Cum să obțineți permisul de conducere în Ecuador

De conducere de tip B de licență, este una dintre cele aplicate în principal în țară, utilizatorii care au nevoie de licență pentru prima dată se acordă, să se ocupe de autoturisme și camioane cu remorci de până la 1,75 tone de sarcină utilă sau RVS. Mai jos vom prezenta cerințele de care aveți nevoie și pașii pe care trebuie să urmați pentru a obține permisul de conducere, nu profesional.

pași

Partea 1
Faceți cunoștință cu cerințele

Licență-de-drive-tip-B-.jpg" class ="imagine lightbox">
1
Rețineți că trebuie să aveți cel puțin 18 ani.
  • Imaginea intitulată Aveți cel puțin 18 ani
    2
    Trebuie să știți cum să citiți și să scrieți (spaniolă), deși pentru străini există o persoană care poate traduce în limba dorită.
  • Imaginea intitulată Certificat de cetățenie originală
    3
    Prezentați-vă cardul original de cetățenie și o copie a acestuia.
  • De asemenea, certificatul original de vot și o copie.
    03.jpg" class ="imagine lightbox">
    Imaginea intitulată 03.JPG
  • Prezentați certificatul sau cardul tipului de sânge eliberat de institutele aprobate de Ministerul Sănătății Publice.
    Imaginea intitulată 04.JPG
  • Permisiunea-de-învățare-.jpg" class ="imagine lightbox">
    Imaginea intitulată Permisiune de învățare
    4
    Obțineți permisul original de învățare de tip B, această permisiune este acordată de școala de șofer pe care o participați (dacă o faceți).
  • Imaginea intitulată 05.JPG
    5
    A fost atașat certificatul original de tip B de conducător auto neprofesionist, de asemenea, oferit de școala de șoferi.
  • Acta-de-grade-curs-de-conducere-.jpg" class ="imagine lightbox">
    Imaginea intitulată Curs de curs de curs
    6
    De asemenea, acesta prezintă certificatul de absolvire a cursului de conducere pe care l-ați făcut într-una din școlile aprobate de ANT și aprobarea examenului psihosensometric.
  • Imaginea intitulată Examen teoretic
    7
    Aprobați examenele teoretice, care sunt efectuate pentru a vă măsura cunoștințele despre conducere și ceea ce este prevăzut de Legea traficului din Ecuador.
  • Trebuie să luați indispensabil examenul psicosensométrico (care are școala de șoferi), deoarece acesta este un test specializat care masoara, capacitatea de coordonare mentală și motorie fizică, pentru ceea ce trebuie să fie foarte bine pregătiți să le aprobe în cel mai bun mod .
    Imaginea cu titlul Test de conducere 1 1
  • Partea 2
    Obțineți licența    După ce aveți toate cerințele și ați terminat cursul de conducere, puteți continua să obțineți licența prin următorii pași:

    Imaginea intitulată 008.JPG
    1
    Abordați Agenția Națională de Tranzit (ANT) pentru a primi informații și vă vor da o chitanță.
    • Cu chitanța este că vă apropiați de instituția financiară la alegere și să facă plata speciilor și încălcările (dacă este cazul), la punctele autorizate de plată, care sunt:
    08.JPG" class ="imagine lightbox">
    Imaginea intitulată 08.JPG
  • Imaginea intitulată Primirea plății
    2
    Nu uitați să obțineți chitanța de plată, deoarece aceasta servește ca dovadă a tranzacției efectuate.
  • Imaginea intitulată Introduceți pagina
    3
    Introduceți pagina web. Odată ce valoarea este anulată accesați pagina Agenției naționale de tranzit: ant.gob.ec. Faceți clic pe: rândul său, pentru a obține licența, și a obține o rândul său, respectând ziua și ora stabilită, fiind punctual, cu toate că este recomandat să fie de 20 până la 30 de minute înainte de ora programată.
  • Imaginea intitulată Introducere date
    4
    Faceți degetul. Odată ce vă apropiați de Agenția Națională de Tranzit și aveți toate cerințele stabilite, veți trece la Fingering, adică la introducerea datelor și a documentelor în sistem pentru a putea continua procesul.
  • Imaginea intitulată Examen teoretic
    5
    Face și trece examenul teoretic, în care cunoștințele teoretice sunt evaluate atunci când conduci un vehicul.
  • 6
    Faceți simularea examenului. În portalul web al ANT puteți face o simulare a acestui examen, ca o practică pentru momentul în care trebuie să o faceți:
    Test-agnt.jpg" class ="imagine lightbox">Imagine cu titlul Test agnt
  • Imagine intitulată Fotografie și semnătură
    7
    Urmați pașii necesari. Dacă îndepliniți toate cerințele, treceți examenul teoretic, trebuie să faceți o fotografie și trebuie să semnați ca aprobarea faptului că fotografia se află pe permisul dvs. de conducere.
  • Imagine cu titlul Money.Ecuador_ (Photo_by_DAVID_HOLT, _2011)
    8
    Țineți minte banii de care veți avea nevoie. Este bine să ne amintim că costul pentru a obține o astfel de licență este 65,00 $ si timpul de livrare estimat, din moment ce a participat la recepția de ANT, este de 25 de minute după ce ați luat fotografie.
  • Imaginea intitulată 14 1
    9
    De asemenea, rețineți că, joi, 4 decembrie 2014, Adunarea Națională a aprobat următoarele: Cei care doresc să obțină pentru prima dată permis de conducere de tip B (neprofesionist) nu vor mai trebui să urmeze cursuri de conducere, dar vor avea posibilitatea de a trece direct "testele psihosensometrice, teoretice și proactive" de către Agenția Națională de Tranzit (ANT) (această lege are 365 de aprobare).
  • Și în cazul în lipsa testelor, trebuie să obțină certificatul de omologare de studiu acordă SECAP sau școli autorizate în mod corespunzător de către Consiliul de ANT ca o condiție necesară pentru a aborda agenție naționale de tranzit pentru a primi informații și din nou dați testele corespunzătoare.
    Imaginea intitulată 15 1
  • Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
    Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
    Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în MassachusettsCum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts
    Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
    Cum să accesați serviciul de sănătate într-un centru de sănătate din EcuadorCum să accesați serviciul de sănătate într-un centru de sănătate din Ecuador
    Cum să obțineți cetățenia columbianăCum să obțineți cetățenia columbiană
    Cum să obțineți un card de invaliditate de la CONADIS în EcuadorCum să obțineți un card de invaliditate de la CONADIS în Ecuador
    Cum să găsiți o școală de conducere și de traficCum să găsiți o școală de conducere și de trafic
    Cum să obțineți permisul de muncăCum să obțineți permisul de muncă
    Cum să solicitați o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în BoliviaCum să solicitați o copie a certificatului dumneavoastră de naștere în Bolivia
    » » Cum să obțineți permisul de conducere în Ecuador

    © 2011—2020 ertare.com