Modificarea și îmbunătățirea unui motor 4G63T

Vrei mai mult cai putere pentru motorul tău 4G63T? Acest articol vă va oferi câteva sfaturi pentru a nu face greșeli începător.

pași

Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 1
1
Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să oferiți motorului un serviciu complet.
 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 2
  2
  Schimbați toate centurile uzate, inclusiv centura de distribuție, centura de echilibrare a arborelui cotit.
 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 3
  3
  Dacă nu ați schimbat banda de timp și centura arborelui cotit după 96.000 kilometri sau nu sunteți sigur de ultima dată când ați făcut-o, este timpul să faceți acest lucru.
 • Dacă centurile se sparg, va trebui să reparați cilindrii și capul cilindrului, ceea ce este foarte scump.
 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 4
  4
  Trebuie să schimbați toate filtrele, fluidele, furtunurile uzate, bujiile și cablurile acestora, precum și garniturile uzate sau rupte.


 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 5
  5
  Verificați compresia motorului, efectuați un test de scurgere, verificați timpul de pornire a motorului etc.
 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 6
  6
  Practic, trebuie să faceți toate testele și modificările sugerate de manualul utilizatorului, presupunând că îl dețineți. Dacă nu aveți, obțineți unul și faceți ceea ce spune înainte de a continua modificările.
 • Imaginea intitulată Upgrade 4G63T Pasul 7
  7
  După ce ați terminat toate lucrările de întreținere, puteți începe cu modificările. Acesta este clasificat în două etape comune, astfel încât să vă atingeți obiectivele puțin câte puțin. Înainte de a cumpăra turbine puternice, prize de aer, sisteme multiple de evacuare, verificați articolul wikiHow care se referă la greșelile și erorile comune pe care începătorii le au. Verificați, de asemenea, pașii corecți pentru îmbunătățirea motorului în etape.
 • sfaturi

