Cum să obțineți o licență de conducere comercială în New Jersey

Persoanele care conduc vehicule specializate pe străzile și autostrăzile din Statele Unite trebuie să aibă permis de conducere comercială. Pentru a le obține, solicitanții trebuie să îndeplinească anumite cerințe de bază și apoi să treacă prin teste fizice, teste de cunoștințe și, în final, un test de încercare. Dacă doriți să aflați cum să obțineți această licență în New Jersey, citiți pașii următori.

conținut

pași

Imaginea intitulată Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 1
1
Asigurați-vă că îndepliniți cerințele minime pentru a obține o licență de conducere comercială în New Jersey. Înainte de a obține acest lucru, trebuie să respectați următoarele standarde:
 • Aveți cel puțin 18 ani
 • Aveți cel puțin 20/40 de vederea în fiecare ochi, cu sau fără lentile corective.
 • Aveți un permis de conducere de clasa D din New Jersey. Nu puteți avea permis de conducere dintr-un alt stat atunci când solicitați o licență de conducere comercială în New Jersey.
 • Pentru a putea distinge culorile roșu, verde și chihlimbar.
 • Fiți aprobat fizic de către un medic.
 • Nu puteți avea permisiunea revocată, refuzată sau suspendată sau ați primit condamnarea pentru conducerea unui vehicul utilitar sub influența alcoolului în ultimii doi ani.
 • Au plătit taxa necesară pentru a obține o licență de conducere comercială în New Jersey.
 • Image titled Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 2
  2
  Obțineți materialele de identificare necesare. Programul de identificare în 6 puncte din New Jersey asigură identitatea tuturor solicitanților. Acestea trebuie să arate documente primare și secundare emise de stat că, potrivit comisiei de autovehicule din New Jersey, totalul de 6 puncte.
 • Documente primare: certificatul de naștere civilă și pașapoartele din Statele Unite sunt în valoare de 4 puncte pentru a obține cerința de identificare. Certificatele de căsătorie civilă sunt în valoare de 3 puncte.
 • Documente secundare: majoritatea celorlalte documente incluse aici sunt în valoare de 1 punct: permis de conducere pentru New Jersey Class D, declarație bancară sau factură de apă, electrică sau telefonică, care nu depășește 90 de zile.
 • Plata: după livrarea documentelor necesare la comisionarea autovehiculelor, trebuie să plătiți o taxă nerambursabilă pentru a obține permisul. Această taxă acoperă revizuirea fundalului, costurile administrative și testele.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 3
  3


