Cum să negociem prețul unei mașini

Cumpărarea unei mașini noi sau uzate poate fi intimidantă și vă puteți întreba cum să negociem cu vânzătorul și să obțineți cel mai mic preț posibil. Citiți acest articol pentru a afla cele mai bune modalități de a negocia prețul mașinii noi pe care o vedeți în parcare. Dacă nu puteți economisi bani după cunoașterea acestor trucuri experimentate, ar fi bine să luați autobuzul!

pași

Partea 1
investigați înainte de a merge la distribuitor

Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 1
1
Decideți ce mașină doriți și ce preț aveți. Știind ce mașină doriți, puteți investiga ce opțiuni aveți și cât de mult costă cu adevărat. Puteți vizita distribuitorii și puteți efectua teste de conducere, dar nu începeți încă negocierile.
 • 2
  Aflați "valoarea reală" a mașinii pe piață. Pe Internet, există instrumente pe care le puteți utiliza pentru a cerceta acest lucru gratuit. Pentru achiziționarea de mașini noi, puteți verifica prețurile la TMV-ul lui Edmund. Pentru autoturismele second-hand, verificați prețul de carte albastră Kelley. Puteți utiliza, de asemenea, alte instrumente virtuale pentru a obține o idee generală despre prețuri în diferiți comercianți din zona dvs.
 • Valoarea pieței este determinată de un număr de factori, dar în esență este calculată pe baza pieței actuale a autovehiculelor, precum și a prețului la care dealerii vând o anumită mașină în întreaga țară.
 • Ca măsură de precauție, "prețul dvs. țintă" să fie mai mult sau mai puțin egal cu valoarea reală a mașinii. Prețul dvs. țintă nu este prețul pentru începerea licitației, ci prețul cu care îl închideți și prețul maxim pe care trebuie să-l plătiți.
 • Dacă vă simțiți puțin mai îndrăzneț, stabiliți prețul țintă între 500 și 1000 de dolari mai puțin decât valoarea reală de piață pentru autoturismele noi sau între 10% și 15% mai puțin pentru autoturismele uzate. Obținerea unui distribuitor pentru a ajunge la aceste prețuri poate fi extrem de dificilă, dar este posibil.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 2
  3
  Aveți informații de la mai mulți dealeri. Înainte de a merge la vreun showroom și de a începe negocierile, sunați la dealerii din zona dvs. și cereți prețul pe care îl solicită pentru mașina în care vă interesează. Nu menționați nimic despre swap, plăți lunare sau finanțare. Singurul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți despre fiecare distribuitor este prețul în vitrină.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 3
  4
  Organizați finanțarea proprie. Dealerii fac mult profit pe contractele de finanțare, ceea ce înseamnă că puteți pierde dacă aveți încredere în planul de finanțare al dealerului. Solicitați finanțarea proprie printr-o bancă, o cooperativă de economii sau un alt împrumutător înainte de a merge la depozit.
 • Cu toate acestea, o excepție de la această regulă ar fi să beneficieze de o promovare specială pentru rata dobânzii oferită de comerciant. Comparați-l cu ceea ce puteți obține la banca sau la instituția dvs. de credit.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 4
  5
  Odihniți și mâncați înainte de a merge. Procesul de cumpărare a unei mașini poate consuma multă energie și timp, deci dacă doriți să faceți o bună bătălie, va trebui să vă asigurați că puteți menține ritmul vânzătorului pe toată durata tranzacției.
 • Ca regulă generală, ar trebui să mergeți când aveți suficient timp și nu vă grăbiți. În același scop, evitați să cumpărați o mașină atunci când sunteți dispus să faceți acest lucru.
 • Partea 2
  Negociați la dealer

  Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 5
  1
  Cumpărați în ore cu puțin aflux de oameni. Nu mergeți la dealer atunci când există multe vânzări și promoții, precum și un număr mare de clienți. Dimpotrivă, mergeți în timpul unei săptămâni, ori de câte ori este posibil, deoarece săptămânile noaptea și sfârșitul săptămânii sunt de obicei cele mai aglomerate. Alegeți o zi care are un climat rău spre sfârșitul lunii și veți avea șanse mai mari de a obține o afacere excelentă.
  • Puteți considera că valoarea clienților este utilă, deoarece înseamnă că vânzătorul are mai puțin timp cu dvs., dar numărul de persoane înseamnă, de asemenea, că se produc mai multe vânzări, astfel încât vânzătorii sunt mai puțin dispuși să vândă mașinile în depozit și Te vor lasa sa pleci fara sa faci o achizitie.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 6
  2
  Determinați dacă ar trebui să menționați mașina pe care o doriți. Există două opinii cu privire la modul în care abordați vânzătorul cu privire la mașina pe care o aveți în minte. Primul spune că trebuie să lăsați vânzătorul să știe exact ce vrei în momentul în care ajungi la magazin. Al doilea precizează că nu trebuie să lăsați niciodată vânzătorul să știe care este mașina pe care o aveți în minte.
 • Pe de o parte, știind ce vrei și prețul pe care îl cauți va face vânzătorul să știe că ești într-adevăr pregătit și că nu va fi ușor să te convingi.
 • Pe de altă parte, poate fi o idee bună să nu vă concentrați asupra unei anumite mașini și să insistați că vă place și că trebuie să o luați acasă. Asta sugerează că sunteți disperată pentru o mașină și vă lasă într-o poziție proastă pentru a începe negocierile.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 7
  3
  Cereți-le să vă arate factura. Proiectul de lege vă va face să știți cât de mult a plătit distribuitorul pentru masina, astfel încât să știți cât de scăzut puteți obține un profit bun. Aceasta vă oferă o idee bună să știți cât de mult ar putea fi oferta inițială.
 • Cu toate acestea, rețineți că distribuitorul poate beneficia de reduceri de volum și de rambursări după emiterea facturii.
 • De asemenea, factura vă va oferi informații importante despre mașină.
 • Rețineți că mulți distribuitori nu furnizează aceste informații clienților și preferă să se refere la prețul de prezentare.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 8
  4
  Evitați să fii primul care dă un preț. Dacă faceți prima ofertă, puteți face o ofertă mai mică decât cea a vânzătorului și, eventual, veți ajunge să plătiți o sumă mai mare. O persoană de vânzări este instruită să ceară câteva lucruri, cum ar fi: "Cât este plata lunară care ajunge la bugetul dvs.? sau "Cât sunteți dispus să plătiți?"
 • Trebuie să răspundeți la aceste întrebări cu propriile întrebări. Explicați-vă că ați cercetat foarte mult și că ați vizitat alte magazine, dar pe care ați dori să le auziți de la vânzător, deoarece acesta este expertul. El sfârșește prin a cere cel mai bun preț.
 • Ar trebui să vă concentrați pe prețul mașinii în loc de plata lunară.
 • Pe măsură ce progresați prin procesul de negociere, faceți mici creșteri care vă apropie de prețul țintă. Ia-ți timp Chiar dacă vânzătorul se grăbește să finalizeze vânzarea, îl puteți face să vă urmeze ritmul. Determinați plata ideală în prețul țintă și spuneți vânzătorului că este tot ce vă puteți permite. Nu vorbiți despre plățile lunare până când nu au convenit asupra unui preț final.
 • Vânzătorul se va consulta în mod continuu cu managerul de vânzări pentru a obține aprobarea. Pe măsură ce prețul scade substanțial, oferta crește mai puțin puțin.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 9


