Cum să vă mutați în Germania

Există multe motive pentru care oamenii doresc să trăiască într-o altă țară. Uneori se decid să se deplaseze pentru o oportunitate academică sau profesională, pentru că au întâlnit o persoană dintr-o altă țară cu care vor să trăiască sau pur și simplu pentru că se bucură de călătorii și de a explora alte culturi. Dacă doriți să vă mutați în Germania, există mai mulți pași practici pe care trebuie să îi faceți înainte de mutare, majoritatea cărora vă vor permite să reduceți stresul și să vă bucurați mai mult de călătoria. După ce ați învățat cum să vă mutați în Germania, vă puteți începe noua viață cu liniștea de a avea toate documentele în ordine.

conținut

pași

Imagine cu titlul Mutare în Germania Pasul 1
1
Contactați ambasada germană din țara de origine pentru a solicita asistență pentru solicitarea vizei necesare. Dacă doriți să fiți în Germania mai mult de 90 de zile, trebuie să obțineți o viză. Veți avea nevoie, de asemenea, de un pașaport valabil cu o vechime mai mică de 10 ani și de cel puțin 2 pagini disponibile.
 • Imagine intitulată Mutare în Germania Pasul 2
  2
  Determinați tipul de viză pentru care trebuie să solicitați. Există mai multe tipuri de vize pentru a trăi în Germania, dar toate se încadrează într-una din cele două categorii: limitate și nelimitate. Tipurile specifice de viză sunt de afaceri, de muncă, permanente, turistice și rude. Ambasada Germaniei vă va ajuta să determinați tipul de viză pe care trebuie să o obțineți, dar în cele din urmă este responsabilitatea dvs. să solicitați cea corectă.
 • Imaginea intitulată Mută ​​în Germania Pasul 3
  3


  Găsiți un loc de locuit în Germania și asigurați-vă că toate documentele sunt în ordine. Puteți căuta un serviciu de relocare care să vă ajute să navigați în sistemul de închiriere. Dacă vă mutați în Germania pentru un nou loc de muncă sau pentru un transfer în cadrul companiei dvs., cereți angajatorului să vă ajute să găsiți un loc de trai. În mod ideal, trebuie să vă rezolvați situația de locuit înainte de a merge în Germania, deci nu ar trebui să căutați cazare temporară sau să plătiți pentru o cameră de hotel scumpă.
 • Imaginea intitulată Mutare în Germania Pasul 4
  4
  Faceți pregătiri pentru a trimite toate articolele de uz casnic de care aveți nevoie în Germania. Germania este o țară relativ liberală în ceea ce privește trimiterea bunurilor interne, în comparație cu alte națiuni europene. Puteți trimite articolele obișnuite de consum după inventar, atâta timp cât intenționați să le utilizați și să nu le vindeți sau să le oferiți. Documentele de care aveți nevoie pentru a trimite aceste articole sunt: ​​inventarul acestora, pașaportul, viza și documentele care dovedesc că aveți un loc de muncă în Germania, dacă este cazul.
 • Puteți aduce chiar și obiecte precum arme de foc înregistrate în Germania, atâta timp cât vă prezentați documentele juridice necesare. De asemenea, este necesar să înregistrați aceste articole chiar înainte de a ajunge în Germania.
 • Imaginea intitulată Mutare în Germania Pasul 5
  5
  Dacă vă dețineți locuința în țara de origine, vindeți-vă sau închiriați-vă locuința. Contactați un agent imobiliar sau o companie de administrare a imobilelor pentru a lua măsurile necesare înainte de a vă muta în Germania. În majoritatea cazurilor, este foarte dificil să plătiți o ipotecă în timp ce închiriați sau cumpărați o altă proprietate în Germania.
 • sfaturi

  • Este mult mai ușor să vă mutați în Germania dacă sunteți cetățean al unei țări aparținând Uniunii Europene.
  • Trebuie să știți în avans în ce parte a Germaniei doriți să trăiți. La fel cum în Statele Unite există 50 de state, Germania are 16 și toate sunt foarte diferite una de cealaltă. Unele dintre statele cele mai recomandate pentru a trăi sunt Berlin, Rhineland-Pflaz, Brandenburg și Bavaria.
  • În momentul depunerii cererii de viză, trebuie să faceți fotografii de dimensiune pasaportă ambasadei.
  • Înainte de a vă deplasa, este o idee bună să cunoașteți limba germană și să învățați puțin cu cărți de studiu, lecții audio sau cu un curs de limbă la o universitate publică sau altă instituție de învățământ. În prezent, pentru a intra în Germania, trebuie să aveți cel puțin un nivel intermediar de cunoaștere a limbii. Există mulți oameni care vorbesc alte limbi, cum ar fi engleza și franceza, dar este o cerință de cunoaștere a limbii germane.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să emigrați în Canada pentru a lucraCum să emigrați în Canada pentru a lucra
  Cum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătateCum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătate
  Cum să vă mutați în SpaniaCum să vă mutați în Spania
  Cum să vă mutați în AustraliaCum să vă mutați în Australia
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum să vă mutați în MexicCum să vă mutați în Mexic
  Cum să vă mutați în OlandaCum să vă mutați în Olanda
  Cum să obțineți imunizări pentru călătoriiCum să obțineți imunizări pentru călătorii
  Cum se obține cetățenia francezăCum se obține cetățenia franceză
  Cum se obține o viză turistică pentru FranțaCum se obține o viză turistică pentru Franța
  » » Cum să vă mutați în Germania

  © 2011—2020 ertare.com