Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină

Ridicați mâna: cine vrea să plătească prețul normal când închiriază o mașină? Nimeni? Exact, nimeni! În măsura în care companiile care închiriază mașini ar fi fericite că plătiți prețul normal, există coduri și cupoane de reduceri care așteaptă cumpărătorii inteligenți să profite de ele și sunt mai ușor de obținut decât credeți. De fapt, deja puteți obține reduceri și nici nu știți. Continuați să citiți și vă vom arăta cum puteți obține o reducere la următoarea dată când închiriați o mașină.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 1
1
Verificați beneficiile oferite de membrii pe care îi aveți deja. Există sute de coduri de discount pentru a închiria o mașină și cupoane pe care le puteți obține numai prin faptul că sunteți membru al anumitor asociații.
 • Sunteți membru al unui program de călătorie frecventă, club de mașini, club de călătorie sau orice alt grup care a oferit anterior o reducere? Membrii AARP, AOPA, CARP, Clubul lui Sam, Costco, Delta Skymiles, Aeroplan, AIChE sau APA, de exemplu, participă deja la reduceri pentru a închiria o mașină.
 • Unele companii de asigurări, cum ar fi Allstate sau GEICO, au planuri de acoperire care includ închirieri gratuite de mașini în timp ce le repară.
 • Vizitați site-urile organizațiilor dvs. pentru a verifica reclamele pe care le trimit, care de obicei se termină în coșul de reciclare înainte de a vedea chiar și despre ce sunt.
 • De asemenea, puteți apela numărul gratuit al companiei de închirieri auto și întrebați-i dacă au o reducere cu acel program sau asociație. Astfel, agenții pot aplica discountul corespunzător și pot cota rata.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 2
  2
  Căutați reduceri care sunt asociate cu munca dvs. Agențiile de închiriere de mașini semnează, de obicei, acorduri cu companii deoarece acest lucru garantează mai mulți clienți. Întrebați managerul de resurse umane dacă firma în care lucrați are vreun acord actual de acest tip.
 • Dacă lucrați în mod autonom sau aveți o afacere mică, multe agenții de închiriere de mașini oferă reduceri în schimbul loialității pe termen lung. Căutați printre diferitele agenții pentru a vedea care dintre acestea pare a fi cel mai fiabil și oferă cel mai bun program. Sunați la orice companie de închirieri auto și solicitați să vă abonați, astfel încât să puteți beneficia de reduceri, cupoane și oferte speciale. Majoritatea site-urilor web ale acestor companii oferă și un link pentru a vă abona la un cont de companie sau de afaceri. Veți primi un cod de reducere pe care îl puteți utiliza imediat.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 3
  3
  Faceți o rezervare cu o companie care oferă reduceri. Cele mai populare companii care vă permit să rezervați online, cum ar fi Travelocity, Orbitz, Expedia și Kayak, toate publică reduceri pentru închirieri de mașini, ca parte a ofertelor lor. Priceline.com oferă pe pagina de pornire, economii de până la 40% la închirierea de mașini.


 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 4
  4
  Căutați reduceri asociate cu destinația călătoriei dvs. Cele mai populare locuri, cum ar fi stațiuni și parcuri tematice, precum și hoteluri și unități din apropiere, oferindu-le reducere la închiriere de mașini, pentru călătorii să se diferențieze de concurență.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 5
  5
  Căutați oferte în pachete de călătorie. Dacă intenționați să călătoriți cu avionul, cu trenul sau cu feribotul înainte de închirierea unei mașini poate că puteți obține o reducere în funcție de companie călătorești (Jet albastru, Amtrak, etc).
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 6
  6
  Codurile de căutare și cupoanele de discount online. Există site-uri care oferă cupoane în general (RetailMeNot.com, CouponCodes.com, CurrentCodes.com), precum și anumite site-uri care oferă cupoane pentru închirieri de mașini (RentalCodes.com, RentalCarMomma.com). Asigurați-vă că pentru a compara prețurile și de a găsi cea mai bună ofertă și ia în considerare cazurile în care le puteți utiliza mai mult de un cupon la un moment dat (nu foarte frecvente, dar profitabile).
 • sfaturi

  • Dacă vă decideți să închiriați mașina prin telefon și nu aveți nicio asociație care oferă reduceri, adresați-vă agentului dacă există "oferte speciale" sau "promoții". Cele mai multe companii permit agenților lor să ofere coduri de reducere generice pentru a reduce rata un pic ... dar numai celor care le cer!
  • Comparați orice reducere pe care o găsiți cu ofertele speciale oferite direct de site-urile agențiilor. Cele mai multe oferte speciale nu pot fi utilizate împreună cu codul dvs. de reducere, însă acestea ar putea să vă ofere încă o rată mai ieftină.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un nume de club care este minunatCum de a crea un nume de club care este minunat
  Cum de a proiecta o mașinăCum de a proiecta o mașină
  Cum să obțineți formule pentru copii gratuitCum să obțineți formule pentru copii gratuit
  Cum de a începe un club de succesCum de a începe un club de succes
  Cum să începeți un club de călătorieCum să începeți un club de călătorie
  Cum de a găsi hoteluri ieftineCum de a găsi hoteluri ieftine
  Cum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriatCum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriat
  Cum să vă dați mașina la o caritateCum să vă dați mașina la o caritate
  Cum se determină prețul unei mașini deteriorateCum se determină prețul unei mașini deteriorate
  Cum să găsești cluburi potrivite pentru taberele RV din SUACum să găsești cluburi potrivite pentru taberele RV din SUA
  » » Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină

  © 2011—2020 ertare.com