Cum sa devii un insotitor de zbor pentru Air Canada

Air Canada este cea mai mare companie aeriană cu servicii complete din Canada și oferă zboruri din întreaga lume. Dacă știi cum să devii un însoțitor de zbor al Air Canada, veți maestru pașii pentru a oferi cea mai mare grijă și servicii pentru clienți în timpul zborului. Devenind un însoțitor de zbor Air Canada, vă puteți alătura o companie de prestigiu care a fost ales ca cel mai bun companie aeriană din America de Nord în Skytrax Premiile Mondiale Airline 2010. [[Categorie: Cariere și Educație] [

pași

Imagine intitulată Deveniți un participant la zbor pentru Air Canada Pasul 1
1
Asigurați-vă că aveți cerințele minime și corecte pentru lucrare. Pentru a fi utilizat ca un însoțitor de zbor pentru Air Canada, trebuie să fie de cel puțin 18 ani, au o diplomă de liceu sau de Dezvoltare Educațională Generală (GED, pentru acronimul în limba engleză), au un pașaport canadian valabil și pentru a îndeplini standardele medicii companiei. Veți avea prioritate dacă sunteți complet bilingv în engleză și franceză. În plus, dacă sunteți fluent într-una sau mai multe dintre aceste limbi, se va lua în considerare, de asemenea: spaniolă, italiană, germană, arabă, mandarină, coreeană, japoneză, cantoneză, greacă, portugheză și ebraică.
 • Imaginea intitulată Deveniți un participant la zbor pentru Air Canada Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că îndepliniți cerințele operatorului de zbor Air Canada. Trebuie să arate bine îngrijit și să fie sigur de tine și veți interacționa cu pasagerii. După cum este un loc de muncă, care poate fi stresant si frustrant, poate fi necesar să fie o persoană pacient. De asemenea, puteți cere să lucreze în diferite poziții și schimburi și programe de schimbare de lucru, care pot include pentru a fi chemat să lucreze în mod neașteptat, schimbările de fus orar, timp îndelungat departe de week-end de familie și de muncă.
 • Imaginea intitulată Deveniți un participant la zbor pentru Air Canada Pasul 3
  3
  Pregătiți-vă CV-ul și scrisoarea de intenție. Puteți să accesați site-ul Air Canada și să completați un profil online, care poate include interesele dvs. profesionale, locația, educația și alte probleme personale. După ce ați finalizat, puteți ridica sau tăiate și lipiți CV-ul si scrisoarea de intentie pentru a fi luate în considerare. Veți primi apoi un e-mail de confirmare de la Air Canada, care indică faptul că ați primit cererea dvs. de angajare. Puteți vizualiza, de asemenea postări de locuri de muncă pe site-ul web al companiei aeriene și indicați dacă doriți să primiți alerte viitoare pentru locuri de muncă în Air Canada.


 • Imagine intitulată Deveniți un participant la zbor pentru Air Canada Pasul 4
  4
  După ce ați fost angajat, participați la programul de formare Air Canada cu durata de șapte săptămâni. Formarea cuprinde regulamentele și regulamentele guvernamentale, regulamentele de siguranță, ajutoarele primare în aviație, serviciul pentru clienți și standardele companiei. Vi se cere să finalizați examenele scrise și practice în timpul programului de formare, care poate dura câteva ore de studiu.
 • Imagine intitulată Deveniți un participant la zbor pentru Air Canada Pasul 5
  5
  Finalizați un program anual de formare continuă. Odată ce ați lucrat cu Air Canada, poate fi necesar să finalizați acest program și orice alt program de instruire.
 • sfaturi

  • Air Canada recomandă ca solicitanții să trimită CV-urile și scrisorile de intenție prin intermediul site-ului lor în loc de e-mail, fax, scrisoare trimise prin poștă sau personal. Acest lucru vă permite recrutorilor să aibă toate aplicațiile într-un singur loc. În plus, prin trimiterea CV-ului prin intermediul site-ului web, veți avea, de asemenea, acces la cele mai recente oferte de locuri de muncă.
  • Toate posturile Air Canada oferă beneficii angajaților. Aceste beneficii includ asistența medicală, planurile de pensii și programele de asigurări. Angajații, membrii familiei și cu partenerii lor de călătorie sunt eligibile pentru a primi bilete la tarife reduse precum și reduceri la închirieri de mașini, pachete de vacanta si cazare la un hotel.

  avertismente

  • Însoțitorii de zbor din Air Canada trebuie să poată rezista la o muncă fizică intensă. Uneori vor trebui să ridice, să împingă sau să tragă echipament greu.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsești un șarpe de jartierăCum să găsești un șarpe de jartieră
  Cum se face o pulverizare naturală împotriva muștelorCum se face o pulverizare naturală împotriva muștelor
  Cum să urcați la bordul unui avionCum să urcați la bordul unui avion
  Modificarea unei rezervări de zboruriModificarea unei rezervări de zboruri
  Cum să confirmați rezervările la AirAsiaCum să confirmați rezervările la AirAsia
  Cum se obține un upgrade de primă clasăCum se obține un upgrade de primă clasă
  Cum să reduceți riscurile pentru un animal de companie când călătoriți în cala aeronaveiCum să reduceți riscurile pentru un animal de companie când călătoriți în cala aeronavei
  Cum să emigrați în Canada pentru a lucraCum să emigrați în Canada pentru a lucra
  Cum să găsiți zboruri ieftine din Statele Unite către LondraCum să găsiți zboruri ieftine din Statele Unite către Londra
  Cum să obțineți o viză în CanadaCum să obțineți o viză în Canada
  » » Cum sa devii un insotitor de zbor pentru Air Canada

  © 2011—2020 ertare.com