Cum să vă mutați într-o altă țară

Mutarea într-o țară străină este una dintre cele mai mari tranziții pe care le puteți face. Deși poate fi dificilă și tensionată atunci când vine vorba de documente, poate fi și o experiență extrem de plină de satisfacții și îmbogățiri. Indiferent dacă vă mutați pentru o afacere sau din motive personale, bine pregătit vă va permite să faceți tranziția într-un mod mai simplu și mult mai distractiv. Acest articol vă va arăta lucrurile pe care ar trebui să le țineți cont.

pași

Metoda 1
Aspecte practice ale mișcării

Imaginea intitulată 161405 01
1
Asigurați-vă că pașaportul dvs. este actualizat și că aveți o viză care vă permite să vă mutați într-o țară. Dacă există posibilitatea de mișcare, mai ales pe termen scurt, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru această eventualitate. Dacă faceți toate pregătirile posibile în avans, nu va mai fi mai multe lucruri de îngrijit când va veni timpul să plecați. Dacă aveți o problemă cu viza, puteți suferi întârzieri în mutarea dvs.
 • Asigurați-vă că pașaportul rămâne valabil. Dacă aveți nevoie de unul nou, este primul lucru pe care va trebui să-l ocupați. Este posibil să dureze câteva săptămâni pentru a solicita și a primi un nou pașaport.
 • Imaginea intitulată 161405 02
  2
  Creați un plan Mai întâi de toate, proiectați un plan în care puteți marca lucrurile pe măsură ce le faceți. Planul menționat trebuie să fie complet și să includă cronograme. Acestea sunt câteva alte considerente:
 • Asigurați-aranjamente pentru ambalare și transport. Interviu-te cu cel puțin trei companii diferite și cereți-le citatele pentru mutare. Aflați care sunt specializările fiecăruia: ambalare specializată, transferul cramei (care ar putea fi problematic), ajutor cu animalele de companie, garanții de timp, depozitare la destinație etc. De asemenea, vorbiți despre posibilitatea de a vă depozita lucrurile în țara în care vă aflați în prezent. Dacă mișcarea va fi pe termen scurt și intenționați să reveniți, este mai bine să lăsați câteva lucruri (sau chiar cele mai multe).
 • Decideți ce veți face cu casa dvs. curentă dacă sunteți proprietarul. Vrei să o vinzi sau să o închiriezi? Dacă îl vindeți, discutați cu un agent imobiliar și spuneți-i planurile voastre. Întrebați-vă dacă aveți timp să așteptați cea mai bună ofertă sau dacă aveți nevoie să o vindeți repede pentru a obține banii. Aveți grijă cu modul în care îi spuneți agentului, deoarece, în ciuda grabă, doriți să obțineți cel mai bun preț.
 • Dacă intenționați să-l închiriați, interviu unii agenți responsabili de proprietățile de închiriere și asigurați-vă că vă simțiți complet confortabil cu serviciile lor. Cereți referințe dacă este posibil și alegeți un agent care are experiență în închirierea de proprietăți ale căror proprietari trăiesc în străinătate. Este mult mai dificil să închiriezi o proprietate din străinătate și există multe lucruri care pot merge prost în absența ta în cazul în care agentul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile de bază pentru a verifica proprietățile în mod regulat și pentru a investiga în mod corespunzător chiriașii.
 • Se ocupă cu ipoteci, contracte de leasing și împrumuturi. Ar trebui să discutați cu banca sau cu alți creditori despre cum să vă ocupați cât mai eficient de aceste obligații financiare.
 • Discutați cu școlile copiilor despre următoarea schimbare. Veți avea nevoie de dovezi de nivelul actual de școlarizarea copiilor dumneavoastră, precum și o garanție că sunteți dispus să primiți e-mailuri sau apeluri de la școală în țara pe care le vizitați, în cazul în care acest lucru este important. Adresați-vă consultantului academic despre orice probleme legate de tranziție care ar putea fi utile.
 • Vaccinuri și vize. Asigurați-vă că sunteți la curent cu vaccinurile importante și obțineți toate vizele. Clasificați documentația atașată care este necesară pentru o mutare permanentă sau pe termen lung.
 • Dacă aveți de gând să renunțe la cetățenia țării dvs. curente și să ia una nouă, veți avea nevoie de mult timp pentru a face acest lucru, astfel încât începe să faci de la începutul dvs. de planificare.
