Cum să ajungi în DC Metro Washington DC

Washington DC Metro este un sistem feroviar de metrou greu care vă poate ajuta să obțineți în jurul orașului și suburbiile. Dacă citiți acest articol este pentru că sunteți probabil noi în oraș, deci ar trebui să știți că mulți dintre locuitorii locali folosesc metroul pentru a merge la locul de muncă. De obicei, ei se grăbesc și este o curtoazie pentru a nu mai fi în calea lor când se grăbesc prin mulțime. Urmați acești pași pentru a ajunge la destinație în condiții de siguranță și eficiență.

pași

Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 1
1
Evitați orele de vârf cât mai mult posibil. Trenurile se pot prăbuși pe oameni între 7 ani. m. și 9a. m. sau 4 p. m. și 7 p. m. în zilele săptămânii. Pe de altă parte, există reduceri disponibile dacă vă deplasați între 9:30 a.m. m. și 3 p. m.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 2
  2
  Evitați mobilizarea atunci când există jocuri. Există mulți fani ai grupurilor sportive profesioniste care călătoresc prin metrou. Prin urmare, evitați să o utilizați atunci când intenționați să efectuați un joc. Metroul poate fi umplut de oameni în zilele când jocurile sunt ținute, deoarece există fotbal (Redskins), baschet (Wizards and Mystics), baseball (Național), hochei (capitale) și fotbal Libertatea), în plus față de jocurile Hoya din pavilionul multi-sport Verizon Center.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 3
  3
  Călătorește ușor Puteți lua bicicleta în metrou timp de o oră care nu se grăbește și mulți oameni călătoresc în trenuri cu transportoare de la aeroport sau de la stația Amtrak. Cu toate acestea, aveți grijă să nu fiți copleșiți de multe lucruri. Va trebui să vă ocupați de scări, scări rulante, uși automate în timp ce vă țineți pungile. Dacă credeți că aveți prea multe valize, atunci ar trebui să luați în calcul un taxi.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 4
  4
  Planificați-vă traseul. Puteți să verificați planificatorul de călătorii online, să întrebați concierge-ul hotelului despre stația cea mai apropiată de destinația dvs. sau să studiați hărțile de la stație. Este recomandat să planificați înainte, deoarece atunci când vă aflați în tren, va fi dificil să se deducă traseul.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 5
  5
  Găsiți postul. Stațiile de metrou sunt marcate cu posturi pătrate și maro care au o literă "M". Acest simbol este utilizat în majoritatea cartierelor și cartierelor turistice.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 6
  6
  Obțineți rata corectă. Uită-te la graficul din partea de sus a mașinilor de rată pentru a găsi destinația și pentru a determina valoarea călătoriei. Asigurați-vă că cumpărați un bilet dus-întors. Regula de aur pentru a începe este să cheltuiți $ 5. Va trebui să aveți un card de bilete diferit pentru fiecare persoană care călătorește în metrou. Rețineți că mașinile oferă doar maxim 5 dolari și vor fi în monede de 25 de cenți.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 7
  7
  Treceți prin turnicheți. Localizați o ușă de intrare cu o săgeată verde și albă și nu una cu o dungă roșie. Introduceți cardul în sus, data indicând alimentatorul care se află lângă ușă. Scoateți cartela din slotul pentru ușă pentru a deschide accesul. Plasați biletul într-un loc convenabil, deoarece veți avea nevoie de plecare atunci când ajungeți la destinație. Evitați să îl aveți în apropierea telefoanelor mobile, deoarece se știe că cardurile sunt demagnetizate.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 8


