuni necesare, care fac și întreaga procedură mai scumpă.

pași

Partea 1
Îndeplinirea cerințelor și pregătirea documentației

Imaginea intitulată 10852 9
1
Alege casa. Este evident că, înainte de a începe să căutați un credit ipotecar, este important să fiți clar despre casa pe care doriți să o cumpărați și să cunoașteți atât prețul, cât și suma pe care o veți contribui. Mulți oameni percep piața, dar fără o idee specifică, astfel încât ofertele făcute de entități sunt generice și fără legătură.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 1
  2
  Respectă cerințele. Înainte de a începe să căutați, trebuie să țineți cont de cerințele de bază pentru a solicita o casă. Printre acestea este vârsta, care trebuie să fie mai mică de 75 de ani. De asemenea, trebuie să aveți un loc de muncă fix și un salariu suficient pentru a putea solicita ipoteca.
 • Imaginea intitulată Creați un CV Rezumat Pasul 19Bullet1
  3
  Verificați dacă sunteți în înregistrări delincvente. Dacă sunteți înregistrat într-un registru de defaulter, va fi mai greu să obțineți un credit ipotecar. De aceea este convenabil ca înainte de bancă să puteți verifica dacă înregistrarea dvs. este curată. În cazul în care aveți datorii, puteți să le eliminați sau să solicitați părăsirea registrului, dacă datoria este falsă.
 • Imaginea intitulată Îndepărtează-ți datoriile cu cardul de credit Pasul 16
  4
  Căutați garanții. Se obișnuiește ca atunci când împrumute și să negocieze vă întreb dacă aveți garanți pentru funcționarea, deci verificați înainte de a începe să aveți disponibile aceste persoane care pot ajuta. Totuși, nu uitați că acești garanți sunt cei care vor plăti ipoteca dacă nu o puteți face.
 • Imaginea intitulată Revendicări de deducere pentru biroul de acasă Pasul 10
  5
  Adunați documentația. Deși lista de documente variază, aveți printre altele, copii ale contractului de muncă, salarizare, întoarcerea fiscale, conturile bancare, ID-ul dvs., este posibil să aveți proprietăți și orice alte document care prezintă situația dvs. personală sau patrimonială. Mai târziu banca va cere ca alte documente să facă conducerea, astfel încât să fii pregătit pentru orice. Dacă ipoteca va fi solicitată împreună cu partenerul dvs., această documentație ar trebui să fie de la ambii membri ai acesteia.
 • Partea 2
  Studiați operația

  Imaginea intitulă Efectuați o analiză a pieței Pasul 1
  1
  Anchetați piața În prezent, există cât mai multe oferte ipotecare ca băncile și băncile de economii, dacă nu mai mult. Așa că analizați piața în căutarea unor oferte ipotecare diferite. Este important să vă uitați întotdeauna la momentul comparației în APR. Acest APR este rata anuală echivalentă, care include atât rata anuală a dobânzii, cât și celelalte costuri legate de ipotecă, fiind o măsură uniformă atunci când se compară costul ipotecii respective.
 • Imaginea intitulată Cumpărați stocuri de penny fără broker Pasul 01
  2
  Comparați restul de condiții. Este important să se compare suma diferitelor comisioane care includ ipoteca, cum ar fi deschiderea, anularea, amortizarea etc. precum și alte cheltuieli proprii, cum ar fi cheltuielile de studiu. De asemenea, trebuie să cunoașteți suma maximă de finanțat și perioada maximă de timp a acesteia. Toate aceste date vă vor ajuta să luați o decizie.
 • Imagine intitulată Cumpărați proprietăți în Australia Pasul 10


