Modificarea vehiculului pentru a-și îmbunătăți performanțele

Mulți oameni aleg să-și modifice mașinile pentru a-și îmbunătăți performanțele și există multe opțiuni de modificare pentru un entuziast de mașină. Câțiva pași fundamentali pe care îl puteți lua pentru a îmbunătăți performanțele automobilului includ maximizarea fluxului de aer și eficiența evacuării și înlocuirea componentelor suspensiei pentru îmbunătățirea conducerii. Pe termen lung, ați putea chiar să vă gândiți să adăugați o formă de inducție forțată sau chiar de oxid de azot. În cele din urmă, modificarea mașinii dvs. are legătură cu a face acest lucru unic, deci alegeți modificările pe baza stilului dvs. de conducere, a intereselor și a vehiculului dvs.

pași

Metoda 1
Echipați-vă mașina pentru performanțe bune

Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 1
1
Faceți ajustări simple pentru a maximiza economia de combustibil și puterea. Modificarea mașinii pentru creșterea performanței nu vă va ajuta prea mult dacă nu puteți ține pasul cu întreținerea necesară pentru a vă menține mașina în stare de funcționare fără probleme. Prin schimbarea regulată a uleiului, asigurându-vă că anvelopele sunt umflate corespunzător și respectând programul de service recomandat pentru autovehiculul dvs., îl puteți face să funcționeze mai bine și să dureze mai mult. Verificați manualul proprietarului vehiculului pentru a găsi serviciul recomandat la diferite distanțe de kilometraj. Unele autoturisme pot necesita reglarea curelei de transmisie sau a lanțului sau modificarea fluidului pe marcajele de kilometraj pentru a vă asigura că vehiculul continuă să funcționeze așa cum a fost proiectat.
 • "setări" profesioniști care includ modificări la filtrul de aer și combustibil la bujii și chiar filtrul de fluid și de transmisie sunt o modalitate foarte bună de a menține vehiculul rulează în mod corespunzător.
 • Asigurați-vă că anvelopele sunt umflate la presiunea recomandată pentru a îmbunătăți economia de combustibil și a prelungi durata de viață a pneurilor.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 2
  2
  Montați un orificiu de admisie a aerului rece. Gândiți-vă la mașina dvs. ca un atlet care conduce o cursă. Aportul de aer al mașinii tale este modul în care respiri când alergi. Intrările din fabricație sunt concepute pentru mai multe scopuri, inclusiv aspecte precum reducerea zgomotului motorului. Prin înlocuirea conductelor de admisie din fabrică cu una care a fost proiectată pentru a maximiza puterea, nu numai că veți crește puterea, dar și eficiența consumului de combustibil. Prizele de aer rece au adesea un diametru mai mare decât orificiile de intrare din fabrică și sunt proiectate astfel încât să ia cel mai direct drum posibil spre corpul clapetei de accelerație.
 • Prizele de aer rece includ, de obicei, un filtru de aer de rezervă care mărește suprafața filtrului. Acest lucru permite o cantitate mai mare de aer să se deplaseze prin acesta la un volum mai mare.
 • Unele intrări de aer rece au protecție împotriva căldurii, pentru a preveni încălzirea aerului de către motor când acesta se deplasează spre motor.
 • Cu cât aerul este mai rece, cu atât densitatea oxigenului este mai mare, permițându-i să ardă la o temperatură mai ridicată și să creeze mai mult abur.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 3
  3
  Cumpărați o conductă de eșapament mai mare. Dacă aportul de aer este modul în care un atlet (mașina dvs.) inhalează atunci când alergați, evacuarea este modul în care vă expirați. Există o serie de opțiuni disponibile în ceea ce privește instalarea țevilor de evacuare cu debit mai mare. Mulți oameni aleg să instaleze o piesă de rezervă a unei țevi de eșapament pisica din spate, care înlocuiește conductele care trec de la convertorul catalitic la amortizorul de zgomot. Convertoarele catalitice, conductele frontale și chiar colectoarele de evacuare cu debit mare sunt, de asemenea, modificări obișnuite. Înlocuirea întregului sistem de evacuare (de la galeria de evacuare la amortizorul de zgomot) va maximiza performanțele motorului.
 • Sistemele de evacuare cu debit și diametru mai mari au un efect mai semnificativ asupra vehiculelor echipate cu un turbocompresor. Creșterea debitului de evacuare servește, de asemenea, la creșterea eficienței turbocompresorului.
