Cum să ajungeți în Parcul Național Insulele Canalului

Situat în largul coastei de sud a insulei California, Parcul Național Insulele Canalului conține una dintre cele mai diverse colecții de specii de animale și plante din Statele Unite. Parcul este format din cinci insule, Anacapa, Santa Cruz, Santa Rosa, San Miguel și Santa Bárbara și fiecare oferă vizitatorilor o varietate largă de spectacole și lucruri de făcut. Cel mai bun dintre toate, parcul este destul de aproape de câteva orașe din California pentru a face o călătorie rapidă și ușoară.

pași

Metoda 1
investiga

Imagine intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 1
1
Citiți despre onorariile implicate în vizita la Insulele Canalului. Site-ul web al parcului prezintă toate cheltuielile pe care le veți suporta în timpul călătoriei:
 • Intrarea generală în parc este gratuit.
 • Cei care doresc să facă un tabără pe unul din insule vor fi taxați cu o taxă $ 15 pe tabără pe noapte. Banii sunt folosiți pentru a ajuta la conservarea parcului. Rezervările trebuie făcute în prealabil și pot fi organizate prin intermediul site-ului Web al Serviciului Rezervații Naționale de Recreere. Rezervările nu pot fi efectuate mai mult de 5 luni în avans.
 • Vizitatorii care aleg să acceseze insulele cu barca vor fi taxați între $ 50 și 75 de călătorie dus-întors pe persoană. Copii de 2 ani sau mai mici călătorie gratuită. Cei care aduc surfuri cu ei vor primi o taxă suplimentară. Rezervările se pot face prin contactarea centrului de vizitatori al parcului sau prin intermediul site-ului companiei Island Packers Cruises.
 • Vizitatorii care aleg să acceseze insulele pe calea aerului pot face acest lucru prin Channel Islands Aviation. Costurile variază în funcție de experiența pe care o alegeți. Zboruri pentru costul zilei aproximativ $ 150 până la $ 160 per călătorie dus-întors pentru adulți și de la 125 la 135 dolari pentru copii. Exclusive zboruri charter pentru tabere sunt, de asemenea, disponibile în timpul lunilor de vară, la un cost de 300 de dolari pe persoană (minim 4 rulote), 1.600 de dolari pentru o navlosire de 7 persoane din orașul Camarillo și 2.000 de dolari pentru o navlosire de 7 persoane din orașul Santa Bárbara.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 2
  2
  Aflați regulile parcului. Ca și în majoritatea parcurilor naționale, Insulele Canalului au restricții cu privire la locul în care pot merge vizitatorii și la ceea ce pot face. De exemplu, insulele din Canalul Mânecii subliniază limitarea amprentelor pe care vizitatorii le părăsesc în timpul șederii lor. Vizitatorii sunt rugați să evite zonele în care animalele sunt în cuiburi, să limiteze utilizarea luminii artificiale pe timp de noapte și să evite peșterile cu totul. Site-ul parcului conține o listă detaliată a restricțiilor și permiselor - studierea acestora este absolut esențială pentru oricine intenționează să viziteze.
 • Metoda 2
  Accesați Insulele Canalului printr-o barcă publică

  Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 3
  1
  Faceți rezervarea aici.
  • Alege insula pe care vrei să o vizitezi. Sub coloană "Data / Ora" ("Data / Ora") alegeți o dată și o oră și, sub coloane "Tipuri de bilete" ("Tipuri de bilete") și "Cantitate" ("cantitate"), alegeți câte persoane vor face călătoria și ce vârste.
  • Următoarea pagină va afișa datele de întoarcere. Alegeți când doriți să vă întoarceți pe continent și site-ul web va calcula soldul. Dacă nu aveți un cont la acest site, va trebui să îl creați înainte de a trece la ecranul de plată.
  • Spațiul din fiecare barcă este limitat și unele insule nu sunt accesibile în anumite zile sau în anumite momente. În plus, excursii în timpul orelor de vârf în după-amiaza sunt supuse unor rate mai mari decât cele programate mai devreme sau mai târziu.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 4
  2
  Citiți cu atenție politicile de călătorie. Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți:
 • Călătorii trebuie să sosească cu o oră înainte de ora de plecare și toate echipamentele trebuie să se afle pe vas cu cel mult 30 de minute înainte de plecare.
 • Niciun articol nu poate cântări mai mult de 20 kg (45 de lire) singur. Nu există excepții de la această regulă.
 • Toate echipamentele trebuie să fie marcate cu numele dvs., numărul de telefon și o etichetă colorată care corespunde insulei la care urmează să ajungeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 5
  3
  Se îndreaptă spre docul situat în centrul de vizitatori și se îmbarcă în barcă când ești sunat. Parcarea în centrul de vizitatori este limitată, deci vă recomandăm să partajați vehicule dacă călătoriți într-un grup mare.
 • Metoda 3
  Accesul la Insulele Canalului printr-o barcă privată

  Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 6
  1
  Determinați direcția și insula dvs. de destinație. Un număr de factori trebuie luați în considerare înainte de a decide când și unde să mergeți:
  • Vremea: condițiile climatice din canal variază în mod dramatic, cu modificări umflate, valuri înalte și ceții care fac călătoria o provocare și mai mare. Oricine de planificare pentru a face călătoria ar trebui să consulte Serviciul Meteorologic al National Oceanic si Atmospheric (NOAA, pentru acronimul în limba engleză) prin telefon, chioșc meteo pentru Internet Channel Islands sau radio meteo prin posturile VHF -FM 162,475 (prognoză marină), VHF-FM 162,55 MHz sau VHF-FM 162,40 MHz (observații la sol).
  • Încărcarea melodiilor: călătoria prin canal va duce navigatorii prin unele dintre cele mai aglomerate drumuri de marfă din coasta californiană. Cei care fac călătoria ar trebui să știe unde sunt căile de încărcare și să aibă grijă deosebită când le traversează. În plus, apele de pe insule și în jurul lor ocazional sunt aproape pentru exerciții militare.
  • Informații generale: Înainte de a efectua călătoria, toți navigatorii trebuie să obțină "Comunicarea locală către marinari" din Garda de Coasta din SUA, care poate fi obtinuta contactand direct Garda de Coasta. Nivelele nautice pot fi achiziționate în magazine marine marine, în librării sau online.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 7
  2
  Studiați procedurile de debarcare ale insulei de destinație. Se sugerează ca marinarii să se consulte cu rangerii din fiecare insulă înainte de debarcare. Marinarii se poate utiliza un canal VHF pentru a apela pădurarul, care apoi a cerut să fie schimbat cu un alt canal, în scopul de a oferi o scurtă orientare, instrucțiuni și alte detalii de aterizare. Aceasta este o scurtă privire la protocolul de aterizare pentru cele cinci insule principale:
 • Insula Santa Bárbara: nu este necesară o autorizație. Navigatorii trebuie să acceseze insula prin zona de aterizare, deoarece accesul la dig este limitat la navele de descărcare.
 • Insula Anacapa: Nu este necesară o autorizație pentru navele care se debarcă în Anacapa del Este sau în Golful Frenchy`s Cove. Este necesar un permis pentru bărcile care debarcă în Anacapa del Medio și un gardian de parc trebuie să însoțească orice vizitator. Accesul la Anacapa del Oeste este interzis. Marinarii nu pot folosi ancorarea situată în Anacapa del Este - acestea sunt rezervate altor nave. Vizitatorii trebuie să-și lege ambarcațiunile la o distanță rezonabilă de aceste acostare. Permisele pot fi obținute prin intermediul site-ului web al organizației The Nature Conservancy.
 • Insula Santa Cruz: Cartierul estic al insulei este accesibil fără permis. Accesul la bagaje este interzis, deși marinarii au voie să folosească digul la Scorpion Anchorage sau la portul deținuților. Condițiile valurilor în acest loc sunt deosebit de trădătoare, astfel încât navigatorii sunt reamintiți să fie precauți. Este necesar un permis pentru a accesa celelalte trei trimestre ale insulei. Permisele pot fi obținute prin intermediul site-ului web al organizației The Nature Conservancy.
 • Insula Santa Rosa: Navigatorii pot folosi coasta sau plajele pentru debarcare fără permis, deși accesul este limitat la maxim o zi. Există docuri disponibile la Beaches Bay, dar vizitatorii nu pot folosi balizele de zonă.
 • Insula San Miguel: Marinarii pot debarca la Cuyler Harbour sau Tyler Bight pentru călătorii peste noapte. Vizitatorii pot debarca la plaja din Cuyler Harbor.
 • Imaginea intitulată Accesați Parcul Național Insulele Canalului Pasul 8
  3
  Trimiteți un plan de navigare formal către comandantul portului înainte de a pleca. Planul de navigație ar trebui să fie cât mai detaliat și mai specific posibil. Asigurați-vă că pentru a include informații cu caracter personal pentru fiecare persoană de pe barca precum și detaliile specifice ale destinației (ora și data de plecare și de destinație), detalii ale navei (mărimea, vârsta, culoare) și orice echipament de urgență aveți cu voi. Cele mai multe informații pe care le includeți, cu atât mai ușor va fi pentru echipele de căutare ar trebui să apară probleme.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 9
  4
  Bună călătorie! Bucurați-vă de plimbare prin Parcul Național Insulele Canalului. Dacă observați că vremea a făcut o întoarcere neplăcută sau nu aveți echipamentul de siguranță necesar, nu ezitați să vă întoarceți și să faceți călătoria într-un alt moment. Siguranța ar trebui să aibă întotdeauna prioritate.
 • Metoda 4
  Accesați Insulele Canalului cu avionul

