Cum să te misti în New York

Mutarea într-un oraș uimitor și divers din punct de vedere cultural, precum New York, este o decizie interesantă, dar una care implică multă viziune și planificare. Vizitați și explorați acest oraș pentru a vedea unde ați putea dori să trăiți, pentru a primi sfaturi de la New York și pentru a revizui oportunitățile de angajare înainte de a vă lua decizia. Înainte de a vă deplasa, acordați timp pentru a economisi bani, alegeți un cartier unde doriți să locuiți și să găsiți un apartament. Planificați toate detaliile mișcării în avans pentru a evita stresul de a face totul în ultimul moment.

pași

Partea 1
Soluționați-vă decizia de a vă deplasa

Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 1
1
Investigați orașul. New York este un oraș mare, divers din punct de vedere cultural și dinamic, și mai sunt multe de învățat de la ea înainte să vă mutați acolo. Luați timp să căutați cărți, articole și pagini web pentru a avea informații fiabile despre acest oraș. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să creșteți entuziasmul cu privire la mutare. Începeți să vizitați:
 • Site-ul oficial al orașului New York: https://www1.nyc.gov
 • ghidurile de călătorie renumite precum NYC Go sau Fodor`s
 • ziarele din New York
 • Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 2
  2
  Vizitați orașul și explorați. Înainte de a lua o decizie finală, vizitați New York și vedeți dincolo de experiența pe care un turist o are. Luați transport în comun și vizitați magazine mici, farmacii, magazine alimentare și restaurante locale. Luați un notepad cu dvs. pentru a lua note detaliate despre locurile care vă plac cel mai mult, ceea ce doriți să evitați și detaliile pe care doriți să le memorați. Asigurați-vă că vizitați cele cinci districte ale orașului:
 • Bronxul: cunoscut sub numele de casa Yankees din New York și locul de naștere al genului hip-hop. De asemenea, veți găsi Bronx Zoo și Grădina botanică din New York.
 • Brooklyn: acasă la locurile preferate ale turiștilor, cum ar fi Podul Brooklyn, Parcul Prospect și Park Slope.
 • Manhattan: locația unor atracții cele mai renumite din New York, precum Times Square, Empire State, Central Park și Broadway.
 • Queens: casă de Mets din New York și grădina botanică Queens.
 • Insula Staten: cunoscută pentru faimosul feribot Staten Island, oraș istoric Richmond și cea mai mare rezervație forestieră din New York.
 • Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 3
  3
  Luați sfaturi de la New York. Pe cât posibil, discutați cu un rezident din New York despre cele mai bune și cele mai grave aspecte ale vieții în acest oraș. Dacă nu aveți prieteni sau cunoștințe în acest oraș, vizitați comunitățile online sau buletinele de știri pentru a pune întrebări și a căuta sfaturi înainte de a vă deplasa. Dacă cineva pe care-l cunoașteți sa mutat recent la New York, cereți informații sau resurse pe care vi le pot oferi.
 • De exemplu, puteți întreba: "Puteți să-mi spuneți despre sistemul de transport în care locuiți?" Sau "Ce ați dori să știți înainte de a vă muta aici?"
 • Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 4
  4
  Economisiți bani În principal, elementele de bază pentru viață sunt mai scumpe în New York, așa că trebuie să vă asigurați că aveți bani în plus în bancă înainte de a vă deplasa. Între plata cheltuielilor pentru retragerea din reședința dvs. curentă, angajarea unei mișcări, plata unei garanții pentru un nou loc de trai și îngrijirea noilor servicii acolo, mutarea va fi, de asemenea, foarte costisitoare. Pentru a fi într-adevăr pregătit, trebuie să începeți economisirea cu un an înainte de data la care vă veți muta.
 • Trebuie să comparați costurile curente și anticipate pentru a trăi și să determinați dacă este o relocare pe care o puteți permite în acest moment.
 • Partea 2
  Testați piața muncii din New York

  Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 5
  1
  Trimite-ți curriculum vitae. Asigurați-vă că aveți un loc de muncă în acest nou oraș este de cea mai mare importanță. Trimiteți curriculum vitae în avans angajatorilor din New York pentru a începe căutarea unui loc de muncă. Chiar dacă nu găsiți un loc de muncă înainte de a vă deplasa, este înțelept să începeți să căutați o muncă înainte ca stresul mutare să vă distragă atenția.
  • Pentru a crește șansele de a obține un loc de muncă în acest fel, încercați să nu menționați adresa dvs. curentă în aplicații sau să utilizați o adresă din New York.
  • Căutați oportunități în domeniile care vă interesează. New York este renumit pentru că este un centru financiar, bancar și de comunicații. Cu toate acestea, dacă nu aveți acest tip de interes, acesta este încă un loc plin de oportunități.
 • Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 6
  2
  Rețineți că veți acoperi cheltuielile de călătorie. Comunicați în scrisoarea dvs. de intenție că veți plăti pentru cheltuielile de călătorie pentru interviuri potențiale de angajare sau pentru a vă muta în New York. Acest lucru vă va arăta entuziasmul și vă va prezenta mai puțin o responsabilitate economică. Exprimați-vă într-un mod clar și optimist. De exemplu, ați putea spune: "Am mare dorința de a acoperi cheltuielile suportate pentru a căuta o oportunitate de angajare în compania dvs.".
 • Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 7
  3
  Utilizați site-uri de conectare profesionale pentru a vă conecta cu potențiali angajatori. Pentru a vă conecta cu potențialii angajatori din acest oraș, vă puteți alătura unui site de conexiune profesională, cum ar fi LinkedIn pentru a face contacte virtuale. Străduiți-vă să vă creați un profil care să vă promoveze ca pe un candidat competent pentru locuri de muncă în fața angajatorilor și angajatorilor de muncă. Asigurați-vă că vă conectați cu companiile din New York pe care le considerați interesante.
 • Partea 3
  Găsiți un apartament  Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 8
  1
  Alegeți zona în care doriți să trăiți. New York are sute de cartiere distinctive situate în cele cinci districte. Aceste comunități sunt unice și arată ca orașe mici. Investigați, explorați și urmăriți-vă intuiția pentru a alege zona potrivită pentru dvs. Unele cartiere populare din New York sunt:
  • Greenwich Village este unul dintre cartierele cele mai scumpe din New York, precum si acasa, la Universitatea din New York si Washington Square Park.
  • SoHo este un cartier sofisticat al Lower Manhattan, plin de galerii de artă și magazine selectate.
  • Financial District găzduiește Wall Street, One World Trade Centre, Sala Federală, Battery Park City și Memorialul 9/11.
  • Districtul Meatpacking găzduiește piața Chelsea și Muzeul de Artă Americană Whitney, fiind un cartier excelent pentru mese fina și pentru viața de noapte.
  • Tribeca, cunoscută pentru Festivalul de Film Tribeca.
 • Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 9
  2
  Găsiți apartamente Căutați anunțuri Craigslist și "închiria", sau mergeți la un nou apartament în zona dorită. Pregătiți-vă să vă petreceți mai mult pe un apartament decât ați bugetat. Mulți proprietari din New York solicită să câștigați de 40 sau 50 de ori chiria lunară și să solicitați semnătura unui garant dacă nu câștigați această sumă.
 • Taxele agenților imobiliari se aplică, de asemenea, mai frecvent și sunt de obicei 15% din chiria anuală.
 • Nu ezitați mult timp înainte de a semna un contract de închiriere pentru un apartament care vă place, deoarece este închiriat rapid.
 • Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 10
  3
  Luați în considerare transportul pe care îl veți duce la lucru. Transportul este o mare problemă în New York, deci luați în considerare necesitățile zilnice și de weekend pentru a vă transporta înainte de a alege un apartament. Căutați autobuze care se opresc în apropiere, apropierea stațiilor de metrou și ușurința de a obține un taxi.
 • Aspire să fie aproape de un metrou, mai ales dacă găsiți un loc de muncă departe de cartierul în care doriți să trăiți. Puteți găsi harta metroului pe site-ul web al Autorității Metropolitane de Transport (MTA, pentru acronimul său în limba engleză): https://web.mta.info/maps/submap.html
 • Rețineți că și zonele favorabile tranzitului sunt supuse unor întârzieri prelungite la sfârșit de săptămână.
 • Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 11
  4
  Prioritizează securitatea. Înainte de a alege un apartament, ia în considerare siguranța cartierului. Cereți vecinilor potențiali despre zonă sau consultați statisticile privind criminalitatea online. De asemenea, ar trebui să vizitați cartierul noaptea pentru a vedea dacă atmosfera este mult mai diferită după ce devine întunecată în comparație cu ziua.
 • Imagine cu denumirea Mutare în New York Pasul 12
  5
  Gândiți-vă la subînchirierea unei case. Pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil în vecinătate, luați în considerare posibilitatea de a subînchiria un apartament pentru câteva luni, în loc să semnați imediat un contract de un an. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să evitați să plătiți taxele unui agent imobiliar și să omiteți o parte din evaluarea creditului atunci când căutați un apartament. Găsirea unei locuințe de închiriat este simplă prin intermediul site-ului Craigslist sau al altor site-uri web care prezintă această opțiune online. Căutarea prin rețelele sociale în general sau întrebarea prietenilor care trăiesc în zonă sunt alte modalități de a găsi o locuință de închiriat.
 • Partea 4
  Facilitați mișcarea