  3
  Selectați cele mai bune trei propuneri. După acest studiu de piață este necesar să rămâneți cu cele trei cele mai bune propuneri, luând în considerare criteriile discutate. Acestea sunt cele pe care le veți cunoaște mai detaliat în pasul următor.
 • Imaginea intitulată Elaborarea unui plan de pregătire Pasul 18
  4
  Cereți o ofertă obligatorie. Mergeți la fiecare dintre aceste entități bancare și cereți o ofertă obligatorie. Oferta obligatorie este un fel de buget pe care banca îl oferă în legătură cu operațiunea, astfel încât să știi exact care este costul operațiunii, atât în ​​ceea ce privește interesul, cât și orice altceva. Ea are o valabilitate de 15 zile și, după cum indică și numele, acesta leagă banca astfel încât să respecte ceea ce este indicat în această ofertă ca o propunere reală.
 • Imagine intitulată Cumpărați proprietăți în Australia Pasul 1
  5
  Rezolva toate îndoielile. Este esențial să nu aveți nici o îndoială în legătură cu acest proces. Nici despre costurile ipotecii, nici despre alte întrebări, așa că întrebați toate întrebările de care aveți nevoie pentru ca totul să vă fie clar.
 • Imaginea intitulată Cumpărați o locuință fără un agent imobiliar Pasul 8
  6
  Bateți filtrul și cereți creditul ipotecar. Odată ce ați oferit, operațiunea a fost deja studiată, deci este timpul să alegeți cea mai bună ipotecă a ofertei și să închideți tranzacția. În timpul procesului este posibil să faceți diferite oferte și că trebuie să negociați asupra lor, mai ales dacă profilul dvs. de client permite acest lucru. În orice caz, multe condiții pot fi îmbunătățite în negociere, astfel încât să nu mai încetați să o faceți.
 • Partea 3
  Închideți operațiunea legal

  Imagine intitulată Obțineți o carte verde Pasul 7
  1
  Acesta furnizează documentația finală. Înainte este necesară semnarea pentru a oferi detalii cu privire la achiziționarea fermei, prețul acestuia și a altor documente necesare pentru a estima valoarea evaluării și să elaboreze ipotecare.
 • Imaginea intitulată Obțineți certificatul de naștere Pasul 6
  2
  Cereți copia scrisului. Înainte de a semna, ar trebui să vă trimită, șapte zile, o copie a scrisului, astfel încât să o puteți citi calm înainte de semnare. Este important să o înțelegeți complet și să verificați că toate datele prezente în ele sunt cele care ar trebui să fie.
 • Imaginea intitulată Procesul de oprire a blocării procedurii Pasul 1
  3
  Căutați clauze abuzive. Contractul ipotecar include condițiile aceluiași, astfel încât să se verifice că nu există clauze abuzive, cum ar fi clauza de pardoseală sau sumele ridicate pentru revendicarea neplătită. Dacă există astfel de clauze, trebuie să solicitați băncii să le retragă înainte de a semna cu entitatea. În completare, se așteaptă ca ipoteca să îndeplinească factorii de bază ai contractării care recomandă Banca Spaniei
 • Imaginea intitulată Procesul de oprire a blocării
  4
  Semnează fapta și închide operația. Dacă totul este în ordine, rămâne doar procesul de semnătură. La data indicată, trebuie să mergeți la notar împreună cu banca și partea de vânzare pentru a continua închiderea operațiunii. Este important să știi asta taxă Aveți în fața notarului. După semnare, banca îi dă vânzătorului banii și acest lucru cumpărătorului. Din acest moment, banca va începe să plătească plățile ipotecare corespunzătoare cumpărătorului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra cealaltă jumătate a casei într-un divorțCum de a cumpăra cealaltă jumătate a casei într-un divorț
  Cum de a cumpăra o casă în ChileCum de a cumpăra o casă în Chile
  Cum se calculează costurile de închidereCum se calculează costurile de închidere
  Cum se calculează valoarea netăCum se calculează valoarea netă
  Cum să taxați pentru munca dvs. de la distanțăCum să taxați pentru munca dvs. de la distanță
  Cum de a cumpăra o casă cu un credit răuCum de a cumpăra o casă cu un credit rău
  Cum să cumpere o casăCum să cumpere o casă
  Cum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casăCum de a determina cât de mult poți plăti pentru o casă
  Cum să determinați prețul de piață al casei dvs.Cum să determinați prețul de piață al casei dvs.
  Cum de a alege un creditor ipotecarCum de a alege un creditor ipotecar
  » » Cum să obțineți un credit ipotecar în Spania

  © 2011—2020 ertare.com