Cum se obține DNI spaniolă

Documentul de identitate DNI sau național este un document pe care fiecare persoană cu vârsta peste 18 ani și cetățenia spaniolă (sau străinii cu reședință permanentă) trebuie să aibă și să le transporte întotdeauna. Obținerea și reînnoirea lui este simplă, deși este convenabil să știi ce este necesar pentru a evita plimbările cu găleata. Să vedem cum să procedăm pentru a obține DNI.

pași

Metoda 1
Obțineți DNI pentru prima dată

Imaginea intitulată Obțineți certificatul de naștere Pasul 8
1
Cereți un certificat de naștere. Pentru a aplica pentru DNI este necesar să mergeți la registrul civil care corespunde în municipalitatea dvs. pentru a solicita un certificat de naștere. Este unul dintre documentele necesare pentru a gestiona înregistrarea și obținerea acesteia este gratuită.
 • În cazul în care solicitantul are vârsta sub 14 ani, întregul proces de prelucrare trebuie să fie gestionat de părinți sau de tutori legali. În cazul adulților cu vârsta peste 18 ani și sub 18 ani, aceștia vor trebui să apară doar la secția de poliție pentru a semna și a lua amprente digitale.
 • Imaginea intitulată Schimbați numele dvs. de familie Pasul 15
  2
  Cereți un certificat de înregistrare. Mergeți la primărie și solicitați un certificat de înregistrare individuală, unde este certificată numai persoana care are nevoie de DNI și adresa obișnuită. Evident, dacă nu sunteți înregistrat corespunzător, va trebui mai întâi să vă soluționați înregistrarea înainte de a continua.
 • Imaginea intitulată Introduceți loteria cu cardul verde din SUA Pasul 9
  3
  Faceți fotografii Deci, ei pot expedirte DNI este necesar să se prevadă o fotografie tip pașaport de 32x26 mm, pe care văd fața fără ochelari de soare, șepci, bandane sau orice alt element care poate face dificil pentru tine să te recunoască. Cu toate acestea, fotografii știu deja cum să procedeze astfel încât fotografia să fie corectă.
 • Imaginea intitulată Depășirea șomajului Pasul 7
  4
  Mergeți la un birou de eliberare al DNI. Pe măsură ce obțineți ID-ul pentru prima dată, nu este posibil cu anterior, cu excepția cazului de numire în cazul în care copiii de spanioli, așa că ar trebui să meargă la birou direct pentru a solicita procedura.
 • Imaginea intitulată Decide dacă să investiți sau să plătiți datoriile Pasul 8
  5
  Plătiți taxa. Eliberarea unui DNI nu este un proces gratuit, însă are un cost de 10,60 de euro pe care trebuie să îl plătiți în birou la data emiterii.
 • Imaginea intitulată Depășirea șomajului Pasul 6
  6
  Finalizați procesul în comisar. Pentru DNI este necesară pentru a pune amprentele noastre să fie depozitate în mod corespunzător, în plus față de furnizarea documentației solicitate, verifică dacă datele sunt corecte, conectați-vă ID-ul și pentru a permite certificatelor digitale incluse. Procesul se face în zbor și vă veți lua identitatea după ce ați terminat.


 • Metoda 2
  Reînnoiți DNI

  Imaginea intitulată Deveniți un pas în Montessori pentru profesori 7
  1
  Nu uita data. Este necesar ca reînnoirea să înceapă cu 90 de zile înainte de data expirării DNI. Dacă pierdeți acest termen și încercați să utilizați codul de expirare, ați putea fi împiedicat să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată DNI 1
  2
  Solicitați întâlnirea anterioară. Pentru a reînnoi DNI, este necesară solicitarea unei întâlniri. Pentru aceasta, trebuie să accesați web numirea pentru DNI Sau apelați 060 în cazul în care cererea dvs. va fi gestionată.
 • Imaginea intitulată Efectuați un profil bun al tinderului Pasul 05
  3
  Furnizați o fotografie La fel ca în prima expediție, este necesar să contribuiți cu o fotografie recentă de 32x26 milimetri în care vă puteți vedea fața. În fotografie trebuie să plecați fără ochelari, pălării, eșarfe sau orice alt element care ar putea face dificilă văzarea feței.
 • Imaginea intitulată Obțineți certificatul de naștere Pasul 6
  4
  Dacă v-ați schimbat informațiile personale, documentați-le. Dacă v-ați schimbat adresa, este necesar să furnizați un nou certificat de înregistrare. De asemenea, dacă statutul dvs. civil sa schimbat, trebuie să furnizați cartea de familie sau documentul care vă dovedește situația familială.
 • Imaginea intitulată Cecuri de depunere 18
  5
  Plătiți taxa. Când mergeți la întâlnirea anterioară și ca prim pas în comisar, va trebui să plătiți costul reînnoirii actului de identitate pentru suma de 10,60 euro. Întotdeauna în numerar.
 • Imagine intitulată Deveniți un cetățean american Pasul 1
  6
  Finalizați procesul în comisar. Pentru a reînnoi DNI procesul este același ca și pentru obținerea acestuia. Prin urmare, va trebui să vă înregistrați amprentele digitale, dacă nu ați făcut-o înainte, pe lângă revizuirea datelor dvs., semnarea și activarea certificatelor digitale pe care le include. Procesul se face în zbor și vă veți lua identitatea după ce acesta va termina.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te căsătorești în TexasCum să te căsătorești în Texas
  Cum să divorțezi în SpaniaCum să divorțezi în Spania
  Cum să vă schimbați numele în SpaniaCum să vă schimbați numele în Spania
  Cum să obțineți cetățenia columbianăCum să obțineți cetățenia columbiană
  Cum să obțineți cetățenia spaniolăCum să obțineți cetățenia spaniolă
  Cum să obțineți un cazier judiciar în SpaniaCum să obțineți un cazier judiciar în Spania
  Cum să începeți o agenție de turism de la casa dvs. din PeruCum să începeți o agenție de turism de la casa dvs. din Peru
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține dubla cetățenieCum se obține dubla cetățenie
  Cum se obține un buletin de identitate în registrul civil al EcuadoruluiCum se obține un buletin de identitate în registrul civil al Ecuadorului
  » » Cum se obține DNI spaniolă

  © 2011—2020 ertare.com