  Imaginea intitulată Accesați Parcul Național Insulele Canalului Pasul 10
  1
  Faceți o rezervare După ce ați decis tipul călătoriei pe care doriți să o faceți, puteți rezerva o navlosire prin intermediul site-ului web Channel Islands Aviation (CIA). Compania recomandă părților interesate să facă rezervările cu cel puțin o săptămână în avans. Returnările sunt oferite numai cu o notificare de 72 de ore sau mai mult.


 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 11
  2
  Citiți cu atenție politicile de călătorie. Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți:
 • Călătorii pentru ziua respectivă au la dispoziție doar trei ore pe plajă. Un grup mai mare poate ajunge la un acord cu CIA să rămână mai mult în cazul în care este interesat, dar aranjamentele trebuie făcute în avans.
 • Este interzis pasagerilor să adauge cu ei materiale periculoase. Acesta include orice dispozitiv folosit pentru a crea foc. CIA oferă propan la camperuri odată ce ajung la tabăra lor, dar vizitatorii trebuie să-și pună la dispoziție sobe proprii.
 • Animalele și bicicletele nu sunt permise. Așa că lăsați pisica și Schwinn acasă.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 12
  3
  Sosește la aeroport. CIA sugerează că pasagerii sosesc cu 45 de minute înainte de plecare pentru a se asigura că au dat suficient timp.
 • Metoda 5
  Zburați spre un aeroport din apropiere

  Imagine intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 13
  1
  Localizați aeroporturile cele mai apropiate de parc. Există două opțiuni principale care pot găzdui majoritatea vizitatorilor din Parcul Național Insulele Canalului:
  • Aeroportul Internațional Los Angeles Este probabil cea mai convenabilă opțiune pentru majoritatea călătorilor. Cu mii de zboruri de intrare și de ieșire pe zi, este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume și oferă servicii regulate tuturor marilor orașe din America (deși nu toate zborurile sunt directe).
  • Aeroportul Santa Bárbara Este un aeroport mult mai mic, dar este mai aproape de parc. Flying la Santa Barbara din afara California va necesita aproape întotdeauna un transfer.
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 14
  2
  Investigați prețurile zborurilor pentru a găsi cea mai bună ofertă. Verificați toate site-urile care oferă tarife reduse pentru a vedea dacă ar putea avea o ofertă către orașul dvs. de destinație. Dacă sunteți dispus să vă ocupați de una sau chiar două transbordări, ar trebui să puteți salva puțin bani în loc să optați pentru un zbor direct.
 • Imaginea intitulată Accesați Parcul Național Insulele Canalului Pasul 15
  3
  Cumpărați biletul Rețineți că economisi bani prin achiziționarea de bilete nerambursabile in loc de bilete nerambursabile, dar ai putea alerga afară de nimic, dacă pierzi zborul. Majoritatea biletelor pot fi schimbate pentru o taxă prestabilită.
 • Metoda 6
  Direcții de conducere de la Aeroportul Internațional Los Angeles