  8
  Respectați etica scărilor rulante. Stați la dreapta pentru a permite pasagerilor să se deplaseze pe partea stângă, deoarece acestea sunt de obicei transportate foarte rapid. Dacă nu o puteți face, părăsiți-o. Deplasați-vă în partea dreaptă cât mai mult posibil, astfel încât oamenii să poată trece ușor.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 9
  9
  Alegeți o platformă. Este posibil să trebuiască să studiați semnele pentru a vă asigura că sunteți pe platforma corectă. Unele posturi au două platforme, una pentru fiecare direcție - în timp ce altele au o platformă unde puteți accesa ambele direcții. Există cinci linii (roșu, albastru, galben, portocaliu și verde). Fiecare dintre ele este îndreptată spre ambele direcții care poartă numele ultimei locații. Mulți pasageri tind să aștepte trenul în mijlocul platformei, astfel încât să poată pleca mai repede când ajunge la destinația finală. În general, puteți obține un loc mai bun în tren, dacă vă deplasați până la capătul platformei unde există mai puțină mulțime. În orice caz, lăsați spațiul liber în partea inferioară a scărilor rulante sau altfel pasagerii care trec pe lângă acestea vă vor lovi. Stați în spatele semnelor care se află pe marginea platformei. De asemenea, uitați-vă la luminile circulare de pe marginea platformei, deoarece acestea indică faptul că se apropie un tren.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 10
  10
  Urcați trenul. Nu vă apropiați de tren până când nu se oprește. Când ușa se deschide, lăsați pasagerii din interiorul trenului să plece înainte de a intra în mașină. Ia-te în mijloc și stai jos dacă poți. De asemenea, este un comportament bun pentru a vă oferi locul persoanelor cu dizabilități, femeilor însărcinate, copiilor și persoanelor în vârstă. Ascultați clopotele care indică faptul că ușile se închid. Nu le bloca! Aceste uși nu sunt ca cele ale ascensoarelor, nu se deschid automat.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 11
  11
  Ieșiți din tren când se oprește la destinație. S-ar putea să observați că alți pasageri se apropie de ușă chiar înainte ca trenul să se oprească. În același mod, s-ar putea să observați că unii dintre ei pierd echilibrul și căderea între oameni. Trenul nu sta prea mult la stație, dar veți avea destul timp să ieșiți din ea, chiar dacă așteptați până când se oprește. Ieșiți repede și iesiți din tren pentru a putea intra și alți oameni.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 12
  12
  Lăsați postul. Urmați semnele pentru a ieși din stație. Utilizați scările rulante și introduceți trecerea în turnicheți la fel ca atunci când ați intrat în stație. Turnecul va tipări o nouă valoare pe biletul dvs. și veți ști cât va costa călătoria dvs. și cât de mult va rămâne pe card.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 13
  13
  Adăugați o taxă pe card. Dacă faceți o greșeală în calcul și nu aveți un echilibru suficient pe cardul dvs. pentru a plăti călătoria pe care tocmai ați făcut-o, turnicheiul nu vă va lăsa să treceți. În acest caz, plecați de aici, astfel încât ceilalți pasageri să poată pleca. Întoarceți-vă și găsiți un aparat de tarifare. Cardurile pot fi reutilizate. Dacă aveți bani în cartea dvs. de credit, puteți să o salvați pentru următoarea călătorie sau să o păstrați ca o memorie de călătorie.
 • sfaturi