 • Elaborați un program de ambalat. Urmați-le la scrisoare, deoarece vă va oferi suficient timp pentru a face față lucrurilor care nu merg bine, pentru că unii o vor face!
  Imaginea intitulată 161405 02b06
 • Imaginea intitulată 161405 03
  3
  Rezervați suficient timp. Unele corporații și entități guvernamentale care trimit muncitorii în străinătate vă oferă adesea o notificare de luni sau zile în avans pe care alegeți să o mutați. În acest caz, cereți tot ajutorul pe care sunt dispuși să îl plătească, veți avea nevoie de el.
 • Dacă aveți avantajul de a stabili propriile termene, rezervați cel puțin șase luni. Veți avea nevoie de tot acest timp pentru a lega mai multe capete libere, inclusiv a face cu proprietatea, masina, animale de companie, de asigurare, de ambalare și de transport, conturi bancare, de tranziție de învățământ și multe altele. În unele cazuri, este posibil să nu aveți acest avantaj.
 • Este posibil să se organizeze o mișcare rapidă, așa că dacă ați fost repartizat acest post, evitați disperarea. Cu toate acestea, dedați imediat timpul necesar pentru a crea rețele de asistenți. Chiar ai nevoie de toate mâinile pe care le poți obține.
 • Imaginea intitulată 161405 04
  4
  Găsiți o cazare în țara în care veți merge cât mai curând posibil. Veți sta într-un hotel sau un apartament în timp ce căutați un loc unde să cumpărați sau să închiriați?
 • Nu este recomandat să cumpărați un loc online. Dacă cumperi un loc fără să-l vezi, ai putea să cumperi ceva teribil. Trebuie să fii în zonă pentru a obține o idee de cartier, pentru a evalua fungice podrición baza casei și pentru a determina dacă prețul este prea mare sau nu.
 • O modalitate de a evita este dacă vă sau o rudă faceți o vizită anterioară pentru a verifica proprietatea, a vedea ce este oferit și dacă găsiți o afacere bună. De asemenea, puteți întâlni pe cineva din țară care vă poate ajuta cu tot ce aveți nevoie.
 • Chiar dacă doriți să cumpărați o casă sau un apartament în țara în care vă veți duce, este recomandat să începeți prin închirierea unui loc. Chiria vă oferă posibilitatea de a vă schimba locația în cazul în care găsiți una inadecvată sau că pur și simplu nu doriți să fiți în acea țară. După aproximativ șase luni, veți avea o idee mai bună dacă doriți să rămâneți sau nu, precum și o mai bună înțelegere a proprietății și a zonelor în care doriți să trăiți. Aceasta înseamnă mai puțină presiune pentru dvs. și o șansă mai mare de a lua decizia corectă.
 • Rețineți că la început nu veți avea toate lucrurile. Acest lucru face inițial mai bine să trăim într-un hotel sau un apartament.
 • Obțineți un avocat bun dacă doriți să cumpărați o proprietate într-o altă țară. Veți avea nevoie de cineva din partea dvs. care are cunoștință de toate taxele, taxele, taxele, avertismentele etc. care are țara în care vă veți muta. Avocatul dvs. curent v-ar putea recomanda unei persoane din noua țară.
 • Imaginea intitulată 161405 05
  5
  Deschideți conturi bancare care funcționează în locul în care mergeți. Este mai ușor să transferați bani între mai multe țări, fără a pierde prea mult în procesarea taxelor. Discutați cu banca dvs. curentă pentru a evalua opțiunile de transfer. Unele bănci vor permite chiar transferuri către conturile străine prin intermediul telefoanelor mobile, deci ar trebui să revizuiți toate alternativele.
 • Dacă nu intenționați să nu vă întoarceți în țara dvs. curentă, vă recomandăm să păstrați cel puțin un cont bancar pe care îl lăsați deschis. Cu cât aveți mai mult un cont deschis, cu atât veți avea mai mult credit. Dacă vă întoarceți, este mai ușor să începeți de unde ați rămas, în loc să vă deschideți un cont nou. Internet banking va facilita supravegherea contului în țara de origine.
 • În unele țări, accesarea banilor va fi mult mai dificilă decât în ​​altele. Asigurați-vă că vorbiți despre provocările și soluțiile cu banca dvs. și un consilier financiar respectat, care are cunoștințe despre țara în care vă deplasați.
