Cum să îmbunătățiți puterea mașinii

Producătorii auto sunt, în general, mai interesați să îmbunătățească kilometrajul și să mențină costurile mai mici decât în ​​maximizarea performanțelor. Cu toate acestea, dacă doriți să beneficiați la maximum de vehiculul dvs., există câteva modalități prin care puteți crește puterea, puteți maximiza performanța și viteza. Citiți pașii de mai jos pentru mai multe informații.

pași

Metoda 1
Îmbunătățiți performanța vehiculului

Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 1
1
Reduceți greutatea automobilului. Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le puteți face pentru a crește puterea de cai este să vă ușurați vehiculul cât mai mult posibil, oferindu-i cea mai mică cantitate de greutate pe care ar trebui să o împingă. Eliminați toate obiectele inutile din mașină și lăsați-o cât mai mult posibil pentru a oferi performanțe optime.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 2
  2
  Actualizați un sistem de evacuare cu debit liber. Instalarea unui sistem de evacuare de înaltă performanță poate crește puterea de cai cu 5 până la 10 în vehicule cu aspirație naturală, în timp ce cele cu un compresor suplimentar pot crește mult mai mult.
 • Este o greșeală obișnuită să credem că tuburile mari afectează negativ contrapresiunea, ducând la pierderea torsiunii și a puterii. De fapt, la majoritatea motoarelor este mai bine să se folosească sistemul de circulație liberă, în ceea ce privește admisia aerului, colectorul și gazele de eșapament.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 3
  3
  Utilizați tuburi de testare. Investigați sistemele de "suprimare" care sunt de vânzare, cunoscute și sub denumirea de "tuburi de testare". Aceste sisteme trec de la convertorul catalitic la capătul țevii de eșapament, mărind puterea. În general, kitul de instalare costă câteva sute de dolari, dar puteți economisi dacă comparați prețurile și faceți-o singură.
 • Măsurați diametrul tubului care părăsește convertorul catalitic și înlocuiți-l cu o conductă de evacuare mai mare. Puteți plăti pentru a le instala într-un atelier sau o puteți face prin tăierea vechii țevi de evacuare și lăsând câteva centimetri pentru sudură. Dacă o faceți singur, puneți noul sistem în locul său și sudați-l sau legați-l cu cleme până la punctul pe care tocmai l-ați tăiat. Reinstalați suporturile pe care le-ați eliminat.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 4
  4
  Cumpărați un filtru de aer liber de circulație la mâna a doua. Este, de asemenea, o idee bună să cumpărați un filtru de aer liber de circulație potrivit pentru mașina dvs. și să îl instalați pentru a crește o putere mai mică. Nu este o mare schimbare, dar este o modalitate bună de a vă asigura că vehiculul dvs. rulează la cel mai înalt nivel posibil.
 • Deschideți capota, căutați structura în care este filtrul de aer și scoateți-l. Deșurubați clemele sau șuruburile, încercând să împiedicați contaminarea să intre în structura filtrului. Scoateți filtrul de aer vechi și aruncați-l. Curățați interiorul structurii cu o cârpă umedă și introduceți noul filtru de aer
 • Rețineți că multe dintre filtrele de aer second hand vor permite de fapt particule mai mari să treacă la motor și la filtrele de ulei, mai ales dacă nu sunt întreținute corespunzător. Acestea vor permite chiar intrarea uleiului în priza de aer. Uleiul din filtru poate deteriora sau distruge senzorul de flux de masă (MAF) în vehiculele echipate cu acesta. În cazul motoarelor de inducție forțată, beneficiul marginal al filtrului fluxului de aer a crescut utilizat este, în general mai mare datorită faptului că turbina va asigura aerul necesar, indiferent de filtrul utilizat și foarte mult crește garanția de a nu avea petrol și nisip în priza de aer și în MAF.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 5
  5


  Investigați alternativele pe care le aveți în legătură cu turbocompresorul și compresorul compresorului. Instalați un supercharger pe un motor de bloc mare sau un turbocompresor un bloc mai mic, practic, să implice întreaga restructurare a motorului și reînnoirea componentelor de înaltă rezistență a acestuia, care a costat câteva mii de dolari. Este un proiect mare, dar este cel mai eficient mod de a crește puterea cu 30-50% față de puterea originală a mașinii. Dacă sunteți dispus să instalați un compresor de compresor în mașina dvs., puteți lua în considerare următoarele varietăți:
 • Rădăcini compresoare Acestea sunt cele mai vechi sisteme de compresoare de supraalimentare și sunt în general printre cele mai economice. În plus, ele sunt foarte populare printre vehiculele de curse. Ei lucrează prin canalizarea unor cantități extrem de mari de aer prin galeria de admisie, asigurând explozii rapide de energie.
 • Compresoare cu șurub dublu Acestea suge aerul prin lobi, care este prins în carcasa rotorului și comprimat într-un dispozitiv în formă de con. În Statele Unite, aceste dispozitive nu sunt legale în toate statele, deoarece acestea tind să fie foarte zgomotoase.
 • Compresoare centrifuge Acestea folosesc conducătorul auto pentru a aduce aerul de înaltă presiune la un compresor, atingând cu ușurință 100.000 rpm, ceea ce le face compresoarele cele mai eficiente pentru vehiculul dumneavoastră.
 • Metoda 2
  Reprogramați computerul mașinii

  Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 6
  1
  Îmbunătățiți un turbocompresor folosind un programator. Aceste dispozitive modifice programarea computerului în autovehicul, ceea ce este cunoscut sub numele de „reprogramare“, pentru a permite mai multi cai putere, cuplu și eficiență, uneori, mai mare de combustibil. Într-un motor cu aspirație naturală, în creștere de cai putere vor fi minime, dar cu un turbocompresor va vedea un avantaj imens în ceea ce privește cai putere.
  • Unele magazine auto vor anunța opțiunile de reprogramare, ceea ce vă va economisi mulți bani în acest proces. În termeni practici, nu este ceva ce oamenii fac singuri, astfel încât să poți vorbi cu un mecanic de încredere în cazul în care ești interesat.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 7
  2
  Îmbunătățiți calculatorul cu turbocompresor cu un modul de alimentare. Modulele de alimentare de mâna a doua pot servi într-un mod similar, deoarece uneori oferă până la 40% mai mult cai putere atunci când realizează o instalare adecvată.
 • Pentru a efectua instalarea, consultați manualul de utilizare, un manual Chilton sau Haynes pentru a vedea cum să accesați calculatorul mașinii. Odată ce ați intrat, deconectați cablul negativ de la baterie și setul de cabluri de la computer.
 • Conectați al doilea modul de alimentare. Introduceți-l între setul de cabluri și computer. Reconectați cablul negativ al bateriei.
 • Image cu titlul Boost Your Car`s Horsepower Step 8
  3
  Determina argumentele pro și contra. Pe partea pozitivă, reprogramarea computerului mașinii dvs. poate fi o modalitate excelentă și eficientă de a crește puterea, ceea ce vă va da mai multă putere. Pe de dezavantaj, acesta este un proces costisitor care necesită mai conta pe un (alt proces costisitor) supraalimentat -, de asemenea, reprogramare, de asemenea, duce la anularea garanției oricărui vehicul. Rețineți că depinde de dvs. să finalizați acest proces sau nu.
 • sfaturi

  • Alăturați-vă unui forum de mașini online, care este special adaptat la modelul sau modelul vehiculului dvs. Aflați de la alte persoane despre ceea ce funcționează și ce nu se întâmplă astfel încât să nu pierdeți timpul și banii sau să vă distrugeți mașina.
  • Modificările cluburilor de mașini pot fi o modalitate excelentă de a obține reduceri la piese pentru vehiculul dvs.
  • Când încercați mașina înainte de a o reînnoi, dacă este posibil, duceți-o la un circuit sigur de curse. Circuitele de curse nu sunt doar mai sigure, dar vă vor permite să apreciați viteza reală a mașinii dvs. și îmbunătățirea performanței atunci când faceți curse comparative.
  • Multe mașini moderne au o Snorkelul din priza de aer plasat la un punct de presiune înaltă în fața vehiculului pentru a atrage aerul mai rece din exterior. Dacă alegeți să instalați un al doilea dispozitiv de admisie a aerului rece (CAI), ar trebui să acordați atenție dispoziției actuale. De asemenea, rețineți, dacă aceste dispozitive sunt instalate la o înălțime redusă va fi o probabilitate mai mare ca suge de apă în zonele cu climă ploioase, provocând blocaje și a crescut deteriorarea motorului.

  avertismente

  • Unele state din Statele Unite, cum ar fi California, solicită ca fiecare pasager să treacă printr-o certificare pentru utilizarea într-un vehicul urban (CARB sau "California Air Resources Board"). Dacă piesele pe care le cumpărați nu au această etichetă, acestea vă pot confisza vehiculul.
  • Luați legătura cu o agenție locală de licențiere cu privire la reglementările privind emisiile. Unele îmbunătățiri ale motorului și gazelor de eșapament vă pot împiedica să treceți la testele privind emisiile și să încălcați legile federale privind emisiile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a optimiza un calculator lentCum de a optimiza un calculator lent
  Cum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLPCum puteți îmbunătăți performanța utilizând NLP
  Cum se calculează puterea (fizică)Cum se calculează puterea (fizică)
  Cum se calculează viteza de evadareCum se calculează viteza de evadare
  Cum se calculează putereaCum se calculează puterea
  Cum să conduci eficient o mașină diesel cu transmisie manualăCum să conduci eficient o mașină diesel cu transmisie manuală
  Cum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spateCum să determinați dacă mașina dvs. este tracțiune față sau spate
  Cum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manualăCum să alegeți între o mașină cu transmisie automată sau manuală
  Cum de a alege o mașină pentru conducerea tacticăCum de a alege o mașină pentru conducerea tactică
  Cum să alegeți un sistem de aprindere cu telecomandă pentru mașiniCum să alegeți un sistem de aprindere cu telecomandă pentru mașini
  » » Cum să îmbunătățiți puterea mașinii

  © 2011—2020 ertare.com