Cum să conduci o bicicletă fără roți de antrenament

În cele din urmă, este timpul să scoateți roțile de antrenament și să mergeți la bicicletă! Nu contează dacă ești un copil care încearcă să învețe sau de un părinte care vrea să învețe copilul, procesul de a neglija roțile de formare pot fi rapid, ușor și interesant. Nu vă faceți nervi, mai devreme sau mai târziu toată lumea ar trebui să învețe cum să călărească o bicicletă fără roți de antrenament!

pași

Metoda 1
Aflați cum să călătoriți fără roți de antrenament

Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Pasul 1
1
Purtați o cască și un echipament de siguranță. "Întotdeauna" trebuie să purtați o cască când sunteți pe bicicletă, dar ar fi bine să folosiți echipament de siguranță! Acestea fac călătoarea fără roți de antrenament mai puțin înfricoșătoare. Pentru că vă împiedică să vă răniți, nu vă veți simți așa de frică de căderea bicicletei sau de prăbușirea ei. Iată câteva lucruri care ar putea fi necesare pentru prima utilizare a bicicletei fără roți de antrenament:
 • Tampoane pentru cot
 • genunchiere
 • mansete
 • Imaginea intitulată Călătoriți cu bicicleta fără roți de antrenament Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că picioarele dvs. pot atinge solul. Bicicletele sunt mai puțin înspăimântătoare când știi că le poți opri singur. Înainte de a scoate roțile de antrenament, apăsați pe bicicletă și încercați să atingeți picioarele. Dacă nu ajungeți, aveți un adult care să vă ajute să coborâți scaunul.
 • Nici o problemă dacă nu puteți atinge podeaua cu ambele picioare în același timp în timp ce ședinți, aveți nevoie doar de unul pentru a vă ține. Cu toate acestea, Trebuie să puteți atinge pământul cu ambele picioare când stați în fața scaunului.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Pasul 3
  3
  Găsiți un loc plat, unde puteți merge cu bicicleta. Luați bicicleta într-un loc care este larg, deschis și plat, ca un parc sau o parcare. Cel mai bun lucru este un loc cu iarbă moale, dacă cădeți pe ea, nu vă veți răni, astfel încât să nu vă fie frică să faceți acest lucru. Puteți practica singuri, dar este mai ușor dacă sunteți ajutat de un prieten sau de un adult!
 • Dacă bicicleta dvs. are în continuare roțile de antrenament, trebuie să le scoateți un adult înainte de a merge la locul unde veți călători.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 4
  4
  Practicați pedalarea și frânarea. Stați pe bicicletă și sprijiniți-vă prin plasarea picioarelor pe pământ. Puneți un picior pe pedală și împingeți-l! Impuls cu celălalt picior în același timp. Puneți ambele picioare pe pedale și păstrați pedalarea! Dacă trebuie să opriți, pedalați înapoi (cu excepția cazului în care bicicleta dvs. are o frână de mână, în acest caz apăsați-o doar cu degetele).
 • În cazul în care este necesar, nu ezitați să vă puneți picioarele pe pământ! Primele câteva ori practicați pedalare, vă puteți simți ca și cum ai de gând să cadă, așa că, dacă este necesar, nu ezita să se oprească și pune picioarele pe pământ.
 • Imagine intitulată Ride a Bike Without Wheels Pasul 5
  5
  Practicați întoarcerea în timpul pedalei. Când dobândiți dexteritate prin mișcarea înainte și oprirea, încercați să mergeți la stânga și la dreapta. În timp ce pedalați înainte, rotiți ușor mânerul spre dreapta. Acest lucru vă va face să mergeți la dreapta. Apoi, întoarce-l puțin în stânga. Acest lucru vă va face să mergeți la stânga. Încercați să răsuciți puțin mai mult pe fiecare parte și să vedeți cât de mult puteți răsturna fără să vă simțiți incomod. Nu vă fie frică să vă opriți dacă aveți probleme de cotitură!
 • Este mai greu să vă întoarceți atunci când vă deplasați încet decât atunci când vă deplasați foarte repede. Menținerea echilibrului este dificilă atunci când abia vă mișcați, deci dacă aveți probleme de cotitură, încercați să vă mișcați puțin mai repede.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 6
  6
  Practicați-vă pe dealuri în sus și în jos. Apoi, căutați un mic deal sau o pantă. Încercați să-l urcați pedaling, va trebui să încercați un pic mai greu decât de obicei pentru a ajunge la partea de sus! Când vă aflați la vârf, încercați să coborâți încet. Utilizați frânele pentru a menține viteza redusă. Când te cobori, du-te înapoi și de data asta o fac puțin mai repede. Repetați acest lucru din nou și din nou, până când puteți merge în jos pe deal fără a utiliza frânele.
 • Fii răbdător! Poate dura ceva timp până când sunt în măsură să meargă în jos pe deal fără să se oprească, așa că nu vă faceți griji dacă nu reușesc prima dată când încercați.
 • Încearcă mai întâi cu dealuri mici. Nu încercați să călătoriți pe dealuri mari până când nu sunteți în regulă cu bicicleta fără roți de antrenament.
 • Imagine cu denumirea Ride a bike Without Wheels Pasul 7
  7
  Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți unui prieten sau unuia dintre părinți să vă împingă. Învățați să călătoriți fără roți de antrenament este mult mai ușor dacă aveți pe cineva care să vă ajute. Dacă este posibil, cereți ajutorul unui părinte, al unui prieten sau al unuia dintre frații tăi. Ele pot face învățarea mai ușoară în multe feluri, dar una dintre cele mai bune este să alergi alături de tine, până te poți pedala singur.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 8
  8
  Nu renunta! Învățând cum să renunțați la roțile de antrenament poate fi înfricoșător, dar o dată ce o faceți, călătoria cu bicicleta este mult mai distractivă. Nu vă faceți griji dacă nu puteți merge fără roți de antrenament după prima zi, la un moment dat veți face acest lucru! Când aveți ocazia, încercați din nou cu ajutorul unui prieten sau al unui adult. Nu renunța niciodată, căci o bicicletă fără roți de antrenament este ceva pe care aproape toată lumea trebuie să o învețe să o facă. De fiecare dată când practicați, călăria va deveni mai ușoară și mai ușoară, până când într-o clipă va deveni singura cale pe care o veți putea călători!
 • Metoda 2
  Învățați un copil să meargă singur

  Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Pasul 9
  1
  Luați copilul într-o zonă deschisă, cu un deal care nu este prea abrupt. Deși toți copiii învață în moduri diferite, pentru mulți dintre copii, una dintre cele mai ușoare căi de a învăța este să coboare o pantă lungă și blândă. Advance la o viteză lentă și controlată permite copilului pentru a obține confortabil cu ideea că stau în poziție verticală pe o bicicletă fără roți de formare este aproape la fel de ușor ca stau în poziție verticală pe unul, dacă le aveți.
  • Locurile cu iarbă pot fi excelente pentru acest lucru. Iarba împiedică copiii să se deplaseze prea repede cu bicicletele și pernele pe care le pot suferi, ceea ce reduce foarte mult stresul experienței. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca copilul dvs. să cadă, să vă dezvoltați frica de a merge pe bicicletă fără roți de antrenament și să nu încercați din nou.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 10
  2
  Asigurați-vă că copilul dvs. este bine protejat și că bicicleta sa se află la o înălțime corespunzătoare. Nu-l lasa sa intre pe bicicleta fara casca. Nu numai că este periculos, ci și un obicei prost că nu trebuie să vă răsfățați. Poate ar trebui să luați în considerare posibilitatea ca copilul dumneavoastră să poarte echipament suplimentar de protecție, cum ar fi tampoane pentru genunchi și cot. Această protecție suplimentară îi poate face pe copiii care se simt nervoși la ideea de a călări o bicicletă fără roți de antrenament care se simt mai încrezători să facă acest lucru. În cele din urmă, asigurați-vă că picioarele copilului ajung la sol atunci când se așează pe bicicletă, reglați scaunul după cum este necesar.
 • Rețineți că unele locuri au legi care impun tuturor cicliștilor să poarte căști sub o anumită vârstă. În anumite circumstanțe, încălcarea acestor tipuri de legi poate fi considerată o încălcare de către tată.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 11
  3
  Fă-ți fiul să coboare pe un deal fără să pedaleze în timp ce îl ține. Când copilul este gata să călătorească, să-l ajute să coboare cu grijă pe dealul sau pe versantul pe care îl practică. Țineți-vă umerii sau spatele scaunului pentru ao menține în poziție verticală. Repetați acest lucru de câteva ori, până când copilul se simte încrezător și confortabil să se îmbarce cu bicicleta cu ajutorul dvs.
 • Pe măsură ce mergeți sau faceți jogging lângă bicicletă, trebuie să aveți grijă să nu puneți niciodată picioarele în față (sau între ele) pe anvelope.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 12