  • Creșterea prematură și excesivă a puterii motorului
  • Se știe că creșterea nivelului de putere este cea mai rapidă și mai ușoară cale de a crește puterea mașinii. Există, de asemenea, riscul de a distruge motorul și de a ajunge la reducerea combustibilului (când unitatea de comandă a motorului întrerupe fluxul de combustibil datorită excesului de putere). Dacă creșteți nivelul de putere cu ajutorul unui controler de putere, trebuie să instalați un ceas de contor de energie achiziționat de la un magazin de accesorii auto. Este foarte important, deoarece masura initiala a masinii nu realizeaza o masura fiabila. Dacă nu ați efectuat nicio modificare a sistemului de injecție a combustibilului (pompă sau injectori), nu lăsați puterea să depășească 110 kPa (16 psi). Aceasta este maximul pe care sistemul original de injecție a combustibilului îl poate manevra.
  • Întreținere. Furtunurile de cauciuc sunt uscate, curelele de timp trebuie schimbate religios, lichidele de ulei, lubrifiantul cutiei, lichidul de răcire și lichidul de frână au o durată de viață limitată și majoritatea acestor piese trebuie înlocuite pentru a funcționa corespunzător. Dacă nu vă amintiți când ați făcut ultimele modificări, faceți-o imediat. Dacă nu vă ocupați de mașină, veți avea multe probleme din cauza neglijenței.
 • Intrări de aer și sisteme multiple de evacuare.
 • Multe persoane care folosesc motoarele Honda solicită rapid accesările de aer și sistemele multiple de evacuare disponibile pentru autoturismele lor. Acest lucru se datorează faptului că aceste modificări au fost întotdeauna comune pentru alte aplicații de import fără turbo. Prizele de aer ale unui motor turbo-motor pot fi schimbate, dar nu vor crește puterea mașinii. Schimbarea filtrelor este importantă și este foarte recomandat să o faceți de la bun început. Evacuare colector fabrica cu condiția este capabil să obțină un loc de muncă bun, dar puteți face unele îmbunătățiri în porturi (cu excepția 1G multiple, care sunt foarte sensibile la fisurare, care trebuie să fie înlocuite printr-un colector de port 2G de evacuare ). Ceea ce necesită atenție este restul sistemului de evacuare și nu distribuitorul.
 • Ventilele de evacuare zgomotoase (sunetul special între schimbări)
 • A doua întrebare cea mai comună este, "Cum cresc sunetul supapei de evacuare?". O supapă de evacuare din aceste mașini va fi în conflict cu performanța acesteia. Pentru a face ca supapa să fie mai puternică, trebuie să aerisiți în atmosferă (și nu în priza de aer, așa cum fac mașinile atunci când părăsiți fabrica), eliberând excesul de aer în loc să îl îndreptați înapoi în sistemul turbo. Problema este că unitatea de control a motorului a luat în considerare acest exces de aer și ajustează în mod corespunzător curbele de combustibil. Dacă aerul nu mai este în sistem, aparatul compensează incorect. Aceasta înseamnă că mașina nu va funcționa așa cum ar trebui. Aveți posibilitatea să se agită atunci când motorul este la turație redusă sau nu poate fi ceva care poate fi observat, dar va avea cu siguranță un efect negativ, deși nu observați (indicii înregistrate). Oricum nu este cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă luați în serios performanța maximă a mașinii. Dacă sunteți mai interesat de apelul mașinii "furios" și nu că este rapid, cu siguranță prietenii dvs. din comunitatea auto vă vor critica.
 • Turbine puternice Nu este recomandată ca prima modificare. Nu puteți instala un sistem puternic de turbo în sistem fără a adăuga mai întâi alte părți importante. Dacă o faci fără a face modificările necesare, turbo-ul nu va oferi mai multă putere decât ai deja. Dacă instalați modificările necesare în prealabil, mașina va crește semnificativ puterea sa, chiar fără modificarea turbo.
 • Există etape comune pentru a ajuta la atingerea obiectivelor puțin câte puțin. Înainte de a cauta turbos puternice, prizelor de aer si galeriile de evacuare sofisticate, a se vedea articolul despre erori și greșeli comune, care fac incepatori. Verificați, de asemenea, pașii corecți pentru îmbunătățirea în etape a mașinii.
 • avertismente

  • Unele puncte care trebuie luate în considerare la modificarea unui motor:
  • Stabiliți un obiectiv și un buget înainte de a achiziționa părțile. Un plan solid mărește posibilitatea de a continua modificarea motorului în viitor.
  • Fii realist cu scopuri și planuri. Pentru ce folosiți mașina?
  • Nu există un plan perfect când vine vorba de modificarea și îmbunătățirea motorului.
  • Verificați cerințele privind emisiile din zona dvs. înainte de a căuta componente.
  • Verificați înainte de achiziționarea pieselor sau a pieselor de schimb. Verificați dacă piesele funcționează împreună.
  • Cel mai important este că profitați de puterea de sub curbă. Nu trebuie să căutați doar o putere excesiv de mare.
  • Lucrați în funcție de buget.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fixați o bandă de alergare electricăCum să fixați o bandă de alergare electrică
  Cum se construiește un generatorCum se construiește un generator
  Cum să acționați în cazul încălzirii motoruluiCum să acționați în cazul încălzirii motorului
  Cum să acționați atunci când mașina pornește lumina de uleiCum să acționați atunci când mașina pornește lumina de ulei
  Cum să opriți verificarea lămpii motorului în mașinăCum să opriți verificarea lămpii motorului în mașină
  Cum să schimbați cureaua de distribuțieCum să schimbați cureaua de distribuție
  Cum să schimbați banda unei mașiniCum să schimbați banda unei mașini
  Modificarea firelor bujiilorModificarea firelor bujiilor
  Cum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarbaCum se creează un motocicletă cu motorul de tuns iarba
  Cum să diagnosticați o scurgere de scântei în motorul mașiniiCum să diagnosticați o scurgere de scântei în motorul mașinii
  » » Modificarea și îmbunătățirea unui motor 4G63T

  © 2011—2020 ertare.com