 • Imaginea intitulată 161405 06
  6
  Determinați dacă aveți cunoștințe care trăiesc deja în acea țară. Ele pot fi o sursă neprețuită de ajutor în cazul în care aveți nevoie de informații, de sprijin și de conexiuni. Spuneți-le planurile dvs. și probabil că vor face tot ce le stă în putință pentru a vă asigura că obțineți informațiile de care aveți nevoie.
 • Imaginea intitulată 161405 07
  7
  Faceți o evaluare sinceră a activelor dvs. și începeți să părăsiți ceea ce nu aveți nevoie. Este adevărat că nu avem nevoie de multe lucruri pentru a trăi și totuși casele noastre sunt adesea pline de lucruri pe care le-am dobândit de-a lungul anilor, multe dintre care nu utilizează sau de nevoie. În loc de a transporta tot ce cu tine sau cu plata pentru a le stoca, face o evaluare corectă nevoia de a păstra multe din lucrurile. Dacă este posibil, dați sau oferiți lucrurile de care nu aveți nevoie. Este mult mai bine să călătorească lumină și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lucrurile pe care le ține soarele care va fi o povară pentru tine.
 • Imaginea intitulată 161405 08
  8
  Vinde-ți lucrurile Utilizați site-urile de licitații online pentru a scăpa de lucrurile de care nu aveți nevoie. Chiar dacă vă grăbiți, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vinde articole en gros, chiar și o cameră întreagă. Spuneți oamenilor că vă veți deplasa în străinătate și că trebuie să scăpați de tot. Oamenii vor iubi să profite de o afacere!
 • Fii inflexibil. Tot ceea ce adăugați înseamnă costuri mai mari de transport.
 • Ocazional, containerele de transport sunt pierdute și chiar mărfurile pot fi deteriorate în orice stadiu al călătoriei datorită manevrelor necorespunzătoare și altor obstacole. Țineți minte acest lucru atunci când aduceți colecția antică - în acest caz, ar fi mai bine să le stocați sau să le vindeți pentru profit. Asigurați o asigurare adecvată pentru orice neajuns care poate apărea în timpul transportului.
 • Imaginea intitulată 161405 09
  9
  Luați în considerare toate opțiunile pentru transportul animalelor de companie pe care le aveți. Pentru unii oameni, aceasta înseamnă a le da unui prieten sau unui membru al familiei care să aibă grijă de ei. Pentru alții, înseamnă să le purtați cu ei. Dacă intenționați să vă luați animalele de companie, luați în considerare următoarele:
 • Este permis animalul tău de companie în țara în care te duci?
 • Va trebui ca animalul dvs. de companie să fie supus unei perioade de carantină? Cât timp va dura și ce va fi prețul?
 • Cum va călători animalul dvs. de companie? Aflați siguranța, costurile și toate cerințele, cum ar fi pașapoartele pentru animale de companie.
 • Cât de bine este sănătatea animalului dvs. de companie? Este necesar să fiți bine vaccinați și să vă pregătiți medical pentru călătorie. Pot exista și alte cerințe ale țării de destinație.
  Imaginea intitulată 161405 09b04
 • Luați în considerare fragilitatea animalului dvs. de companie atunci când luați decizia. Conducerea unei persoane în vârstă sau a unui animal de companie cu handicap ar putea fi o traumă prea mare pentru ea.
 • Imaginea intitulată 161405 10
  10
  Aflați dacă aveți nevoie de un alt permis de conducere în noua țară. Unele țări acceptă cel pe care l-ați obținut în țara de origine sau chiar o licență de conducere internațională. Alții vă vor cere să vă înscrieți la examenele locale la un moment dat. Evitați să așteptați să investitați, deoarece este dificil să nu conduceți într-un loc nou.
 • Imaginea intitulată 161405 11
  11
  Informați cu anticipare suficientă la locul de muncă. Dacă nu veți mai merge la serviciu, trebuie să vă conformați politicilor de renunțare. Asigurați-vă că vă anunțați în prealabil. Cu toate acestea, dacă nu există ceva care afectează notoriu locul dvs. de muncă din cauza planificării, nu este recomandabil să le informați până după ce ați făcut pregătirile. În cazul în care vă schimbați mintea sau locul de muncă vă va înlocui mai devreme decât planificați.