 • Unele locuri au reguli stricte privind înlocuirea convertoarelor catalitice. Verificați site-ul web al departamentului local al autovehiculelor sau al entității echivalente din locul unde locuiți înainte de modificarea sau înlocuirea convertizorului catalitic.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 4
  4
  Reprogramează unitatea de control a motorului. Unitatea de comandă a motorului (ECU) în mașinile moderne menține motorul în stare de funcționare fără probleme. ECU reglează raportul aer / carburant în motor pentru a-l menține constant, indiferent de densitatea aerului (înălțime) și de temperatură. Dacă motorul începe să ardă la o temperatură mai mare (consumă o mulțime de oxigen), ECU va adăuga combustibil la amestec pentru a recâștiga echilibrul și invers dacă motorul începe să consume mult combustibil. Proporția pe care o susține ECU este stabilită în fabrică și se bazează pe o serie de factori, cum ar fi reducerea emisiilor și creșterea fiabilității. Folosind un programator sau luând mașina la un atelier pentru a instala un nou program în ECU care prioritizează performanța, puteți elibera puțină putere și chiar crește eficiența consumului de combustibil.
 • Unele vehicule pot fi reprogramate prin porturile lor OBD-II folosind programatori pe care le puteți cumpăra pentru vehiculul dvs. specific sau "chipsuri" pe care le puteți instala
 • Cele mai luxoase modele ale acestor programatori vă permit să utilizați mai mult de un program sau un profil. Acest lucru vă permite să comutați între rapoartele de aer și carburant care prioritizează performanța și eficiența consumului de combustibil și chiar să utilizați un combustibil cu o valoare octanică inferioară.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 5
  5
  Schimbați anvelopele pentru alternative de înaltă performanță. Anvelopele sunt extrem de importante pentru performanța mașinii. O bună tracțiune determină capacitatea mașinii dvs. de a transmite puterea pe care o produce la sol. Este diferența dintre un început bun și arderea anvelopelor la linia de start. Majoritatea oamenilor aleg anvelope de performanță proiectate la un punct intermediar între maximizare "urmă" a jantei și să permită o mișcare de rulare a apei.
 • Acordați atenție evaluării vitezei anvelopelor pe care le cumpărați. Ratingul este, de obicei, o singură literă care se referă la viteza maximă pentru care pneul este evaluat. Cele mai multe mașini vin cu anvelope S, care pot ajunge în siguranță până la 180 km / h (112 mph). Multe pneuri de performanță au un rating Z, care este potrivit pentru viteze mai mari de 240 km / h (149 mph).
 • Unele pneuri de înaltă performanță produc mai mult zgomot de rulare decât alternativele din fabrică.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 6
  6
  Înlocuiți bujiile. Bujiile produc scânteia electrică care aprinde amestecul de aer și combustibil din fiecare cilindru al motorului. De-a lungul timpului, se pot purta sau se pot ruina datorită condițiilor nefavorabile de operare, cum ar fi utilizarea de combustibil prea mult sau prea puțin. Bujiile afectate au o capacitate limitată de aprindere a amestecului de aer și combustibil, ceea ce poate duce la defectarea motorului. Există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de bujii, deci un pic de cercetare sau de consultare cu un angajat al magazinului de piese auto locale de a alege pentru a instala prize în motorul. Bujiile trebuie înlocuite la intervale regulate ca parte a întreținerii obișnuite a vehiculului, pentru a se asigura că nu se corodează sau nu.
 • Unele bujii sunt fabricate din materiale diferite. Cuprul este un conductor mai bun, dar trebuie să fie înlocuit mult mai frecvent din cauza coroziunii, atât de mulți oameni aleg bujii iridium în scopuri de performanță, deoarece acestea funcționează aproape la fel de bine și durează mult mai mult.
 • Asigurați-vă că verificați manualul de reparații auto la calibrarea bujiilor înainte de a le instala. Dimensiunea bujiei este distanța pe care scânterele trebuie să formeze un arc de la o bucată de bujie la celălalt. Un ecartament incorect poate afecta capacitatea bujiei de a aprinde aerul și amestecul de combustibil.
 • Metoda 2
  Îmbunătățiți conducerea mașinii

  Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 7
  1
  Înlocuiți amortizoarele și arcurile cu alternative de înaltă performanță. Amortizoarele și arcurile din suspensia automobilului au fost proiectate și construite în spiritul confortului dumneavoastră. Pentru a maximiza confortul, suspensia permite roților să se deplaseze de sus în jos pentru a limita cât de mult leziunile afectează corpul. Înlocuiți aceste componente cu amortizoare si arcuri mai rigide un mic sacrificiu confort de conducere, dar rigiditate suplimentară menține anvelopele în contact mai bun cu drumul, îmbunătățind astfel de tracțiune la accelerare, frânare sau viraje.
  • Amortizoarele și arcurile de bobină vă permit să coborâți vehiculul și să faceți călătoria mai rigidă în funcție de preferință și de stilul de condus.
  • Multe suspensii mai rigide reduc, de asemenea, vehiculul, care scade centrul de greutate și, de asemenea, servește la îmbunătățirea condusului.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 8
  2


  Instalați barele de stabilizare mai mari. Barele de stabilizare traversează șasiul mașinii dvs. prin față și spate pentru a conecta părțile laterale ale caroseriei și a crește rigiditatea structurală a mașinii. Schimbarea barelor de stabilizare din fabrică cu bare de un diametru mai mare va spori și mai mult rigiditatea corpului mașinii. Această creștere a rigidității vă ajută să vă asigurați că anvelopele rămân la fel de plane pe cât posibil pentru a menține o bună tracțiune. Prin cumpararea bare anti-ruliu, este cel mai bine în perechi, astfel încât partea din spate și din față oferă același nivel de rezistență la torsiune și nu lasa cuplul viraj masina sub porniri grele și se transformă strânse.
 • Oțelul tubular de înaltă rezistență este adesea o alternativă mai bună la barele solide, care pot fi extrem de grele.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 9
  3
  Schimbați rulmenții de cauciuc pentru rulmenți din poliuretan. Suspensia are un număr de rulmenți care separă piesele metalice mobile, reduc vibrațiile și ajută la menținerea distribuției greutății mașinii. Din păcate, cauciucul din care sunt fabricate aceste rulmenți tinde să se descompună în timp. Lagărele de înlocuire poliuretanice sunt mult mai rigide decât omologii lor de cauciuc și nu se vor uza în același mod ca și cele din fabrică.
 • Rulmenții din poliuretan vor face sunete puternice de zgâriere dacă nu sunt unsă în mod corespunzător atunci când sunt instalate.
 • Rulmenții pot fi înlocuiți unul câte unul sau pot fi achiziționate kituri pentru a le înlocui pe toate odată.
 • Unele rulmenți pot necesita utilizarea unei prese pentru a le scoate din rama lor.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 10
  4
  Instalați o bară de struturi. Umerii conectează partea dreaptă și cea stângă a mașinii în același mod ca și barele de stabilizare, dar sunt instalate pe partea superioară a autovehiculului sub capotă și pe capacul portbagajului. Aceste bare se conectează direct la șinele șoferului și ale pasagerului, ceea ce sporește rigiditatea structurală a mașinii și ajută la încercarea de a menține anvelopele cât mai plate pe trotuar în timpul condusului agresiv. Aceste bare sunt o completare excelentă la piesele de schimb ale barelor de stabilizare pentru a reduce cantitatea pe care mașina o înclină și se răsucește la rotire.
 • În unele mașini, este posibil să nu aveți acces la barele din spate pentru a instala o bară în spate.
 • Este posibil să trebuiască să îndepărtați struturile atunci când lucrați la motorul mașinii în viitor.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 11
  5
  Instalați frâne de o categorie mai bună. Se poate spune că posibilitatea de a opri este cea mai importantă parte a performanței oricărei mașini. Cu cât este mai bună calitatea frânelor, cu atât mai mult puteți aștepta să le activați înainte de a vă întoarce, ceea ce înseamnă că vă mențineți o viteză mare pentru mai mult timp decât concurenții. Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de instalarea frânelor de clasă superioară, de a cumpăra plăcuțe de frână mai bune pentru a înlocui întregul sistem cu componente mai mari și mai întărite.
 • Piesele de schimb pentru piese de schimb sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea mașinii dvs. de a opri. Ele folosesc componentele frânei fabricate și sunt o opțiune excelentă pentru majoritatea aplicațiilor stradale.
 • Componenții diferiți ai plăcuțelor de frână sunt proiectați pentru diferite utilizări. Adresați-vă magazinului local de piese auto despre opțiunile disponibile pentru mașina dvs. specifică.
 • Puteți cumpăra truse pentru a înlocui etrierele și rotoarele mașinii dvs. cu cele mai mari, ceea ce mărește suprafața de frecare a plăcuței de frână și îmbunătățește capacitatea dvs. de oprire. Este important să se asigure că anvelopele sunt suficient de mari pentru a permite instalarea unor frâne mai mari.
 • Metoda 3
  Adăugați o inducție forțată sau un oxid de azot

  Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 12
  1
  Instalați un kit de turbocompresor. Turbocompresoarele sunt în principiu pompe de aer care sunt alimentate de gazele de eșapament care ies din motor. De evacuare care iese din motorul dvs. se rotește o turbină, care transferă această energie prin intermediul unui arbore de transmisie la o turbină pe cealaltă parte care absoarbe și comprimă aerul spre intrarea motorului. De fapt, un turbocompresor forțează mai mult aer în motor decât ar putea rezista aspirației normale. Cele mai multe kituri de turbo-încărcare includ pompe de carburant cu volum mare, programatori ECU, regulatoare de presiune mai ridicată a carburantului și chiar injectori de combustibil. Trebuie să cumpărați kiturile de turbocompresoare pentru mașina dvs. specifică, cu excepția cazului în care sunteți un mecanic experimentat.
  • Multe mașini echipate cu turbocompresoare au intercoolere instalate între turbocompresor și orificiul de admisie a aerului pentru a răci aerul și a spori densitatea acestuia.
  • Dotarea mașinii dvs. cu un turbocompresor necesită o ajustare extensivă a raportului aer-carburant care ar fi cel mai bine lăsat în seama profesioniștilor.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru o performanță mai bună Pasul 13
  2
  Încărcăturile tale. Compresoarele centrifuge și turbocompresoarele funcționează în moduri foarte asemănătoare. În timp ce un turbocompresor este alimentat de gazele de evacuare care ies din motor, compresoarele sunt conduse de o centură, cum ar fi pompa de direcție sau aer condiționat din mașină. Acest lucru înseamnă că compresoarele nu sunt la fel de eficiente ca și turbocompresoarele, dar nu trebuie să aștepți ca eșapamentul să se întoarcă înapoi. Din cauza acestei distincții, mulți oameni preferă compresoarele datorită distribuției lor mai constante de putere. Instalarea unui kit de turbocompresoare implică majoritatea acelorași modificări necesare pentru turbocompresoare în ceea ce privește combustibilul.
 • Stilul compresoarelor "rădăcini" ele nu sunt montate în același mod, dar sunt totuși conduse de curele oricum. Aceste compresoare se găsesc în mod tradițional în motoare cu carburanți ale modelelor mai vechi.
 • În aplicațiile de inducție forțată, cum ar fi autovehiculele supraîncărcate, trebuie să utilizați un combustibil cu o valoare octanică mai mare pentru a crește stabilitatea amestecului de aer și combustibil din motor.
 • Imaginea intitulată Modificați mașina pentru performanțe mai bune Pasul 14
  3
  Adăugați un kit de oxid de azot "uscat" la masina ta Oxidul de azot este un gaz care conține mai mult oxigen decât aerul obișnuit găsit în atmosferă. Ca rezultat, adăugarea de oxizi de azot în aer care se deplasează prin intrarea mașinii dvs. servește un scop similar pentru a forța mai mult aer în mașină cu un turbocompresor sau un compresor. În loc să forțeze mecanic mai mult aer în motor, oxidul de azot introduce mai multe molecule de oxigen în aceeași cantitate de spațiu pe care aerul obișnuit ar ocupa în mod normal. Un kit de oxid de azot, care nu amestecă acest gaz cu combustibilul când este injectat, este cunoscut sub numele de kituri "uscat". Aceste kituri sunt concepute pentru a adăuga o cantitate mai mică de putere în comparație cu kiturile umede, dar poate fi o metodă extrem de economică de a vă da mașinii o creștere rapidă a puterii.