  5
  Fiți siguri și ignorați prețul. Prețul etichetei poate părea cel mai mic preț pe care îl puteți aștepta de la distribuitor, dar acest lucru nu este adevărat. Pretul etichetei fabricantului este calculat de catre producator astfel incat distribuitorul sa aiba profituri si un spatiu de negociere. De fapt, distribuitorul poate să-l scadă mai mult și să câștige în continuare bani.
 • Oferta inițială trebuie să fie mică. Dacă sunteți îngrijorat de a vă ofensa vânzătorul sau de a nu fi luat în serios, atunci este posibil să vă sfătuim să faceți o ofertă foarte ridicată pentru a începe și, în consecință, ați putea ajunge să plătiți mai mult decât este necesar.
 • Dacă nu vă oferă factura, sugerați ca punct de plecare un procent din prețul etichetei (între 88 și 90%).
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 10
  6
  Decideți-vă opțiunile în avans. Atunci când căutați opțiuni și accesorii, trebuie doar să adăugați lucruri despre care știți că aveți nevoie și să intenționați să le utilizați. Nu este nevoie să plătiți pentru multe lucruri suplimentare pe care chiar nu le doriți. Includeți acest cost în suma totală "pe care o puteți plăti".
 • Garanțiile extinse și contractele de servicii pot suna bine atunci când vânzătorul le aruncă la tine, dar, în realitate, majoritatea mașinilor noi au deja garanții bune. De asemenea, garanțiile extinse au multe spații goale, astfel încât este posibil ca acestea să nu acopere multe reparații.
 • Fiți atenți la lucruri suplimentare care costă mai mult decât merită, cum ar fi un protector de pânză sau un anti-coroziv.
 • Dacă există opțiuni pe care le doriți, asigurați-vă că ați spus ce sunt în prima dvs. ofertă.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 11
  7
  Nu vă lipiți prea mult. Partea proastă a cunoașterii mașinii pe care o aveți în vedere este că, uneori, puteți găsi că vă dezvoltați o legătură emoțională pentru un anumit vehicul. Când vine vorba de negocieri pentru o mașină, afecțiunea este o slăbiciune.
 • Puteți lua o mașină de încercare pentru a vă simți cum este permisă conducerea mașinii, dar evitați lucrurile care vă conectează mai mult, cum ar fi conducerea acasă sau oferirea mai multor tururi.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 12
  8
  Mențineți o atitudine prietenoasă Trebuie să rămâi ferm pentru a nu fi la sfârșitul negocierii, dar în același timp nu trebuie să pierzi controlul cu un agent de vânzări. Este în interesul dumneavoastră să vă păstrați cât mai mult din banii dvs. și vânzătorului să faceți cât mai mult profit posibil. Nici o parte nu este în neregulă. Este exact cum funcționează afacerea.
 • De asemenea, rețineți că oamenii prietenoși sunt mai plăcuți și că alții probabil au o tendință naturală de a vă dori să rămâneți fericiți și mulțumiți dacă îi tratați cu aceeași atitudine. S-ar putea să fiți tentați să credeți că faptul de a fi rău sau negativ poate intimida vânzătorul sau poate în orice caz să-l încurajeze să facă ceea ce este necesar pentru a ajunge la un acord, dar acest lucru nu se întâmplă de obicei. În mod normal, a fi dificil va face ca agentul de vânzări să se simtă bine să vă revadă pe ușă cu mâna goală.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 13
  9
  Concentrează-te pe prețul total. Aceasta include valoarea swap-urilor și, dacă este cazul, finanțarea. În timp ce determinați prețul final al mașinii, trebuie să vă concentrați doar asupra prețului final de vânzare. Vorbind despre orice altceva ar putea face ca vânzătorul să ia prețul de schimb și să adauge acea sumă la prețul noului automobil.
 • Nu vorbiți despre opțiunile de finanțare, plățile lunare sau alte stimulente până când prețul final nu a fost confirmat.
 • Chiar dacă aveți deja o plată lunară în vedere că puteți ajunge, permițând vânzătorului să o cunoască de la început, ar putea să-l determine să încerce să întindă finanțarea pentru încă un an, în loc să scadă prețul final al mașinii.
 • Menționând o tranzacție înainte de timp ar putea complica pur și simplu lucrurile și să ofere vânzătorului mai multe oportunități de a vă convinge să acceptați ceva care pare doar ca o afacere bună datorită afacerii pe care o oferă în calitate de comerț. Acest lucru se aplică în momentele în care vă oferim să plătiți și restul mașinii dvs. curente.
 • Dacă se calculează o afacere sau altă inițiativă înainte de a vă stabili prețul, într-adevăr nu există nici o modalitate de a ști dacă această afacere este într-adevăr mai mică sau nu.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 14
  10
  Terminarea negocierilor când este necesar. În cazul în care vânzătorul oferă o ofertă finală și această ofertă este în continuare mai mare decât prețul țintă stabilit și permiteți vânzătorului să știe că nu veți merge mai sus. Dacă încă nu negociați, spuneți la revedere politicos.
 • Cu toate acestea, rețineți că acest lucru nu înseamnă că tranzacția este neapărat încheiată. Asigurați-vă că vânzătorul are telefonul dvs. și cunoaște prețul țintă înainte de a pleca. Dacă prețul este complet posibil, vânzătorul vă va contacta probabil.
  Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pas 14Bullet1
 • Partea 3
  Urmăriți-vă

  Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 15Bullet1
  1
  Trebuie să știți bine când este necesar să continuați. Dacă nu ați găsit un dealer care să fie dispus să se potrivească cu prețul dvs. țintă, puteți efectua un apel de urmărire către distribuitorul care vă oferă cel mai apropiat preț după câteva săptămâni. Rămâneți la prețul țintă, chiar și atunci când efectuați un apel ulterior. Nu te așeza.
  • De asemenea, ar trebui să evitați să oferiți vânzătorului impresia de a fi disperată sau dispusă să negocieze mai puțin. Nu-i lăsați să știe că niciun alt dealer nu a fost în măsură să vă dea prețul pe care îl doriți.
  Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 15Bullet2
 • Când efectuați un apel de urmărire, cereți să vorbiți cu vânzătorul sau managerul cu care ați vorbit mai devreme. El va avea deja o relație cu tine, deci nu trebuie să începi negocierile de la început.
 • Amintiți-vă vânzătorului că sunteți interesat numai dacă puteți ajunge la acordul pe care îl propuneți. Întrebați dacă sa schimbat ceva și, dacă nu, închideți conversația cu amabilitate
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 16
  2
  Alegeți o sâmbătă sau o noapte duminică. Mai specific, dați un apel de urmărire cu o oră înainte ca dealerul să se închidă pentru weekend. Adesea, un vânzător va dori să coopereze cu dvs. pur și simplu din dorința de a obține o vânzare înainte de sfârșitul săptămânii. Acest lucru este valabil în special dacă vânzătorul sau distribuitorul a avut o săptămână rea.
 • Apelați în ultima zi a lunii. Ultima zi a lunii este chiar mai bună pentru efectuarea de apeluri de urmărire deoarece vânzătorii pot fi dispuși să facă ultima vânzare.
  Imaginea intitulată
 • În cazul în care vânzătorul nu și-a îndeplinit contingentul, de exemplu, acesta va fi dispus să facă o altă vânzare pentru a atinge cota respectivă în ultima zi a lunii, când sumele din vânzări sunt de obicei transmise supraveghetorilor.
 • Cu toate acestea, rețineți că, dacă luna a fost foarte reușită pentru distribuitor sau vânzător, este posibil ca această tactică să nu funcționeze.
 • Imagine cu titlul Negociați prețul mașinii Pasul 18
  3
  Apelați din nou atunci când există vreme proastă. Vremea proastă tinde să facă pe oameni să plece, deci un distribuitor este mai puțin probabil să vândă în perioadele de ploi abundente, vânt sau zăpadă. În acest fel, un vânzător poate fi mai disperat să facă o vânzare atunci când apare ocazia.
 • Această opțiune funcționează numai dacă a existat o vreme nefavorabilă toată ziua, dar poate fi și mai eficientă atunci când există câteva zile până la o săptămână de condiții meteorologice dificile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a alege o mașină de cusutCum de a alege o mașină de cusut
  Cum să licitați la PricelineCum să licitați la Priceline
  Cum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriatCum să obțineți cel mai bun preț într-o mașină de închiriat
  Cum să vă dați mașina la o caritateCum să vă dați mașina la o caritate
  Cum de a cumpăra un Jaguar clasicCum de a cumpăra un Jaguar clasic
  Cum sa cumperi o masina BMW folositaCum sa cumperi o masina BMW folosita
  Cum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurileCum să cumpărați o motocicletă pentru toate terenurile
  Cum să cumpărați și să vindeți mașini pentru un profitCum să cumpărați și să vindeți mașini pentru un profit
  Cum să obțineți bani de la mașini inutilizabileCum să obțineți bani de la mașini inutilizabile
  Cum de a detecta escrocherii pe CraigslistCum de a detecta escrocherii pe Craigslist
  » » Cum să negociem prețul unei mașini

  © 2011—2020 ertare.com