 • Metoda 2
  Șoc cultural

  Imaginea intitulată 161405 12
  1
  Pregătește-te pentru a face față schimbărilor mari. Mutarea într-un loc foarte diferit de casa ta poate provoca un șoc cultural și poate face mutarea un proces mai complicat, dar vei începe să o depășești după câteva luni de imersiune. În diferite țări, oamenii fac lucrurile în mod diferit (de aceea se numesc țări "străine") și suntem străini față de căile lor de acțiune. Cu toate acestea, aceasta este cea mai mare și mai incredibilă oportunitate pe care o veți înțelege o altă cultură. După ce începi să te gândești la oameni dintr-o altă țară, nu se va mai întoarce. Va fi mult mai greu să vezi lumea ca două locuri diferite odată ce vei cunoaște această experiență.
  • Dacă nu sunteți familiarizați cu obiceiurile locale, cercetați înainte și cunoașteți cât mai mult posibil. Mai bine să aibă o înțelegere superficială nu știe nimic, cel puțin vă oferă o șansă pentru tine să înțeleagă și să se implice mai mult în cultura și obiceiurile atunci când vă aflați în noua țară. De asemenea, vă va ajuta să vă asigurați că nu faceți greșeli care pot provoca o confruntare.
  Imaginea intitulată 161405 12b01
 • Imaginea intitulată 161405 13
  2


  Rețineți că micile confort pierdute pot deveni probleme mai mari decât v-ați imaginat vreodată. Acea cafea pe care ați iubit-o să beți acasă și locul preferat pe care l-ați folosit pentru a merge poate fi evident atunci când nu mai sunt în viața ta. Este important să recunoașteți simțul pierderii pe care o simțiți, dar să rămâneți deschisi la găsirea de noi experiențe care sunt preferințele voastre. Necunoscutul ar putea duce la lucruri preferate pe care le veți învăța să le iubiți mai mult decât ați făcut în țara de origine.
 • Dacă vă mutați dintr-o țară în care puteți cumpăra mai multe produse la una în care nu există o mare varietate de ele, viața poate părea provocatoare. Nu mai aveți culoarul de cereale pentru micul dejun (acum a fost redus la un mic raft) sau pentru o mare varietate de mașini pe care le puteți alege (acum aveți doar albastru sau gri). La început, acest lucru poate fi extrem de frustrant. Ai două opțiuni, prima este de a accepta și să ia în considerare lipsa de opțiuni vă economisește timp, plus că a doua resurse-se să se întoarcă în țara de origine și să cumpere ceea ce aveți nevoie (sau au familie și prieteni pentru a trimite cuprinzătoare pachete). Pentru mulți oameni, lipsa opțiunilor nu dispare în timp (veți aminti adesea zilele când ați putea obține un obiect în multe stiluri diferite), dar vă veți obișnui!
 • Imaginea intitulată 161405 14
  3
  Pregătește-te pentru ca farmecul să dispară după câteva luni. Inițial, primele luni se vor simți ca o vacanță incredibilă și veți petrece mult timp descoperind lucrurile și devenind încântați. Cu toate acestea, în timp, veți realiza că de fapt aveți o viață în acel loc și că nu va fi la fel de interesant cum credeați. Pentru unii oameni, această înțelegere vine mai devreme decât mai târziu, deoarece birocrația, problemele de întreținere și crizele minore întrerup fluxul vieții.
 • De la început, căutați specialiști tehnici decenti. În timp, ceva se va rupe. În plus, veți avea nevoie de cineva de încredere să apară atunci când este necesar și a cărui rată este corectă. Dacă nu ați găsit încă acești oameni întrebându-vă cunoscuții, veți fi țintă de oameni fără scrupule care vă vor percepe taxe excesive. Aceasta poate fi o experiență traumatizantă și din moment ce aveți libertatea de a planifica în loc să așteptați, faceți-o.
 • Păstrați calm atunci când vă ocupați de procedurile birocratice. Cele mai multe țări au forme extrem de ridicole, linii și motive pentru a completa documentele și a aștepta. Misiunea dvs. nu este de a pune la îndoială motivul, ci de a învăța prin intermediul site-urilor locale și online pentru a rezolva aceste probleme în cel mai bun mod posibil. Există întotdeauna o cale, așa că asigurați-vă că ați învățat pe cel corect. Dacă nu întrebați, nu veți ști niciodată.
