Cum să obțineți cel mai bun curs de schimb atunci când călătoriți în străinătate

În funcție de locul în care călătoriți, cursurile de schimb vă pot ajuta să obțineți oferte excelente sau să faceți călătoria dvs. surprinzător de costisitoare. Nu contează cât de puternic moneda țării dvs. în raport cu moneda locală, cu toate acestea, trebuie să vă asigurați pentru a obține cea mai bună rată posibilă schimbare atunci când aveți nevoie de a avea bani sau de a face o achiziție.

pași

Imagine intitulată Nu fii nervos când vorbești cu străinii pe telefon Pasul 10
1
Aflați cât costuri bancare pentru tranzacțiile efectuate în străinătate. De cele mai multe ori veți obține cel mai bun curs de schimb posibil atunci când utilizați cardul dvs. de credit sau de debit, fie pentru a efectua achiziții, fie pentru a retrage bani dintr-un ATM. Procedând astfel, veți obține aceleași cursuri de schimb pe care băncile le oferă reciproc, fără intermediari care percep taxe suplimentare pentru tranzacție. Cu toate acestea, unele bănci și companii de carduri de credit va percepe o taxă de circa 3 la sută pe tranzacțiile în străinătate, așa că trebuie să faceți unele cercetări înainte de a pleca acasă. Sunați-vă banca și întrebați cât de mult percepe taxa. Dacă plătesc o taxă, sunați la alte bănci și aflați cât de mult percepe taxa. Poate că puteți găsi o rată mai bună, dar trebuie să vă faceți planurile în avans.
 • Get-the-best-Exchange-Rate-când-Călătorind-in-a-externă-Country-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți cea mai bună rată de schimb atunci când călătoriți într-o țară străină Pasul 2
  2
  Trebuie să cunoașteți cursul de schimb. Înainte de a pleca într-o călătorie, aflați ce este cursul de schimb. O puteți găsi ușor în multe ziare sau online. Știind cursul de schimb este apărarea cea mai puternică pentru a evita să faceți afaceri rele, aflați astfel înainte de a pleca și revizuiți-l periodic în timp ce călătoriți. Când vă aflați în străinătate, nu vă bazați exclusiv pe anunțurile din chioșcurile de pe străzi. Verificați cursul de schimb online dacă este posibil.
 • Imagine cu titlul Plătiți-vă ipoteca cu un card de credit Pasul 2
  3
  Utilizați cardul dvs. de credit sau de debit cât mai mult posibil. După cum sa menționat mai sus, probabil că veți găsi cea mai bună rată în acest fel. Utilizați cardul pentru achiziții cât mai mult posibil pentru a evita taxele ATM. Atunci când utilizați un ATM, asigurați-vă că verificați cât de mult vă vor percepe, deoarece unele bancomate străine percep taxe de 5 $ sau mai mult. În cazul în care rata este mai mult de un cuplu de dolari, încercați să găsiți un alt ATM.
 • Imagine cu denumirea Fără datorie pas 5
  4
  Planificați-vă bugetul în timp ce călătoriți. Nu trebuie să transportați prea mult bani (vezi pasul 5), dar încercați să aveți suficienți pentru a nu fi nevoiți să faceți o schimbare a valutei la rate foarte mari. Sunteți mai probabil să obțineți o rată bună în orașele mari decât în ​​orașele mici: în unele țări nu veți avea posibilitatea de a face schimb de bani în afara orașului.
 • Imagine cu denumirea Fără datorie pas 5
  5
  Rețineți doar numerarul de care aveți nevoie și încercați să vă planificați cheltuielile până la sfârșitul șederii dvs. în orice țară. Acest lucru vă va ajuta să reduceți la minimum riscul de jaf sau buzunare și veți evita să aveți un excedent de numerar atunci când plecați.
 • Imaginea intitulată


