Cum să obțineți cel mai bun tarif pentru a rezerva un hotel

Doriți să obțineți cea mai bună rată posibilă pentru o cameră de hotel? Diferiții clienți care stau în camere identice în același hotel pot plăti prețuri diferite pentru acesta. Asigurați-vă că plătiți cel mai bun preț.

conținut

pași

Get-the-best-Deal-Rezervare-o-Hotel-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imagine cu denumirea Obțineți cea mai bună ofertă de rezervare pentru hotelul Pasul 1
1
Site-urile de calatorii cum ar fi hotwire.com ofera cele mai bune oferte, dar dezavantajul este ca nu stiti ce fel de hotel veti obtine pana cand veti plati pentru el.
 • Get-the-best-Deal-Rezervare-o-Hotel-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă de rezervare pentru hotelul Pasul 2
  2
  Căutați oferte de hoteluri pe site-uri importante de călătorie, cum ar fi hotguzzi.com, travelocity, priceline, etc. Sau comparați cele mai importante site-uri de călătorie cu site-uri precum Tripmama sau nametrips.com. Puteți chiar să comparați hoteluri în ambele locuri, bifând caseta din dreptul hotelurilor dorite și apoi făcând clic pe butonul "Comparare". Astfel puteți vizualiza împreună cele trei hoteluri și puteți să le tipăriți pentru o consultare ulterioară. Unele hoteluri nu includ accesul gratuit la internet, micul dejun etc. Acest lucru poate fi văzut folosind funcția "Comparare".
 • 3
  Verificați una dintre "motoarele de căutare hoteliere", cum ar fi BestTravelCoupon sau kayak.com. Aceste site-uri sunt foarte populare în zilele noastre. Acestea vă permit să căutați instantaneu sute de site-uri de călătorie diferite și apoi să publicați cele mai mici rate. Folosind aceste motoare de căutare pentru a găsi și a ordona ratele hotelului economisiți timp și bani.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă de rezervare pentru hotelul Pasul 3
  4
  Du-te direct la site-ul hotelului. Investigați prețurile de pe site-ul dvs. Aveți vreo ofertă publicată disponibilă? Abonați-vă pentru a primi notificări speciale prin e-mail. Verificați prețurile pentru datele care vă interesează.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună rezervare la hotelul Step 4


  5
  Sunați direct la hotel. Spune-le că sunteți interesat să găsiți o ofertă bună. Faceți-le conștienți de reducerile la care vă puteți califica. Acestea ar include cardurile de asociere pentru autoturisme, tarifele senior, cardurile de divertisment, călătorii de afaceri, taxele guvernamentale etc.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă de transfer către hotelul Pasul 5
  6
  Folosește orice flexibilitate pe care o ai. Dacă sunteți flexibil cu privire la datele șederii dvs., investigați, de asemenea, zile diferite ale săptămânii sau săptămânii alternative.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă de rezervare pentru hotelul Pasul 6
  7
  Rezerva. După ce ați primit toate aceste informații, puteți rezerva acum camera și asigurați-vă că aveți cea mai bună rată posibilă.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă de rezervare pentru hotelul Pasul 7
  8
  Negociați rata la hotel: Dacă sunteți o intrare de client (ceea ce înseamnă că nu au o rezervare făcută la hotel) profită de grefieri de birou: spune-le că ești doar în căutarea unui loc unde să doarmă, și să ceară pentru cea mai bună rată care le pot oferi - Este posibil ca acestea să scadă prețul ratei publicate pentru a vă putea face să reveniți. Cele mai multe hoteluri sunt dispuse să negocieze tarifele lor în jurul valorii de 20 dolari mai puțin. În ochii afacerilor, vânzarea unei camere cu 20 de dolari mai mică decât cea planificată este mai bună decât să nu vindeți deloc camera.
 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună rezervare la Hotel Intro
  9
  A terminat.
 • sfaturi

  • În mod normal, încercarea de a negocia rata după ce ați făcut o rezervare anterioară nu va funcționa - Când efectuați o rezervare cu cardul dvs. de credit, sunteți de acord să plătiți taxa!
  • Știați că în SUA, o chitanță de plată emisă de guvernul federal, un oraș, un județ sau un stat vă poate da dreptul la o taxă guvernamentală?
  • Fii drăguț cu angajații de la recepție. Un angajat bun este fericit să vă ajute în orice fel poate, dar vă rugăm să nu vă monopolizați timpul. În orice moment, angajatul poate face sarcini administrative, răspunde la telefon sau poate trebuie să asiste la un oaspete în spatele tău.
  • Hoteluri nu își negocia întotdeauna tarifele - de exemplu: Un hotel are doar o vacanță. Angajații hotelului nu vor fi foarte înclinați să reducă rata, deoarece sunt mai predispuși să vândă încăperea oricărei persoane care intră după dvs. În cazul în care hotelul este aproape gol, este mult mai probabil să-și reducă rata. Este pur și simplu "oferta și cererea".
  • Înainte de a vă apela la o rezervare, aveți toate întrebările dvs. pregătite și din nou, nu acordați mai mult timp decât este necesar pentru a face rezervarea. Angajații recepției sunt masterat la multitasking și doar pentru că sunt prietenoși la telefon (pentru care sunt plătiți) nu înseamnă că au mult timp sau au tendința să vorbească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo navegar en forma segura usando la conexión WiFi de un hotelCómo navegar en forma segura usando la conexión WiFi de un hotel
  Cum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miereCum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miere
  Cum să obțineți o actualizare a camerei în Las VegasCum să obțineți o actualizare a camerei în Las Vegas
  Cum se creează un itinerar de călătorieCum se creează un itinerar de călătorie
  Cum să te distrezi într-o cameră de hotelCum să te distrezi într-o cameră de hotel
  Cum să pregătiți un buget pentru călătoriiCum să pregătiți un buget pentru călătorii
  Cum să împachetezi o călătorie în ChinaCum să împachetezi o călătorie în China
  Cum de a găsi hoteluri ieftineCum de a găsi hoteluri ieftine
  Cum de a găsi pachete ieftine pentru Disney WorldCum de a găsi pachete ieftine pentru Disney World
  Cum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în CaraibeCum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în Caraibe
  » » Cum să obțineți cel mai bun tarif pentru a rezerva un hotel

  © 2011—2020 ertare.com