  4
  Permiteți copilului să coboare fără pedalare și să-și folosească picioarele pentru a se opri. Apoi, lăsați fiul tău să coboare pe aceeași cale lentă și ușoară a dealului ca și mai înainte, dar de data aceasta nu o țineți decât dacă aveți nevoie de ea. Instruiți-l să-și folosească piciorul pentru a se controla sau opri când este necesar. Acest lucru vă învață abilitățile de echilibru care sunt atât de importante pentru a rămâne în poziție verticală pe o bicicletă într-un mod sigur și controlat.
 • Dacă copilul dvs. începe să piardă controlul, țineți-l să îl mențină în poziție verticală. Nu puteți evita toate căderile, dar trebuie să faceți tot posibilul pentru a le minimiza, deoarece ei vă sperie fiul și nu va dori să continue.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 13
  5
  Lăsați copilul să avanseze fără să pedaleze și să folosească frânele. Apoi, faceți exact exact ca înainte, exceptând de data aceasta să-i spuneți să folosească frânele de pe bicicletă pentru a-și controla viteza. Când ajungeți la fundul dealului, spuneți-i să nu mai folosească frânele. Repetați acest lucru de câte ori aveți nevoie, până când copilul se simte suficient de încrezut încât să încetinească și să se oprească fără ajutorul dvs. Învățându-l că, dacă este necesar, poate opri întotdeauna bicicleta este o parte foarte importantă a dezvoltării încrederii copilului în ea.
 • Majoritatea bicicletelor pentru copii au frâne în picioare. Cu alte cuvinte, copilul trebuie să pedaleze înapoi pentru a frâna. Multe resurse de formare recomanda frânele picior pentru copiii care învață să călărească fără roți de formare, deoarece mâinile se obișnuiască cu utilizarea, în plus față de toate celelalte competențe necesare pot fi copleșitoare pentru cei mici. Cu toate acestea, dacă bicicleta copilului dvs. are o frână de mână, este încă perfect posibil pentru el să învețe cu el, deși poate necesita mai multă practică.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 14
  6
  Învățați-l să se întoarcă într-un loc plat. Apoi, du-te la un loc mai plat. Lăsați copilul să înceapă pedala înainte și apoi opriți frâna. Repetați acest lucru de mai multe ori, până când vă simțiți confortabil. Apoi, îndreptați copilul spre încercarea de a întoarce ghidonul doar puțin înainte. Mergeți lângă copil în timp ce vă întoarceți, sprijinindu-l după cum este necesar. Este posibil să dureze puțin timp ca copilul să se simtă încrezător în ceea ce privește întoarcerea, deci fiți răbdători.
 • În mod ideal, copilul ar trebui să învețe să se sprijine ușor când se rotește. Cu toate acestea, acest lucru poate fi dificil de comunicat unui copil mai mic, așa că poate doriți să-l lăsați să-l descopere pentru el însuși.
 • Imaginea intitulă Ride a bike Without Wheels Pasul 15
  7
  Învățați-vă copilul să călărească o pantă pavată. Atunci fă fiul tău urcați pedalarea unei pante ușoare. În acest caz, o suprafață tare poate fi mai bună decât iarba, deoarece aceasta din urmă poate îngreuna copilul să genereze suficientă viteză pentru a urca pe deal. Spuneți copilului să împingă pedalele greu și, ca întotdeauna, să-l susțină după cum este necesar pentru a nu-l împiedica să cadă.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 16
  8
  Reduceți sprijinul dvs. treptat. Pe măsură ce copilul își practică abilitățile, încet încet să-l țină mai puțin și mai puțin până când se simte confortabil doar când vă plimbați lângă el. Apoi, încetul cu încetul, începe să se extindă și mai departe, până când vă simțiți confortabil cu călătoria cu bicicleta, fără să fiți deloc la dispoziție. Progresul lent și constant este cheia aici, în principiu doriți ca copilul să înceapă să meargă singur, fără să-și dea seama că o face.
 • Pregătiți-vă pentru "înapoi" un pic dacă fiul tău are o cădere puternică. Cel mai bun lucru este să oferiți sprijinul dvs. după o cădere, în loc să faceți ca copilul dumneavoastră să sufere singur, acest lucru vă poate face să pierdeți plăcerea de a merge pe bicicletă, ceea ce va face mai dificilă predarea competențelor esențiale pe termen lung.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 17
  9
  Utilizați întăriturile pozitive. Rămâi optimist și pozitiv pe măsură ce îi înveți pe copil să călărească fără roți de antrenament. Lăudați progresele pe care le faceți. Când ajungeți în cele din urmă în punctul în care puteți să mergeți fără biciclete, spuneți-i că vă simțiți mândru. Nu îl tratați rău când el face greșeli sau îl forțează să facă lucruri pe care nu le dorește. Vrei ca fiul tău să fie la un moment dat iti place sa mergi cu bicicleta. Dacă faceți acest lucru, la un moment dat puteți continua să învățați singur și fără ajutorul dvs.
 • Multe resurse serioase pentru părinți recomandă o întărire pozitivă, practica de a oferi recompense pentru un comportament bun al copilului. Armatura pozitivă îi învață pe copilul ce bun comportament este, dând iubire și atenție, lucruri importante pentru orice copil.
 • Metoda 3
  Aflați abilități avansate

  Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 18
  1
  Încercați o bicicletă fără frâne de mână. Pe termen lung, majoritatea copiilor nu mai folosesc bicicletele cu pedale și încep să folosească bicicletele cu frâne de mână. Frânele de mână dau ciclistului un control mai mic, permițându-i să aleagă cu ce roată să se oprească. Pentru a utiliza o frână de mână, apăsați simplu bara metalică de pe fiecare parte a ghidonului. Frâna roții din spate reduce în mod obișnuit viteza bicicletei, în timp ce frâna față o face mai repede. Aveți grijă să apăsați frâna frontală cu prea multă forță sau să trageți pe ghidon!
  • Deși fiecare copil învață în propriul ritm, în general, majoritatea copiilor pot învăța să folosească frâne de mână la aproximativ șase ani.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 19
  2
  Încercați să utilizați o bicicletă cu modificări. La fel cum majoritatea copiilor încep să utilizeze frânele de mână, mai devreme sau mai târziu, ei învață cum să călărească o bicicletă cu schimbări. Schimbările fac mai ușor să meargă foarte repede, să urci dealuri foarte abrupte și să mențină o viteză de "croazieră" fără pedalare greu. Pentru a utiliza modificările, apăsați pur și simplu maneta sau comutatorul lângă capetele ghidonului. Ar trebui să observați că brusc devine mai ușor sau mai greu de pedalat. Cu cât este mai greu să pedalați, cu atât pedalarea va avansa mai repede.
 • Încă o dată, toți copiii învață în propriul ritm. Majoritatea copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani au posibilitatea de a folosi biciclete cu modificări după o antrenament de bază.
 • Imagine cu denumirea Ride a bike Without Wheels Pasul 20
  3
  Încercați să stați în timp ce pedalați. În timp ce pedalați în loc să folosiți scaunul, vă puteți lovi mai mult pedalele, ceea ce face ca acesta să fie o modalitate excelentă de a urca dealuri sau de a câștiga rapid viteza. În plus, trebuie să puteți sta pe bicicletă pentru a face mai multe trucuri (cum ar fi saltul de iepure descris mai jos). La început, poate fi dificil să vă echilibrați sau picioarele să vă obosească foarte repede atunci când încercați să pedalați în picioare. Cu toate acestea, cu puțină practică, nu este dificil să se dezvolte forța și echilibrul necesar pentru a stăpâni această abilitate.
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 21
  4
  Încercați să călăriți o bicicletă departe de drum. Când vă simțiți confortabil pe niște suprafețe netede și uniforme, cum ar fi străzile, trotuarele și câmpurile, încercați să călătoriți pe un teren mai rustic. Veți descoperi că aceasta este o experiență puțin diferită de a conduce o bicicletă pe un drum. Este de obicei mai lent, are mai multe lovituri și necesită să fii mai conștient de drumul din fața ta. Cu toate acestea, bicicleta pentru toate tipurile de teren poate fi o modalitate excelentă de a vă exercita și de a vedea părți ale naturii pe care nu le-ați experimentat niciodată înainte, deci încercați!
 • Imaginea intitulă Ride a Bike Without Wheels Step 22
  5
  Încearcă să faci un salt de iepure. Când vă simțiți încrezători în a vă purta bicicleta la orice viteză și oriunde, încercați să aflați câteva trucuri simple! De exemplu, puteți încerca să faceți un salt de iepure mergând la viteză mică, oprind și trăgând pe ghidon în timp ce împingeți solul și aruncați greutatea în sus. În aer, înclinați-vă înainte să vă ridicați, astfel încât să atingeți solul cu ambele roți. Când devii bun la asta, ar trebui să poți face puțin "sări", care este excelent pentru a evita gropile fără oprire.
 • Nu vă descurajați dacă cădeți de câteva ori în timp ce încercați să învățați săriturile de iepure și alte trucuri. Unele tăieturi minore și vânătăi fac parte din procesul de învățare - nu puteți învăța fără a face unele greșeli!
 • sfaturi

