Cum să denumiți și să tastați barca

Cumpărarea literelor pentru barcă este un lucru simplu, partea dificilă este să decideți ce nume să puneți. Alegeți un nume care creează atmosfera și personalitatea pe care doriți să o transmiteți.

pași

Imaginea intitulată Numele și scrisoarea dvs. Barca Pasul 1
1


Alegeți un nume cu grijă: Dacă ați avut vreodată o barcă sau ați plănuit să cumpărați unul, va trebui să-l numiți și să cumpărați scrisori pentru o barcă. Se pare ca este un pas simplu, dar foarte curand veti realiza ca numirea unei barci este departe de a fi o sarcina simpla pentru majoritatea. Există câteva lucruri de bază pe care trebuie să le cunoașteți în avans. Literele pentru ambarcatiuni au doua tipuri de baza. Literele pictate pe barcă sunt realizate, de obicei, de un artist local (de preferat cineva cu experiență în scrisori). Calitatea scrisorilor va depinde de experiența meșterului și a periei sale. Dacă decideți să aveți scrisori pictate manual pe vas, portul marin este un loc excelent pentru a începe. Nu numai pentru că veți vedea multe exemple despre modul în care ceilalți au lucrat numele bărcilor, dar puteți cere operatorului marin câteva referințe pentru propriul proiect.
 • Acum, mai populare sunt literele de vinil realizate pe calculator, care pot fi făcute de orice magazin local și sute de locuri de pe web. Nu există vânzători care să poată face versurile pentru tine. Alegerea uneia dintre ele este partea simplă. Dificultatea reală este să decideți exact ce veți numi barca ta. Ia-ți puțin timp și dă-ți barca un nume grozav. Înțelepciunea convențională sugerează că ați luat o listă cu cele mai populare nume de barcă, alegeți una și apoi vizitați vânzătorul de scrisori cu barca. Asta ar fi minunat daca vrei sa imparti acelasi nume cu alte 500 de barci in statul tau! Cele 10 nume de barcă cele mai bune din orice listă pe care o găsiți ar trebui să fie lista dvs. neagră de nume pentru a evita!
 • Gândiți-vă la nume: Alegerea numelui barcii ar trebui să fie ceva care durează puțin. Nu vă mulțumiți pentru primul lucru care apare în mintea voastră. Iată câteva componente cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți un nume:
 • Decide în funcție de personalitatea barcii tale. Boitele de pescuit au o personalitate foarte diferită de bărcile de curse. Nu ar avea sens să se numească o barcă de curse cu un nume de genul "Cârlig și balast", de exemplu.
 • Există ceva special despre barca ta ca o poveste neobișnuită în spatele achiziției tale sau poate ceva neobișnuit despre tine? De exemplu, cunosc un băiat care și-a răsturnat barca de două ori și același număr de ori a trebuit să recupereze barca de la fundul mării. El și-a sunat barca "De două ori". Nu există nici o îndoială că este un nume unic și că are o istorie, dar este un nume bun? Sigur că prietenii tăi de băutură iubesc numele. Dar dacă intenționați să invitați vecinul vechi de 13 ani să mergeți la pescuit cu dvs. și cu fiul dvs. de 12 ani, norocul încearcă să-i convingă pe părinți să lase fiul să plece! Încercarea de a găsi numele potrivit pentru barca ta poate fi o sarcină destul de mare, dar nu recurge la listele cu cele mai bune nume din rețea. Toată lumea folosește aceste nume din nou și din nou. Unele dintre numele populare sunt folosite de atâtea ori că există multe dintre acestea ancorate în portul la alegere, toate lăudând nume cum ar fi "Miss Behavin "sau Aquaholic sau Obsession", pentru a numi câteva cazuri.
 • Imaginea intitulată Numele și scrisoarea Boat dvs. Pasul 2
  2
  Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor cu aceste liste de nume pentru a găsi unul la fel de bun ca "Vis viu, dansator activ sau lichid", apoi personalizați un nume popular și faceți-l propriu. "obsesie", de exemplu, este unul dintre cele mai populare nume de ambarcațiuni. Ai putea personaliza, ceva de genul "Obsesia lui Cristina" sau ceva mai îndrăzneț, dar interesant "Udarea mea umedă" pentru a adăuga un pic de umor negru.
