Cum să vă mutați în New Mexico

New Mexico este un stat unic. Dacă nu ați trăit niciodată în sud-est, mișcarea poate necesita o reajustare în atitudinea dumneavoastră și în obiceiurile zilnice. Urmați acești pași și veți fi mult mai aproape de a descoperi de ce se numește Land of Charm.

conținut

pași

Imagine intitulată Mută ​​în New Mexico Pasul 1
1
Păstrați calm Dacă veniți dintr-un oraș cu ritm rapid, cum ar fi New York sau Los Angeles, veți întâlni un șoc cultural. În general, oamenii din New Mexico sunt foarte relaxați. Nu se grăbesc. Acest lucru este ceva care va fi foarte clar atunci când de conducere, ca persoana înainte de a vă puteți aștepta să ia un viraj la stânga, atunci când lumina este verde până se transformă din nou în roșu. Nu atingeți claxonul, nu strigați, nu bateți volanul. Nu va schimba modul în care oamenii iau lucrurile - te va face să te gândești doar la tensiune și la manevrabilitate.
 • Imagine intitulată Mutare în noul Mexic Pasul 2
  2
  Utilizați spaniolă Există mulți oameni din New Mexico care nu cunosc engleza. Mulți oameni folosesc expresii în limba spaniolă, chiar dacă vorbesc limba engleză. Puteți comunica în ambele limbi. Amintiți-vă că mulți oameni sunt de origine hispanici, deși nu va arata, cu atât mai mult în cazul în care locul de unde ai venit de la persoane de origine hispanica au piele maro.
 • Imagine intitulată Mutare în New Mexico Pasul 3
  3
  Lăsați stereotipurile deoparte. Chiar și în orașe ca New York, unii oameni tind să se grupează în funcție de cultura din care fac parte. În New Mexico acest lucru nu este cazul. Oamenii se amestecă și interacționează independent de rasa sau cultura lor. grupuri etnice majoritare sunt albe (descendenții de spanioli din alte părți ale SUA, unele germană ...), mexicană și indienii americani. Este foarte des întâlnită cuplurile ambelor rase. Ceea ce, probabil, poate fi mai puțin frecvente este de a găsi cupluri gay sau o uniune între ferma cineva și cineva din oraș, dar, în general, New Mexico este un loc confortabil în cazul în care atitudinea generală este „viu și lasă să trăiască“, ceea ce nu se întâmplă în alte locuri ale țării.


 • Imagine intitulată Mutare în New Mexico Pasul 4
  4
  Ia o mașină. New Mexico este practic pustie. Transportul public nu este ceva pe care doriți să vă depindeți, dacă nu locuiți în Albuquerque. Din fericire, costul înregistrării unui vehicul este foarte scăzut și nu există taxe de inspecție. Veți observa acest lucru ultima dată, deoarece veți vedea multe camioane vechi cu luminile agățate. Și chiar dacă nu conduci un camion, te vei simți neputincios. Unul mare
 • Imagine intitulată Mutare în New Mexico Pasul 5
  5
  Puneți pe cremă. New Mexico este un loc foarte uscat. Pielea va observa imediat, la fel ca buzele tale. Puneți pe protecție solară sau pielea ta va deveni piele. De asemenea, puteți obține o mulțime de vânt în acest loc, astfel încât, din nou, să vă protejați pielea.
 • Imagine intitulată Mutare în New Mexico Pasul 6
  6
  Apreciați noua dvs. casă La început, va fi dificil să vă obișnuiți, mai ales dacă veniți dintr-un loc cu o multitudine de vegetație sau foarte ocupați. Noul Mexic este extrem de pașnic și orbitor. Vizitați casele vechi construite pe stânci, peșterile formate în deșert și dunele sale extinse. Familiarizați-vă cu istoria locală (bisericile, Billy the Kid, Geronimo și Smokey the bear). Mănâncă perele și maniurile prăjite, sau friptură din zonă (rattlesnake!).
 • sfaturi

  • Adu-ți un sacou cu tine. Este deșertul, dar ceea ce mulți oameni nu înțeleg este faptul că este rece în deșert noaptea, chiar și în timpul verii.
  • Rețineți că va fi un climat extrem de uscat, posibil o schimbare foarte bruscă pentru dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a schimba vocea lui Siri pe un iPhoneCum de a schimba vocea lui Siri pe un iPhone
  Cum se scrie în spaniolă în Microsoft WordCum se scrie în spaniolă în Microsoft Word
  Cum se identifică un geode când este închisCum se identifică un geode când este închis
  Cum să te căsătorești în MexicCum să te căsătorești în Mexic
  Cum să comunicați cu cineva care nu vă vorbește limbaCum să comunicați cu cineva care nu vă vorbește limba
  Cum să înveți fraze de bază în limba englezăCum să înveți fraze de bază în limba engleză
  Cum de a conjuga orice verb în orice verb tensionat în spaniolăCum de a conjuga orice verb în orice verb tensionat în spaniolă
  Cum să numărați până la 10 în englezăCum să numărați până la 10 în engleză
  Cum să spun `fată drăguță` în englezăCum să spun `fată drăguță` în engleză
  Cum să spun "numele meu este" în englezăCum să spun "numele meu este" în engleză
  » » Cum să vă mutați în New Mexico

  © 2011—2020 ertare.com