  Imagine intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 16
  1
  Du-te de la aeroport la US-101 N.
  • Mergeți spre vest și mergeți pe W Century Blvd. pentru 2,9 km (1,8 mile).
  • Ia rampa I-405 N pentru 0.8 km (0.5 mile).
  • Mergeți pe I-405 N și continuați cu 25,9 km (16,2 mile).
  • Ieșiți spre US-101 N pentru 0.8 km (0.5 mile).
  • Mergeți pe US-101 N și continuați cu 73,3 km (45,8 mile).
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 17
  2
  Du-te din US-101 N la Robert J. Visitor Center Lagomarsino.
 • Ieșiți pe strada 64 spre Victoria Ave. și continuați la 0.3 km (0.3 km).
 • Virați la stânga spre S. Victoria Ave. și continuați la 1 km (0.6 mile).
 • Mergeți spre dreapta pe Dr. Olivia`s Park Dr. și continuați la 4 km (2.5 mile).
 • Continuați pe Spinnaker Dr. pentru 2,4 km (1,5 mile).
 • Metoda 7
  Direcții de conducere de la Aeroportul Santa Bárbara

  Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 18
  1
  Du-te de la aeroport la US-101 S.
  • Ia Moffett Pl pentru 0.8 km.
  • Continuați pe Sandspit Rd. Pentru 0.8 km (0.5 mile).
  • Mergeți pe CA-217 E sau pe ruta de stat 217 E și continuați pentru 2,9 km (1,8 mile).
  • Mergeți pe US-101 S și continuați pentru 57,3 km (35,8 mile).
 • Imaginea intitulată Obțineți Parcul Național Insulele Canalului Pasul 19
  2
  Du-te din US-101 S către Robert J. Visitor Center Lagomarsino.
 • Ieșiți pe ieșirea 68 către Ave Seaward și continuați pentru 0.3 km (0.3 mile).
 • Treceți la stânga pe E. Harbour Blvd și continuați la 3 km (1.9 mile).
 • Mergeți spre dreapta pe Spinnaker Dr. și continuați pentru 2,4 km (1,5 mile).
 • sfaturi

  • Fiecare stație prezintă un set propriu de atracții. Vara este considerat ideal pentru snorkeling, surfing și înot, iar iarna este cel mai bun sezon pentru vizionarea balenelor. Planificați călătoria în jurul valorii de ceea ce doriți mai mult.
  • Vizitatorii pot călători între insule folosind ambarcațiuni publice sau private. Verificați site-ul web pentru călătorii cu barca pentru informații despre orare și disponibilitate.
  • Dacă intenționați să faceți unele dintre cele mai ambițioase activități, fiți pregătit să cheltuiți. O excursie de turnare naviga pe insula Santa Rosa costa $ 950 pana la 8 pasageri din Camarillo și $ 1.200 de la Santa Barbara. Călătorii trebuie de asemenea să dețină o licență valabilă pentru a pescui din California. În schimb, vizitatorii au multe evenimente gratuite de ales și pot să le facă fie printr-un tur cu ghid de către un ranger, fie individual.

  avertismente

  • Atunci când faceți o rezervare de tabără online prin intermediul Serviciului național de rezervare pentru recreere, vă va fi trimis un e-mail de confirmare. Va trebui să tipăriți și să luați-o împreună cu dvs. pentru ao prezenta insulei de râu înainte ca permisul tău să fie dat.
  • Cei care doresc să navigheze casting ar trebui să fie atenți cât de mult echipamente care le poartă. CIA limitează pasagerii până la un total de 6,8 kg (15 lire), care include tot echipamentul necesar și masa de prânz. Travelers sunt, de asemenea, sfătuiți să poarte este un spărgător de vânt sau de lumină jacheta, deoarece rafalele de vânt, acea zonă a experienței parc intense și frecvente de vânt.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea descrierii canalului dvs. pe YouTubeModificarea descrierii canalului dvs. pe YouTube
  Cum să ajungi la Insulele tremurând în OblivionCum să ajungi la Insulele tremurând în Oblivion
  Cum să vă bucurați de un parc tematicCum să vă bucurați de un parc tematic
  Cum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degeteCum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degete
  Cum se face o decorare a lui Moș Crăciun folosind un ouCum se face o decorare a lui Moș Crăciun folosind un ou
  Cum să trimiteți o scrisoare lui Moș CrăciunCum să trimiteți o scrisoare lui Moș Crăciun
  Cum sa gatiti insulele plutitoare (reteta usoara)Cum sa gatiti insulele plutitoare (reteta usoara)
  Cum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas ParadeCum să participi la înregistrarea Disney Parks Christmas Parade
  Cum să vă mutați în HawaiiCum să vă mutați în Hawaii
  Cum să vă bucurați de o vizită la un parc acvaticCum să vă bucurați de o vizită la un parc acvatic
  » » Cum să ajungeți în Parcul Național Insulele Canalului

  © 2011—2020 ertare.com