  • Unele stații din zona Washingtonului au mai multe uși de ieșire. De exemplu, stația Smithsonian are o ușă de ieșire la mall și un altul care se îndreaptă spre două străzi din apropiere în districtul guvernamental. De asemenea, puteți merge la clădirea Departamentului de Sănătate și la Monumentul Washington.
  • Puteți lua bicicleta în orice moment, cu excepția zilelor din săptămână de la 7 la 10 a. m, de la 4 la 7 p. m și anumite evenimente speciale, cum ar fi 4 iulie.
  • L`Enfant are majoritatea liniilor, cu excepția roșu.
  • Deasupra nivelului superior al stației centrale a metroului, veți găsi biroul corporativ al metroului din Washington. Cu toate acestea, nu puteți discuta probleme de vânzări sau de expediere acolo.
  • O călătorie inteligentă costă 2 dolari, dar economisiți un dolar pe călătorie, deci merită.
  • Uită-te la tablouri de bord de tren și aplicații pentru dispozitive inteligente pentru a vedea când va veni următorul tren.
  • Toate zonele de înregistrare ale stației de metrou au pante care păstrează totul răcoros, astfel că căldura nu ajunge la pasageri.
  • Linia albastră (de la Franconia-Springfield până la Largo Town Center) este cea mai mare linie, deoarece are mai multe opriri, urmată de linia portocalie (de la Viena la New Carrolton). Deși opririle dintre linia galbenă (de la Huntington la Greenbelt) și linia verde (de la Branch Ave la Greenbelt) sunt aceleași, dacă vedeți o hartă, traseul liniei verzi pare puțin mai mic.
  • Asigurați-vă că mergeți în direcția cea bună.
  • Planificările, hărțile, planificatorii de călătorie cu metroul și locațiile de autobuze și trenuri sunt disponibile online pe site https://wmata.com și la numărul de telefon 202-637-7000.
  • Când se apropie de platforma de tren, majoritatea stațiilor care au opriri interioare necesită utilizarea de scări rulante. Mențineți întotdeauna în vedere regula că oamenii, care așteaptă să se oprească scările rulante, ar trebui să se oprească la dreapta. Pasagerii care merg pe jos pot folosi partea dreapta sau stanga a escalatorilor pentru a urca mai repede (daca se grabesc).
  • În unele stații, cum ar fi Union Station și opririle aeroportului național, există o linie diferită care este destinată utilizării persoanelor care transportă valize. Utilizați această linie numai dacă vă mutați cu valize. Nu o folosiți pentru a intra în calitate de persoană cu handicap, decât dacă este aprobată de către instalatorul stației.
  • Uitați-vă și apreciați aspectul stațiilor care au o fațadă frumoasă în interiorul stației. Nu veți găsi asemenea detalii și artă în cele mai multe alte locuri.
  • Hărțile indică strict că nu există locații (altele decât locația Smithsoniană) mai aproape de locurile turistice. Cu toate acestea, dacă puteți merge, este recomandat să faceți acest lucru la majoritatea locurilor turistice.
  • Verificați actualizările în cazul în care există un eveniment special. Aparatul va schimba culorile liniilor sale pentru a se potrivi evenimentului. Linia portocalie ar putea fi direcționată către diferite stații, cum ar fi linia albastră, galbenă și verde. Aceste trenuri s-ar termina mult mai devreme și ar putea merge rapid la unele stații. Verificați dacă există modificări ale sistemului în acea perioadă de 24 de ore. De exemplu, în cazul celor 4 iulie de la Smithsonian Mall, stația de la mall este închisă, în timp ce alți oameni care o trec trebuie să treacă printr-o recenzie. Liniile care trec prin acea stație în acea zi vor fi redirecționate rapid prin acea stație.
  • Majoritatea liniilor sunt interconectate în mai multe stații de autobuz, deși cele mai multe stații terminale sunt diferite.
  • Când un tren este aproape de stație, lumina pistei se va aprinde.
  • Semnalele pe care le căutați vor fi marcate cu text alb. Căutați aceste semne atunci când încercați să găsiți postul.
  • Adresați-vă întrebărilor însoțitoare de metrou de la stația de metrou dacă aveți nevoie de ajutor.
  • Deși în prezent nu există un tren care să meargă la aeroportul Dulles, se planifică deschiderea unei noi linii de plumb în 2014.
  • Uneori trenurile care sunt foarte aglomerate pot fi urmate de altele care sunt goale. Dacă un tren este programat să sosească într-un minut sau două minute târziu, va fi în valoare de așteptare.
  • Există un tren sau două trenuri care merg în fiecare dimineață la aeroportul național. (De aceea există un tren central care este mereu acolo și aproape că niciodată nu funcționează mai mult decât la acel moment).
  • Când există mai mult de două linii care trec printr-o stație, linia roșie trece frecvent pe pista deasupra celorlalte. Cu toate acestea, există un alt loc în care acest lucru nu se întâmplă, deoarece linia roșie este singura care nu este disponibilă. Utilizatorii metroului din Washington o știu ca stația L`Enfant Plaza, linia albastră și linia portocalie trec pe pista inferioară sau superioară, iar verdele trece pe pista de mai sus.
  • Cele mai multe semne de transport vă pot îndruma către cea mai apropiată stație, dar ar trebui să aveți grijă, pentru că atunci când vă aflați lângă stație, nu va mai fi semnalarea.
  • Deși este dificil să se explice la început, linia roșie face niște lucruri ciudate. Trenurile ajung la destinația lor finală, intercalate cu sosirea lor. Dacă trenul merge până la oprirea finală, atunci când merge în cealaltă direcție, se va opri. Adică, va profita la maximum de călătoria sa și apoi va merge la altă destinație planificată.
  • În mod similar, trenurile liniei galbene fac aceeași schimbare în traseul lor la sfârșit de săptămână.
 • Cu excepția uneia dintre destinațiile lor, trenurile ajung la aceleași stații terminale.
 • În unele stații există ascensoare. Cu toate acestea, atunci când una dintre ele nu funcționează, singurele lucruri disponibile sunt scările rulante. O parte din Washington metrou site-ul web Acesta este dedicat pentru a indica când ascensoarele și / sau scările rulante sunt în afara serviciului în toate stațiile.
 • Numele original care a fost propus pentru linia ploma a fost linia purpurie (propusă între 2007 și 2008). Cu toate acestea, atunci când culoarea plumbului a fost aleasă de contor, atunci a devenit numele oficial.
 • Dacă vă veți duce vreodată la Washington DC, stați la un hotel care vă poate duce gratuit la cea mai apropiată stație de metrou. Metroul este cu siguranță de neprețuit pentru călători, din motive personale sau de afaceri.
 • avertismente