 • Imaginea intitulată 161405 15
  4
  Pregătiți-vă să acceptați limitele în rutinele și modalitățile de a face lucrurile. O altă formă de șoc cultural este să înveți ceea ce nu puteți face, chiar dacă ați putea în țara de unde veniți. Nu sunteți în măsură să le întrebați - acceptați că așa stau lucrurile. Indiferent dacă societatea în care vă aflați este mai mult sau mai puțin permisivă decât cea cu care ați fost obișnuit, asigurați-vă că faceți ceea ce trebuie să vă potriviți. Dacă v-ați dorit să creați o tulburare sau să vă luați poziție, atunci mutarea în străinătate nu este modalitatea corectă de a face acest lucru - în acest caz, stați acasă!
 • Imaginea intitulată 161405 16
  5
  Obțineți sprijin Mutarea într-o altă țară este una dintre cele mai mari cauze de stres. Uneori va fi distractiv, uneori va fi cea mai proastă experiență pe care o puteți experimenta. În alte momente, te vei simți ca acasă, pentru că tu ai devenit unul.
 • Roller coaster-ul dvs. de emoții merită să primească atenția cuvenită. Dacă suferiți de anxietate, temeri neîncetate, depresie etc., căutați ajutorul unui terapeut de sănătate mintală. Nu suferi în tăcere, pentru că va fi agravată numai de ciudățenia tuturor și de toată lumea din jurul tău, ceea ce te va face să te simți complet izolat și înspăimântat.
  Imaginea intitulată 161405 16b01
 • Asigurați-vă că creați o rețea de prieteni apropiați, discutați deschis cu familia și prietenii despre sentimentele dvs. și ascultați cu atenție preocupările copiilor dvs. (dacă este cazul).
  Imaginea intitulată 161405 16b02
 • Puteți să vă supuneți terapiei de sănătate mentală online în cazul în care preferați să vorbiți cu cineva din țara de origine. Frumusețea internetului este că puteți rămâne aproape dacă este necesar.
  Imaginea intitulată 161405 16b03
 • Utilizați rețele sociale precum Facebook, Twitter, Google+ și e-mail pentru a păstra legătura cu prietenii și familia. Utilizați Skype pentru a conversa față în față: este aproape ca fiind acolo! Aceasta poate fi o modalitate reconfortantă și benefică pentru a vă menține sentimentele controlate și pentru a primi sprijin de la oamenii care vă cunosc bine.
  Imaginea intitulată 161405 16b04
 • Invitați cei mai apropiați prieteni să stea din când în când pentru o scurtă pauză.
  Imaginea intitulată 161405 16b05
 • Imaginea intitulată 161405 17
  6
  Rămâi în siguranță. O altă problemă legată de șocul culturii se deplasează într-un loc care nu este la fel de sigur ca de unde ați venit. Adresați-vă localnicilor pentru a vă informa cu privire la locurile în care trebuie să vă îndepărtați și la problemele din zonă.
 • Utilizați hainele potrivite pentru locul în care locuiți și încercați să amestecați. Uneori, lipsa de securitate apare deoarece infractorii consideră că o persoană este un turist sau o persoană care este îmbrăcată necorespunzător.
 • Contactați secția de poliție locală pentru a discuta problemele de securitate. Puteți, de asemenea, să întrebați despre nivelurile de criminalitate din zona în care călătoriți sau unde intenționați să închiriați un loc de trai.
 • Metoda 3
  Dacă încă nu decideți să vă retrageți din țară

  Imaginea intitulată 161405 18
  1
  Determinați țara în care vă interesați să vă deplasați. Dacă nu aveți altă alternativă, cum ar fi relocarea afacerii dvs., depinde de dvs. să aflați care este cel mai bun loc pentru a trăi. Doriți să trăiți în orașul roz Toulouse din sud-vestul Franței? În Berlin, Germania? În Mexic? Venezuela? Spania? Rusia? China?
  • Imaginați-vă că trăiți în acea țară nouă. Vizionați videoclipuri de pe Internet pentru a obține o idee despre ceea ce este, în toate sezoanele anului. Gândiți-vă la vreme, la nivelul poluării, la accesul la hrană, la transport și la îngrijirea medicală. Afișează lucrurile pe care le poți face în ceea ce privește munca și activitățile.
