Cum să vă mutați în străinătate

Dacă ați decis să vă deplasați în străinătate, ar trebui să vă pregătiți cât mai bine puteți. Mai mult timp și efort pe care îl investiți în planificarea mișcării, cu atât va fi mai confortabil. Indiferent de scopul (cum ar fi studii, un loc de muncă sau interes pentru a face o schimbare în viața ta), folosirea următoarelor sfaturi vă va ajuta să evitați multe probleme legate de adaptare.

pași

Partea 1
Determinați logistica

Imagine intitulată Deplasare în străinătate Pasul 1
1
Determinați condițiile de trai în avans. Veți avea nevoie de o casă în care să locuiți. Dacă sunteți sigur că veți rămâne mult timp, trebuie să găsiți o casă sau un apartament în avans.
 • În cazul în care firma la care lucrați pentru a va oferi cazare, revizuieste de locuințe pe care le va oferi din nou și, dacă se pare că lucrurile nu se potrivesc sau dacă mărimea sau mediul nu sunt adecvate, asigurați-vă că pentru a menționa supervizorului sau cine este responsabil de decizii (în cazul în care nu este cine a făcut cererea). Cel puțin acestea ar trebui să înregistreze preocupările dumneavoastră, dar sperăm, hotărârea și te vei simți mai calm.
 • Dacă plătiți pentru acest loc, asigurați-vă că aveți destui bani în cazul apariției unei circumstanțe neobișnuite. Aflați dacă veți fi răspunzător de daunele sau dacă dvs. va trebui să efectuați întreținerea. Contul cu bani suplimentari economisiți în aceste scopuri, precum și pentru câteva luni de chirie sau plăți ipotecare, în cazul în care ceva vă reduce salariul sau sursa de finanțare.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că aveți toate documentele necesare pentru trecerea frontierei. Fiecare țară are diferite reglementări privind vizele. Mai mult, acest lucru depinde și de locul în care veniți. Este posibil să puteți vizita țara, dar aveți nevoie de viză pentru a rămâne acolo? Sau poate aveți nevoie de viză pentru a părăsi aeroportul? Asigurați-vă că aveți toată documentația înainte de a efectua saltul.
 • Școala sau munca dvs. procesează permisul de muncă sau de studiu pentru dvs.? Care sunt termenele și limitele de timp? Ar trebui, de asemenea, să vă anunțați băncile? Ce se întâmplă cu acreditarea, taxele sau alte proceduri?
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 3
  3
  Căutați un loc de muncă care include o interacțiune cu oamenii. Acest lucru vă va ajuta să vă obișnuiți cu noul mediu și să învățați mai rapid limba. Cu cât se întâmplă mai devreme, cu atât mai bine vă veți adapta. Este mai bine să te muți într-o țară care deja are un loc de muncă - dar dacă nu este posibil, ar trebui să fie prima ta prioritate.
 • Cu toate acestea, nu este nevoie să aveți un loc de muncă - puteți participa și la o școală. Indiferent dacă te duci la școală sau la serviciu, vei fi în contact cu rezidenții locali, îți vei practica limbajul, vei învăța despre cultura lor și vei economisi bani.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 4
  4
  Obțineți bani în plus pentru a vă vinde lucrurile în avans. Când locuiesc în străinătate, majoritatea oamenilor vin să dezvolte un stil de viață minimalist în care au doar haine, un laptop și câteva articole personale. Trebuie să vă așezați celelalte lucruri într-o valiză mare și în bagajele de transport. Faptul este că nu veți avea nevoie de lucrurile dvs. acasă și probabil că nu aveți nevoie de ele atunci când vă întoarceți - veți ști cum să le rezolvați fără ele. Deci, de ce să nu obțineți niște bani pentru ei?
 • eBay și Craigslist sunt metode excelente pentru a scăpa de lucrurile dvs. și pentru a obține suficienți bani în schimb. Dar cuvântul din gură, anunțurile locale și rețelele sociale sunt, de asemenea, minunate.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 5
  5
  Investigates. Acest lucru trebuie subliniat. Fiecare țară are un articol Wikipedia și numeroase intrări în numeroase enciclopedii, care este minunat, dar nu este suficient. Investigați-vă cultura! Oare oamenii urmăresc semnele de circulație sau sunt considerați sugestii? Se sfidează după ce au mâncat la restaurante? Care este religia predominantă și ce impact are asupra celor care nu ar putea să o practice (ca și tine, călător)?
 • Dacă este posibil, vizitați țara timp de aproximativ o săptămână înainte de a vă deplasa. Acest lucru vă va permite să vă aveți capul pe umeri și să vă ajutați să știți cu ce vă veți ocupa.
 • În ceea ce privește banii, ar trebui să aflați care este costul mediu de trai în această țară. Planificați bugetul în avans, astfel încât să nu aveți bani doar pentru cazare și hrană, dar și pentru nevoile dvs. secundare.
 • Cel mai important lucru este să cunoașteți legile acestei țări, ceea ce vă va ajuta să evitați multe probleme cu poliția și să vă ușurați siguranța.
 • Partea 2
  Pregătește-te să te miști

  Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 6
  1
  Determinați ce ar trebui să faceți. Dacă este cald tot timpul anului, lăsați hainele de iarnă (sau invers). De asemenea, trebuie sa afle despre cultura sa stie ce este acceptabil și ce nu este. De exemplu, în unele țări musulmane ar trebui să acopere genunchii și umerii când sunteți în public, și trebuie să lase haine sau obiecte care nu sunt acceptate sau nu pot intra în țară.
  • Verificați prețurile din țara în care vă deplasați. Dacă mobilierul și hainele sunt foarte scumpe acolo, ar fi mai bine să dați mai multe lucruri cu dvs., în funcție de distanța pe care o veți călători.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 7
  2
  Aflați limba țării în care vă deplasați. Evident, dacă acea limbă este diferită de a ta. Dacă nu o înveți, s-ar putea să te simți pierdut în acea țară. Ar fi minunat ca in momentul in care te muti deja stii ceva despre limbaj, ca sa poti comunica cu locuitorii locali.
 • În timp ce este posibil să supraviețuiți în multe țări vorbind doar engleza, dacă doriți cu adevărat să faceți parte din noua dvs. țară, trebuie să vă cunoașteți limba.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 8
  3
  Stabiliți obiective și scopuri pe care le puteți urmări în viitor. După mutare, aceste obiective ar trebui să servească drept obiective pe calea integrării, care ar trebui să vă reamintească motivul pentru care v-ați mutat. Te-ai mutat să câștigi mai mulți bani, să contempli lumea, să întâlnești alte persoane sau să progresezi în cariera ta profesională?
 • În general, succesul mutării tale în străinătate va depinde de acțiunile tale, de ai adora sau de al ura, în funcție de atitudinea cu care ai ajuns. Dacă acceptați aventura și cultura în mod diferit, ar putea fi cea mai bună experiență din viața ta.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 9
  4
  Pregătiți-vă mental să vă spuneți la revedere familiei și prietenilor. Unul dintre momentele cele mai dificile ale procesului de mișcare este de a lăsa totul în urmă și de a începe de la zero. Dacă nu doriți să suferiți în noul dvs. mediu, este important să fiți realist cu voi înșivă despre ceea ce veți lăsa în urmă. Numai după ce ați făcut acest lucru, puteți să faceți următorul pas și să vă deplasați - în caz contrar, puteți pierde casa atât de mult încât veți fi tentați să renunțați la toate și să vă întoarceți.
 • Luați în considerare fraza: "Odată ce plecați, nu vă veți mai putea întoarce niciodată". Într-un sens figurat, este adevărat. Dacă te întorci, locul nu va fi același. În plus, dacă te întorci, nu vei fi la fel. Este important să realizați acest lucru înainte de a pleca și dacă este un sacrificiu pe care doriți să-l faceți.