  Aplicați pentru a obține oricare dintre ratingurile pentru tipul de vehicul utilitar pe care intenționați să îl conduceți. Calificările sunt calificări speciale ale căror denumiri sunt scrisori în funcție de caz.
 • H: Materiale periculoase. Acest lucru necesită un program de instruire specializat și o placă care să spună că vehiculul transportă materiale periculoase.
 • L: Pentru camioane echipate cu frâne pneumatice.
 • N: Cisterne care transportă cantități mari de lichide sau gaze.
 • Î: Autobuze care transportă pasageri. Acest tip necesită o unitate de testare specială și înregistrarea amprentelor digitale.
 • S: Pentru șoferii autobuzelor școlare.
 • T: Vehicule cu dublă sau triplă remorcă.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă pentru testele de permis de conducere comercială pe care trebuie să le transmiteți înainte de a le obține. Comisionul pentru autovehicule din New Jersey solicită solicitanților să treacă teste de cunoștințe (teste scrise) și teste de conducere înainte de a obține o licență.
 • Test de cunoștințe: aceste teste acoperă regulile și reglementările pe care șoferii vehiculelor comerciale ar trebui să le cunoască. Testele sunt efectuate la Centrul Regional de Service sau Centrul de testare a conducerii și includ adesea un test de viziune. Nu trebuie să faceți o programare. Broșurile care acoperă toate materialele de testare sunt disponibile în aceste locații. Pentru promovarea testului de cunoștințe este necesar un minim de 80%.
 • Unitatea de testare: solicitanții trebuie să treacă testul de cunoștințe și vizibilitate înainte de a face o programare pentru testul de conducere. Unitatea de testare acoperă principiile de inspecție a vehiculului, conducerea în condiții normale de trafic și efectuarea manevrelor necesare în funcție de tipul de vehicul pe care intenționați să-l conduceți. Solicitanții trebuie să aducă vehiculul propriu pentru unitatea de testare.
 • Image titled Obțineți o licență CDL în New Jersey Pasul 5
  5
  Determinați clasificarea vehiculului utilitar pe care intenționați să îl conduceți. Licențele comerciale au 3 clase: A, B și C. Fiecare clasă este pentru fiecare tip de vehicul.
 • Clasa A: Licențele de categoria A se aplică tuturor remorcilor de remorci, ale căror greutăți combinate depășesc 11.800 kg, cu condiția ca greutatea totală a vehiculului remorcat să depășească 4.500 kg (10.000 lire). Cei care dețin o licență de categoria A pot conduce alte vehicule, cu condiția să aibă ratingurile necesare.
 • Clasa B: Cea mai mare diferență dintre permisul de clasă A și permisul de clasă B este greutatea remorcii. Licența de categoria B limitează greutatea remorcii la mai puțin de 4.500 kg, în timp ce greutatea totală poate depăși 11.800 kg. Conducătorii auto care dețin o licență de clasă B pot conduce vehicule din clasa C atâta timp cât au ratinguri corespunzătoare.
 • Clasa C: Acest tip permite conducătorilor auto să transporte materiale periculoase într-un vehicul care cântărește mai puțin de 11.800 kg, autobuze care transportă 16 sau mai multe persoane, autobuze școlare care transportă mai puțin de 15 persoane, inclusiv șoferul sau vehicule de transport din personalul care ia de la 8 la 15 pasageri.
 • Plata.
 • sfaturi

  • Conducătorii auto din anumite tipuri de vehicule sunt scutiți de cerințele unui permis de conducere comercial. Aceasta include personalul de urgență care manipulează ambulanțe sau camioane de pompieri, șoferi de taxi, personalul forțelor armate care conduce vehicule militare, lucrătorii din construcții care utilizează echipamente care nu sunt destinate utilizării pe străzi, șoferi de vehicule de agrement și fermieri care Transportă mărfuri într-o rază de 150 de mile de casă.
  • Trebuie să aveți cel puțin 21 de ani pentru a putea conduce un vehicul utilitar pe autostrăzile de stat din New Jersey. Șoferii minori sunt, de asemenea, interzisi să transporte materiale periculoase sau vehicule de pasageri.
  • Dacă obțineți o licență de conducere comercială într-o stare care nu este New Jersey, o puteți transfera. Va trebui să faceți examene fizice și de viziune, vor face o verificare de fond și va trebui să plătiți o taxă.
  • Dacă pierdeți sau licența dvs. de conducere comercială este furată, puteți obține o altă taxă. Trebuie să treceți printr-un proces de verificare a identității în 6 pași înainte de a obține o licență de înlocuire.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo hacer una bolsa deportiva para la playaCómo hacer una bolsa deportiva para la playa
  Cum să obțineți o licență de radio amator în Statele UniteCum să obțineți o licență de radio amator în Statele Unite
  Cum să te căsătorești în New JerseyCum să te căsătorești în New Jersey
  Cum să te căsătorești în TexasCum să te căsătorești în Texas
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să cumpărați o armă în OhioCum să cumpărați o armă în Ohio
  Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să obțineți o licență medicală pentru marijuanaCum să obțineți o licență medicală pentru marijuana
  Cum să aflați dacă permisul dvs. de conducere este suspendat (Statele Unite)Cum să aflați dacă permisul dvs. de conducere este suspendat (Statele Unite)
  » » Cum să obțineți o licență de conducere comercială în New Jersey

  © 2011—2020 ertare.com