Cum să vă mutați în Mexic

Dacă ideea unui climat cald, a alimentelor bune și a unui cost de viață accesibil sună atrăgător pentru dvs., atunci vă gândiți să vă mutați în Mexic. Dacă aveți în vedere în mod serios mutarea sau retragerea în Mexic, vă va lua câteva luni de planificare considerabilă înainte de a vă deplasa, indiferent de țara în care vă deplasați. Ar putea fi mai ușor pentru americani să se miște din cauza apropierii lor de Mexic, dar nimeni din lume nu poate alege să se mute în Statele Unite. Continuați să citiți pentru a afla cum să vă mutați în Mexic.

pași

Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 1
1
Colectați documentele de călătorie. Dvs. și membrii familiei dvs. veți avea nevoie de un pașaport valabil pentru a călători în țară. De asemenea, toată lumea va trebui să solicite documentația corespunzătoare privind vizele.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că pașaportul dvs. este valabil. Pentru a locui și a lucra în Mexic, pașaportul trebuie să fie valabil pentru o perioadă de 1 an după ce a solicitat viza necesară. Dacă nu este validă, continuați să o reînnoiți.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 3
  3
  Faceți o listă a dispozitivelor pe care intenționați să le transferați din țara dvs. de origine. Dacă migrați dintr-o altă țară decât America, cerințele pentru tensiunile electrice ar putea să nu funcționeze pentru majoritatea aparatelor mai mari. Elementele cu mai puțină tensiune, cum ar fi playerele MP3, se vor ajusta, de obicei. Dacă veniți din Europa, este mai bine să le vindeți și să cumpărați alții când ajungeți. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți costurile în mișcare.
 • Imagine cu titlul Mutare în Mexic Pasul 4
  4
  Verificați permisul de conducere. Întrucât Mexicul nu solicită cetățenilor săi să dețină o licență internațională, puteți să aveți cu dvs. licența țării dvs. de origine. După ce ați ajuns în Mexic, solicitați o licență de conducere mexicană prin completarea unor documente și prezentarea vizei.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 5
  5
  Gândește-te la animalele de companie. Dacă doriți să vă luați animalele de companie, veți avea nevoie de autorizarea guvernului mexican. Veți avea nevoie, de asemenea, de dovada că animalul este sănătos și că a primit toate vaccinurile sale de la un medic veterinar licențiat. Consulatul local din Mexic vă va oferi mai multe informații despre acest lucru.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 6
  6
  Țineți cont de adresa dvs. Vrei să închiriezi? Dacă da, anunțați proprietarul în avans despre mutare. Sunteți proprietarul? Dacă da, trebuie să decideți dacă să vindeți sau să închiriați casa. Dacă intenționați să vă vindeți casa și nu este încă pe piață, puneți-o pe listă cât mai curând posibil.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 7
  7
  Faceți o listă a ceea ce veți lua și veți pleca. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce trebuie să împachetați și ce va trebui să importați sau să expediați. În timp ce călătoriți mai ușor, cu atât mai ușor va fi. Puteți să închiriați sau să cumpărați mobilier când ajungeți în Mexic.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 8
  8
  Gândește-te la vehiculele tale. Cum îi vei duce în Mexic? Ai de gând să conduci? Vorbește cu o companie de transport maritim pentru a obține ghilimele. Dacă veniți din Europa, este mai probabil să doriți să părăsiți vehiculele acasă sau să le vindeți. Dacă alegeți să vindeți vehiculele, luați-le în revistă și pregătiți-le pentru vânzare după confirmarea vizei.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 9
  9
  Rezervați o cazare temporară. Acest lucru vă va permite să aveți un loc de ședere odată ce veți ajunge în Mexic și vă va oferi timp suplimentar pentru a căuta locuințe permanente și un contract de muncă.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 10


  10
  Obțineți citate din companiile în mișcare. Alegeți compania care vă poate trimite bunurile în cel mai rezonabil timp înainte de sosire și care se află în bugetul dvs.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 11
  11
  Luați în considerare posibilitatea stocării. Dacă nu intenționați să purtați multe obiecte cu dvs., puteți să ne păstrați în țara de origine. Dacă aveți de gând să luați totul cu dvs., este posibil să vă gândiți să depozitați unele în Mexic până când veți găsi o locuință permanentă.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 12
  12
  Faceți rezervări de călătorie pentru sosirea dvs. în Mexic. În cele mai multe cazuri, acesta va fi zborul tău.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 13
  13
  Asigurați-aranjamente pentru copiii dvs. să meargă la școală în Mexic. Mergeți la consulatul local din Mexic pentru a vă ajuta cu aceste aranjamente. Dacă nu aveți copii sau nu mai sunteți în vârstă școlară, săriți acest pas.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 14
  14
  Gestionați-vă finanțele, inclusiv obligațiile fiscale în țara dvs. de origine. Consolidați-vă conturile bancare. Anulați facturile în așteptare, inclusiv cardurile de credit. Închideți toate conturile bancare, cu excepția celei pe care o utilizați încă o dată pentru mutare. Stabiliți suma de bani pe care o veți lua în Mexic. Este posibil să trebuiască să declarați banii dacă este o sumă specifică.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 15
  15
  Obțineți copii ale tuturor înregistrărilor medicale și ale rețetelor de la toți membrii familiei dvs. și ai dumneavoastră. Asigurați-vă că toate vaccinurile sunt actualizate înainte de mutare.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 16
  16
  Informați șeful și orice altă persoană despre mutarea dvs. și data la care o veți face.
 • Imaginea intitulată Mutare în Mexic Pasul 17
  17
  Călătorește în Mexic în funcție de rezervările tale.
 • Imagine intitulată Mutare în Mexic Pasul 18
  18
  Importați lucrurile în termen de 90 de zile de la sosirea dvs. Dacă așteptați mai mult, va trebui să negociați cu un agent vamal și să treceți prin probleme suplimentare pentru a obține bunurile dvs.
 • sfaturi

  • Dacă nu doriți să aveți grijă de toate planurile necesare pentru a vă deplasa în Mexic, puteți angaja un consultant de relocare.

  avertismente

  • Dacă încă nu știți câteva dintre frazele proprii ale Mexicului, acesta este momentul ideal pentru a le învăța! Faceți-vă temele!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să adopți în MexicCum să adopți în Mexic
  Cum să te căsătorești în MexicCum să te căsătorești în Mexic
  Cum să găsești o persoană dispărută în MexicCum să găsești o persoană dispărută în Mexic
  Cum de a alege o destinație de călătorieCum de a alege o destinație de călătorie
  Cum să evitați înșelătoriile cu pașapoarteCum să evitați înșelătoriile cu pașapoarte
  Cum să exportați produse mexicaneCum să exportați produse mexicane
  Cum să faci protectorii migranți în Pakistan să-ți ștampilezi pașaportulCum să faci protectorii migranți în Pakistan să-ți ștampilezi pașaportul
  Cum să vă mutați în SpaniaCum să vă mutați în Spania
  Cum să vă mutați în New MexicoCum să vă mutați în New Mexico
  » » Cum să vă mutați în Mexic

  © 2011—2020 ertare.com