Cum să vă mișcați din starea dvs.

Mutarea de acasă poate fi o sarcină intimidantă, deoarece trebuie să organizați și să împachetați totul. Trecerea de la stat presupune și mai multă pregătire și planificare pentru a face totul și pentru a vă deplasa într-un loc îndepărtat. Aflați câteva sfaturi despre cum să vă mișcați din starea dvs. pentru a ușura procesul de mișcare.

pași

Imaginea intitulată
1
Schimbați adresa
 • Asigurați-vă că vă schimbați adresa și completați toate documentele necesare pentru a face această schimbare permanentă cu câteva săptămâni înainte de a vă deplasa într-o altă stare. Formularele pentru acest proces sunt disponibile la oficiul poștal local, însă este nevoie de câteva săptămâni pentru a le prelucra. Asigurați-vă că oferiți familiei și prietenilor dvs. și informațiile dvs. de contact actualizate.
 • Imaginea intitulată
  2
  Luați doar ceea ce aveți nevoie.
 • Comandați hainele și articolele de uz casnic și eliminați tot ce nu ați folosit în ultimele șase luni. Faceți o vânzare de grădină, dați obiecte bisericii, carității sau unui magazin de mâna a doua sau dați lucruri suplimentare prietenilor dvs. Acest lucru va reduce numărul de lucruri pe care va trebui să le împachetați în momentul deplasării, ceea ce înseamnă costuri mai mici de transport sau costuri de deplasare pe termen lung.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați în considerare animalele de companie.
 • Animalele de companie au nevoie de o atenție specială atunci când vă mutați într-o altă stare. Verificați rasa animalului de companie și asigurați-vă că este permisă în starea în care vă deplasați și asigurați-vă că aveți toate vaccinările. Investiți într-o cușcă pentru câini și pisici și umpleți-o cu perne sau pături pentru a vă menține confortabil în timpul călătoriei. Planul se oprește de-a lungul drumului pentru a vă plimba câinii.
 • Imaginea intitulată


  4
  Etichetați totul.
 • Va fi mai ușor să îi ajutați pe cei din serviciul în mișcare să vă organizeze lucrurile și să le despacheteze odată ce ați mutat cutiile și articolele dacă totul este etichetat. Utilizați un marcator permanent sau etichete de ambalare pentru a eticheta toate casetele dvs. după ce acestea sunt gata și sigilate. Dacă nu doriți să detaliați conținutul cutiilor, scrieți pur și simplu camera în care vor merge.
 • Imaginea intitulată
  5
  Luați în considerare vremea.
 • Mutarea într-o altă stare poate însemna o schimbare a climei, deci ia în considerare acest lucru atunci când ambalajul pentru mutare. Dacă mutați într-o stare în Occident și provin de la New England, ar putea fi o idee bună să doneze hanorac în loc de ambalare-l.
 • Imaginea intitulată
  6
  Transferați toate conturile dvs.
 • Transferați toate conturile dvs. financiare și publice înainte de a vă deplasa. Dacă banca dvs. are sucursale în locul în care vă deplasați, verificați dacă nu este necesar să efectuați modificări. Dacă nu, faceți unele cercetări în timp pe malurile din zona în care doriți să deschideți un cont nou. Înscrieți-vă la companiile locale de utilități, astfel încât să nu aveți nicio problemă cu gazul, energia electrică sau cablul după ce vă mutați.
 • Imagine intitulată Mutare în afara statului Pasul 7
  7
  Transferați lucrurile de valoare de unul singur.
 • Poți purta lucruri importante și valoroase cu tine în mașina ta, în loc să le comandi companiei în mișcare. Acestea includ bijuterii, banii, cărțile de cec și cardurile de credit, documentele fiscale și documentele juridice. Aduceți-vă o evidență a acestor elemente pentru a vă asigura că sunt în siguranță în timpul mutare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea o pagină de Facebook pentru o bisericăCum de a crea o pagină de Facebook pentru o biserică
  Modul de editare a informațiilor dvs. de contact în ElanceModul de editare a informațiilor dvs. de contact în Elance
  Cum să trimiteți alimente folosind gheață uscatăCum să trimiteți alimente folosind gheață uscată
  Cum să faceți mai ușor un nou departamentCum să faceți mai ușor un nou departament
  Cum se poate cere o despăgubire pentru o companie în mișcareCum se poate cere o despăgubire pentru o companie în mișcare
  Cum se efectuează o vânzare prin mișcareCum se efectuează o vânzare prin mișcare
  Cum să comandați casa dvs.Cum să comandați casa dvs.
  Cum să împachetezi hainele pentru o mișcareCum să împachetezi hainele pentru o mișcare
  Cum să vă mutați în MexicCum să vă mutați în Mexic
  Cum să vă retrageți în ColumbiaCum să vă retrageți în Columbia
  » » Cum să vă mișcați din starea dvs.

  © 2011—2020 ertare.com