Cum să obțineți imunizări pentru călătorii

Călătorind în lume poate fi o aventură distractivă și interesantă. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că există mai multe boli care nu sunt comune în țara dvs. pot fi frecvente în țările pe care le vizitați. Acest articol vă va spune cum să obțineți vaccinurile potrivite pentru a călători.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 1
1
Trebuie să știți ce vaccinuri sunt necesare pentru a călători la destinația (destinațiile) dumneavoastră. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) sunt un loc bun pentru verificare.
 • Centrul de sănătate al călătorilor" Acesta conține informații despre vaccinurile de destinație specifice, precum și avertismentele pentru călători.
 • Imaginea intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 2
  2
  Selectați țara din care mergeți de pe pagina principală a CDC. Alternativ, puteți selecta locul de pe pagina de destinații.
 • Următoarea pagină conține o listă cu vaccinurile necesare sau recomandate pentru locația selectată. Această pagină poate conține, de asemenea, detalii despre elementele pe care ar trebui să le luați împreună cu dvs. sau despre alte probleme de sănătate din această zonă.
 • Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 3
  3
  Nu uitați să verificați toate țările pe care le veți vizita, mai ales dacă călătoriți pe mai multe continente. Unele vaccinuri pot fi necesare într-o zonă și nu pot fi necesare în altul.
 • Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 4
  4


  Fiți conștienți de propriul dvs. statut de vaccinare. Multe vaccinuri care sunt obișnuite în SUA Acestea sunt de asemenea comune și / sau solicitate de alte țări.
 • Dacă nu sunteți la curent cu vaccinările de rutină sau dacă ar trebui să vă vaccinați din nou, va trebui să o faceți înainte de a călători.
 • Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pas 5
  5
  Luați legătura cu o clinică de călători în zona dvs. Aceste clinici vă pot oferi vaccinuri și alte medicamente necesare, cum ar fi medicamente anti-malarie.
 • Vaccinul cu febră galbenă este, de obicei, necesar atunci când călătoriți în părți din Africa și America de Sud. Aceste vaccinuri pot fi obținute numai la un centru oficial de vaccinare împotriva febrei galbene. Acestea vă vor oferi, de asemenea, un certificat internațional de vaccinare sau profilaxie (ICVP).
 • Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 6
  6
  Asigurați-vă întâlnirea cu 4-6 săptămâni înainte de călătorie. Multe vaccinuri au nevoie de timp pentru a începe să lucreze înainte de a fi complet imunizate.
 • Dacă călătoria dvs. este în mai puțin de 4 săptămâni, consultați oricum o clinică. Vaccinurile vă vor oferi, de asemenea, un anumit tip de protecție după administrare, deși nu sunt 100%. De asemenea, puteți primi alte medicamente sau sfaturi pentru călătoria dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți imunizări pentru călătorii Pasul 7
  7
  Consultați medicul de familie înainte de vaccinare dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveți alte afecțiuni medicale, inclusiv un sistem imunitar deprimat.
 • Medicul dvs. poate lucra cu un specialist în medicina călătorului pentru a determina ce medicamente și vaccinuri pot fi luate în siguranță în aceste cazuri.
 • sfaturi

  • Centrele de vaccinare împotriva febrei galbene sunt singurele autorizate să emită documentele necesare, precum ICVP și scutirile medicale împotriva vaccinului. Cerințele variază de la o țară la alta și se pot modifica în cazul apariției unui focar. Consultați ambasada destinației sau consulatul înainte de a pleca.
  • Călătorii către Arabia Saudită pentru Haijj trebuie să aibă un vaccin meningococ (tetravalent) și dovada ICVP că vaccinul a fost făcut în ultimii 3 ani și nu mai devreme de 10 zile înainte de a ajunge în țară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să schimbi țara pe YouTubeCum să schimbi țara pe YouTube
  Cum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în YahooCum se configurează cea de-a doua verificare de autentificare în Yahoo
  Cum să editați o pagină de afaceri pe FacebookCum să editați o pagină de afaceri pe Facebook
  Cum de a scrie o recenzie pe TripAdvisorCum de a scrie o recenzie pe TripAdvisor
  Cum de a face Google pagina dvs. de pornireCum de a face Google pagina dvs. de pornire
  Cum se face un cont de master pe PS3Cum se face un cont de master pe PS3
  Cum să inserați numere de pagină în Microsoft Word 2007Cum să inserați numere de pagină în Microsoft Word 2007
  Cum se introduce o pauză de pagină într-o foaie ExcelCum se introduce o pauză de pagină într-o foaie Excel
  Cum puteți optimiza Google AdWordsCum puteți optimiza Google AdWords
  Cum se administrează vaccinul rujeolic, urlian și rubeolic (MMR)Cum se administrează vaccinul rujeolic, urlian și rubeolic (MMR)
  » » Cum să obțineți imunizări pentru călătorii

  © 2011—2020 ertare.com