Cum să obțineți o licență pentru motociclete

Un șofer de rezervă motocicleta permisul de conducere arată că autoritățile au demonstrat cu succes cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce motocicleta în condiții de siguranță și în mod responsabil. Obține o licență motocicletă este similar cu obținerea de permis de conducere, trebuie să dovediți că înțelegeți legile și regulile de drum, care trece un test scris și apoi arată că se poate manevra în condiții de siguranță a vehiculului care trece un test rutier.

pași

Get-a-motociclete-licență step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 1
1
Studiați manualul motociclistului pentru agenția de autovehicule a statului dvs. Această carte conține răspunsurile la întrebările pe care le veți primi când vi se solicită licența de învățare pentru motociclete. Cea mai ușoară modalitate de a obține o copie este descărcarea de pe site-ul web al agenției de stat pentru autovehicule.
 • Get-a-motociclete-licență step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 2
  2
  Aplicați pentru licența de învățare pentru motociclete. Toate statele au o vârstă minimă la care pot fi aplicate. Va trebui să plătiți o taxă pentru cererea de licență și va trebui să treceți un test scris și de viziune pentru a primi unul.
 • Get-a-motociclete-licență step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 3
  3
  Înainte de a aplica pentru a primi o licență de motocicletă, practică cu permisul elevului dvs. pentru întreaga perioadă de timp cerută de stat. În unele state, perioada de așteptare obligatorie este de 20 de zile, în altele este de cel puțin 6 luni.
 • Get-a-motociclete-licență step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 4
  4
  Vizitați agenția de stat pentru autovehicule, completați cererea de licență pentru motocicletă și achitați taxa obligatorie pentru aplicație. Multe state oferă acest formular de cerere pe site-ul dvs. web.
 • Get-a-motociclete-licență step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 5
  5
  Obțineți o motocicletă legală pentru strada pe care o puteți desfășura pentru testul dvs., dacă nu aveți deja una. Modelele Cruiser cu o înălțime a scaunului scăzută sunt ideale pentru încercarea motocicletei, deoarece acestea au un centru de greutate mai jos.
 • Get-a-motociclete-licență step-6.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 6
  6
  Verificați dacă aveți asigurare, plăcuțe de înmatriculare valabile și înregistrarea motocicletei. Nu poți lua examenul fără licență motocicletă sau riscă o încălcare, în cazul în care orice aspect al motocicleta nu este setat la legea statului.
 • Get-a-motociclete-licență step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 7
  7
  Pregătiți-vă ziua să faceți examenul. Verificați prognoza meteo înainte de a face acest lucru, deoarece nu doriți să faceți acest test în ploaie.
 • Get-a-motociclete-licență step-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 8
  8
  Vizitați parcarea departamentului de autovehicule al statului dvs. în dimineața zilei de duminică. Parcarea este locul în care probabil că urmați testul de conducere. Practicați frânarea, pornirea, oprirea și rotirea în timp ce biroul este închis.
 • Get-a-motociclete-licență step-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 9
  9
  Luați testele scrise și rutiere, dacă este necesar. Un punctaj de aprobare vă va permite să finalizați următorul pas, care este de a plăti costul unui aviz de motocicletă și de a primi documentația privind licența.
 • Get-a-motociclete-licență step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru motociclete Pasul 10
  10
  Treceți testele finale pentru licența motocicletei și faceți-vă online pentru a vă face fotografia. În cazul în care nu treceți nici o parte a testului, aveți o anumită perioadă de timp în care puteți repeta procesul de testare. Dacă treceți, obținerea fotografiei dvs. este ultimul pas pentru a primi aprobarea de la statul dumneavoastră.
 • sfaturi

  • Înscrieți-vă la cursul Fundația pentru siguranța motocicletei pentru a obține în mod automat o licență pentru motociclete (în multe țări). Acest grup non-profit curs de siguranță de bază Rider oferă practică pentru motociclete și învață mecanicii de bază a unei motociclete noi motocicliștilor, unitatea ideală și oferă echipei de ciclism de formare. În multe state, piloții care trec acest curs primesc automat o licență de motocicletă și nu au alte teste obligatorii.
  • Din moment ce aproape 92 la suta din totalul motocicliști uciși în 2004, au fost autodidact sau drivere informal-instruit este o idee bună să ia cursul de siguranță motocicleta, chiar dacă starea dumneavoastră nu are nevoie de completă pentru a obține licența motocicleta.

  avertismente

  • Chiar dacă starea dumneavoastră nu are nevoie de căști de protecție, amintiți-vă că decese motociclete de multe ori implica leziuni grave în piept și cap. Cizme care se extind deasupra gleznei preveni leziuni mai grave în cazul în care bicicleta cade în picior în timpul unui accident, în timp ce o jachetă de piele adaptate asigura o protecție maximă pentru tipul de corp. Purtați întotdeauna îmbrăcăminte adecvată pentru motociclete.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o motocicletăCum de a desena o motocicletă
  Cum să obțineți o licență de radio amator în Statele UniteCum să obțineți o licență de radio amator în Statele Unite
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiuneCum să obțineți o licență de obligațiuni pe cauțiune
  Cum să cumpărați baterii de motocicleteCum să cumpărați baterii de motociclete
  Cum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurileCum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurile
  Cum să conduci o motocicletăCum să conduci o motocicletă
  Cum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranțăCum să conduci o motocicletă pe timp de noapte în siguranță
  Cum să combatem o motocicletăCum să combatem o motocicletă
  » » Cum să obțineți o licență pentru motociclete

  © 2011—2020 ertare.com