Cum de a maximiza kilometri și puncte de a călători

Multe carduri de credit au în prezent programe speciale care vă permit să acumulați puncte sau kilometri pentru a călători pe o companie aeriană. Aceste programe sunt un excelent mod de a obține o valoare suplimentară de dvs. Cu toate acestea carte de recent mulți creditori și companiile aeriene au făcut-o mai greu pentru a câștiga și răscumpăra puncte. Cu toate acestea, puteți să utilizați cât mai mult punctele sau kilometrele prin alegerea cărții de credit corecte și acumularea eficientă a acestora. După aceea, este vorba numai de păstrarea și utilizarea acelor puncte sau kilometri.

pași

Partea 1
Alegeți o carte pentru a maximiza puncte și kilometri

Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 1
1
Determinați tipul călătoriei în care veți petrece puncte sau kilometri. Fiecare carte și program vor fi diferite - cu toate acestea, cunoașterea tipului călătoriei în care doriți să faceți schimb de puncte sau de kilometri vă va ajuta să decideți asupra strategiei de a câștiga puncte. Pentru o călătorie internațională, va fi necesară o altă strategie decât pentru o călătorie națională.
 • Va fi util să fii specific atunci când te gândești la tipul de excursie. Cel puțin va trebui să cunoașteți clasa în care doriți să călătoriți, companiile aeriene preferate și dacă călătoria dumneavoastră va fi națională sau internațională.
 • Ar putea fi util să notați exact tipul de excursie pe care doriți să vă petreceți punctele. În acest fel veți avea o idee clară despre ceea ce doriți să obțineți de la punctele sau kilometrele dvs.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 2
  2
  Prioritizați cardurile care returnează numerar pentru călătoriile interne. Majoritatea programelor vă recompensează cu puncte sau kilometri în funcție de cât ați cheltuit. Cardurile care vă plătesc un procent din cheltuielile dvs. vă vor permite să câștigați puncte care se dovedesc a fi mai puțin costisitoare.
 • Când vă înscrieți pentru o astfel de carte, asigurați-vă că ați verificat că câștigați puncte sau kilometri. Unele carduri pot returna doar un procent din numerar din achizițiile dvs.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru călătorii Pasul 3
  3
  Alegeți carduri flexibile pentru deplasări internaționale. Cardurile care vă permit să cheltuiți puncte sau kilometri în multe locuri diferite vă vor oferi mai multă libertate atunci când este timpul să le răscumpărați. De asemenea, aceste tipuri de cărți vă permit de multe ori să transferați puncte către programe de loialitate sau alte programe de companii aeriene.
 • Unele carduri ca acestea oferă puncte bonus sau kilometri pentru a folosi cardul mai frecvent. Verificați termenii și condițiile cardului de credit pentru a determina dacă acest lucru este cazul dvs.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru călătorii Pasul 4
  4
  Alegeți un card care vă permite să câștigați puncte sau kilometri zilnic. Când alegeți un card, gândiți-vă la cheltuielile dvs. zilnice și săptămânale. Dacă alegeți un card de puncte care oferă bonusuri pentru lucrurile pe care le cumpărați frecvent, cum ar fi alimente sau combustibil, atunci puteți câștiga puncte foarte repede.
 • Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 5
  5
  Nu uitați să vă înregistrați în programe de puncte sau kilometri. Doar pentru că reprezentantul unei bănci sau al creditorului vă informează că puteți câștiga puncte sau kilometri cu un card, Nu înseamnă că v-ați înregistrat pentru un program de puncte sau kilometri. Asigurați-vă că cereți agentului care vă gestionează aplicația de card de credit, spunând astfel:
 • "Vreau doar să verific că sunt înregistrat în programul de recompensare de puncte sau kilometri. Mai e ceva ce ar trebui să știu despre card și despre aceste puncte sau kilometri?
 • Partea 2
  Acumulează puncte și kilometri eficient

  Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 6
  1
  Câștigați puncte sau kilometri când ieșiți la cină sau cereți ceva. Programele de cină care vă permit să câștigați puncte sau kilometri sunt foarte frecvente printre hoteluri și companii aeriene. De multe ori vă solicită să vă înscrieți la program și să înregistrați cardurile de credit pe care le utilizați. După aceasta, veți câștiga puncte sau kilometri pentru utilizarea cardului dvs. atunci când luați masa.
  • Aceste programe includ adesea taxe și sfaturi atunci când atribuie puncte. Cina de companie sau mesele scumpe pot fi foarte profitabile pentru puncte sau kilometri.
 • Imaginea intitulată Maximizează mile și puncte pentru călătorii Pasul 7
  2
  Cumpărați online pentru a câștiga puncte sau kilometri. Cartea dvs. de credit sau compania aeriană poate avea o pagină de cumpărături specială care vă acordă puncte sau kilometri pentru orice achiziție efectuată prin acea pagină. În special, dacă cumpărați deja frecvent online, ar trebui să vedeți dacă aceste puncte pentru achiziții online sunt disponibile pentru dvs.
 • Unele pagini sau site-uri pot oferi mai multe puncte decât altele. Acest lucru va fi diferit pentru fiecare pagină și carte, prin urmare, va trebui să faceți o investigație pentru a găsi cea mai bună pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 8
  3
  Rezervați hoteluri cu un card pentru a acumula puncte. Mulți creditori se asociază cu anumite hoteluri și oferă puncte sau kilometri pentru banii pe care îi cheltuiți pentru achiziții în astfel de hoteluri. Cu toate acestea, puteți crește, de asemenea, punctele de câștig sau de kilometri atunci când se utilizează site-uri de cumpărături online, în scopul de a obține mai multe puncte de mai sus v-ar obține atunci când cumpără companii partenere.
 • Multe hoteluri oferă puncte suplimentare pentru mai multe nopți de sejur. Aceasta este de obicei pe o scară ascendentă, adică valoarea punctelor pe zi crește în fiecare noapte petrecută în hotel până la o anumită limită.


 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 9
  4
  Obțineți puncte atunci când călătoriți pentru muncă. Este posibil să plătiți inițial cheltuielile de afaceri și călătoriile cu ideea că compania dvs. vă va rambursa mai târziu. Obțineți punctele dvs. cu un card de credit potrivit atunci când călătoriți și apoi utilizați rambursarea pentru a plăti aceste cheltuieli.
 • Aceasta este, de asemenea, o modalitate utilă de îmbunătățire a creditului. Dacă evaluarea dvs. de credit este scăzută sau nu în punctul în care doriți să fie, plata acestor credite pe termen scurt ar trebui să vă îmbunătățească ușor ratingul.
 • Chiar dacă compania dvs. a plătit pentru zborul dvs. în avans, punctele sau kilometrele în general vor cădea pe pasager. Asigurați-vă că aveți informațiile dvs. de călătorie frecvente pentru a obține puncte sau mile suplimentare.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 10
  5
  Obțineți puncte sau kilometri prin rețele sociale sau promoții on-line. Multe companii oferă promoții sau campanii speciale pe rețelele sociale. Acestea sunt adesea oferite prin intermediul principalelor platforme, cum ar fi Twitter, Facebook și YouTube. În multe cazuri, puteți câștiga puncte pur și simplu vizionând un videoclip și furnizând informațiile despre contul de puncte sau kilometri.
 • Aceste tipuri de promoții reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a ține pasul cu ofertele, rutele noi și alte programe de puncte sau kilometri.
 • Partea 3
  Păstrați și utilizați puncte sau kilometri

  Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 11
  1
  Cunoașteți politica de expirare a punctelor sau kilometrilor cardului dvs. Fiecare carte de credit și fiecare politică de puncte sau kilometri va fi diferită. De obicei, vă așteptați ca punctele dvs. să nu expire timp de 18 luni - totuși, punctele anumitor programe pot expira la o dată anterioară sau ulterioară.
  • Să nu uităm data de expirare a unor puncte sau kilometri, poate că trebuie să setați un memento pe telefonul mobil sau marca data pe calendar.
 • Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 12
  2
  Păstrați puncte sau kilometri păstrând contul activ. Inactivitatea contului este una dintre cele mai frecvente moduri în care punctele se pierd. Chiar și achizițiile mici cu cartea dvs. de credit care câștigă puncte sau kilometri, cum ar fi cumpărarea unei melodii pe iTunes sau Amazon, vă va menține contul activ și vă va asigura punctele.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 13
  3
  Răscumpere puncte sau kilometri pentru a le păstra. În cele mai multe cazuri, punctele de răscumpărare vor fi, de asemenea, considerate ca o activitate a contului. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza un număr mic de puncte în ceva, cum ar fi o revistă sau un ceas, pentru a vă menține contul activ și pentru a vă folosi punctele.
 • Unele programe vă permit, de asemenea, să faceți donații organizațiilor de caritate. Aceasta ar trebui să fie, de asemenea, înregistrată ca activitate a contului și astfel împiedică expirarea punctelor.
 • Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 14
  4
  Restaurați puncte sau kilometri când este cazul. Dacă ați pierdut evidența timpului, iar punctele sau kilometrele dvs. au expirat, este posibil să le puteți recupera. Aceasta înseamnă adesea plata unei taxe, care poate fi foarte costisitoare, în funcție de numărul de kilometri pe care îl aveți.
 • Restaurați puncte sau kilometri cât mai repede posibil dacă intenționați să faceți acest lucru. Majoritatea companiilor permit numai contului dvs. să recupereze puncte sau kilometri într-o perioadă de timp după expirare.
 • Imaginea intitulată Maximizați mile și puncte pentru deplasare Pasul 15
  5
  Petreceți punctele sau kilometrele cu înțelepciune. Zborurile internaționale oferă de multe ori oferte excelente pentru schimbul de puncte sau kilometri. Cu toate acestea, nu permiteți ca un cadou să vă înnebunească judecata. Îmbunătățirile de zbor uneori merită chiar mai mult decât un zbor liber.
 • Deși acest lucru nu este întotdeauna cazul, zborurile interne de mai puțin de 300 de dolari costă de multe ori mai multe puncte sau kilometri ca o îmbunătățire semnificativ mai bună sau un zbor pe distanțe lungi.
 • Imaginea intitulată Maximizarea milelor și a punctelor pentru deplasare Pasul 16
  6
  Evitați sezonul estival. Multe programe de recompense restricționează schimbul de puncte sau de kilometri în timpul sezonului de vârf de călătorie. Cu toate acestea, în cazul în care a ta permite zborurilor în această perioadă de multe ori costă mai multe puncte decât în ​​mod obișnuit sau de kilometri, care devalorizează ceea ce ai câștigat.
 • De asemenea, ar trebui să încercați să rezervați zboruri pe care le plătiți cu puncte sau kilometri în avans. Acest lucru vă va ajuta să nu rămâneți blocați pe un zbor care are mai multe opriri.
 • avertismente

  • În timp ce în multe programe punct și kilometru puteți câștiga puncte utilizând un card de credit, nu uitați să plătiți factura la timp. Dacă nu plătiți cardul de credit, evaluarea dvs. de credit poate fi afectată semnificativ.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să câștigi puncte de echipă în Call of Duty GhostsCum să câștigi puncte de echipă în Call of Duty Ghosts
  Cum să câștigi cărți cadou gratuiteCum să câștigi cărți cadou gratuite
  Cum să faci multe puncte în StardollCum să faci multe puncte în Stardoll
  Cum să joci Fruit Ninja în modul ArcadeCum să joci Fruit Ninja în modul Arcade
  Cum puteți măsura distanțele în Google MapsCum puteți măsura distanțele în Google Maps
  Cum să obțineți puncte MicrosoftCum să obțineți puncte Microsoft
  Cum să atragă în perspectivă două puncteCum să atragă în perspectivă două puncte
  Cum se joacă 10000Cum se joacă 10000
  Cum se joacă gin rummyCum se joacă gin rummy
  Cum se joacă pinacleCum se joacă pinacle
  » » Cum de a maximiza kilometri și puncte de a călători

  © 2011—2020 ertare.com