  • Efectuați o căutare pe Internet pentru a găsi povesti despre persoanele care au făcut deja acest pas. Migranții poate fi cea mai bună sursă de informații, și pentru a citi despre experiențele lor vor ajuta să dezvolte o mai cuprinzătoare în cazul în care este o alternativă rezonabilă sau dacă este ceva cu care cei mai mulți oameni au avut probleme sens. Dă-o oarecare credibilitate la ceea ce spun ei, pentru că este experiențele lor, dar, de asemenea, să fie conștienți de faptul că experiențele individuale variază considerabil în funcție de motivele pentru mutarea, veniturile lor, experiențele lor de muncă, locul unde live, etc. Puneți întrebări dacă forumurile de pe site o permit.
  • Poți lucra în țara merge?, Profesia ta este în cerere? Ce obstacole trebuie să depășească pentru a găsi un loc de muncă?, Există posibilitatea de a obține un loc de muncă înainte de a muta astfel încât să puteți avea un venit sigur? Puțini oameni își pot permite să nu aibă un loc de muncă într-o țară nouă, cu excepția cazului în care au suficiente resurse financiare pentru a-și acoperi șederea. De asemenea, obțineți informații despre securitatea socială și despre testele pe care va trebui să le îndepliniți pentru a fi eligibile - trebuie să știți că acestea nu vă pot selecta luni sau ani sau chiar niciodată.
 • Imaginea intitulată 161405 19
  2
  Mergeți într-o vacanță în țara în care intenționați să mergeți, astfel încât să puteți experimenta viața înainte de a vă deplasa complet. Ghidurile sunt o sursă bună de informații, dar nu depind complet de ele. Încercați să evitați zonele turistice ale țării și vizitați locurile "mai puțin populare" unde puteți interacționa cu localnicii la nivel personal. Cu toate acestea, aveți grijă: dacă doriți să vă mutați în străinătate ca urmare a unei vizite într-o țară în timpul sărbătorilor dvs., rețineți că în concediu și în viață există două experiențe complet diferite. În timpul sărbătorilor, nu aveți o agitație zilnică, o interacțiune cu birocrația zilnică sau o rutină pe care localnicii o fac și, în general, o preocupare pentru lume. Odată ce locuiți acolo, realitatea acelei țări ar putea fi ceva foarte diferit de experiența ruinată a unui turist. Nu vă bazați decizia de a vă deplasa în simplul fapt că ați vizitat o țară!
 • Imaginea intitulată 161405 20
  3
  Aflați tot ce puteți despre țara dvs. Acestea includ obiceiurile locale (care sunt foarte importante), limba (și mai importantă) și orașele și regiunile. Este esențial să știți dacă credeți că puteți trăi sub diferite legi, obiceiuri și rutine, deoarece acestea vă vor afecta viața de zi cu zi. De exemplu, cele mai stricte cu privire la ceea ce se poate și nu se poate face într-o țară ca Singapore (ca guma de mestecat în public cu risc de a fi aruncat) reglementări ar putea face un cetățean al unei țări liberale se simt reprimate.
 • Imaginea intitulată 161405 21
  4
  Aflați mai multe despre legile și procedurile de imigrare ale țării în care mergeți. Puteți chiar să vă mutați în țara în care doriți să trăiți? Unele țări au cerințe foarte stricte pentru imigranți, bazate pe venit, vârstă, competențe, formare profesională sau conexiune familială. Puteți găsi că, dacă nu ești bogat, nu ai aptitudini, esti prea vechi sau nu au membri ai familiei locuiesc deja acolo, nu au șanse să se mute în țara în cauză. Citiți regulile stabilite de țara respectivă pe site-ul dvs. de imigrare. Contactați departamentul de imigrare și cere mai multe informații specifice cu privire la cazul dumneavoastră în special orice informații imprimate poate fi la fel de clar ca expunerea situația dumneavoastră personală cu cineva care vă poate consilia cu privire la acest lucru.
 • Contactați ambasada țării ca un prim pas. De multe ori puteți găsi pachete de informații pentru persoanele care doresc să emigreze.