  Imagine intitulată Mutare în New York Pasul 13
  1
  Pregătiți, împachetați și angajați o companie în mișcare. Pentru a evita să suferiți de stresul de a face totul în ultimul moment, aveți grijă de toate detaliile de mutare săptămâni în avans și de ambalaj cât mai curând posibil. Obțineți citate de la cel puțin trei companii care se mișcă, luați în considerare acreditările dvs. și angajați imediat. De asemenea, să vă ocupați de călătoria dvs. pentru a vă deplasa la New York pentru a vă asigura că ajungeți în același timp cu lucrurile dvs. Dacă închiriați un camion, rezervați-l cât de repede puteți și găsiți prieteni sau familie care să vă însoțească și să vă ajute.
 • Imagine cu titlul Mutare în New York Pasul 14
  2
  Gândiți-vă la depozitare. Dacă vă mutați în New York înainte de a avea un apartament, închiriați un spațiu de depozitare pentru a vă stoca lucrurile atunci când ajungeți. Aceasta este, de asemenea, o opțiune foarte populară pentru locuitorii orașului, care doresc doar mai puțin aglomerație și mai mult spațiu. Asigurați-vă că aveți grijă de chiria în avans, deoarece cererea de stocare este în prezent mai mare decât oferta.
 • Imaginea intitulată Mută ​​la New York Pasul 15
  3
  Aveți grijă de cazare. Dacă veți ajunge la New York înainte de a avea un apartament, aveți grijă să obțineți un loc pentru a rămâne între timp. Căutați cu mult timp în avans pentru a găsi locuințe și a face mai multe cercetări pentru a găsi opțiuni accesibile. În loc de hoteluri, luați în considerare închirierea unei încăperi pentru o perioadă scurtă de timp prin intermediul unor site-uri precum Airbnb, pensiuni, studenți și cazarea în casă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi un oraș în MinecraftCum de a construi un oraș în Minecraft
  Cum de a distruge un oraș în SimCity 4Cum de a distruge un oraș în SimCity 4
  Cum să te distrezi în civilizația VCum să te distrezi în civilizația V
  Cum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City FolkCum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City Folk
  Cum sa faci un oras bun in SimCity 4Cum sa faci un oras bun in SimCity 4
  Cum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitorCum să reușești să trăiești într-un oraș plictisitor
  Cum să faci șoareci de ciocolatăCum să faci șoareci de ciocolată
  Cum se face o înghețată New York EggCum se face o înghețată New York Egg
  Cum să citez o carte electronică (Kindle)Cum să citez o carte electronică (Kindle)
  Cum de a căuta un apartament în New YorkCum de a căuta un apartament în New York
  » » Cum să te misti în New York

  © 2011—2020 ertare.com