  6
  Evitați companiile de schimb și cabinele de schimbare pe care le veți vedea în cele mai multe gări și aeroporturi. Acestea sunt convenabile și uneori indispensabile (în special în situații de urgență după orele bancare), dar ele plătesc adesea prețuri foarte mari, în schimbul acelei convenții. Dacă aveți nevoie de bani și nu puteți găsi un ATM, cea mai bună opțiune este să mergeți la o bancă mare, la un oficiu poștal sau la un birou American Express.
 • Imagine intitulată Începe vânzarea Avon Pasul 3
  7
  Tocmește. Nu puteți negocia cursul de schimb într-o bancă, dar dacă trebuie să schimbați bani unui vânzător mic, puteți negocia pentru a obține o rată mai bună. Este foarte important să știți cursul de schimb înainte de a face acest lucru și, uneori, nu va funcționa, dar merită să încercați, mai ales dacă există mulți vânzători într-o zonă mică.
 • Imaginea intitulată Obțineți cel mai bun curs de schimb atunci când călătoriți într-o țară străină Pasul 8
  8
  Comparați tarifele. Este deosebit de important să se consulte în diferite locuri dacă intenționați să utilizați chioșcuri de schimb, dar rata poate varia chiar de la bancă la bancă. Mergeți la 2 sau 3 locuri diferite înainte de a decide pe unul.
 • Get-the-best-Exchange-Rate-când-Călătorind-in-a-externă-Country-Pas-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea cu titlul Obțineți cea mai bună rată de schimb atunci când călătoriți într-o țară străină Pasul 9
  9
  Trebuie să cunoașteți rata "reală". Uneori, ratele reduse publicate vor fi rata "vânzării": veți fi taxat cu rata de "cumpărare" sau pur și simplu va fi aplicată în tranzacții foarte mari sau foarte mici. De asemenea, pot exista taxe fixe adăugate fiecărei tranzacții sau comisioane suplimentare pe baza valorii schimbării. Trebuie să fiți atenți la aceste trucuri și să aflați în avans suma netă pe care o veți primi într-un schimb valutar.
 • sfaturi

  • Cumpărarea cecurilor de călătorie American Express și facturarea acestora la un birou American Express nu vă va costa taxele de serviciu. Cu toate acestea, găsirea unui birou American Express poate fi foarte dificilă. Cereți un director și asigurați-vă că știți ce orașe le au. Este foarte dificil să le încărcați oriunde altundeva.
  • În funcție de locul în care călătoriți, puteți utiliza dolarul american la fel de ușor ca moneda locală. În caz contrar, asigurați-vă că cunoașteți cursul de schimb și că vă faceți timp pentru a verifica înainte de a efectua o achiziție.
  • Luați un calculator cu tine. Conversia o monedă în alta poate fi confuz, și dacă sunteți de tranzacționare cantități mari sau călătoriți într-o țară cu inflație ridicată, adăugați un calculator pentru geanta de zi cu zi va fi foarte benefic.
  • Uneori, deși rareori, chioșcurile mici și vânzătorii independenți vă vor oferi o rată mai bună decât băncile mari. Va fi întotdeauna mai bine să comparați câteva locuri.
  • Hoteluri și magazine, în special în zonele turistice, au servicii de schimb valutar. Aveți aceeași îngrijire ca și în cazul oricărui alt schimbător de bani, deoarece aceste locații percep o rată mai mare decât băncile.

  avertismente

  • Feriți-vă de schimbătorii de bani pe piața neagră. Poti fi victima de o varietate de escrocherii, de la bani fals până când veți obține mai puțini bani sau de a fi jefuit, așa că trebuie să fie atent și să evite cabine modificări suspecte sau persoane care vă apropiați de pe stradă sau la stația tren. Multe țări au nevoie de licențe de la schimbătorii de bani: căutați certificate de autorizare sau sigilii guvernamentale (și știți cum sunt). În general, stați departe de orice nu arata bine. Dacă o înțelegere este foarte bună pentru a fi adevărată, probabil că nu este.
  • Uneori, American Express are rate de schimb mai slabe decât MasterCard sau Visa. Chiar dacă rata de schimbare este de 2,7%, iar alte bănci percep în general 3%, poate fi mai scumpă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Acces la Internet sau la un ziar pentru a cunoaște cursurile de schimb
  • calculator
  • Card de credit sau debit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci bani cu cardul de debit PayPalCum să faci bani cu cardul de debit PayPal
  Cum se deschide un cont în MexicCum se deschide un cont în Mexic
  Cum să obțineți un card de debit în PeruCum să obțineți un card de debit în Peru
  Cum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătateCum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătate
  Cum să plătiți on-line rezervările hoteluluiCum să plătiți on-line rezervările hotelului
  Cum să deschideți un cont bancar în Insulele CaymanCum să deschideți un cont bancar în Insulele Cayman
  Cum să echilibrați o carnet de cecuriCum să echilibrați o carnet de cecuri
  Cum să taxați pentru munca dvs. de la distanțăCum să taxați pentru munca dvs. de la distanță
  Cum sa cumparati bitcoinsCum sa cumparati bitcoins
  Cum să cumpărați și să vindeți valuteCum să cumpărați și să vindeți valute
  » » Cum să obțineți cel mai bun curs de schimb atunci când călătoriți în străinătate

  © 2011—2020 ertare.com