Cum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriat

Obtinerea celui mai bun pret pe o masina de inchiriat poate fi o experienta frustranta cu toate optiunile disponibile online. Dacă sunteți ca mulți călători, nu este neobișnuit să vă găsiți făcând clic pe internet ore în căutarea celei mai bune oferte și găsind o listă nesfârșită de oferte. Există câteva comenzi rapide care vă pot ajuta să evitați toată această aglomerație online și să vă puneți imediat pe calea cea bună. wikiHow vă oferă calea de a obține cea mai bună ofertă într-o mașină de închiriat.

conținut

pași

Imagine cu titlul Obțineți cea mai bună ofertă pentru un automobil de închiriat Pasul 1
1
Faceți cunoștință cu furnizorii. Nu toate companiile de închirieri auto sunt create și este important să înțelegeți cum fiecare este unic și cum vă pot servi mai bine. Lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a decide asupra unei companii de închirieri auto includ prețurile, tipurile de mașini disponibile, taxele de serviciu și locațiile. Toți aceștia pot schimba drastic experiența dvs. de închirieri auto. Luați în considerare ce factori sunt cei mai importanți pentru dvs., dacă este vorba de prețul care vă poate fi necesar să sacrificați luxul. Dacă este convenabil, poate fi necesar să sacrificați costurile. Dacă este modelul mașinii, ar trebui să sacrificați probabil confortul sau sucursala de închiriere. Anumite companii sunt renumite pentru adaptarea la cereri speciale, cum ar fi:
 • Bugetul național și bugetul vă permite să închiriați o mașină cu sens unic, în timp ce multe alte companii insistă să returnați mașina în locul în care ați luat-o.
 • Întreprinderea este cunoscută pentru că oferă un nivel suplimentar de servicii în care vă duc înaintea chiriei și vă lasă după ce ați folosit serviciul, pe care nici o altă companie nu o face. Acestea au multe ramuri în zonele urbane și suburbane, ceea ce este extrem de convenabil pentru persoanele care nu au o mașină.
 • Imagine cu titlul Obțineți cea mai bună ofertă pe un automobil de închiriat Pasul 2
  2
  Căutați printre site-urile de călătorie online. Acestea includ Orbitz, Expedia, Kayak, Travelauto și altele. Cele mai multe agenții online negociază cu companiile de închirieri auto pentru a vă oferi cotații competitive. Întrucât acestea concurează întotdeauna pentru preferințele dvs., puteți obține oferte mai bune decât în ​​persoană sau prin telefon. Rețineți că, la fel ca prețurile aeriene, cu cât veți căuta mai repede, cu atât veți economisi mai mulți bani. De asemenea, încercați să alegeți datele flexibile pentru a avea un preț mai bun. Acest lucru vă permite, de asemenea, să comparați ratele de zeci de companii de închirieri auto fără prea mult efort, cum ar fi:
 • Orbitz este deosebit de bun pentru că vă permit să adăugați coduri de reducere la căutarea dvs. și să obțineți prețuri mai mici.
 • Motoarele de căutare precum Kayak și Mobissimo vă pot ajuta să descoperiți într-un singur pas care companie sau agent are cea mai bună afacere.
 • Travelauto permite utilizatorilor de autovehicule să interacționeze cu furnizorul de servicii, ceea ce vă ajută să obțineți informațiile suplimentare de care aveți nevoie. De asemenea, enumeră cele mai bune oferte de închirieri auto din întreaga lume, pentru o mai bună utilizare a tarifelor și a reducerilor.


