Cum să vă mutați în Florida

Cu aproximativ 20 de milioane de locuitori, statul Florida este considerat un loc bun pentru a trăi din diferite motive. Climatul cald, școlile sunt bune, multe facilități pentru asigurarea de sănătate și o listă largă de opțiuni de agrement atrag tot mai mulți oameni, în special cei din nordul Statelor Unite. Dacă ați luat vreodată în considerare posibilitatea de a vă muta în Florida sau sunteți în curs de a face acest lucru, acest articol va oferi câteva măsuri pentru a vă muta în starea soarelui.

pași

Awesome-FLORIDA! .jpg" class ="imagine lightbox">
Imagine cu denumirea FLORIDA minunat!
1
Aflați cu atenție în ce parte a Floridei doriți să trăiți. În afară de nevoile de bază (școli, locuri de muncă, spitale din apropiere etc.), Florida este un stat mare și divers. Dacă nu aveți în vedere un anumit loc, vă va ajuta să înțelegeți că există cinci regiuni diferite în cadrul statului, una dintre ele vă va arăta mai atractivă decât celelalte. Aceste regiuni sunt:
 • Florida Panhandle: Aceasta este casa capitalei din Tallahassee și este cunoscută pentru frumoasele plaje din Golf. Tallahassee este la doar 48 km de marginea Georgiei și este cunoscut pentru farmecul său sudic și oameni prietenoși.
 • Florida de Nord: aici se află orașele mari din Gainesville și Jacksonville. Este cunoscut pentru atmosfera sa culturală sudică și reperele sale istorice.
 • Florida Centrală: aici găzduiesc Disney World, SeaWorld și Centrul Spațial Kennedy.
 • Florida de Sud: Aceasta este cea mai lungă zonă metropolitană din stat și găzduiește Everglades, Miami, West Palm Beach și Key West.
 • Florida de Sud-Vest: Aici se află Tampa, St Peterburg, Napoli, Sarasota și Ft. Myers. Este cunoscut pentru muzeele, teatrele și arta sa. Precum și pentru plajele sale frumoase.
 • 2
  Pregătiți-vă vremea. Dacă veniți dintr-un loc răcit, spuneți la revedere zăpezii și sezoanelor reci - pregătiți-vă să experimentați zile calde, umede și lungi în vară. Orașele din apropierea coastei sunt norocoase să se prăbușească în briza mării, dar locurile cele mai îndepărtate de coastă (în special în Florida Centrală) sunt sufocante și pline de căldură. Furtunile de vară sunt scurte și puternice, apar cu o regularitate pe care aproape că le poți spune când vin. Restul anului este de obicei uscat și liniștit în aproape întregul stat și cu unele sezoane reci în timpul iernii.
 • 3
  Verificați dacă casele au panouri chinezești (gips carton chinezesc) sau mucegai. Casele care au fost libere timp de luni și posibil fără energie electrică de ani de zile (cum ar fi cele ipotecate) sunt deosebit de vulnerabile la aceste probleme. Dacă nu doriți să adăugați bani în bugetul dvs. pentru a remedia acest lucru, evitați să cumpărați case cu astfel de probleme.
 • 4
  Începeți să vă gândiți la siguranța casei dvs. în fața uraganelor. În general, apartamente și condominiums sunt pregătite pentru acest lucru, dar așa trebuie și dumneavoastră. Începeți prin a inspecta obloanele uraganului sau cumpărați altele noi, consolidând subsolul și instalând ferestrele care susțin acest fenomen. Obișnuiți-vă să reînnoiți și să vă reînnoiți proviziile, cum ar fi alimentele neperisabile, apa (schimbarea la fiecare câteva luni), radiourile bateriei etc. Căutați dacă casa dvs. se află într-o zonă de inundații, faceți-o cât mai curând posibil, de preferință înainte de a ajunge în casă.
 • 5


