Cum să se ocupe de o scară largă la aeroport

De cele mai multe ori, călătorii consideră că escalele sunt întârzieri extrem de plictisitoare. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie cazul. Puteți lua în considerare o escală ca un bonus suplimentar de călătorie în timpul căruia puteți explora, chiar dacă nu puteți vedea decât în ​​interiorul aeroportului. Poate fi o experiență pozitivă prin care puteți să întâlniți oameni noi și să vedeți lucruri noi și chiar să deveniți o parte productivă a unei călătorii de afaceri sau o prelungire a concediului. Poate că nu vă agită niciodată balanțele, dar le puteți face mai suportabile în moduri diferite.

pași

Metoda 1
Faceți planuri pentru scările așteptate

Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas pentru aeroport 1
1
Investigați aeroportul în care veți fi în timpul escalei. Dacă rezervați un zbor care conține o escală, ar trebui să anchetați în prealabil căutând informații pe site-ul aeroportului. Aflați dacă aveți restaurante, magazine sau alte activități pentru petrecerea timpului. În unele cazuri, aeroporturile (de obicei cele situate în orașe mari) dispun și de teatre, muzee, săli de sport și chiar de locuri de joacă pentru copii.
 • În cazul în care există o hartă, imprimați-o și marcați acolo ceea ce doriți să vedeți atunci când ajungeți la aeroport.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas de aeroport 2
  2
  Aflați opțiunile pentru bagaje. Când căutați pe site-ul aeroportului, aflați dacă are un serviciu prin care puteți depune bagajele în timpul întregii escale. În multe cazuri, aeroporturile oferă acest serviciu și va fi util să nu trebuiască să transportați restul bagajelor cu dvs., mai ales dacă plecați din aeroport pentru a vedea atracțiile locale.
 • În general, acest lucru nu este un serviciu gratuit, dar este posibil ca prețul să fie foarte util în funcție de lungimea scalei și de ceea ce doriți să faceți în timp ce sunteți acolo.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un aeroport Pasul 3
  3
  Alăturați-vă clubului VIP al companiei aeriene. În cele mai multe cazuri, companiile aeriene au cluburi sau saloane VIP la aeroporturile majore care vă permit să aveți acces la un mediu relaxant și luxos, care oferă chiar mâncare și băuturi. Cluburile VIP oferă, de asemenea, serviciile necesare pentru "birouri în afara biroului", cum ar fi accesul de încredere la o rețea wireless și cabinele similare birourilor unde puteți avea laptopul și materialele de lucru.
 • Puteți verifica treceri pentru o zi dacă nu sunteți un călător frecvent.
 • Rețineți că membrii pot costa până la câteva sute de dolari pe an. Prin urmare, este posibil să nu merită să devină membru cu drepturi depline al unui club dacă nu călătoriți mult.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas de aeroport 4
  4
  Puneți în geanta de transport ceea ce veți avea nevoie în timpul escalei. În cazul în care ați planificat să lucrați puțin, aduceți-vă computerul și alte provizii necesare. Dacă aeroportul are o sală de gimnastică, împachetați pantaloni sport și un tricou. De asemenea, includeți câteva articole de toaletă mici pentru a vă curăța înainte de zborul următor. Dacă vă puteți spăla fața și dinții pe o scară lungă, aceasta va face o mare diferență în felul în care vă veți simți.
 • Respectați liniile directoare ale aeroportului și purtați în valiză numai articole de toaletă lichide cu o greutate mai mică de 90 ml fiecare.
 • În cazul în care călătoriți cu copii, împachetați o carte de colorat sau un joc video, astfel încât să rămână și ei ocupați.
 • Metoda 2
  Fii productiv

  Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas spre aeroport 5
  1
  Exercițiu în sală de fitness la aeroport. În multe cazuri, aeroporturile au săli de sport și chiar zone pentru yoga. În cazul în care aveți aeroportul în care vă aflați, folosiți-le. Puteți face câteva exerciții cardiovasculare, vă întindeți picioarele bine și faceți fluxul de sânge înainte de a vă urca într-un alt zbor unde veți fi aglomerat. În cazul în care aeroportul nu are o sală de gimnastică, puteți să îmbrăcați îmbrăcămintea sport în valiza dvs. și să călătoriți în jurul terminalelor puțin.
  • Dacă intenționați să efectuați o rutină intensă de exerciții, ar trebui să verificați dacă aeroportul are dușuri.
  • Pentru a căuta gimnastică în sau în jurul aeroporturilor din SUA și Canada, un site util este Aeroportul Gym. Puteți să-l vizitați aici.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas de aeroport 6
  2
  Fiți la curent cu mesajele dvs. de poștă electronică, temele sau munca dvs. Luați laptopul cu dvs. și profitați de accesul gratuit la internet wireless în cazul în care aeroportul oferă acest lucru (ceea ce este cazul în majoritatea cazurilor). În sfârșit, veți putea să răspundeți la toate e-mailurile pe care ați planificat să le trimiteți sau să le puneți la următoarea prezentare importantă.
 • În cazul în care sunteți student, puteți începe cu un eseu pe care trebuie să-l trimiteți în săptămâna următoare sau în avans cu câteva capitole de lectură care ți-au fost atribuite.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas spre aeroport 7
  3
  Faceți o listă de lucruri de făcut când ajungeți la destinație. Indiferent dacă motivele pentru călătoria dvs. sunt pentru afaceri, plăcere sau pentru un alt motiv, este posibil să aveți multe lucruri de făcut atunci când ajungeți în sfârșit la destinație. În timp ce așteptați, faceți o listă a acestor lucruri, astfel încât să nu pierdeți timpul.
 • Includeți în listă comisioanele și alte lucruri necesare. Cu toate acestea, amintiți-vă să lăsați, de asemenea, ceva timp pentru a vizita atracțiile turistice sau chiar doar pentru a vă odihni.
 • Imaginea intitulată Gestionarea straturilor lungi la un pas de aeroport 8
  4
  Aflați dacă vă puteți avansa zborul. Consultați cu unul dintre agenții de bilete de avion de la aeroport unde doriți să stabiliți dacă este posibil să vă schimbați zborul. Poate puteți obține un loc într-un zbor anterior sau mai târziu fără să plătiți nimic dacă există locuri disponibile. Dacă aveți un program flexibil și doriți cu adevărat să explorați zona sau orașul în care vă aflați, puteți să vă lăsați liberi și să călătoriți într-un zbor care pleacă mai târziu.
 • Rețineți că această opțiune nu va fi întotdeauna realistă, dar, dacă se prezintă ocazia, profitați de ea.
 • Metoda 3
  Petreceți timp

  Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas spre aeroport 9
  1
  Ia cu tine ceva de citit. Dacă știți că veți opri, luați o carte sau o revistă cu dvs. În cazul în care nu aveți nimic, puteți să vă uitați la unul dintre magazinele de aeroport și să cumpărați ceva acolo. Optați pentru ceva interesant, deoarece timpul va trece mai repede dacă vă puteți pierde în paginile sale. Aveți mai multe opțiuni la îndemână, astfel încât să puteți comuta între ele atunci când doriți.
  • De exemplu, puteți să cumpărați una dintre revistele dvs. preferate și să o citiți ori de câte ori doriți să aveți o pauză de la un roman dens. Dacă schimbați materiale din când în când, puteți evita să vă plictisiți chiar și de cea mai interesantă carte.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 10
  2


  Luați un pui de somn O modalitate excelentă de a trece timpul este de a dormi un pic, mai ales în timpul escalelor care au loc în timpul nopții. Doar un pui de somn scurt vă poate face să vă simțiți revigorați. În cazul în care nu călătoriți singuri, puteți cere celorlalți să aibă grijă de lucrurile dvs. în timp ce dormiți. Cu toate acestea, aveți grijă să faceți acest lucru dacă călătoriți pe cont propriu, deoarece pot apărea furturi de la aeroport.
 • În unele cazuri, aeroporturile au desemnat zone de dormit care dispun de scaune confortabile, unde vă puteți asigura lucrurile.
 • Dacă sunteți cu adevărat epuizați și vă așteaptă o oprire lungă, puteți afla prețurile camerelor de la hotelul de la aeroport. În unele cazuri, aeroporturile oferă chiar camere care pot fi închiriate pentru câteva ore.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 11
  3
  Walks. Dacă aveți o escală între două zboruri lungi, puteți merge în jurul aeroportului, astfel încât picioarele să-și recupereze circulația. În multe aeroporturi, puteți găsi display-uri publice sau, dacă nu, vă puteți uita la vitrine, panouri publicitare regionale citi, viziona avioanele sau să se uite în jur și de a găsi ușa pentru următorul zbor. Dacă puteți, luați niște aer curat.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la o etapă a aeroportului 12
  4
  Mănâncă sau bea ceva sau mănâncă o gustare. În cele mai multe cazuri, aeroporturile au restaurante și cafenele, chiar și după ce au trecut controlul de securitate. O farfurie de mâncare vă va oferi energie și este posibil să aveți un gust mai bun și un preț mai mic pe continent decât pe avion. Este ușor să devii deshidratat atunci când călătoriți, pentru a putea cumpăra o sticlă de apă sau o altă băutură preferată.
 • Înainte de a cumpăra ceva de la cel mai apropiat lanț de fast-food, aflați ce oferă aeroportul. În unele cazuri, puteți găsi restaurante foarte fine care oferă mâncăruri gourmet.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 13
  5
  Scrieți într-un jurnal. Dacă nu aveți unul cu tine, poti cumpara un gol într-unul dintre aeroport biblioteci și documentează-l departe, apoi scor unele concepte de afaceri, proiectarea unei clădiri, scrie despre cea pe care o regret, scriind o carte sau explicați-vă filozofia vieții. Păstrarea unui jurnal poate fi foarte terapeutică, în afară de a lua prea mult timp.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas spre aeroport 14
  6
  Observă oamenii puțin. Aeroporturile vă oferă ocazia unică de a observa oameni din întreaga lume și din toate domeniile vieții. Stați într-un loc public și observați ce fac ceilalți călători. Veți urmări cu siguranță niște personaje unice pe care nu le-ați întâlnit niciodată.
 • Evitați să vă uitați în mod fix și deschis la ceilalți sau să fiți foarte evidenți în privința a ceea ce faceți. Acest lucru îi poate face să se simtă incomod și chiar să trezească suspiciunea.
 • Dacă cineva pe care îl vedeți vă pare interesant și este firesc să vă apropiați și să vă prezentați, faceți-o. Timpul va trece mai repede cu o conversație bună.
 • Metoda 4
  Lăsați aeroportul

  Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas de aeroport 15
  1
  Căutați atracții turistice în apropiere de aeroport. Dacă timpul permite, faceți niște vizite. În multe cazuri, aeroporturile oferă transport public prin care puteți ajunge direct în centrul orașului. Odată ajuns acolo, puteți vedea atracțiile turistice, puteți participa la un muzeu, puteți mânca ceva delicios și multe altele.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 16
  2
  Faceți un program și fixați-vă pentru a nu pierde zborul. Trebuie să pregătiți un itinerar aproximativ înainte de a părăsi aeroportul. Aflați timpul necesar pentru a vizita anumite atracții (sau, dacă aceste informații nu sunt disponibile, faceți o estimare). Includeți timp pentru a mânca și pentru a vă deplasa de la un loc la altul.
 • Nu uitați să luați în considerare surprize neașteptate, cum ar fi traficul. Este minunat să ai o aventură în timpul unei escale, însă pierderea zborului nu este atât de mare.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 17
  3
  Programați o alarmă pe telefon. Este ușor să pierdeți timpul când cineva vizitează și se distrează. Prin urmare, ca rezervă, setați o alarmă pe telefonul mobil pentru a vă anunța când trebuie să vă întoarceți la aeroport. Trebuie să lăsați suficient timp să vă întoarceți și să treceți din nou prin controlul de securitate.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la o etapă a aeroportului 18
  4
  Aduceți-vă împreună cu dvs. identitatea fotografiei, pașaportul, viza și alte documente de călătorie. Pentru a face călătorii internaționale, este necesar să aveți un pașaport. Dacă acest lucru este cazul dvs., trebuie să aveți pașaportul dvs. (împreună cu orice document de călătorie asociat) cu dvs. pentru a reintra în aeroport. Dacă nu intenționați să faceți o călătorie internațională, trebuie să afișați în continuare un cod de fotografie sau un pașaport deoarece veți trece din nou prin controlul de securitate.
 • Ar putea fi necesar să aveți o viză pentru a intra sau a părăsi anumite țări. Prin urmare, trebuie să investigați înainte de a părăsi aeroportul.
 • Înainte de a pleca, este posibil să trebuiască să verificați cu un angajat al aeroportului să confirmați documentele solicitate.
 • Imaginea intitulată Manipulați straturile lungi la un pas pentru aeroport 19
  5
  Întoarceți-vă la aeroport între 2 și 3 ore înainte de zbor. Dacă zborul dvs. este internațional, cel mai bine este să vă întoarceți în jur de 3 ore înainte de ora plecării. Dacă zborul dvs. nu este internațional, este de obicei recomandat să aveți 2 ore înainte. Va trebui să treceți din nou controlul de securitate, ceea ce ar putea dura mult timp. Asigurați-vă că sunteți înregistrat pentru zbor cu o oră devreme.
 • Imaginea intitulată Gestionați straturile lungi la un pas 20 al aeroportului
  6
  Urmați regulile de zbor când treceți din nou de controlul de securitate. Atunci când cumpărați suveniruri, trebuie să păstrați aceste reguli în minte și să vă asigurați că tot ceea ce cumpărați le respectă, astfel încât să vă fie ușor să treceți prin controlul securității. Dacă nu sunteți sigur despre un anumit element, este mai bine să îl preveniți și să nu-l cumpărați.
 • Atunci când vă întoarceți la aeroport, este posibil să existe destule persoane în funcție de ora zborului dvs., deci trebuie să luați în considerare acest lucru atunci când vă planificați o călătorie.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo imprimir archivos de imagen para PCB a escala correctaCómo imprimir archivos de imagen para PCB a escala correcta
  Cum să începeți un club de călătorieCum să începeți un club de călătorie
  Cum să se comporte cu eticheta într-un aeroportCum să se comporte cu eticheta într-un aeroport
  Cum să cumpărați bilete de avion în cantitateCum să cumpărați bilete de avion în cantitate
  Cum să ajungeți la aeroport rapid și eficientCum să ajungeți la aeroport rapid și eficient
  Cum se obține un upgrade de primă clasăCum se obține un upgrade de primă clasă
  Cum să obțineți zboruri ieftineCum să obțineți zboruri ieftine
  Cum se creează un itinerar de călătorieCum se creează un itinerar de călătorie
  Cum să dormi la aeroportCum să dormi la aeroport
  Cum să pregătiți un buget pentru călătoriiCum să pregătiți un buget pentru călătorii
  » » Cum să se ocupe de o scară largă la aeroport

  © 2011—2020 ertare.com