 • Seturile de oxid de azot afectează numai puterea de ieșire atunci când sunt utilizate, ceea ce reduce uzura motorului în comparație cu dispozitivele care adaugă energie, cum ar fi turbocompresoarele și compresoarele.
 • După pornirea kitului de oxid de azot, de obicei controlați cantitatea de oxid de azot eliberat cu ajutorul unui buton sau comutator pe acceleratorul care se activează când apăsați pedala pe sol.
 • Unele kituri uscate de oxid de azot folosesc regulatorul de presiune a combustibilului pentru a mări presiunea combustibilului orientată spre motor pentru a compensa oxigenul adăugat, în timp ce altele nu.
 • Imaginea intitulă Creste puterea de cai a masinii tale cu 4 cilindri Pasul 13
  4
  Instalați un kit de oxid de azot umed în mașină. Kiturile de oxizi de azot umed servesc aceluiași scop de bază ca și omologii lor uscați, dar aceștia amestecă combustibilul direct cu oxidul de azot, deoarece acesta este injectat în motor. Ca urmare, kiturile de oxizi de azot umed sunt adesea considerate mai sigure pentru motor, deoarece raportul aer / combustibil pe care îl alegeți este menținut chiar și prin adăugarea de oxid de azot. Această stabilitate permite kiturilor umede să adauge și mai mult cai putere decât trusele uscate cu un risc relativ scăzut de detonare prealabilă. Ca și turbocompresoarele și compresoarele, utilizând în mod adecvat oxidul de azot în mașină, pot necesita ajustări personalizate care pot depăși cunoștințele celor mai multe mecanici amatori.
 • Kiturile cu oxid de azot umed sunt de obicei activate cu butoane, cum ar fi trusele uscate.
 • Oxidul de azot nu este inflamabil singur, așa cum sugerează filmele. Trebuie amestecat cu un combustibil pentru a putea arde.
 • Seturile de oxid de azot pot fi utilizate împreună cu un turbocompresor sau un compresor.
 • sfaturi

  • Există numeroase comunități online excelente dedicate schimbului de cunoștințe și experiențe cu alți entuziaști de mașini. Poate doriți să cercetați un site web sau o comunitate specifică mașinii dvs. pentru a obține o mai bună înțelegere a opțiunilor disponibile pentru dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a deveni un șofer bun în Asphalt 8Cum de a deveni un șofer bun în Asphalt 8
  Cum se instalează modurile de mașini în GTA 4Cum se instalează modurile de mașini în GTA 4
  Cum de a desena o masinaCum de a desena o masina
  Cum puteți calcula costul de conducere a mașiniiCum puteți calcula costul de conducere a mașinii
  Cum să schimbi motorul unei mașiniCum să schimbi motorul unei mașini
  Modificarea unui filtru de combustibilModificarea unui filtru de combustibil
  Cum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manualăCum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manuală
  Cum să găsiți un motor uzat în condiții buneCum să găsiți un motor uzat în condiții bune
  Cum să evitați acvaplanareaCum să evitați acvaplanarea
  Cum să prelungiți durata de viață utilă a anvelopei autoCum să prelungiți durata de viață utilă a anvelopei auto
  » » Modificarea vehiculului pentru a-și îmbunătăți performanțele

  © 2011—2020 ertare.com