 • Imagine intitulată Obțineți cea mai bună ofertă pe o mașină de închiriat Pasul 3
  3
  Alăturați-vă programele de fidelizare închirieri auto Când te alături "National Emerald Club" sau la "Alamo`s Quicksilver Club" Puteți câștiga zile gratuite sau, alternativ, puncte sau mile. Programele de închiriere de mașini oferă uneori oferte care nu sunt disponibile prin alte mijloace. Cu cât folosiți mai mult cardul, cu atât mai multe reduceri veți avea. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că puteți pierde prețuri competitive pentru a câștiga puncte pentru viitor. Deci, ia în considerare prețul mediu de închiriere de mașini înainte de a decide dacă vă alăturați o anumită companie.
 • Imagine cu titlul Obțineți cea mai bună ofertă pe o mașină de închiriat Pasul 4
  4
  Căutați coduri de reduceri. Aceste coduri de reduceri sunt disponibile prin programele dvs. de recompense, serviciile de carduri de credit și asociațiile de mașini. Cele mai multe dintre ele au reduceri, puncte sau kilometri pe care le puteți câștiga. Aceste companii și asociații lucrează din greu pentru a vă menține loialitatea și au mereu noi oferte, reduceri și recompense pentru a economisi bani. De multe ori, ei primesc un mic procent din ofertele pe care le faceți prin intermediul lor, astfel că sunt întotdeauna încurajați să negocieze oferte bune pentru dumneavoastră.
 • Dacă nu vrei să mergi la fiecare dintre aceste site-uri în mod individual, de căutare DealMine.com are cele mai multe dintre aceste companii într-un singur loc, astfel încât să puteți compara cea mai bună afacere pentru tine pe baza în cazul în care locuiți.
 • American Express, de exemplu, va acoperi asigurarea oricărei mașini pe care o închiriați. Aceasta înseamnă că nu aveți nevoie să cumpărați asigurare prin compania de închirieri auto. De asemenea, oferă clienților oferte prin intermediul programelor de recompense.
 • sfaturi

  • Când vezi o ofertă grozavă în mașina dorită, REZERVAȚI-L ÎN ACEASTA INSTANTĂ Este posibil să nu fie disponibil mai târziu! Cu excepția cazului în care mașina are o politică de anulare sau absență, puteți să anulați în orice moment fără penalități.
  • Cele mai multe companii vă vor spune că cu cât aveți mai mult mașina, cu atât prețul va fi mai bun pe zi pe care îl veți obține. Rețineți că prețul pe zi este relativ.
  • Locuitorii New York City sunt adesea excluși de la multe reduceri și oferte atunci când închiriază în Manhattan. Pentru a găsi cele mai bune oferte din zonă, luați în considerare închirierea în zonele învecinate din NJ, CT sau NY, inclusiv aeroporturile unde ofertele pot fi cele mai bune.
  • La fel ca și tarifele de transport aerian, prețurile se schimbă în funcție de disponibilitatea mașinilor, de popularitatea ramurii și de alți factori. Companiile de închiriere auto își ajustează prețurile într-un interval minut cu minut pentru a rămâne competitiv cu alte companii.
  • Dacă aveți nevoie de o mașină timp de aproximativ o lună, asigurați-vă că verificați diferența între 28 de zile (4 săptămâni) și 29-31 de zile. De multe ori plătiți o sumă considerabilă de bani în plus pentru aceste câteva zile!
  • De cele mai multe ori cele mai bune oferte sunt disponibile (pentru mașini) în weekend. (Pentru furgonete și furgonete va fi mai mare). Consultați-vă cu compania dvs. de închiriere de mașini pentru a afla ce opțiune vine ca un închiriere de weekend. În cazul în care compania de închiriere începe oferte de week-end în după-amiaza, veți plăti mult mai mult dacă doriți să mergeți cu mașina la ora 10 dimineața!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBayCum puteți seta prețul articolelor dvs. pe eBay
  Cum de a alege o mașină de cusutCum de a alege o mașină de cusut
  Cum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriatCum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriat
  Cum de a găsi hoteluri ieftineCum de a găsi hoteluri ieftine
  Cum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în CaraibeCum de a găsi un pachet de vacanță ieftin în Caraibe
  Cum să licitați la PricelineCum să licitați la Priceline
  Cum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașinăCum să obțineți un cod de reducere pentru a închiria o mașină
  Cum să plătiți on-line rezervările hoteluluiCum să plătiți on-line rezervările hotelului
  Cum să vă dați mașina la o caritateCum să vă dați mașina la o caritate
  Cum de a detecta escrocherii pe CraigslistCum de a detecta escrocherii pe Craigslist
  » » Cum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriat

  © 2011—2020 ertare.com