 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 10
  5
  Determinați locul în care doriți să trăiți pe mai multe nivele. Pentru un nivel regional, veți obține o hartă a orașului în apropierea destinației dvs. și să încerce să determine ce tipuri de transport (transport public, masina, bicicleta sau mersul pe jos), puteți utiliza și costurile aferente și timpul necesar. Aceasta determină, de asemenea, informațiile în oraș, unde vei.
 • Privind calea pentru soarta probabilă a zilei și a săptămânii. Dacă te duci pentru a studia în străinătate, caută calea sau căile pe care le duc la colegiu de la domiciliu. Dacă te duci la locul de muncă, caută moduri diferite de a ajunge la locul de muncă și înapoi acasă. Pentru toate aceste drumuri, încercând să determine cât de sigure sunt căile, dacă este posibil. După aceasta, explorează ceea ce ar putea fi găsit valori de referință de-a lungul sau în apropierea acestor rute. Nu numai lucruri incredibile, cum ar fi Turnul Eiffel sau un stadion de sport, dar, de asemenea, magazine alimentare, vânzătorii de produse alimentare, magazine de imbracaminte, restaurante, magazine alimentare sau magazine de hardware, bănci, cutiile poștale poștale și stațiile de benzină.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 11
  6
  Cunoașteți locația celui mai apropiat bancă, depozit și magazin alimentar. Vânzătorii din aceste locuri ar trebui să aibă cunoștințe de bază despre mediul lor, prin care să vă poată spune ceea ce știu despre localitate sau cel puțin să meargă la cineva care vă poate ajuta. Pentru aceasta, va trebui să știți unde veți trăi.
 • Cunoaște locurile în care poți fi distrați! Efectuează activitățile preferate de noua țară gazdă, dar chiar și ceva la fel de simplu ca un teatru de film sau un bar poate fi o bază bună de divertisment cunoscut dacă totul altceva nu te interesează. Pregătiți-vă pentru a merge dincolo de zona de confort și să încercăm totul.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 12
  7
  Are un fond de urgență în moneda locală. Acești bani ar trebui să fie suficienți pentru a plăti pentru mâncare câteva zile și o zi sau două de călătorie dacă vă aflați într-o zonă îndepărtată sau într-un oraș acceptabil. Trebuie să aveți suficienți bani pentru a ajunge la aeroport.
 • De asemenea, trebuie să aveți întotdeauna niște bani în moneda țării dvs. și să știți unde puteți să o schimbați (din nou, majoritatea băncilor sunt utile în acest scop).
 • Partea 3
  Adaptați și integrați cu succes

  Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 13
  1
  Du-te cu mintea deschisă. De obicei durează aproximativ trei luni pentru a simți pe deplin stabilit într-un mediu nou, astfel încât să nu vă faceți griji dacă încă mai e dor de acasă sau dacă vă simțiți anxietate după câteva luni. Ai doar o idee despre ce viata este pe termen lung, în acel loc, dacă stai acolo pentru un timp. Nu te presează să se simtă confortabil.
  • Asigurați-vă că aveți pe cineva de încredere în noua dvs. destinație și că aveți întotdeauna destui bani pentru a părăsi țara. Nu este niciodată bine să vă simțiți blocați sau blocați. Acești doi factori încep încet să te facă să te simți confortabil.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 14
  2
  Găsiți prieteni care vorbesc limba acestei țări. Acest lucru vă va oferi ocazia de a practica și de a vă integra mai repede în țară. Dacă credeți că nu vorbi corect limba, puteți lua cursuri de limbi străine, unde veți întâlni alți imigranți din întreaga lume. Nu vă lăsați intimidați, limbile sunt dificile și în cele mai multe culturi sunt obișnuiți să se ocupe de străini care nu sunt foarte buni în a-și vorbi limba.
 • Dacă credeți că sunteți destul de fluent, ați putea găsi și un partener, care ar fi o modalitate excelentă de a învăța limba și particularitățile sale, deoarece partenerul dvs. vă va ajuta.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 15
  3
  Faceți tot ce este mai bun pentru a participa la comunitate. Alăturați-vă unui club, spuneți da tuturor invitațiilor și returnați invitația prietenilor pe care doriți să îi păstrați. Fiți natural, receptivi și amabili. Încercați să vă adaptați la normele sociale locale, să participați la activitățile sociale locale și să nu pierdeți nici o oportunitate pe care trebuie să o întâlniți cu familia sau cu prietenii.
 • Probabil că viața ta socială va fi foarte diferită de cea pe care ai avut-o unde ai trăit, dar nu trebuie să-ți faci griji pentru menținerea statutului tău, acum nu ai nimic, bucură-te de anonimat.
 • Mulți oameni, atunci când călătoresc, tind să caute și să se întâlnească intuitiv cu oamenii din propria lor țară pentru a obține un sentiment de familiaritate și siguranță. Acest lucru este foarte util la început, dar întotdeauna trebuie să fii atent și să încerci să nu cazi în capcana de a sfârși prin a trăi într-un microcosmos care este o replică de unde vii. Încercați să stabiliți relații sociale cu locuitorii locali și nu numai cu cei din propria țară.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 16
  4
  Găsiți o modalitate de a vă transporta. Acest lucru poate însemna că trebuie să obțineți un permis de conducere și o mașină cât mai curând posibil. Desigur, dacă intenționați să trăiți într-un oraș mare, puteți utiliza transportul public. Cu toate acestea, este probabil că aveți nevoie de propriul dvs. vehicul pentru a deveni complet independent.
 • Chiar dacă nu ați condus niciodată înainte, niciodată nu este prea târziu să conduceți o mașină. Având o mașină vă va face să vă simțiți complet diferit și ca și cum lumea ar fi deschisă în fața voastră.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 17
  5
  Gândește-te la asta ca pe un nou început. Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea vieții în țara dumneavoastră natală, mutarea în străinătate vă poate da un nou început. După ce v-ați mutat, nu veți avea prietenii, munca sau mediul familial. Acesta va fi un bun punct de plecare pentru a construi o viață nouă și astfel puteți evita greșelile pe care le-ați făcut în trecut.
 • De exemplu, dacă v-ați dorit să renunți la fumat, mutarea în străinătate ar putea fi o bună ocazie pentru a face acest lucru. Pe scurt, imigrația este cel mai bun moment pentru a începe să vă îmbunătățiți și a fi persoana pe care ați dorit dintotdeauna să o fiți.
 • Imagine intitulată Mutare în străinătate Pasul 18
  6
  Crede în tine. În primele luni, s-ar putea să fii tentat să renunți la tot și să te întorci. Pentru a nu permite ca acest lucru să se întâmple, trebuie să aveți încredere în propria capacitate de a reuși. Trebuie să aveți în vedere motivul pentru care v-ați adus aici. Va trebui să vă amintiți că toate problemele sunt temporare. Cu cât vă simțiți mai provocator, cu atât veți deveni mai puternici în timp.
 • Când ajungeți, totul va fi luminos și complet nou și diferit. Odată cu trecerea zilelor, veți ști ce va trebui să faceți și cu timpul va deveni ceva din fiecare zi. Tot ceea ce pare alarmant (bun sau rău) în cele din urmă va fi obișnuit. Dă-i timp.
 • sfaturi

  • Pe Internet, puteți găsi prieteni care vor rămâne cu dvs. până când veți găsi un loc unde să trăiți.
  • Când te simți singur, comunica cu familia ta în țara ta natală. Acest lucru vă va oferi energie pentru a face față zilei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă transformați soacra în alt locCum să vă transformați soacra în alt loc
  Cum să decideți dacă trebuie să vă mutați în străinătate cu un animal de companieCum să decideți dacă trebuie să vă mutați în străinătate cu un animal de companie
  Cum să profitați de vacanța de varăCum să profitați de vacanța de vară
  Cum să facem față unei crize de identitate din universitateCum să facem față unei crize de identitate din universitate
  Cum să faceți mai ușor un nou departamentCum să faceți mai ușor un nou departament
  Cum să vă mutați în primul dvs. apartamentCum să vă mutați în primul dvs. apartament
  Cum să începeți un club de călătorieCum să începeți un club de călătorie
  Cum de a cumpăra o casă în ChileCum de a cumpăra o casă în Chile
  Cum de a da o călătorie de vacanță ca un cadouCum de a da o călătorie de vacanță ca un cadou
  Cum de a găsi un apartament în JaponiaCum de a găsi un apartament în Japonia
  » » Cum să vă mutați în străinătate

  © 2011—2020 ertare.com