  • Nu blocați ușile trenului. Aceste uși nu sunt ca cele ale ascensoarelor, nu se deschid automat.
  • Nu mâncați, nu beți și nu fumați în interiorul trenului de la stație. Poliția de tranzit de metrou ar putea emite citări sau ar putea face arestări pentru aceste încălcări!
  • În așteptarea trenului adecvat sau a mersului pe jos pentru a ajunge la scările rulante sau la ascensoare, rămâneți în spatele liniei de lumină înainte de a aștepta trenul să sosească. În caz contrar, presiunea poate bate si te pune pe calea trenului (în cazul în care una se apropie de zona prin care merge pe jos) și utilizarea sistemului feroviar al treilea, trenul ar putea da o lovitură mortală la electricitate.
  • Nu mergeți la calea de metrou, chiar dacă ați scăpat ceva. Toate trenurile funcționează pe baza unui al treilea sistem feroviar, la fel ca majoritatea trenurilor de pe coasta de est, iar toate trenurile de acest tip sunt periculoase.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Numerar sau card de credit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a construi un oraș în MinecraftCum de a construi un oraș în Minecraft
  Cum să găsești portalul în Blasted Lands în orașul tău principalCum să găsești portalul în Blasted Lands în orașul tău principal
  Cum să evoluați la GligarCum să evoluați la Gligar
  Cum să evoluați în SneaselCum să evoluați în Sneasel
  Cum să comandați un sandwich de metrouCum să comandați un sandwich de metrou
  Cum să faci un cântec de rap subteranCum să faci un cântec de rap subteran
  Cum se calculează prețul pe metru pătrat pentru a picta o casăCum se calculează prețul pe metru pătrat pentru a picta o casă
  Cum să începeți o conversație cu o persoană în autobuz sau trenCum să începeți o conversație cu o persoană în autobuz sau tren
  Cum să contactați Qatar AirwaysCum să contactați Qatar Airways
  Cum să profitați la maximum de o excursie la AmsterdamCum să profitați la maximum de o excursie la Amsterdam
  » » Cum să ajungi în DC Metro Washington DC

  © 2011—2020 ertare.com