Cum să treci testul de emisii al mașinii tale

Vehiculele motorizate sunt astăzi cei mai cunoscuți contaminanți ai societății noastre și s-au făcut multe progrese pentru a reduce amprenta de carbon a utilizării lor. Din acest motiv, numeroase orașe și state din întreaga lume au lansat testarea obligatorie a emisiilor pentru a forța respectarea regulilor și regulamentelor guvernamentale. Dacă aveți o mașină, trebuie să învățați cum să treceți eficient acest test.

conținut

pași

Imaginea intitulată Emisiile de trecere Pasul 1
1
Efectuați periodic întreținerea autovehiculului. Faceți schimbarea uleiului când este necesar. Înlocuiți filtrele în funcție de domeniul de utilizare recomandat de producător.
 • Dacă sunteți un proprietar pasiv și așteptați ca mașina dvs. să dea semne de eșec înainte de ao revizui, este puțin probabil să treceți testul privind emisiile. Multe mașini pot continua să funcționeze chiar dacă acestea sunt deja sub reglementările guvernamentale.
 • Imaginea intitulată Emisii de trecere Pasul 2
  2
  Programați o inspecție pentru vehiculul dvs. Dacă nu sunteți cu entuziasm, probabil că nu știți complexitatea motorului unui automobil. Lăsați un mecanic de emisii să verifice că a găsit ceva ce a ratat sau nu a observat.
 • Imaginea intitulată Emisiile de trecere Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că indicatorul de control al motorului este oprit. Dacă această lumină este aprinsă, mașina dvs. nu va trece automat testul de emisie. Dacă nu știți ce este problema, un atelier de emisii vă poate oferi un test pentru găsirea și rezolvarea problemei pentru dvs.


 • Imaginea intitulată Emisiile de trecere Pasul 4
  4
  Umflați anvelopele. Presiunea corespunzătoare a anvelopei va reduce puterea pe care motorul automobilului trebuie să o exercite pentru a funcționa bine, ceea ce va îmbunătăți șansele de a trece testul.
 • Imaginea intitulată Emisiile de trecere Pasul 5
  5
  Schimbați uleiul din mașină. Dacă nu ați schimbat uleiul din mașina dvs. în timpul ultimelor 5.000 mile (8000 km), aceasta este aproape o necesitate. Dacă l-ați schimbat în ultimele 5.000 de mile, este încă o idee bună să o schimbi din nou.
 • Imaginea intitulată Emisiile de trecere Pasul 6
  6
  Încălziți mașina înainte de a efectua testul. Conduceți mașina cu cel puțin 20 de minute înainte de a o lua în centrul de testare a emisiilor. Acest lucru vă va oferi automobilului suficient timp pentru atingerea temperaturilor optime de funcționare ale lichidului de răcire și a uleiurilor, precum și presiunea optimă în convertorul catalitic.
 • sfaturi

  • Evitați încercarea pe o zi umedă. Umiditatea și ploaia pot afecta temperatura autovehiculului, făcându-l să funcționeze într-un mod mai puțin optim. Dacă puteți trece testul într-o zi ploioasă, cu toate acestea, va fi mai dificil.
  • Nu programați testul emisiilor dacă mașina nu funcționează corect. Este posibil ca mașina dvs. să nu prezinte probleme la exterior, dar chiar și așa ar putea eșua în testul de emisii, astfel încât va fi aproape imposibil să o transmiteți dacă există o problemă vizibilă.
  • Utilizați combustibili cu aditivi pentru a ajuta la reducerea emisiilor. Aditivii sunt de obicei adăugați la rezervorul de gaz la stațiile de benzină. Acestea ajută la curățarea sistemului intern al autovehiculului dvs. și permit acestuia să aibă un consum mai eficient de combustibil, îmbunătățind astfel performanța generală a motorului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face testul de marshmallowCum se face testul de marshmallow
  Cum să obțineți un test de paternitateCum să obțineți un test de paternitate
  Cum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriatCum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriat
  Cum să treceți testul de conducereCum să treceți testul de conducere
  Cum să schimbi uleiul în mașinăCum să schimbi uleiul în mașină
  Modificarea unui filtru de combustibilModificarea unui filtru de combustibil
  Cum sa cumperi o masina BMW folositaCum sa cumperi o masina BMW folosita
  Cum să cumpărați o mașină folosităCum să cumpărați o mașină folosită
  Cum să conduci o mașină în sens inversCum să conduci o mașină în sens invers
  Cum să menținem o mașină la 80.000 de kilometriCum să menținem o mașină la 80.000 de kilometri
  » » Cum să treci testul de emisii al mașinii tale

  © 2011—2020 ertare.com