Cum să vă mutați în Coreea pentru a preda limba engleză

Aveți o diplomă și doriți să călătoriți, dar nu aveți bani? Deci, de ce să nu te miști în Coreea și să ai un loc de muncă ca profesor de engleză?

pași

Imagine intitulată Mută ​​în Coreea pentru a preda limba engleză Pasul 1
1
Găsiți un recruiter fiabil de muncitori pentru a vă ajuta să obțineți un loc de muncă. De asemenea, puteți trimite documentele direct la școli. Acest lucru vă poate permite să știți ce veți face și unde puteți consulta acest lucru pe site-ul școlilor.
 • Imagine intitulată
  2
  Fii precis și spune recrutorului ce vrei. Dacă vă plac munții și orașele mici, nu spuneți recrutorului că sunteți fericiți să vă aflați într-un oraș mare. Coreea are multe orașe mici și unele foarte mari. Dacă vă plac orașele mari și mulțimile, transferați-vă la Seul sau Busan. Dacă sunteți interesat de orașe mai mici (mai puțin de 500.000 de persoane), informați-vă pe recrutor să vă plaseze într-un oraș mai mic. Nu ai încredere în cuvântul lui! Faceți unele cercetări despre geografia Coreei. Pentru un recrutor este ușor de spus "bineînțeles, este aproape de Seul" și apoi va trebui să călătoriți 2 ore în acel oraș.
 • Imaginea intitulată Evaluați beneficiile outsourcingului pentru afacerea dvs. Pasul 5
  3
  Solicitați două copii ale certificatelor oficiale ale universității dvs. (rețineți că în spatele plicului se află semnătura și sigiliul universității). Asigurați-vă că aveți nota originală (sau 2 copii notariale cu apostilare sau certificare notarială de la consulatul coreean pentru canadieni). Va trebui să le trimiteți la școală din Coreea. De asemenea, va trebui să completeze un sector Vulnerabil Verificare (documentul pentru a verifica fundal) și poliția va trebui să evalueze (americanii, de asemenea, pot solicita un control de fond local). Birourile de viză vă pot ajuta să faceți acest lucru. Verificarea de fond trebuie să fie legalizată și să aibă un certificat de apostilare sau notariat de la Consulatul coreean pentru canadieni. Țineți pasul cu procesul de obținere a vizei.[1]
 • Image cu titlul Deal cu consecințele de a nu plăti împrumuturi Payday Pasul 8
  4
  Gestionați-vă interviul telefonic Această parte este ușor. Arătați șefului viitor că sunteți o persoană inteligentă și flexibilă, cu o abilitate deosebită pentru copii și că știți ce faceți. Accentuați-vă interesul pentru cultura coreeană și discutați despre experiențele dvs. cu copiii. Luați în considerare tot ce ați făcut, care implică lucrul cu copiii și învățarea, indiferent dacă este vorba de îndrumare, de a conduce o piesă sau de a petrece timpul cu ei. Angajatorul dvs. va dori să știe dacă sunteți competent și dacă înțelegeți că copiii sunt copii.
 • Imaginea cu titlul Creați un film scurt de film scurt
  5
  Citiți-vă contractul Ai trecut interviul și acum ei vor să te angajeze. Contractul este probabil de un an și tot ceea ce trebuie să știți este scris acolo. Dacă ai citit-o, veți ști cum să fie departamentul și plata (probabil, încălzire, apă, telefon, internet, departament toate administrarea de care va fi mai mic de 100 $ pe luna) va merge. Școlile coreene vor plăti pentru apartamentul dvs., deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la chirie (dar nu toți, unele au subvenții pentru locuințe și unele banii de bază). În plus, în contract puteți vedea și plata dvs. Nu vă duceți la un loc de muncă care vă oferă mai puțin de 1,8 milioane de lire pe lună (moneda Coreeană este câștigată). Profesorii noi pot fi plătiți până la ₩ 2,2 milioane pe lună. Verificați orele la care lucrați, sărbătorile și condițiile contractuale. Nu trebuie să lucrați mai mult de 30 de ore pe săptămână și trebuie să aveți cel puțin 10 zile de vacanță plătită. Plata standard pentru o oră suplimentară este de ₩ 22,000.
 • Imaginea intitulată Chimie de studiu pentru IIE JEE Etapa 1
  6
  Trimiteți un e-mail de salut noului dvs. șef. Ei bine, ai slujba. Acum șeful tău va trebui să-ți dea ₩ 2 milioane pentru a călători în Coreea. Prin urmare, ar trebui să fiți politicos și să scrieți un e-mail. Spune-i șefului tău că ești încântat să mergi în Coreea și că vrei să începi să lucrezi imediat. De asemenea, amintiți-vă că coreenii folosesc acest caracter "^^" în locul acestui ":)". Prin urmare, ar trebui să scrieți un "^ ^" la sfârșit pentru a vă face mesajul să arate prietenos.


