Cum să obțineți asigurarea auto online

Asigurarea auto este una dintre acele costuri foarte necesare pentru aproape orice casă. Cei care au nevoie să meargă la serviciu, să ia copiii la școală, să ajungă la magazin alimentar sau la alte transporturi individuale au adesea nevoie de propriul lor vehicul. Pentru aproape orice șofer, asigurarea auto este o cerință legală pentru a putea utiliza un vehicul. Internetul face mult mai ușor achizițiile pentru polițele de asigurare auto, deoarece șoferii pot obține rapid o asigurare auto online și pot compara cotații pentru economii potențiale.

conținut

pași

Imagine intitulată Obțineți cotații de asigurare auto online Pasul 1
1
Calculați locul garajului. În majoritatea cazurilor, aceasta este adresa domiciliului dvs. Cu toate acestea, dacă aveți mai multe case sau vă folosiți vehiculul pentru afaceri, această locație poate fi diferită. Locația garajului este în cazul în care vehiculul va fi parcat de cele mai multe ori nu este utilizat. Veți dori codul poștal pentru această locație pentru a obține o asigurare online auto.
 • Imaginea intitulată Cumpărați cotații de asigurare auto online Pasul 2
  2
  Obțineți informațiile necesare vehiculului. Multe companii care efectuează întâlniri online necesită anul, marca și modelul vehiculului, precum și alte informații de bază. Este posibil să nu aveți nevoie de numărul VIN (numărul de identificare al vehiculului) în fața bugetului dvs. online, dar este o idee bună să îl aveți la îndemână dacă doriți să continuați cu oricare dintre estimările de asigurare pe care le primiți.
 • Imagine intitulată Obțineți cotații de asigurare auto online Pasul 3
  3
  Găsiți orice informații despre driverul necesar. De exemplu, dacă vă adăugați soțul / soția, precum și pe dvs. însuți, este posibil să aveți data nașterii și alte informații de bază ale persoanei respective.


 • Imagine intitulată Obțineți cotații pentru asigurarea online pentru autoturisme Pasul 4
  4
  Căutați online servicii de cotații de asigurare auto. O căutare rapidă pe Google ar trebui să aducă unele dintre cele mai mari site-uri auto și cotații de asigurare populare. Dacă doriți să selectați cele mai cunoscute sau mai bine stabilite pentru a obține cele mai bune rezultate. Cea mai bună ofertă despre cotații rapide de asigurare auto este că nu trebuie să oferiți mai multe detalii, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială și alte informații sensibile în față.
 • Imagine intitulată Obțineți cotații pentru asigurarea online a autoturismului Pasul 5
  5
  Finalizați aplicațiile online. Completați informațiile necesare despre instrumentele de aplicație online pe care le veți găsi pe site-urile dvs. Din nou, păstrați-vă un ochi pentru site-uri care par să ceară prea multe informații personale în față.
 • Imagine intitulată Obțineți cotații de asigurare auto online Pasul 6
  6
  Strângeți rezultatele. În câteva zile, cotația dvs. rapidă de asigurare a mașinii va veni prin poșta electronică. Strângeți și căutați cele care oferă cele mai detaliate imagini ale modului în care compania de asigurări vă va percepe pentru primele anuale.
 • sfaturi

  • Urmați telefonul. Există multe lucruri pe care le puteți face cu o ofertă online de asigurare auto. Bugetul on-line este o estimare de bază pentru suma unui șofer, așa cum puteți plăti. O mare parte din costul final al politicii dvs. va implica negocierea directă dintre dvs. și un reprezentant al companiei de asigurări auto.
  • Știți istoricul personal înainte de a aplica. În aceste zile, companiile de asigurări auto arată foarte greu în evidența lor de conducere înainte de a-și calcula primele. De asemenea, puteți utiliza alte elemente, cum ar fi scorul dvs. de credit, pentru a evalua riscul. Unii consumatori se plâng că această legătură între percepția solvabilității financiare și responsabilitatea șoferului este inechitabilă, în special în perioade de șomaj ridicat și volatilitate financiară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o chuza în Grand Theft Auto IVCum de a face o chuza în Grand Theft Auto IV
  Cum se instalează mașini în Grand Theft Auto San AndreasCum se instalează mașini în Grand Theft Auto San Andreas
  Cum se fac rulouri cu făină de auto-fermentareCum se fac rulouri cu făină de auto-fermentare
  Cum să adăugați un copil la asigurarea de sănătateCum să adăugați un copil la asigurarea de sănătate
  Cum să raportați acte de vandalismCum să raportați acte de vandalism
  Cum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriatCum de a alege o asigurare pentru o mașină de închiriat
  Cum să rezolvați un accident de mașină minorCum să rezolvați un accident de mașină minor
  Cum de a cumpăra un Jaguar clasicCum de a cumpăra un Jaguar clasic
  Cum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anuluiCum să obțineți asigurarea auto doar pentru o parte a anului
  Cum să obțineți un raport Carfax gratuitCum să obțineți un raport Carfax gratuit
  » » Cum să obțineți asigurarea auto online

  © 2011—2020 ertare.com