Cum să ajungeți la Versailles

Palatul Versailles a fost construit de Louis XIV pur și simplu pentru a se odihni în afara Parisului. Această construcție este situată la 20 km de capitala Franței și este una dintre atracțiile principale datorită terenurilor și grădinilor sale uriașe, opulenței și Hall of Mirrors, unde Tratatul de la Versailles a fost semnat după din primul război mondial. Turismul modern a creat câteva opțiuni de transport către Versailles. Acest articol vă va arăta cum să ajungeți la Versailles prin intermediul transportului public, al transportului public sau al vizitei.

pași

Imagine cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 1
1
Convertiți-vă dolarul, lire sterlină sau orice altă monedă în euro, dacă tot nu aveți. Franța utilizează euro și numai această monedă este acceptată să plătească biletele.
 • O diferență notabilă între euro și dolar este că moneda euro are valori mai mari. Nu lăsați deoparte monedele, le puteți folosi pentru a vă plăti biletul la Versailles.
 • Imagine cu denumirea Obțineți versiunea Versailles Pasul 2
  2
  Căutați excursii ghidate care merg de la Paris la Versailles. Există mai multe companii renumite care fac vizite de jumătate de zi la Versailles și care includ transportul cu autobuzul turistic spre și de la Paris.
 • Principalul avantaj al acestor vizite este că acestea sunt rezervate, deci nu va trebui să faceți o linie. Acestea au costat între 16 și 25 de euro (între 23 și 36 de dolari sau între 14 și 22 de lire sterline), în funcție de sezon.
 • Imagine cu denumirea Mergeți la Versailles Pasul 3
  3
  Întrebați dacă aceste vizite includ un ghid audio, acces la satul Marie Antoinette sau un ghid personal și alegeți și rezervați o vizită la Versailles în funcție de preferințele dvs.
 • Metoda 1
  Cu trenul

  Imagine cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 4
  1
  Aflați cât de aproape este hotelul dvs. sau punctul de debarcare de la o stație RER din Paris. Stațiile care fac legătura cu RER C sunt Musée d`Orsay, Les Invalides, Gare d`Austerlitz, St Michel-Notre Dame, Pont de l`Alma și Champ de Mars-Tour Eiffel.
  • RER este un sistem rapid de transport care leagă suburbiile între ele și cu centrul orașului. Versailles este considerată o suburbie a Parisului.
 • Imaginea cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 5
  2
  Luați RER C de la una dintre opririle pe care le-ați ales. RER C pleacă la fiecare 20 de minute de la aceste stații, în centrul Parisului către Versailles. Călătoria durează în jur de 40 de minute. Costul de călătorie costă aproximativ 6 € (8 $ sau 5 £).
 • Imaginea cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 6
  3
  Ieșiți de la stația RER și traversați strada. Rotiți dreapta. Virați la stânga spre Rue de Paris. Acest drum vă va duce la porțile Versailles.
 • De asemenea, puteți lua un tren de la gara Paris Gare Montparnasse la Versailles-Chanties sau puteți lua un tren de la gara Paris Gare Saint-Lazare la Versailles-Rive Droite. Pe aceste trenuri va dura doar 30 de minute pentru a ajunge în orașul Versailles, cu toate acestea, aceste stații Versailles sunt mai departe de Palatul de la Versailles și ar putea fi necesar să luați un autobuz local.
 • Metoda 2
  Cu autobuzul public

  Imagine cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 7


  1
  Se îndreaptă spre Pont de Sèvres, în centrul Parisului. Dacă urmează să luați metroul de la Paris, acesta se află la capătul liniei 9.
 • Imaginea intitulată Ieșiți la Versailles Pasul 8
  2
  Luați linia de autobuz 171 care ajunge la Versailles-Place d`Armes.
 • Phébus este compania privată care administrează sistemul de autobuze în și în jurul orașului Versailles. Dacă sunteți deja în Versailles, puteți folosi acest autobuz pentru a vedea Versailles și cartierele interesante din Notre-Dame și Saint-Louis în oraș.
 • Există un autobuz de tren Phébus care rulează de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii octombrie. Acest autobuz trece prin cartierele populare și se duce la Palatul de la Versailles.
 • Metoda 3
  Cu mașina

  Imagine cu denumirea Mergeți la Versailles Pasul 9
  1
  Obțineți o foaie de parcurs pentru Paris și împrejurimile sale. Trebuie să fie disponibil la stația de închiriere de mașini.
 • Imagine cu titlul Ia-te la Versailles Pasul 10
  2
  Căutați și luați drumul care trece prin periferia Parisului. În jurul orașului se formează un inel și se numește Peripherique.
 • Imagine cu denumirea Mergeți la Versailles Pasul 11
  3
  Urmați ruta A13 către Rouen.
 • Imagine cu denumirea Mergeți la Versailles Pasul 12
  4
  Urmați semnele de la Versailles. Călătoria ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute.
 • sfaturi

  • Deși este riscant, deoarece biletele pot fi vândute, dacă ajungeți la un birou de bilete cu o oră înainte de a se închide, puteți obține o reducere a prețului unui bilet sau a unui ghid audio gratuit.

  Lucruri de care ai nevoie

  • euro
  • hartă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a dubla un ban pe un banc de dolarCum de a dubla un ban pe un banc de dolar
  Cum de a face o monedă să disparăCum de a face o monedă să dispară
  Cum sa faci o tricou cu un biletCum sa faci o tricou cu un bilet
  Cum se instalează modurile în simulatorul Euro TruckCum se instalează modurile în simulatorul Euro Truck
  Cum se joacă jocul de băut `mines`Cum se joacă jocul de băut `mines`
  Cum să întoarceți o monedăCum să întoarceți o monedă
  Cum să curățați monedele de cupru în câteva secundeCum să curățați monedele de cupru în câteva secunde
  Cum să cureți banii într-un borcanCum să cureți banii într-un borcan
  Cum să mănânci în Bucătăria IaduluiCum să mănânci în Bucătăria Iadului
  Cum să alegeți între două opțiuniCum să alegeți între două opțiuni
  » » Cum să ajungeți la Versailles

  © 2011—2020 ertare.com