 • Imagine intitulată Mută ​​în Coreea pentru a preda limba engleză Pasul 7
  7
  Obțineți viza. Luați pașaportul actualizat către ambasada coreeană din orașul dvs. (în Toronto, ambasada se află pe Avenue Road) și completați cererea de viză de lucru. De asemenea, are 70 de dolari în numerar. Urmați instrucțiunile șefului dvs. și în 2 până la 3 zile veți avea viza.
 • Imagine intitulată Mutare în Coreea pentru a preda limba engleză Pasul 8
  8
  Empaca. Aveți deja un loc de muncă și un departament care vă așteaptă. Acum trebuie doar să vă organizați lucrurile și să vă împachetați. Luați-vă lucrurile obișnuite, dar nu prea multe. Odată ce ajungeți, puteți cumpăra multe haine și lucruri cu banii pe care îi câștigați, astfel încât valiza dvs. să nu fie prea stresantă. Se recomandă să luați un prosop bun și, probabil, un deodorant, dacă doriți (puteți lua o dispoziție de un an de deodorant, deoarece este încă greu de găsit în Coreea). Luați multivitaminele și câteva cărți bune. Librăriile în care vinde cărți în limba engleză sunt rare și costă de obicei scump. Desigur, ea are și o jachetă și mănuși pentru că poate să se răcească puțin în timpul iernii, mai ales dacă mergeți la munte. De asemenea, dacă vă place mirodenii, puteți aduce unele dintre favoritele dvs., deoarece este dificil să găsiți curry, busuioc și oregano. În orice caz, este mai bine să uitați bucătăria proprie și să învățați noi modalități de a mânca. Cu toate acestea, luați mirodenii dacă doriți să vă gătiți. Valiza este într-adevăr un lucru foarte personal, singurul lucru pe care trebuie să-l amintiți nu trebuie să-l exagerați.
 • Imaginea intitulată
  9
  Luați zborul Du-te devreme la aeroport și ia în considerare aproximativ 3 ore pentru a verifica la ușa corespunzătoare și pentru a avea dvs. pungi și vizele verificate pentru călătorie. Cozi sunt extrem de lungi, deci ia în considerare suficient timp. Veți dori, de asemenea, să aveți un moment pentru a vă lua la revedere părinților, fraților, prietenilor, animalelor de companie etc., așa că planificați înainte. Zborul propriu-zis de la Toronto la Seul este de aproximativ 13 ore, dar merge rapid când vizionați filme.
 • Imagine cu titlul Apar să fii un vampir Pasul 5
  10
  Relaxați-vă. Ai venit și acum noul tău șef vrea să te ducă la cină. Bucurați-vă de ea Restaurantele sunt diferite, oamenii stau pe podea și mănâncă cu betisoare. Puteți chiar să începeți să beți în prima noapte, trebuie doar să lăsați totul să curgă și să pară entuziast și plăcut. Șeful tău va fi la fel de nervos ca tine.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru examenul CBAP Pasul 7
  11
  Ia munca cu calm. Sunt doar copii care doresc să se distreze la fel de mult ca tine, deci nu luați totul în serios și încercați să le cunoașteți puțin. Majoritatea copiilor vor fi dulci dacă le arăți o bunătate. Prin urmare, păstrați-vă concentrarea și fiți plăcuți.
 • sfaturi

  • Practicați un pic de coreeană înainte de a călători și veți impresiona cu adevărat pe șeful tău. "Bună ziua" este "Anyung ha se yo" și "Mulțumesc" este "Kam sa ham nida".
  • Este foarte ușor să înveți să citești Hangul (forma scrisă a coreeană). Luați o carte cu indicații înainte de a veni.
  • În timpul interviului telefonic, amintiți-vă că vă intervievați șeful dvs. la fel de mult cât vă intervievează. Profesorii de limbă engleză sunt foarte apreciați în Coreea și există foarte puține locuri de muncă, prin urmare, dacă intervievatorul pare a fi suspect sau plictisitor, nu vă fie teamă să nu acceptați slujba. Va fi un alt loc de muncă în câteva zile.
  • Viața în Coreea pentru vegetarieni este delicioasă și, uneori, confuză. Există o mulțime de alimente vegetariene autentice, dar este adesea dificil să o cereți. Există mai multe feluri de mâncare cu legume și orez, cel mai cunoscut este „Bibimbap“ și apoi există mai multe supe, de exemplu, „jigay“ (deși, uneori, veți observa că acestea sunt pe bază de pește). Pregătește-te să mănânci câteva supe de pește ocazional sau să găsești niște porcine în tofu și kimchi.

  avertismente

  • Întregul proces durează de obicei două luni. Există o cerere constantă pentru profesorii din Coreea, așa că este recomandat să începeți căutările cu două sau trei luni înainte de a începe să învățați.
  • Multe școli au profesori coreeni și profesori de limba engleză, așa că întrebați despre sistemul școlar. Poate fi mai ușor să lucrezi într-o școală unde toată lumea vorbește engleza decât să lucreze într-o școală unde copiii sunt predați de profesori coreeni și englezi.
  • Unele alimente coreene sunt într-adevăr picante.
  • Lăsați-vă toată speranța să schimbeți viața studenților, aproape că veți juca mereu și nu veți avea inspirație. Din când în când, veți avea un moment în care veți face cu adevărat mintea unui copil și va fi o mare senzație, dar este rară (ceea ce probabil vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți un sentiment deosebit).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi bani în SimCity 4Cum să câștigi bani în SimCity 4
  Cum sa ajungi in City of Light in World of WarcraftCum sa ajungi in City of Light in World of Warcraft
  Cum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitorCum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitor
  Cum de a atrage orașele de cifre stickCum de a atrage orașele de cifre stick
  Cum să arate stilul UlzzangCum să arate stilul Ulzzang
  Cum să vă îmbraciți pentru o excursie la Rio de JaneiroCum să vă îmbraciți pentru o excursie la Rio de Janeiro
  Cum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lumeCum să predați limba engleză ca o limbă străină și să călătoriți în lume
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să înveți geografiaCum să înveți geografia
  Cum să înveți vocabularul coreeanCum să înveți vocabularul coreean
  » » Cum să vă mutați în Coreea pentru a preda limba engleză

  © 2011—2020 ertare.com