Cum să conduci un Harley Davidson

O motocicletă Harley Davidson este o onoare și un privilegiu. Există câteva principii de bază pe care trebuie să le țineți minte pentru a menține călătoria în siguranță și de neuitat.

pași

Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 1
1
Găsiți o motocicletă Harley Davidson potrivită și la îndemână. Nu fiecare Harley este potrivit pentru "mersul pe jos" sau pentru a conduce distanțe mai scurte de câteva mile sau blocuri. Deci, doriți să vă bucurați de tot ce Harley are de oferit, să găsească un Harley care funcționează bine, este confortabil și este unul pe care îl puteți ocupa. Dacă veți găsi bicicleta prea grea, aruncați un nivel sau vă veți îmbunătăți mai întâi abilitățile de conducere pe o altă bicicletă mai ușoară. În general, "greutatea" motocicletei este în ordinea următoare, de la cele mai grele la cele mai ușoare:
 1. Regele drumului
 2. Softail (include Fatboy)
 3. Dyna Glide
 4. sportster
 5. O notă cu Sportster: unii consideră că este cea mai dificilă motocicletă de a se descurca în ciuda greutății sale ușoare. Acest lucru se datorează dezechilibrului său relativ și poziționării înalte a rezervorului de gaz, ridicând astfel centrul de greutate. În ciuda acestui fapt, acesta rămâne cel mai amuzant Harley și acest lucru este exemplificat prin faptul că are onoarea de a fi motocicleta cu cea mai lungă producție din istoria Statelor Unite.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 2
  2
  Decideți cum să obțineți Harley dvs., fie că este împrumutat, închiriat sau cumpărat. Uneori împrumutându-l (având în vedere faptul că aveți deja o licență de motocicletă) este cel mai bun mod de a vă prezenta în lumea Harleys fără a avea un angajament financiar mare.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 3
  3
  Observați motocicleta. Uita-te la subtilitățile și bogățiile de crom, sau lipsa de, și caracteristicile speciale, care sunt unice pentru designul special al Harley pe care urmează să se adune. Pregătiți motocicleta pentru călătorie, verificând nivelul combustibilului, anvelopele, luminile și defectele și defecțiunile pe care le aveți.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 4
  4
  Urcă pe bicicletă. Amintiți-vă, "ceea ce este corect este greșit". Urcați pe bicicletă pe partea stângă, este o etichetă bună. Simtiti ghidonul, simtiti greutatea bicicletei sub tine. Trageți primerul dacă aveți nevoie de el. Apoi ...
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 5
  5
  Porniți motocicleta. Ascultă-o Simți-vă sub tine. Lăsați-o să se încălzească când porniți motorul.


 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 6
  6
  Ride pe motocicletă. Vedeți traiectoria de sub tine. Simțiți văzul în fața și în corpul vostru. Observați cum este mai bine totul în timp ce sunteți pe bicicletă. Simțiți-vă rușinea în picioare. Reîncărcare. Vedeți calea spre laturile dvs. estompate când vedeți fața.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 7
  7
  Bucurați-vă de călătorie Motocicletele Harley Davidson au o tradiție bogată și îndelungată. Gestionarea acestora nu se referă la viteza sau manevra în sine, ci la plăcerea senzației și a întregii experiențe. Uită-te la panorama, asculta și simți motorul. Uită-te în dreapta ta ... la stânga ta. Chiar uita-te la cer - toate în același timp asigurându-vă că ați pus un alt ochi pe drum pentru a vă menține în siguranță. Aveți grijă de "cutiile" sau de conducătorii autoturismelor.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 8
  8
  Găsiți o cale care să fie a ta (preferabil deșert și fără trafic) și conduceți până când vă simțiți bine. Apoi conduce un pic mai mult. Opriți-vă la o tavernă (nu beți alcool, vă rog). Vizitați un prieten. Bucurați-vă de libertatea de a călări un Harley Davidson. Când ați terminat, reveniți și faceți o altă plimbare.
 • Imagine cu denumirea Ride a Harley Davidson Pasul 9
  9
  UTILIZEAZA-TE ECHIPA DE PROTECTIE!
 • sfaturi

  • Fii sigur. Purtați o cască și aveți grijă de șoferii lobotomizați de telefonul mobil sau de trafic. Nu sunt atent cu tine. Fii atent la ei.
  • Conducerea unui Harley este ca și cum ai avea un vin bun. Aveți grijă să vedeți anul, modelul, punctele forte și punctele slabe ale modelului pe care îl conduceți. Bucurați-vă de plimbare și nu căutați o destinație fixă.
  • Când conduci un Harley, asta îți oferă intrarea în familia motocicletelor. Când nu utilizați mâna stângă pe ambreiaj, recunoașteți mereu alți motocicliști prin simpla expansiune a unui salut rece. Este acceptabilă suspendarea acestei practici în raliuri și evenimente în care există o mulțime de trafic cu motocicliști.
  • "Nu toți cei care se rătăcesc sunt pierduți."

  măsuri de precauție

  • Luați-vă un curs de siguranță pentru motociclete, dacă puteți. În timp ce conduceți un Harley Davidson este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți experimenta, acest lucru poate fi periculos. Aflați cum să călătoriți pe o bucată de lemn. Aflați cum să conduceți motocicleta. Alăturați-vă unui club motociclist sau organizației "HOG", dacă aveți nevoie de el (HOG = Harley Owners Group). Veți întâlni prieteni care vor dura o viață.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o motocicletăCum de a desena o motocicletă
  Cum sa faci un costum pentru Harley QuinnCum sa faci un costum pentru Harley Quinn
  Cum să scrieți un anunț personale amuzantCum să scrieți un anunț personale amuzant
  Cum să legați o motocicletăCum să legați o motocicletă
  Cum să porniți o motocicletă apăsând-oCum să porniți o motocicletă apăsând-o
  Cum să cumpărați baterii de motocicleteCum să cumpărați baterii de motociclete
  Cum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurileCum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurile
  Cum să cumpărați o motocicletăCum să cumpărați o motocicletă
  Cum să conduci o motocicletăCum să conduci o motocicletă
  Cum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranțăCum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranță
  » » Cum să conduci un Harley Davidson

  © 2011—2020 ertare.com