  Imaginea intitulată 161405 21b01
 • Imaginea cu titlul 161405 22
  5
  Fiți conștienți de barierele lingvistice. Oamenii vorbesc o limbă diferită de a voastră în țara în care doriți să vă mutați? Dacă da, puteți vorbi această limbă? Fii sincer cu abilitatea ta de a alege o nouă limbă, deoarece pentru unii este destul de dificil de învățat, chiar și atunci când este scufundat în ea. În timpul în care nu poți vorbi, vei fi deconectat de multe din lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Dacă nu aveți încredere în dvs., poate fi o experiență extrem de izolantă.
 • Luați în considerare posibilitatea de a învăța limba la un nivel competent înainte de a părăsi propria țară.
 • Înscrieți-vă la cursuri pentru a învăța limba imediat ce ajungeți. Găsiți un tutore empatic care înțelege atât limba dvs., cât și cea care vă va învăța. Asigurați-vă că această persoană are timp să te ducă la locuri pentru a învăța limba specifică, cum ar fi cumpărături, care se ocupă cu un proprietar, du-te la bancă, achiziționarea unui automobil, se înscrie într-o școală sau universitare contexte, etc.
 • Imaginea intitulată 161405 23
  6
  Dacă aveți copii, mutarea în străinătate va fi mai dificilă. Mai întâi, gândește-te dacă vrei să-ți iei copiii departe de rutina lor curentă și de prieteniile lor. Aceasta ar putea fi o schimbare devastatoare pentru ei. Este educația în noua țară este la fel de bun sau mai bun decât în ​​cazul în care locuiesc în prezent, sau este mai puțin fiabile? Ce opțiuni aveți ca un străin pentru a obține o educație decentă, dacă statul nu este atât de bun? Aflați astfel de lucruri în avans, deoarece acestea sunt cu adevărat importante!
 • Nu uitați că în funcție de locul în care mergeți, copiii dvs. trebuie să învețe o nouă limbă sau un dialect (de exemplu, ei ar putea să se familiarizeze cu unele variante de spaniolă). În timp ce unii părinți consideră acest lucru ca un avantaj care le permite copiilor lor să aibă posibilitatea de a fi multilingvă, dacă copilul are probleme de învățare de orice fel, acest lucru ar putea crea obstacole.
 • Acest lucru este valabil mai ales dacă limba locală funcționează pe un alt alfabet decât limba maternă a copilului.
 • sfaturi

  • Când învățați un limbaj, nu uitați să aflați, de asemenea, jargonul și idiomii (adică modul în care oamenii vorbesc într-adevăr). Utilizați forumuri online și site-uri lingvistice pentru a vă obișnuiți cu cuvintele și semnificațiile. Acestea sunt locuri unde puteți pune întrebări anonim despre lucruri pe care nu le înțelegeți.
  • Nu tăiați toate legăturile cu casa dvs. anterioară, într-o zi ați putea vedea că aveți nevoie de a vă întoarce! De exemplu, este foarte recomandat să nu vă vindeți casa. Închiriați-l și puneți-l la dispoziție în cazul în care vreți să vă întoarceți vreodată. În același mod, nu renunțați la cetățenia dvs., deoarece ați putea dori să vă întoarceți în țara dvs. de naștere la un moment dat.

  avertismente

  • Ai putea fi o victimă a discriminării. Amintiți-vă,tu ești străinul în această nouă țară.
  • Experiența dvs. poate fi diferită de cea a altor persoane. Deși este util pentru a asculta sau a citi experiențele altora, rețineți că fiecare experiență este unică și a ta nu este o excepție, așa că nu presupun că totul va fi minunat sau groaznic în funcție de ceea ce vă spun. Faceți-vă propria cercetare și păstrați o minte deschisă.
  • Când analizați posibilitatea de a vă depune o cerere de muncă, asigurați-vă că ați verificat locul și ați văzut dacă sa întâmplat ceva suspect sau sumbru (mereu trebuie să o faci de fiecare dată când aplici pentru un loc de muncă, fie în străinătate sau nu!). Nu vrei să termini să lucrezi într-un loc pe care vei regreta mai târziu!
  • Fii realist și asigură-te că ai opțiunea de a te întoarce acasă.
  • Nu idealizați mișcarea. Nu există o țară perfectă și nu veți deveni o persoană complet nouă peste noapte. Aflați mai multe despre cultura și evenimentele care au avut loc și nu vă bazați doar pe povestile incitante ale concediului prietenului dvs.