  Luați măsuri preventive pentru piele. Dacă pielea dvs. este foarte sensibilă la soare, va trebui să fiți mai atent atunci când utilizați loțiuni, creme sau alte produse, deoarece soarele din Florida este foarte puternic. Umiditatea face de asemenea acest loc foarte confortabil pentru țânțarii, deci dacă sunteți sensibil la mușcăturile de țânțari, căutați un spray sau o loțiune potrivită pentru a le ține departe.
 • 6
  În Florida, spaniola este de asemenea vorbită. Acest lucru este foarte important dacă intenționați să vă mutați în Florida de Sud, deoarece acest loc are o populație tot mai mare de locuitori din Latino și de cultură din America Latină.
 • 7
  Fii răbdătoare pe drum. Cu numărul mare de turiști și cetățeni în vârstă pe drum, poate fi ușor să fii frustrat cu șoferi lenți sau motocicliști pierduți. Păstrați calm, urmați semnele de circulație și învățați să rezolvați acest lucru. Florida este un stat mare cu multe lucruri de vazut si datorita geografiei si compozitiei sale plate este un loc minunat de explorat cu masina.
 • 8
  Fii rezident. Țineți cont de cheltuielile juridice necesare pentru a vă deplasa este un pas crucial. Citiți site-ul Web al statului Florida pentru mai multe informații despre rezidență (https://stateofflorida.com/Portal/DesktopDefault.aspx?tabid=38). Mai exact, concentrați-vă pe permisul de conducere, asigurarea, schimbarea adresei, nevoile companiei dvs. dacă aveți una, etc.
 • 9
  Bucurați-vă de tot ceea ce Florida are de oferit. Plajele sale, fascinantul faunei sălbatice, orașele mari, multiculturalismul, mâncarea bogată și clima sunt doar câteva din lucrurile pe care le putem cunoaște în Florida.
 • Petreceți o zi la plajă. Florida are una dintre cele mai lungi linii de coastă în comparație cu alte state, cu multe lucruri de oferit: de la o plajă de soare pe nisipul cald alb la o varietate de sporturi nautice.
 • Vizitați Centrul Spațial Kennedy. Este la aproximativ o oră de la Orlando și are un centru cu mulți vizitatori, lansări de rachete și oferă oportunități pentru a vedea viața sălbatică exotică care locuiește acolo.
 • Distrează-te cu parcurile tematice din Florida Central. Cu puțină informație online, veți realiza că există mult mai multe experiențe decât Disney World.
 • Luați o călătorie ușoară pe croazieră prin Everglades. Va fi o zi de neuitat, asigurați-vă că alegeți o zi cu un climat confortabil - mlaștinile pot deveni foarte umede.
 • Vizitați Florida Keys. Key West este una dintre cele mai faimoase insule și puteți face o fotografie cu un semn care spune că sunteți la 145 km de Cuba.
 • sfaturi

  • Nu vă dați toate hainele de iarnă. Nopțile în acest sezon pot fi surprinzător de reci și poate fi utilă o jachetă ușoară sau un pulover.
  • Deși Florida nu are cel mai bun sistem de învățământ, este considerat un stat excelent pentru căminul de casă, căutăm programul școlii virtuale din Florida.

  avertismente

  • Amintiți-vă că există aligatori și șerpi în multe părți ale Floridei. Învață să supraviețuiești unei întâlniri cu un crocodil sau aligator și să diferențiezi un șarpe rege de un șarpe de corali.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți înregistrări privind divorțulCum să găsiți înregistrări privind divorțul
  Cum sa alegi avocadoCum sa alegi avocado
  Cum se face suc de portocaleCum se face suc de portocale
  Cum sa eviti rechinii in timpul navigariiCum sa eviti rechinii in timpul navigarii
  Cum să începeți luptele profesionaleCum să începeți luptele profesionale
  Cum să aplicați legea BakerCum să aplicați legea Baker
  Cum se califică pentru MedicaidCum se califică pentru Medicaid
  Cum să curățați și să păstrați lochasulCum să curățați și să păstrați lochasul
  Cum să vă mutați în HawaiiCum să vă mutați în Hawaii
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  » » Cum să vă mutați în Florida

  © 2011—2020 ertare.com