 • Alegeți un nume care înseamnă ceva pentru dvs. sau pentru cineva pe care doriți. Numarul gresit cand alegeti numele barcii este sa alegeti unul care sa impresioneze pe ceilalti! În schimb, alegeți un nume care este valabil pentru dvs. Plătiți pentru barcă, de ce numele ar trebui să fie pentru bucuria altora. Sunați cu barca în scop personal și selectați un nume care vă oferă distracție sau plăcere.
 • Există multe locuri pentru a investiga numele barcii tale. Există cărți în librării care includ acest subiect. Puteți, de asemenea, să luați un nume popular și să-l găzduiți după propriul dvs. gust. Sau, mai bine, luați în considerare utilizarea unui instrument interactiv pentru numele, cum ar fi baza de date StreetGlo care sugerează litere pentru nume. Acest instrument este unic deoarece este legat de o rețea de surse pentru nume de ambarcațiuni noi, dintre care unul provine de la un consorțiu de proprietari de ambarcațiuni noi care își proiectează propriile nume. De asemenea, colectează nume noi prin monitorizarea căutărilor "numele barcii" în Google și alte motoare de căutare. De asemenea, captează numele comenzilor de scrisori pentru bărci, asigurându-se că cineva îi plac aceste nume noi pentru a investi în scrisori. Aruncați o privire singură și uitați-vă la scrisori noi cu un font potrivit și un plan de culoare care să le susțină personalitatea.
 • Un alt instrument excelent pentru a vă ajuta să vă numiți barca este documentația de căutare a navei de pescuit NOAA. Serviciul național de pescuit al NOAA este o agenție federală, o divizie a departamentului de comerț, responsabilă de gestionarea resurselor vieții marine naționale și a habitatului său (conform documentului oficial de identitate al site-ului NOAA). Dar, pentru scopul dvs., puteți afla cât de des numele de barcă pe care l-ați ales a fost utilizat, efectuând o căutare simplă în documentația navei NOAA. Dacă credeți că ați găsit noul nume perfect, puteți să îl verificați pe site-ul NOAA. De asemenea, veți fi surprinși să descoperiți că numele pe care l-ați ales a fost folosit de 10.000 de ori și acest lucru nu include milioane de bărci mici care nu sunt asociate în baza de date NOAA.
 • InvestiŃaŃi ceva timp în numele barcii dvs. vă poate oferi o mare plăcere și vă pot ajuta să vă stabiliŃi și să păstraŃi atmosfera care v-a motivat să cumpăraŃi prima barcă. Există puține lucruri în barca dvs. care vor continua să vă ofere satisfacție, confort și odihnă din nou și din nou, fără a vă costa tot timpul. Mă pot gândi doar la două lucruri care se încadrează în această categorie, baia portabilă și numele. Nu există nici o îndoială că ambele vor fi sursa constantă de ameliorare a stresului și contribuie substanțial la simțul dvs. general de confort și relaxare.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Direcții de la Darnassus la StormwindDirecții de la Darnassus la Stormwind
  Cum de a desena litere 3DCum de a desena litere 3D
  Cum să atragă o barcăCum să atragă o barcă
  Cum să atragă o barcăCum să atragă o barcă
  Cum de a desena o barcă cu pânzeCum de a desena o barcă cu pânze
  Cum sa alegi o barca cu panza miniatura cu telecomandaCum sa alegi o barca cu panza miniatura cu telecomanda
  Cum sa faci barci din hartieCum sa faci barci din hartie
  Cum sa faci o barca de hartieCum sa faci o barca de hartie
  Cum sa faci o barca de hartieCum sa faci o barca de hartie
  Cum sa faci o barca cu rame origamiCum sa faci o barca cu rame origami
  » » Cum să denumiți și să tastați barca

  © 2011—2020 ertare.com