Cum să comandați un vehicul din fabrică

Dacă mergeți la un dealer pentru a cumpăra o mașină nouă și nu aveți exact ceea ce doriți, puteți alege să comandați un vehicul din fabrică. Dealeri de autoturisme comandă de obicei mașini pentru lotul lor care se potrivește celor mai comune gusturi și, prin urmare, uneori nu vor purta o mașină cu specificațiile exacte pe care le doriți, mai ales dacă aveți o listă explicită de caracteristici pe care doriți să le aveți a ta. Comandarea unei mașini direct din fabrică vă permite să alegeți și să alegeți exact cum doriți să vă echipați mașina dintr-o listă a tuturor opțiunilor posibile de caracteristici disponibile din fabrică. Dacă nu vă deranjează să așteptați ca mașina dvs. personalizată să fie fabricată și livrată (uneori puteți aștepta până la 12 săptămâni), atunci este posibil să meritați să comandați un vehicul direct din fabrică. Urmați acești pași pentru a comanda un vehicul din fabrică.

pași

Imagine intitulată Prevenirea furtului de la mașina dvs. Intro
1
Decideți ce tip de mașină doriți. Opțiunile pentru personalizarea din fabrică variază foarte mult de la auto la auto. Producătorii americani tind să ofere mai multe opțiuni decât brandurile și camioanele asiatice și europene, de obicei vin cu mai multe opțiuni de caracteristici ale fabricii decât mașinile.
 • Imagine intitulată Aflați tastatura pentru pian Pasul 1
  2
  Faceți o căutare online pentru producătorul mărcii și a modelului care vă interesează. Pe site-ul web al producătorului puteți găsi toate opțiunile disponibile pentru dvs. de mașină.
 • Imaginea intitulată Drive Step 25
  3
  Faceți o listă cu caracteristicile din fabrică dorite. Aici vom prezenta o listă de opțiuni comune disponibile pe piață astăzi:
 • Divertisment și comunicații: sisteme stereo avansate cu amplificatoare, difuzoare moderne, playere CD, playere MP3 și radio prin satelit, telefoane hands-free, sisteme video DVD, sisteme de navigație etc.
 • Facilități: opțiuni pentru tapițerie, scaune încălzite, oglinzi încălzite, ferestre și încuietori, intrare fără cheie, aer condiționat dublu.
 • Siguranță: airbaguri duble, frâne anti-blocare, control tracțiune, cruise control, faruri xenon, sisteme de asistență la parcare.
 • Aspect: lucrări de zugrăvire, reglaje interioare, roți cromate.
 • Performanță: motor mai mare, suspensii sportive, sistem de tracțiune 4x4, cutie de viteze automată sau manuală.


 • Imaginea intitulată Comandați un vehicul din fabrică Pasul 4
  4
  Vizitați o firmă de distribuție care vinde tipul de mașină care vă interesează. Nu puteți cere o mașină direct din fabrică. Trebuie să faceți acest lucru printr-un dealer.
 • Imaginea intitulată Comandați un vehicul din fabrică Pasul 5
  5
  Comandați vehiculul din fabrică. Stați cu un vânzător, dați-i lista, stabiliți un preț, plasați comanda și apoi așteptați până ajunge mașina dvs.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că includeți costul de livrare atunci când stabiliți cât va costa vehiculul din fabrică.
  • În timp ce vă puteți aștepta să plătiți mai mult atunci când comandați un vehicul din fabrică, puteți totuși să negociem cu dealerul pentru a obține cea mai bună ofertă posibilă. Toate reducerile sau stimulentele pe care dealerul le oferă clienților se vor aplica și dvs., chiar dacă solicitați o mașină din fabrică în loc să cumpărați unul din lot.

  avertismente

  • Pregătiți-vă pentru mulți producători pentru a grupa anumite caracteristici ale fabricii în pachete. Pachetele sunt grupuri de caracteristici care vin în cantitate și nu pot fi separate. De exemplu, dacă doriți frâne anti-blocare, este posibil să fiți nevoit să alegeți un pachet de setări interioare la prețuri mai mari, în loc să plătiți singuri frânele.
  • Rețineți că fiecare producător oferă opțiuni diferite și că acele producători pot fi foarte limitate în comparație cu lista prezentată mai sus.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo hacer una restauración de fábrica en un iPhoneCómo hacer una restauración de fábrica en un iPhone
  Cum să cumpărați o mașină în SpaniaCum să cumpărați o mașină în Spania
  Cum să citiți într-un vehicul în mișcareCum să citiți într-un vehicul în mișcare
  Cum să deschizi capota mașinii taleCum să deschizi capota mașinii tale
  Cum să cumpărați un minivanCum să cumpărați un minivan
  Cum să obțineți bani de la mașini inutilizabileCum să obțineți bani de la mașini inutilizabile
  Cum să dezactivați alarma unei mașini care nu se oprește niciodatăCum să dezactivați alarma unei mașini care nu se oprește niciodată
  Cum să dezactivați o alarmă din fabrică pentru mașinăCum să dezactivați o alarmă din fabrică pentru mașină
  Cum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spateCum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spate
  Cum de a alege subwooferele pentru echipamentele stereo autoCum de a alege subwooferele pentru echipamentele stereo auto
  » » Cum să comandați un vehicul din fabrică

  © 2011—2020 ertare.com