  • Evitați să vă mutați într-o altă țară cu o atitudine pesimistă și deprimată. Acest lucru nu vă va duce nicăieri și vă poate afecta chiar și când luați decizii.
  • Deplasarea la o nouă țară este interesant la început, dar este adesea foarte dificil pentru tine (si familia ta) la un nivel emoțional și fizic. Pregătește-te pentru cel mai rău lucru și vei fi gata pentru orice.
  • Rețineți că unii oameni vă vor spune lucruri teribile pentru că nu urăsc să călătorească în străinătate - acest lucru se poate întâmpla mai des în cuplurile căsătorite. Este posibil ca unii dintre ei să dorească să rămână în țara lor de origine, dar oricum să fie vechi, cu o mentalitate limitată și niciodată să nu mai oprească situația. Fiți atenți la acest tip de oameni, deoarece sunt în general notorii deoarece tot ceea ce vorbește este cât de mult urăsc noua țară și cât de mult vor să meargă acasă.
  • Angajați un agent imobiliar adecvat, cunoscut și de încredere. Atunci când cumpără proprietatea, există riscul de a fi victima unei înșelătorii.
  • Fii atent cu complicațiile bancare. Dacă vă mutați într-o țară a cărei dezvoltare este inferioară a dvs., ar putea fi extrem de dificil să deschideți un cont bancar simplu. Regulile împotriva spălării banilor și dificultățile suplimentare pe care aceste bănci le pot experimenta pot duce la stive mari de documente și necesitatea unor referințe care ar putea fi dificil de obținut când vă aflați în străinătate. Asigurați-vă că ați luat suficienți bani pentru a supraviețui câteva luni, deoarece va fi dificil să obțineți mai mult până când aveți un cont bancar în acea țară.
  • Dacă vă plângeți în mod constant despre noua viață și vorbiți despre dorința voastră de a vă întoarce la cea precedentă, este posibil să fi trecut cu vederea țara dvs. de origine. Dacă vă întoarceți acasă, șocul cultural la întoarcerea dvs. poate fi la fel de șocant ca cel pe care l-ați avut când ați ajuns în noua țară! Dați țării noi șansa - dacă după cinci ani veți continua să vă plângeți, atunci este probabil timpul să vă împachetați și să vă întoarceți în țara de origine.
  • Asigurați-vă că sunteți clar cu privire la tot ceea ce privește munca, precum și drepturile muncii în țara în care mergeți. De exemplu, multe țări dezvoltate oferă acum permise de muncă disponibile în mod normal, în care sunt în mod normal acordate pentru o anumită poziție și nu pot face obiectul unor restricții complicate, spre deosebire de permisele normale de muncă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Informații din partea Ambasadei sau a Ministerului Imigrației
  • Un agent și un avocat imobiliar în ambele țări
  • Consilier financiar
  • Citate și informații ale companiilor de transport
  • Un plan detaliat de urmat și marcat
  • Arrays pentru stocare (dacă este necesar)
  • Acces la internet
  • Ghiduri și un gust pentru învățarea despre cultură
  • Pașapoarte, vize și vaccinuri
  • Verificarea medicală (stați în stare bună de sănătate înainte de călătorie)
  • Aranjamente pentru dispoziția animalului dvs. de companie
  • Aranjamente pentru educație
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mutați canalele WiiCum să mutați canalele Wii
  Cum să treci fotografiile de pe telefonul mobil într-o memorie SDCum să treci fotografiile de pe telefonul mobil într-o memorie SD
  Cum să faci o pereche de păstori în șahCum să faci o pereche de păstori în șah
  Cum să vă mutați în Statele UniteCum să vă mutați în Statele Unite
  Cum de a alege o destinație de călătorieCum de a alege o destinație de călătorie
  Cum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătateCum să câștigi bani pe parcursul unui semestru în străinătate
  Cum să faci protectorii migranți în Pakistan să-ți ștampilezi pașaportulCum să faci protectorii migranți în Pakistan să-ți ștampilezi pașaportul
  Cum să imigrați în IrlandaCum să imigrați în Irlanda
  Cum să vă mutați în SpaniaCum să vă mutați în Spania
  Cum să vă mutați în AustraliaCum să vă mutați în Australia
  » » Cum să vă mutați într-o altă țară

  © 2011—2020 ertare.com