  • Dacă nu aveți suficient timp să vă întoarceți, săriți bicicleta în iarbă.

  avertismente

  • Dacă nu aveți echipament de protecție, mergeți încet în timp ce învățați.
  • Dacă încercați să sari, asigurați-vă că sunteți la o distanță pe care o puteți sări cu adevărat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să includă băiatul tău pe biciclete de familieCum să includă băiatul tău pe biciclete de familie
  Cum să conduci o bicicletă cu două persoaneCum să conduci o bicicletă cu două persoane
  Cum se face saltul de iepure pe o bicicletăCum se face saltul de iepure pe o bicicletă
  Cum să conduci o bicicletă în mijlocul traficuluiCum să conduci o bicicletă în mijlocul traficului
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum să porniți o motocicletă apăsând-oCum să porniți o motocicletă apăsând-o
  Cum să coborâți de pe bicicletăCum să coborâți de pe bicicletă
  Cum să închideți o bicicletăCum să închideți o bicicletă
  Cum să cumpărați o bicicletă pentru un copilCum să cumpărați o bicicletă pentru un copil
  Cum să transformi o bicicletă montană veche într-o singură vitezăCum să transformi o bicicletă montană veche într-o singură viteză
  » » Cum să conduci o bicicletă fără roți de antrenament

  © 2011—2020 ertare.com